Tugcecim yok canim hic tanidik bulamadim sen naptin buldunmu dr
internetten araştırdım buldum canım dün gittim maşallah o kadar çok ilgilendi ki. Her şeyi tek tek anlattı ve çok bilgiliydi. Çok memnun kaldım inofolic+coraspirin+folbiol başla dedi ben zaten folbiol kullanıyordum. Bu ay seni hamile göreceğim dedi ben de inşallah dedim:))) yumurtalam dönemindeymişim. bakalım canım inşallah tekrar düşük yaşamamsen nasılsın:)))
ben ikinciden sona yaptırdım ilk düşüğümde böyle bişey olduğunu bilmiodum canım.canım sen yaptırdın mı seninkinde pıhtılaşma çıktı mı?
cnm çok geçmiş olsun da bunların hepsini sana doktorun söylemedimi. senin mutasyonların ne bence doktoruna danış ama ben iki kez kürtaj oldum ikisindede 3 ay korunmamı söyledi bebek düşünmeye başlamadan bir ay önce coraspirin kullan dedi 3 ay öncede folidoce verdimrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra ne kadar beklemeliyim sizce kaç ay coraspin kullnıp hamile kalmalıyım
ben ikinciden sona yaptırdım ilk düşüğümde böyle bişey olduğunu bilmiodum canım.
mrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra ne kadar beklemeliyim sizce kaç ay coraspin kullnıp hamile kalmalıyım
Bugün, 12:40 Konu Sahibi : sevinc007 #83388
ladybug06
ladybug06 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Papatya
Giriş tarihi:Apr 2013Mesajlar:96
mrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra ne kadar beklemeliyim sizce kaç ay coraspin kullnıp hamile kalmalıyım
cnm çok geçmiş olsun da bunların hepsini sana doktorun söylemedimi. senin mutasyonların ne bence doktoruna danış ama ben iki kez kürtaj oldum ikisindede 3 ay korunmamı söyledi bebek düşünmeye başlamadan bir ay önce coraspirin kullan dedi 3 ay öncede folidoce verdi
MUTASYONLARIM
faktör v heterozigot mutasyon
protrombin normal
mthfr heterazigot mutasyon
mthfr (A1298C) HETEREZİGOT MUTASYON
PAI-14G 5G 4G 5G
benim bu ay ilk klomen denememdi sonuç yarın belli olucak canım ama 4 kez çok diilmi 3. denemeden sona farklı bişiler denemesi gerekmezmiydi.iğne gibi mesela.
üniversite hastanelerinde pıhtılaşma testleri kaç günde çıkıyor acaba?
canım ben 9haftalıkken kurtaj oldum 3 ay korundum dr um oyle dedı senın bebegın büyümüşte bence dr un ne kadar dıyorsa o kadar korun zor bir surec gecmıs olsun zaman hıc gecmeyecek gıbı gelır ama gecıyor meraklanma bırden fazla mutasyonun var mthfr nedenıyle en az 3 ay onceden mutlaka folbıol baslamalıymıssın dr um bana öyle demıstı faktr v nedenyle corasprınde baslatacaktr gebelık oncesi sen dr unu dınle kafanda soru ısaretlerı kalamsın yıne kafana takılanları bizede danısablrsın tabıkı burda bu konuda gercekten tecrubelı yardımcı olan arkadaslrımız var kurtaja gelınce ben 38gunde falan olmustum adetımı dr um beklenen gununden bır hafta gec olablrsn dedı ve 31 gunde adet olurken bı hafta sonra adet olmustum 40 gune kadar normal bekletıolar meraklanma gelır yakın zamanda
Bence 3 ay korun bu korunma surendede folbiol ve coraspin ic 4 ay denemelerde ilaclarinada devam et garantiye al kendini simdiden basla folbiol ve corsspine
bnde kan pıhtılaşması var 3 bebegimi bu sebepten kaybettm ve şimdi tüp bebek yaptırdım .günüm transferden aMA AÇIK PEMBE GİBİ ÇOK LEKE GELDİ HEMŞİRE ARTARSA ARA DEDİ BNDE İGNEYİ BU GÜN VURMASAM DİYORUM SİZCEE
iğnyi nerden yapıyosunuz bendede çıktı pıhtlaşma bidaha hamile olmamda bende kulalnıcam sanırım acıtıyormu iğne bide işe yarıyormu kaç aylık hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?