Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım o değişiyo 7 aylık ölü doğuranda var 6 haftada düşük yapanda

seni başka topiklerdende takip ediyorum hatırlarsan daha öncede konuşmuştuk seninle.bebeğin hayırlı-uğurlu olsun ama gerçekten çok aceleci davranmışsın.bende senin gibi yaptım 1 ay ara verdikten sonra 2. gebeliğim oldu ve malesef yine aynısı oldu..testlerini yaptırdınmı?
sonuç olarak iğne ve aspirine başladınmı.eğer yapmadıysan önlem amaçlı aspirin kullan ve hergün limon suyu iç yediğine içtiğine dikkat et.doktoruna söyle sana APTT ve INR testi yapsın acilen.bu testtede pıhtılaşma yüzden tespit edilebilir.

evet canım hatırladım tabiki. kaç hastaneye gittim 3 tanede olmadan yapamayız o testi diyolar o testleri yaptırmıştım ama normal dedi doktor sorun görünmüyo dedi sen kafanı böyle şeylere takma dedi. yinede korkuyorum

ne diyeyim umarım yine aynısı olmaz canım benim.bendede yapmadılar o testi en sonunda yalan söyledim 3 düşük yaptım diye öyle yaptılar.sen yinede arada bir aptt testi yaptır.inşAllah bu sefer aynı şeyler olmaz..dilerim bebeğini biran önce kucağına alırsın..

amin inşallahhh Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin

canımm durumlar nedir yarın dr yolun görünmüştür inşallah pozitifle:)

Kızlar selam bende de pıhtılaşma sorunu var iki aydır coraspin kullanıyorum ve 4 kez klomen denedık hala hamıle kalamadım coraspin ve klomen kullanan arkadaslar kaçıncı ayda gebe kaldınız? Birde bu ay incir kürünüde deniyorum klomenle birlikte bir zararı olur mu ki ?

canım klomene kac ayda basldın ne zamandır hamılelık ıcın ugarsıosun benım aralkta bır sene olcak arada bır ıkı ayı korunarak gecrdgmızı dusunrsek 7-8 aydır denıorz ama prolaktnm yukseldıgı ıcın onlarda saglklı denemelr olmadı sımdı dostınexle denıoruz bakalım bence klomen kullanıosan ve yumrta takıbnd eyurmtalrn guzelse ıncır kurunu deneme olamdık etkıler olmasın yumrtanın fazla buyumesıne kıste donusmesıne sebep olmasn sonra

kızlar benim bebebeğim hiç canlanmadı acaba pıhtılaşmadan dolayı olabilir mi acaba test yaptırsam mı ?

incir yumurtaları çoğaltır zaten klomen kullandığın ıcın eger dr takıbındeysen sorun yok bence bende klomen kullandım bı kaç ay ama faydasını göremedim bıraktıktan sonra hamıle kaldım

kızlar benim bebebeğim hiç canlanmadı acaba pıhtılaşmadan dolayı olabilir mi acaba test yaptırsam mı ?

olabilir canım benimde kalp atışı olmuyordu test yaptırıp öğrenebilirsin pıhtılaşma olup olmadığını

canımm durumlar nedir yarın dr yolun görünmüştür inşallah pozitifle:)
cm kaç gündür giremedim foruma hala adet olmadım yarına randevu aldım bakalım bu arada üç kez idrar testi yaptım ikisinde negatif çıktı birinde çok çok silik böle dikkatli bakmayınca görülmeyen bi çizgi çıktı bakalım umutla bekliorum yarını bu arada adet günümü ben pazartesi sanıodum bi yanlışlık oldu ayın 24 ü salıymış o yüzden doktor işi yarına kaldı iyi haberler vericem inşallah

benim bu ay ilk klomen denememdi sonuç yarın belli olucak canım ama 4 kez çok diilmi 3. denemeden sona farklı bişiler denemesi gerekmezmiydi.iğne gibi mesela.

üniversite hastanesinde 1 ay sonraya gün verdiler , özelde çok pahalı nasıl yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…