Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun. ben de geçen sene eylülde 15 haftalıkken kayıp vermiştim. 15 hafta yazını görünce dayanamadım:-(
adetlerinin normal düzene girmesini beklemelisin. kürtajdan sonra yapışıklık olabiliyor. adetin eski düzenine dönüyorsa yani miktar ve süre olarak eskisi gibiyse bu iyi birşeydir. benim hatta artmıştı miktarı. ama adette değişiklik olabilir kürtaja bağlı olarak korkma. benim dittiğim bir dr 6 ay bekle dedi. biri 3 ay dedi. ben 4 ay bekledim. bir hamilelik daha yaşadım 6 haftalıkken kalp atımı daha olmadan sadece kese ile kanamayla düşük oldu. onun üstünden de 3 adet bekledim. şimdi 21 haftalık hamileyim çok şükür. aspirin kullanmadım hiç benim dr um kullandırmıyor. günde bir clexan iğne kullanıyorum. başlarda folbiol ve elevit kullandım bekleme aşamasındayken. her dr aspirin vermez. kendiliğinden birşeylere başlamak yerine önce sana hamilelikte iğne kullandıracak bir dr bulmakla işe başlamalısın ve dr unun dediği doğrultuda tedavine başlamalısın. geçmiş olsun. merak ettiğin şeyler olursa özelden cevaplarım. başka forumdayım buraya sık girmiyorum. geçmiş olsun.

Hemen basla coraspine folbiole hamileysen ise yarar gebe kaldiysan da igne baslarsiniz

arkadaşlar merhaba ,

Bence asıl önemli olan iğne kullanıpta tekrar düşük yaşayanların hikayesi .çünkü burdaki herkez iğne kullanıyor ve tekrar düşük yapmaktan korkuyor. tekrar iğne kullanıpta düşük yapanlar nedenleri hakkındaki bilgiler( iğne azmı geldi fazlamı veyahut farklı bir nedenmi) ve bu düşüklerden sonra bebişlerine kavuşan tekrardan bunlar irdelenmesi gereken konular.Yüce rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin . tüm dularımız hep birlikte

herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Ben 2 gebelik kaybı yaşadım,1 tanesi 13 haftalık, 1 tanesi 23 haftalıktı arkadaşlar.1 yıl oldu korunmam,Öğrenmek istediğim arkadaşlar aspirin kullanmamı önerdi, kanda pıhtılaşma olabilceğini düşündü.Sizce kanda pıhtılaşma olmasın diye aspirin içsen sakıncalı mı?

merhaba tekrar ilk yazdığım konuya pek rağbet olmamış bir sorum daha olacak forumda dikkatimi çekti bven coraspirin kullnıyorum. çoğu kişi doktor aspirin verdi diyor coraspirin ve aspirin farklı şeylermi... heterezigot mutasyonlarım var . folidoce ve coraspirin kullnıyorum. hamillelikte iğne

sadece iğnemi kullanıyorsun arkadaşım , bu güne kadar ne gibi gelişmeler oldu. rabbim yardımcımız olsun. tüm isteyen herkese istediğini vermeyi nasip ve kabul eylesin.

selam cnm coraspin ve aspirin aynı şey. Hamilelik öncesi bende folbiol ve coraspin kullandım yalnız coraspirini yumurtlama döneminde kullanmdım yurmurta sağlıksız olabilir demişti doktor. şimdide hergün iğne kullanıyorum coraspirini arada içiyorum.

