Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sadece iğnemi kullanıyorsun arkadaşım , bu güne kadar ne gibi gelişmeler oldu. rabbim yardımcımız olsun. tüm isteyen herkese istediğini vermeyi nasip ve kabul eylesin.

evet canım sadece iğne kullanıyorum canım şuan 25. haftadayım şimdilik ii gidiyorum inşallah sağsalim kucağımıza alırız.Rabbim isteyen herkese versin

idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kürtaj olalı 30gün oldu 1kere korunmadık hamile gibi hissediyodum 15 gün oldu ilişkiye gireli hemen çıkarmıki sonuç idrar testinde ??

Son düzenleme:

canım bence sende faktör v testi yaptır orda pıhtılşa olup olmadııgı çıkar bende15 haftalık kalbidurdu ilk düşük oldu hemen faktör v yaptırdım en azından öğren ki ona göre iğne falan başlatıyorlarmış bence yaptır

Ben varım Emine. Düşüktrn sonra bebeğin genetik incelemesi yapılmıştı bir sorun yoktu, bhcg güzel artmıştı, kalp atışı oluşmuştu ama 9. Haftanın sonunda gittiğimizde ölmüştü. Asıl nedeni bilmek mümkün olmasa da iğne dozunun yetmemiş olması muhtemel neden.

idrar testi yaptım tek çizgi çıktı 30gün oldu kürtaj olalı 1kere korunmamıştık 15 gün oldu ilişkiye gireli hemen çıkarmı idrar testi sonucu çünkü adet belirtilerimin hepsi var ama adet olmadım acaba bikaç gün sonra yinemi test yapsam??

Gecmis olsun canim. insallah ayni aciyi yasamazsin bi daha. Doktorin bu konuda ne diyor acaba. simdi hamilemisin. ALLAH bu mubarek gunde cocugunu kucagina almayı nasip etsin

Merhaba arkadasim. Dua edelimde tedavi herkes icin olumlu olsun.dedigin cok mantikli . Yazilarinizi bayadir okuyorum ama herkesin hikayesini hatirlayamabiliyorum affola.

kızlar merhaba hamileliğinde omega3 kapsül kullanan var mı
ben kullanmak istiyrum ama pıhtılaşması olanlar ve iğne ilaç kullananlar dikkatli olmalıymış.
içeriği önemli snırım..

kullananlar yazabilir mi adını

bebeğin kemik gelişimi açısından çok önemli balık yağı.mevsimi geldi artık ama yiyemiyorsan kan pıhtılaşması olanların sadece marincap kullanması gerekliymiş öyle dedi doktorum bende onu kullanıyorum :)

Beyin gelisimi icinde cok onemliymis canim..
Balik haftada ikisi kez yekek gerekyormus bu mumkun degil.karadenizdeyim balik bol.ama hic canim istemiyor.

En iyisi kapsul almak.pihtilasmamiz oldugu dan her kapsul bze iyi gelmiyormus.

Marincap tamam canim cok sagol arastirayim bi.

canım ende dün doktordaydım benim bu ay son klemen denemem olucak yani ikinci denemem olmazsa bi dahaki aya iğneli tedaviye geçicez dedi doktor ama bu tedavi yöntemi doktora göre değişiyo senin femara dediğin ilaç mı iğnemi canım

Arkadaslar merhaba
Bisey soracam mthfr 1298 heterezigot olmasi 677 heterezigot olacagi anlamina gelirmi. Bide faktor V testi moleküler bi testmi koaugalasyon bir testmi bilgisi olan paylasirsa sevinirim

merhaba arkadaşlar
ben aranızda yeniyim 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim 4 kez 5. ve 6. gebelik haftalarında düşüğüm oldu 2. düşük sonrası prt c ve s de düşüklük mthfr da heterozigot mutasyon saptandı son 2 gebeliğimde ise clexane ,coraspin ve folik asite rağmen düşük oldu. son gebeliğimde dış gebelik riski nedenli kürtaj oldum ama dış gebelik çıkmadı. diğerlerinde kendiliğinden düşük gerçekleşmişti kürtaja gerek kalmadan. şu an son bhcg .70 ve sıfırlanmasını bekliyorum 1 hafta önce kürtaj oldum. psikolojik olarak tükenmiş haldeyim boğazımda kocaman bir düğüm yutkunamıyorum asla anne olamayacağım korkusuna dayanamıyorum 10 günlük annelikler yaşadım ben hep bbhcg yi her pozitif gördüğümde her ne kadar bu kez kaptırmayacağım kendimi herşeye hazırlayacağım desemde yapamadım .inandım hep hep inandım onun beni bırakmayacağına ve bu kez olacağına inandım sonunda ise hep hüsran ben 10 günlük bebeklerimin annesi bu kez gerçekten yoruldum işte. doğmamış bebeğimi gördüm dün rüyamda eşim elleriyle getirmişti oğlumu ve benim ellerime aldığımda kayıverdi avuçlarımdan ağlayarak uyandım sonra dayanamıyorum ama buda benim sınavım biliyorum

