sadece iğnemi kullanıyorsun arkadaşım , bu güne kadar ne gibi gelişmeler oldu. rabbim yardımcımız olsun. tüm isteyen herkese istediğini vermeyi nasip ve kabul eylesin.
herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Ben 2 gebelik kaybı yaşadım,1 tanesi 13 haftalık, 1 tanesi 23 haftalıktı arkadaşlar.1 yıl oldu korunmam,Öğrenmek istediğim arkadaşlar aspirin kullanmamı önerdi, kanda pıhtılaşma olabilceğini düşündü.Sizce kanda pıhtılaşma olmasın diye aspirin içsen sakıncalı mı?
iğne kullanmasına rağmen kalp durması bebekteki kromozom bozukluğundan oluyor. bunun dışında sağlıklı gebelikte iğne işe yarıyor.
bunu genellemek doğrumudur orasını bilemiyorum. ama ben sağlıklı gelişen değerleri iyi çıkan ve iğneye rağmen bebeğini kaybeden duymadım. inşallah duymam da...
Gecmis olsun canim. insallah ayni aciyi yasamazsin bi daha. Doktorin bu konuda ne diyor acaba. simdi hamilemisin. ALLAH bu mubarek gunde cocugunu kucagina almayı nasip etsinBen varım Emine. Düşüktrn sonra bebeğin genetik incelemesi yapılmıştı bir sorun yoktu, bhcg güzel artmıştı, kalp atışı oluşmuştu ama 9. Haftanın sonunda gittiğimizde ölmüştü. Asıl nedeni bilmek mümkün olmasa da iğne dozunun yetmemiş olması muhtemel neden.
Merhaba arkadasim. Dua edelimde tedavi herkes icin olumlu olsun.dedigin cok mantikli . Yazilarinizi bayadir okuyorum ama herkesin hikayesini hatirlayamabiliyorum affola.iğne kullanmasına rağmen kalp durması bebekteki kromozom bozukluğundan oluyor. bunun dışında sağlıklı gebelikte iğne işe yarıyor.
bunu genellemek doğrumudur orasını bilemiyorum. ama ben sağlıklı gelişen değerleri iyi çıkan ve iğneye rağmen bebeğini kaybeden duymadım. inşallah duymam da...
kızlar merhaba hamileliğinde omega3 kapsül kullanan var mı
ben kullanmak istiyrum ama pıhtılaşması olanlar ve iğne ilaç kullananlar dikkatli olmalıymış.
içeriği önemli snırım..
kullananlar yazabilir mi adını
bebeğin kemik gelişimi açısından çok önemli balık yağı.mevsimi geldi artık ama yiyemiyorsan kan pıhtılaşması olanların sadece marincap kullanması gerekliymiş öyle dedi doktorum bende onu kullanıyorum :)
canım ende dün doktordaydım benim bu ay son klemen denemem olucak yani ikinci denemem olmazsa bi dahaki aya iğneli tedaviye geçicez dedi doktor ama bu tedavi yöntemi doktora göre değişiyo senin femara dediğin ilaç mı iğnemi canımCanım valla bende anlamadım kı 6 kereye kadar yaptırabiliyormuşsun  eğer klomenle olmazsa sonra femara diye bir ilaç var onunla devam etcez o da olmazsa aşılama dedi Dr işde bu ay ayrıyetten incir kürünüde deniyorum canım dün Dr a gittim sagda 13mm bir tane solda da iki tane var dedi ama onlar küçükmüş Pazartesi'ye kadar büyüyebilirler dedi Pazartesi kont.e gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı 
Arkadaslar merhabaiğne kullanmasına rağmen kalp durması bebekteki kromozom bozukluğundan oluyor. bunun dışında sağlıklı gebelikte iğne işe yarıyor.