az önce başka bir arkadaşada söyledim coraspin kullanabilirsin ama yumurtlama döneminde kullanma yumurtan sağlıksız olmasın sonra. folikasite mutlaka başla ayrıca kan pıhtılaşma testlerini yaptırmalısın canım. şayet öyle bi durum varsa hamile kalınca iğne kullanman gerekecek

aslında çok garip bir durum daha var ingilizce bir çeviri okumuştum. amerikalı bir profosörün . insan vuducu öyle hassas dengelere kurulmuşki bir küçük bozuklukta dengeler değişebiliyor bizim durumlarımız ise aynı pıhtılaşma adı altında bir sorun çıkıyor. daha sonra eşeledikçe farklı farklı sorunlar ortaya çıkıveriyor. işin ilginç yanı ise ilk hamilelilikte sorunsuz doğum yapan kişi 2. hamilelikte pıhtılaşma çıkıyor. Bir çok sorunu olan normal sorunsuz doğum yaparken en ufak bir sorunu olan yıllarca doğum yapamayabiliyor. yani lafın kısası aslında çok karmaşık bir durum. doktorlar hem fikir değil. tıp tam bir teşhis koyamıyor. RAB'BE sığınıp dua etmekten başka çare gelmiyor bazen. o yüzden kimse ümitsizliğe kapılmasın ALEMLERİN SAHİBİ ol dediğinde ne tür bir rahatsızlığınız olursa olsun olacaktır. çevremde 10 yıl hamile kalamyaıp şu an cocuğunu doğuran var.iğne vurulup her türlü tedevi görüp olmayan ama sonra bir anda 9 ayı bitirp hamile kalan ve çoçuğuna kavuşan var. ALLAH CC herkese sağlıklı hayırlı evlat versin

canım doğru söylüyosun hepimiz hop oturup hop kalkıyoruz. iğne olsak bile herşey yolundamı bilemiyoruz ancak en önemli tedavi bu. İğne sayesinde çok kişi bebişini kucağına almış. benim yakın arkadaşım en büyük örnek 3 düşük 1 rahim ameliyati sonrası hamile kaldı iğne ile gebeliğine devam etti ve şuanda kızı 3 yaşında :) doktorum iğne tedavili hamileliğin artık çok görüldüğünü bunun kanama yada herhangi başka komplikasyon olmadığı takdirde bir risk oluşturmadığını tedavi amaçlı değil önlem amaçlı kullandırdıklarını söyledi ve içim rahatladı. ben en çok şunu düşünüyorum annelerimiz anneannelerimiz ne çok düşükler yaptı zamanında ve sebebi bilinmiyordu en azından bir kısmının nedeni belli oldu. iğne kullanıp düşük yapanlar yine vardır ama burada şuna sığınmak gerekiyor normal gebe olup bizim gibi iğne kullanmadan yada aspirin içmeden yada yada progestan kullanmadan gebelik geçiren çoğu kadında bir çok risk altında. öyle yada böyle gebelik bambaşka bir risk ve heyecan taşıyo bizim yapmamız gereken Rabbimize sığınmak ondan hayırlısını dilemek inaşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz! Allah'ım hepimize nasip eder inşallah

iğne kullanmasına rağmen kalp durması bebekteki kromozom bozukluğundan oluyor. bunun dışında sağlıklı gebelikte iğne işe yarıyor.
bunu genellemek doğrumudur orasını bilemiyorum. ama ben sağlıklı gelişen değerleri iyi çıkan ve iğneye rağmen bebeğini kaybeden duymadım. inşallah duymam da...

merhaba canım şu an hamilemisin ?coraspirinle ilgili yumurtayı sağlıksız yapar diye duymadım. BİR PROFOSÖRE GİDİYORUM sonuçları görünce çoçuğunu kucağına alacaksın dedi hamile kaldığında coraspirin ve iğne verdi. ilk öğrendiğimde iğneyle olur geçer gider demiştim ama burayı okuyunca iğne kullanıp yine düşürenler çeşit çeşit sorunları olanı gördüm. umarım alahım hepimizin gönlüne göre verir. bu mübarek günde bu kadar çoçuk sahibi olmayı isteyipte olamayana sağlıklı huzurlu hamilelik nasip eder ce çoçuğunu kucağına almyı nasip eder.

