Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tugcecim yok canim hic tanidik bulamadim sen naptin buldunmu dr

internetten araştırdım buldum canım dün gittim maşallah o kadar çok ilgilendi ki. Her şeyi tek tek anlattı ve çok bilgiliydi. Çok memnun kaldım inofolic+coraspirin+folbiol başla dedi ben zaten folbiol kullanıyordum. Bu ay seni hamile göreceğim dedi ben de inşallah dedim:))) yumurtalam dönemindeymişim. bakalım canım inşallah tekrar düşük yaşamam sen nasılsın:)))

İyi.iyi cok sevundim alah gonlune gore versin ins biz iyiyiz sukur 29 bitiriyoruz ins sag salim kavusalim evlatlatimiza

mrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra ne kadar beklemeliyim sizce kaç ay coraspin kullnıp hamile kalmalıyım

kızlar haberler kötü bugün kan verdim geldim.eve gelir gelmez adet oldum sonucu öğrenmeme kalmadı(çok kötüyüm çok üzgünüm yarın adetimin ikinci günü yarın yumurta takibi için tekrar doktora gidicem inşallah bu ay olur umutlar bu aya kaldı

cnm çok geçmiş olsun da bunların hepsini sana doktorun söylemedimi. senin mutasyonların ne bence doktoruna danış ama ben iki kez kürtaj oldum ikisindede 3 ay korunmamı söyledi bebek düşünmeye başlamadan bir ay önce coraspirin kullan dedi 3 ay öncede folidoce verdi

cnm çok geçmiş olsun da bunların hepsini sana doktorun söylemedimi. senin mutasyonların ne bence doktoruna danış ama ben iki kez kürtaj oldum ikisindede 3 ay korunmamı söyledi bebek düşünmeye başlamadan bir ay önce coraspirin kullan dedi 3 ay öncede folidoce verdi

canım doğuda göev yapıyoruz drlar pek iyi değil birde kürtajdan sonra nzaman adet gördün? bende tüm belirtiler var ama adet olamıyorum bikere korunmadan oldu hemen hamile kalırmıyım korkuyorum kaldıysam tedaviye başlamadan kaldıysam ne olacak (

Bugün, 12:40 Konu Sahibi : sevinc007 #83388

ladybug06

ladybug06 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Papatya

Giriş tarihi:Apr 2013Mesajlar:96

mrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra ne kadar beklemeliyim sizce kaç ay coraspin kullnıp hamile kalmalıyım

MUTASYONLARIM
faktör v heterozigot mutasyon
protrombin normal
mthfr heterazigot mutasyon
mthfr (A1298C) HETEREZİGOT MUTASYON
PAI-14G 5G 4G 5G

Bence 3 ay korun bu korunma surendede folbiol ve coraspin ic 4 ay denemelerde ilaclarinada devam et garantiye al kendini simdiden basla folbiol ve corsspine

canım ben 9haftalıkken kurtaj oldum 3 ay korundum dr um oyle dedı senın bebegın büyümüşte bence dr un ne kadar dıyorsa o kadar korun zor bir surec gecmıs olsun zaman hıc gecmeyecek gıbı gelır ama gecıyor meraklanma bırden fazla mutasyonun var mthfr nedenıyle en az 3 ay onceden mutlaka folbıol baslamalıymıssın dr um bana öyle demıstı faktr v nedenyle corasprınde baslatacaktr gebelık oncesi sen dr unu dınle kafanda soru ısaretlerı kalamsın yıne kafana takılanları bizede danısablrsın tabıkı burda bu konuda gercekten tecrubelı yardımcı olan arkadaslrımız var kurtaja gelınce ben 38gunde falan olmustum adetımı dr um beklenen gununden bır hafta gec olablrsn dedı ve 31 gunde adet olurken bı hafta sonra adet olmustum 40 gune kadar normal bekletıolar meraklanma gelır yakın zamanda

benim bu ay ilk klomen denememdi sonuç yarın belli olucak canım ama 4 kez çok diilmi 3. denemeden sona farklı bişiler denemesi gerekmezmiydi.iğne gibi mesela.

Canım valla bende anlamadım kı 6 kereye kadar yaptırabiliyormuşsun 😒 eğer klomenle olmazsa sonra femara diye bir ilaç var onunla devam etcez o da olmazsa aşılama dedi Dr işde bu ay ayrıyetten incir kürünüde deniyorum canım dün Dr a gittim sagda 13mm bir tane solda da iki tane var dedi ama onlar küçükmüş Pazartesi'ye kadar büyüyebilirler dedi Pazartesi kont.e gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı 😞

canım genetik sonucum çıkmadan eşimle 6 aydır ilişkiye girmiyoduk uzaktaydık birbirimizden kürtajdan sonra 15 gün sonra kanamam bitmişti ilk geldiği gün korunmadık mutasyonum olduğumu bilmiodum sonrasında korunduk hamile kalmış olabilirmiyim diye korkuyorum açıkçası???

[caOTE=aylinduru;32065594]Bence 3 ay korun bu korunma surendede folbiol ve coraspin ic 4 ay denemelerde ilaclarinada devam et garantiye al kendini simdiden basla folbiol ve corsspine[/QUOTE]

Bence 3 ay korun bu korunma surendede folbiol ve coraspin ic 4 ay denemelerde ilaclarinada devam et garantiye al kendini simdiden basla folbiol ve corsspine

canım bende öyle düşünüyorum çok teşkler desteğiniz için hepinize ama kürtajdan sonra 1kere korunmadık mutasyonlarımı bimiyodum hamileysem yandım (( daha yeni çıktı genetik sonucum bugün kürtaj olalı 30 gün oldu 15 .günümde korunmadan oldu şuan adet görcem gibi sancıgeliyo ama olmuyorum azcık kahverengi leke çok az onla kaldım düşük hamileliğimdede böyle lmuştum adet görecek gibi oluyodum olmamıştım hamile kalmak istiyorum ama bu mutasyonlarla aynı şeylerimi yaşarım şimdi hamileysem

bnde kan pıhtılaşması var 3 bebegimi bu sebepten kaybettm ve şimdi tüp bebek yaptırdım .günüm transferden aMA AÇIK PEMBE GİBİ ÇOK LEKE GELDİ HEMŞİRE ARTARSA ARA DEDİ BNDE İGNEYİ BU GÜN VURMASAM DİYORUM SİZCEE

iğnyi nerden yapıyosunuz bendede çıktı pıhtlaşma bidaha hamile olmamda bende kulalnıcam sanırım acıtıyormu iğne bide işe yarıyormu kaç aylık hamilesiniz

iğnyi nerden yapıyosunuz bendede çıktı pıhtlaşma bidaha hamile olmamda bende kulalnıcam sanırım acıtıyormu iğne bide işe yarıyormu kaç aylık hamilesiniz

igneyi göbekten yapıyorum coraspirinde kullanıyorum tabiki işe yaıyor geçenki bebeklerimi 5.5 aylık kaybettm ama o pıhtılaşmadan degldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…