canım o değişiyo 7 aylık ölü doğuranda var 6 haftada düşük yapandaselam kızlarr.. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
benim ilk bebeğim karnımda öldü 7 haftalıktı sebebi bilinmiyor. şimdi 7+4 haftalık hamileyim aynı şeyi yaşamaktan çok koruyorumpıhtılaşma nedeni ile ölen bebekler kaçınca haftalarda ölüyorlar kaçıncı haftayı geçince tehlike kalmıyor acaba??
selam kızlarr.. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
benim ilk bebeğim karnımda öldü 7 haftalıktı sebebi bilinmiyor. şimdi 7+4 haftalık hamileyim aynı şeyi yaşamaktan çok koruyorumpıhtılaşma nedeni ile ölen bebekler kaçınca haftalarda ölüyorlar kaçıncı haftayı geçince tehlike kalmıyor acaba??
evet canım hatırladım tabiki. kaç hastaneye gittim 3 tanede olmadan yapamayız o testi diyolarseni başka topiklerdende takip ediyorum hatırlarsan daha öncede konuşmuştuk seninle.bebeğin hayırlı-uğurlu olsun ama gerçekten çok aceleci davranmışsın.bende senin gibi yaptım 1 ay ara verdikten sonra 2. gebeliğim oldu ve malesef yine aynısı oldu..testlerini yaptırdınmı?
sonuç olarak iğne ve aspirine başladınmı.eğer yapmadıysan önlem amaçlı aspirin kullan ve hergün limon suyu iç yediğine içtiğine dikkat et.doktoruna söyle sana APTT ve INR testi yapsın acilen.bu testtede pıhtılaşma yüzden tespit edilebilir.
evet canım hatırladım tabiki. kaç hastaneye gittim 3 tanede olmadan yapamayız o testi diyolaro testleri yaptırmıştım ama normal dedi doktor sorun görünmüyo dedi sen kafanı böyle şeylere takma dedi. yinede korkuyorum
amin inşallahhh Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyinne diyeyim umarım yine aynısı olmaz canım benim.bendede yapmadılar o testi en sonunda yalan söyledim 3 düşük yaptım diye öyle yaptılar.sen yinede arada bir aptt testi yaptır.inşAllah bu sefer aynı şeyler olmaz..dilerim bebeğini biran önce kucağına alırsın..
aylincim günaydın, sakaryada kan pıhtılaşması konusunda uzman bir doktor bilen bir arkadaş bulabilir miyiz ki sitede?(((
Meraba canim baslik ac bi foruma bakalim belki bilenler denk gelir bide bende sorusturayim haber veririm canim
canım ya düştüğünü görmek istemiorum ya en azından bu umutla bi kaç gün daha geçiriyim zaten ben gecikmem nerdeyse saati saatine adet olurum o yüzden beklicem pazartesi olmazsam salıya doktordayım dönüşte inşallah iyi haberler getiririm.
Kızlar selam bende de pıhtılaşma sorunu var iki aydır coraspin kullanıyorum ve 4 kez klomen denedık hala hamıle kalamadım coraspin ve klomen kullanan arkadaslar kaçıncı ayda gebe kaldınız? Birde bu ay incir kürünüde deniyorum klomenle birlikte bir zararı olur mu ki ?
Kızlar selam bende de pıhtılaşma sorunu var iki aydır coraspin kullanıyorum ve 4 kez klomen denedık hala hamıle kalamadım coraspin ve klomen kullanan arkadaslar kaçıncı ayda gebe kaldınız? Birde bu ay incir kürünüde deniyorum klomenle birlikte bir zararı olur mu ki ?
kızlar benim bebebeğim hiç canlanmadı acaba pıhtılaşmadan dolayı olabilir mi acaba test yaptırsam mı ?
canım klomene kac ayda basldın ne zamandır hamılelık ıcın ugarsıosun benım aralkta bır sene olcak arada bır ıkı ayı korunarak gecrdgmızı dusunrsek 7-8 aydır denıorz ama prolaktnm yukseldıgı ıcın onlarda saglklı denemelr olmadı sımdı dostınexle denıoruz bakalım bence klomen kullanıosan ve yumrta takıbnd eyurmtalrn guzelse ıncır kurunu deneme olamdık etkıler olmasın yumrtanın fazla buyumesıne kıste donusmesıne sebep olmasn sonra
incir yumurtaları çoğaltır zaten klomen kullandığın ıcın eger dr takıbındeysen sorun yok bence bende klomen kullandım bı kaç ay ama faydasını göremedim bıraktıktan sonra hamıle kaldım
Canlarım çok teşekkür ederim ben dört senelik evliyim ilk iki sene üstüste hamile kaldım ama kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum iki senedirde tık yok işde klomenide iki ay günde tek içmiştim sonra doktorumu değiştirdim kanda pıhtılaşma varmış onu öğrendik ve iki aydırda klomeni yine içiyorum bu doktorda günde iki tane içmemi istedi geçen ay bir tane gelişti iğne vurmadım yarında kont.um var kısmet bakalım ne dıyecek Dr Rabbim herkesin gönlüne göre versin çok zor 😞
çok teşekkür ederim canım bekliyorum
cm kaç gündür giremedim foruma hala adet olmadım yarına randevu aldım bakalım bu arada üç kez idrar testi yaptım ikisinde negatif çıktı birinde çok çok silik böle dikkatli bakmayınca görülmeyen bi çizgi çıktı bakalım umutla bekliorum yarını bu arada adet günümü ben pazartesi sanıodum bi yanlışlık oldu ayın 24 ü salıymış o yüzden doktor işi yarına kaldı iyi haberler vericem inşallahcanımm durumlar nedir yarın dr yolun görünmüştür inşallah pozitifle:)
benim bu ay ilk klomen denememdi sonuç yarın belli olucak canım ama 4 kez çok diilmi 3. denemeden sona farklı bişiler denemesi gerekmezmiydi.iğne gibi mesela.Kızlar selam bende de pıhtılaşma sorunu var iki aydır coraspin kullanıyorum ve 4 kez klomen denedık hala hamıle kalamadım coraspin ve klomen kullanan arkadaslar kaçıncı ayda gebe kaldınız? Birde bu ay incir kürünüde deniyorum klomenle birlikte bir zararı olur mu ki ?
kızlar benim bebebeğim hiç canlanmadı acaba pıhtılaşmadan dolayı olabilir mi acaba test yaptırsam mı ?
KESİNLİKLE YAPTIRMALISIN benimde ilk bebeim hiç canlanmamıştı seninki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?