binlerce kez AMİN arkadaşım YÜCE ALLAHIM inşallah hepimizin yüzüne bakar. dualrım hep ama hep kendimleve sizlerle birlikte

çok haklısın arkadaşım , bu tedavi yöntemi binlerce kez denenmiş ve çok büyük bir oranda tutmuş ,ve hepimizde tekrar tutması ümidiyle allah herkesin yüüzüne baksın. merhametinden bir parça versin hepimize

evet canım 27 haftalık hamileyim. canım şöyle benim kadın doğumcumda prof onun söylediği hamile kalmayı planlarken coraspini yumurtlama döneminde yumurtanın sağlıksız olabileceğini düşündükleri için içmeni istemiyorlar ama sen farklı düşünüyorsan içebilirisin tabi ben o dönem yani yumurtladığım 1 haftalık dönemde içmedim diğer tüm günlerde içtim gebeliktede kalp atışlarına kadar hergün içtim iğneyle beraber sonrasında azalttım arada bir kullanıyorum. yakındada kesicem zaten. 32. haftadan sonra kullanmamak gerekiyor bu esefer bebekte kalp rahatsızlıkları oluşabiliyormuş. bunu yine doktorumdan duydum. ayrıca coraspirin biraz mutasyonlarlada alakalı mesela çoğu faktör 5 lilere veriyorlar mthfrlerde heterozigot olduğunda kimi doktor veriyor kimi vermiyor doktoruna güvenmekten başka çare yok. iğne yapıp düşük yapanlarda bi arkadaşında bahsettiği gibi bebekte oluşan başka sebeplerden oluyor. kromozom anormalisi gibi yada kan uyuşmazlığı gibi yada bebekte görülen bi rahatsızlık gibi.. sen %10luk kısma değil %90lık kısma bak :) çoğu kişi bu sayede bebek sahibi oluyor. içlerinde ünlüler bile var bu şekilde doğuran yinede herşeyi Tanrı bilir. Hakkımızda hayırlısı

ALLAH bebebğini kucağına alacağın günleride gösteriri inşallah (amin) . aamcam kadın doğum doktoru işinidede çok iyi şu an 2 hastası iğne kullanarak 32 haftaya gekldi ama ben yinede hem prof gidiyorum hemde kadın doğumcuya . ama ah acılar insan bir daha acı yaşamak istemiyor. bir defa düşük yaptım ama yinede tüm önlemleri almak önemli.

merhaba arkadaşlar, hangi şehirdesin ve hangi doktora gidiyorsunuz, bilg. paylaşırsanız sevinirim.Ben 2 gebelik kaybından sonra dun 1 yıl oldu korunmam, gebelik düşünmeden once iyi araştırmak istiyorum.İst-Avrupa yakasında yaşıyrum.Araştırmalarım için devlet hastanesine tahlillerimi yaptırıcamda, ondan sonraki süreçte iyi bir doktor bulmak istiyorum.AMİNN

merhana mersindeyim ama adanada CÜNEYT EVRÜKEYE gidiyorum. Araştırmalaraını iyi yap arkadaşım. ünv hastanesine gidebilirsin gerekirse 3 düşük yaptım diye söyle. ama düşük yaptıktan sonra nedenlerini araştır. bir çok doktor hepinizin bildiği gibi tek düşük hiç düşüktür diyor ama onlar bilmiyor bedenimizdeki ve ruhumuzdaki yıpranmayı. allah bir daha aynı acıları yaşatmasın. herkes bir biri ve kendi için dua etmeyi ihmal etmesin

teşekkür ederim canım aminnnn inşallah! bizde allahımıza sığınıyoruz yapacak başka bişey yok. bende 1 kez düşük yapmıştım sen doktoruna güven canım psikoloji herşeyde önemli olduğu gibi bundada önemli. insan inanırsa pozitif olursa herşey yolunda gidiyor kötüyü üzüntüyü çekme iyi olacak de öyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…