Arkadaslar merhaba
Bisey soracam mthfr 1298 heterezigot olmasi 677 heterezigot olacagi anlamina gelirmi. Bide faktor V testi moleküler bi testmi koaugalasyon bir testmi bilgisi olan paylasirsa sevinirim
merhaba arkadaşlar
ben aranızda yeniyim 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim 4 kez 5. ve 6. gebelik haftalarında düşüğüm oldu 2. düşük sonrası prt c ve s de düşüklük mthfr da heterozigot mutasyon saptandı son 2 gebeliğimde ise clexane ,coraspin ve folik asite rağmen düşük oldu. son gebeliğimde dış gebelik riski nedenli kürtaj oldum ama dış gebelik çıkmadı. diğerlerinde kendiliğinden düşük gerçekleşmişti kürtaja gerek kalmadan. şu an son bhcg .70 ve sıfırlanmasını bekliyorum 1 hafta önce kürtaj oldum. psikolojik olarak tükenmiş haldeyim boğazımda kocaman bir düğüm yutkunamıyorum asla anne olamayacağım korkusuna dayanamıyorum 10 günlük annelikler yaşadım ben hep bbhcg yi her pozitif gördüğümde her ne kadar bu kez kaptırmayacağım kendimi herşeye hazırlayacağım desemde yapamadım .inandım hep hep inandım onun beni bırakmayacağına ve bu kez olacağına inandım sonunda ise hep hüsran ben 10 günlük bebeklerimin annesi bu kez gerçekten yoruldum işte. doğmamış bebeğimi gördüm dün rüyamda eşim elleriyle getirmişti oğlumu ve benim ellerime aldığımda kayıverdi avuçlarımdan ağlayarak uyandım sonra dayanamıyorum ama buda benim sınavım biliyorum
Merhaba canim. Allah ayni aciyi yasatmasin bi daha. Peki 2 defa igne kullanmana ragmen neden dusuk olmus doktorun ne diyor. dozumu az geldi veya baska biseymi. doktorunun bi aciklamasi olmasi lazim. testlerim digerleri nasil cikti. Cok uzatmim canimmerhaba arkadaşlar
ben aranızda yeniyim 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim 4 kez 5. ve 6. gebelik haftalarında düşüğüm oldu 2. düşük sonrası prt c ve s de düşüklük mthfr da heterozigot mutasyon saptandı son 2 gebeliğimde ise clexane ,coraspin ve folik asite rağmen düşük oldu. son gebeliğimde dış gebelik riski nedenli kürtaj oldum ama dış gebelik çıkmadı. diğerlerinde kendiliğinden düşük gerçekleşmişti kürtaja gerek kalmadan. şu an son bhcg .70 ve sıfırlanmasını bekliyorum 1 hafta önce kürtaj oldum. psikolojik olarak tükenmiş haldeyim boğazımda kocaman bir düğüm yutkunamıyorum asla anne olamayacağım korkusuna dayanamıyorum 10 günlük annelikler yaşadım ben hep bbhcg yi her pozitif gördüğümde her ne kadar bu kez kaptırmayacağım kendimi herşeye hazırlayacağım desemde yapamadım .inandım hep hep inandım onun beni bırakmayacağına ve bu kez olacağına inandım sonunda ise hep hüsran ben 10 günlük bebeklerimin annesi bu kez gerçekten yoruldum işte. doğmamış bebeğimi gördüm dün rüyamda eşim elleriyle getirmişti oğlumu ve benim ellerime aldığımda kayıverdi avuçlarımdan ağlayarak uyandım sonra dayanamıyorum ama buda benim sınavım biliyorum
Merhaba canim. Allah ayni aciyi yasatmasin bi daha. Peki 2 defa igne kullanmana ragmen neden dusuk olmus doktorun ne diyor. dozumu az geldi veya baska biseymi. doktorunun bi aciklamasi olmasi lazim. testlerim digerleri nasil cikti. Cok uzatmim canim
Allah yar ve yardimcimiz olsum
merhaba arkadaşlar
sağol canım inşallah rabbim banada nasip eder. ben urfadayım ama önümüzdeki ay hacettepeye sinan beksaç a gitmeyi düşünüyorum bende hiç doz ayarlaması yapmadılar sana gebelik öncesi diyet clexane yada herhangi bir tedavi başlandımı.benim tüm tedavim gebelik oluştuktan sonra başlandı.acaba önceden mi başlamak gerek?canım aynı şeyleri bende yaşadım 4 düşük umudumun tükendiği anda kızımı kucağıma aldım 5 gebeliğimde ALLAHA şükürler olsun ki kızıma elifime kavuştum öncelikle iyi bir doktor bul ve doktoruna güven ve asla umudunu yitirme bnde clesan kullandığım halde düştü ama onun dozajını ayarlamak çok önemli ben doktorumu buldum çok araştırdım ama sen nerdesin bilmiyorum ama ben ankarada timur gürgana gittim ve kızımı kucagıma aldım inşallah sende en kısa zamanda yavrunu kucagına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?