Arkadaslar merhaba
Bisey soracam mthfr 1298 heterezigot olmasi 677 heterezigot olacagi anlamina gelirmi. Bide faktor V testi moleküler bi testmi koaugalasyon bir testmi bilgisi olan paylasirsa sevinirim

1298 heterızgt olmsı 677 nınde heterzgt olacagı anlamıne gelmez canm benm 1298 homozıgt oldugu halde 677 normal cunku bırbırnı etkılemıo anlasılan bunlar vede genetık test dıye bılıorum ben bunları

evet canım bunlar bizim sınavımız rabbım ınsallah hepsini geride bıraktıracak üzülmemek mümkün değil ben bir tane kaybettım acısını bılırım senın 4 olmus allah sabır versın ama iyi yonunden bak anlsılan rahat hamile kalabılıosun ınsallah ıstedgın zamanda yıne hamılelık olur banada hep dedıler çok şükür hamıle kalıosun ona sevın dıye allah şimdi birde bu konuda sınıo on aydır beklıoyurm prolaktın yuksek falan derken bakalım ne zaman olacak allah gönlumuzdekını hayırlı eylesın ve en kısa zamanda sonuca ulastırsın ınsallah

Merhaba canim. Allah ayni aciyi yasatmasin bi daha. Peki 2 defa igne kullanmana ragmen neden dusuk olmus doktorun ne diyor. dozumu az geldi veya baska biseymi. doktorunun bi aciklamasi olmasi lazim. testlerim digerleri nasil cikti. Cok uzatmim canim
Allah yar ve yardimcimiz olsum

Kimse net birşey söyleyemiyor bir sonraki gebelik öncesi yumurtlama döneminden itibaren yüksek doz heparin uygulayıp denemeyi düşünüyyorlar bende allak bullak oldum bir diyorlar sorunlu olan pıhtılaşma faktörleri çok ağır etkenler değil bir diyorlar mikrotrombüsler çok çok küçük pıhtılar neden olmuş olabilir kime neye inanacağımı şaşırdım bebeğin tuttunmasını sağlayan yüzlerce faktör varmış onlardan herhengibirindeki sorun buna neden olabilirmiş. bende acaba kromozomal başka bir bozuklukta mı var diye endişeleniyorum işin kötüsü gebelik haftası erken olduğu için kürtaj sonrası genetik inceleme yapılamıyor. dr bir sonrakini en az 12. haftaya kadar bile ulaştırabilirsek genetiğe yollamayı düşünüyor .anlayacağın oda çok umut verici konuşmuyor diğer testlerimde herhangibir sorun yok

canım aynı şeyleri bende yaşadım 4 düşük umudumun tükendiği anda kızımı kucağıma aldım 5 gebeliğimde ALLAHA şükürler olsun ki kızıma elifime kavuştum öncelikle iyi bir doktor bul ve doktoruna güven ve asla umudunu yitirme bnde clesan kullandığım halde düştü ama onun dozajını ayarlamak çok önemli ben doktorumu buldum çok araştırdım ama sen nerdesin bilmiyorum ama ben ankarada timur gürgana gittim ve kızımı kucagıma aldım inşallah sende en kısa zamanda yavrunu kucagına alırsın

sağol canım inşallah rabbim banada nasip eder. ben urfadayım ama önümüzdeki ay hacettepeye sinan beksaç a gitmeyi düşünüyorum bende hiç doz ayarlaması yapmadılar sana gebelik öncesi diyet clexane yada herhangi bir tedavi başlandımı.benim tüm tedavim gebelik oluştuktan sonra başlandı.acaba önceden mi başlamak gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…