Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canini sikma canim. Ama isinin ehli biriyle gorus sinan beksaci cok duydum. Umarim hersey yolunda gider.

Femara ilaç canım klomenden biraz daha etkiliymiş onu bana başka bir Dr vermişti bir ayda onu denedim klomenle bir tane yumurta oluyordu onunla iki tane olmuştu ama tutmadı 😞 bir de o biraz pahalı bir ilaç yani SSK karşılamıyor 😒 valla Dr um bana hiç iğneden bahsetmiyor çatlatma iğnesi bile istemiyor doğal olarak çatlasın diye dediğin gibi tedavi Dr a göre değişiyor bu ay birazda incir havuç küründen ümitliyim inş.hepimiz için hayırlısını verir Rabbim 😔

Merhabalar, umudunu kaybetmekten korkan arkadaslar icin yaziyorum. Bir kizim var; hatta hamileligimde "kaybolan ikiz sendromu" yasamistik ama saglikla dogdu cok sukur. Simdi bir kardesi olsun istedik, hamile kaldim, 8. haftada doktor sorunlu gordu ve alindi, patoloji temiz cikti ve kan testlerini yaptirinca gorduk ki pihtilasma sorunum var. Diyecegim o ki; bunu bu 2.hamilelik olmasa farketmeyecektik, bu hastaliga ragmen saglikli bir bebeginiz olabilir, tedaviyle bu ihtimal daha da kuvvetlenir, umudunuzu kaybetmeyin lutfen..
Ben simdi coraspin, bemix ve folbiol basladim, gebeligi ogrendigimizde de clexane'a baslayacagim. Hakkimizda hayirlisi, Allah herkese gonlune gore versin..

allah kızına saglık versın sıze bagıslasın bırde kardes nasıp etsın ınsallah canım mutasyonların neler nelere bakıldı sende

7+5 günlük hamileyim ultrasonda kanama görüldü 2 günde bir Proluton diye bi iğne ve sabah akşam içmek üzere progestan ilacı kullanıyorum. Aynı zamanda kanımda çok az pıhtılaşma çıktı doktor takip edicez dedi. Hem kanama hem pıhtılaşma tezat değilmi anlamadım? Kan sulandırıcı içsem kanamam var içmesem pıhtılaşma var. Kafam karıştı şimdi. Bu konuda bilgili olan var mı?

canım selam, kanaman varsa doktorun önce onu çözmeli. progestan iğnede en iyi çözüm. takipteysen zaten doktor kanaman bittiğinde coraspin yada iğne başlatır. bu durumda iğne kanamayı arttırabilir doktorunun iyi takibi önemli.

allah kızına saglık versın sıze bagıslasın bırde kardes nasıp etsın ınsallah canım mutasyonların neler nelere bakıldı sende
Sagol canim Amin.. 4 faktöre bakildi; biri tek taraftan(faktor 5 leiden), digeri her iki taraftan(mthfr a1298c) olmak uzere iki faktorde hastalik cikti. Sizleri de doktorlariniz uyardi mi bilmiyorum ama ilerde tansiyon ve/veya kalp hastasi olma riski tasiyormus bunlar.
Temiz cikanlar faktor 2 ve mthfr c677t.
Bu arada son gebeligimin ilk haftalarinda kanamam olmustu ve progestanla durdurmustuk.. Zaten bastan belliymis bi sorun oldugu galiba..

Gecmis olsun canim. insallah ayni aciyi yasamazsin bi daha. Doktorin bu konuda ne diyor acaba. simdi hamilemisin. ALLAH bu mubarek gunde cocugunu kucagina almayı nasip etsin

burcunun yerine ben cevap veriyim umut olsun.burcu bahsettigi o kayiptan sonra pes etmedi simdi 10 aylik oglu var:)hatirladigim kadariyla da ignenin dozunu ikiye cikararak devam etti o hamileliginde.

slm kızlar
bende 17+5 haftalık hamileyim daha önce 2 düşüğüm oldu nedeni okadar araştırmalara rağmen bulunamadı nedensiz yani.
şimdi allaha şükür iyi bebişim ilk 3 ay progestan kullandım bir de hamileliğimin başından itibaren kan pıhtılaşması olmamasına rağmen coraspirin ve cleksan iğne verdi ama nedense korkmaya başladım doktorum düşüklerimden dolayı normal doğum yapamayacağımı riskli olduğunu söyledi ama netten araştırdığımda sebep cleksan veya coraspirin çıkıyor.hayati tehlike falan diyor.
cleksan iğne ve coraspirin kullanıp da normal doğum yapan var mı?kafam çok karıştı ????

canım çoğu doktor riske atmak istemiyor kanı çok sulandırıyor bu gibi haplar onun için normal doğumda kanama çok olabiliyor. doktorunun sana ne önereceği önemli. benimki sezaryan dedi. bende onu dinliyorum.

burcunun yerine ben cevap veriyim umut olsun.burcu bahsettigi o kayiptan sonra pes etmedi simdi 10 aylik oglu var:)hatirladigim kadariyla da ignenin dozunu ikiye cikararak devam etti o hamileliginde.
Emineydi ismin sanırım. Cok sagol canim. Umutsuzluk cok kötü ama sizler gibi insanlar olunca aşmak daha rahat. insallah herkes çocuk sahibi olur.

aynı faktrler baklıms ıkımızede canm banada aynı 4 u bakldı sadece 1298 homozgt cıktı burda gordgum kadaryla baska degısk seylerede bakıolr ama benm dr um baska bırsey ıstemedı hangı dr a yada hastneye gıdosn canm

Ankara'dayim, muayenehaneye gidiyorum ben, Cihangir Çakıcı'ya.. Bu 4'unde sık sorun oldugu icin bunlara baktiriyirmus ilk olarak.

Ankara'dayim, muayenehaneye gidiyorum ben, Cihangir Çakıcı'ya.. Bu 4'unde sık sorun oldugu icin bunlara baktiriyirmus ilk olarak.

günaydın arkadaşlar bencede belli başlı testler gidişat için ve ne yapılması için bir ışık kaynağı oluyor. sonuçta bu faktörlere göre pıhtılasşma varsa tedavi önemli. kimi doktorlara göre 04 dozdan sonraki dozların bir farkı olmadığı söyleniyor. ama ne kadar doğru tartışılır. benimde şimdiye kadar okuduğum kadarıyla çok ağır pıhtılaşma gözükenler 0,2 ile atlatılırken hafif olanlar 04 bile etki etmiyor. asliında birazda vucut sisteminin tedaviye verdiği yanıt önemli.

ben ıstanbulda gittim canım demekki ilk suphelenılenler bunlar mthfr ıcın tedavısı folık asıt dedi dr um asprınde kullanıcaz gebelkte önlem amaclı ıgnede basrlız dedı bakalım tedavı sonuc vereckmı hamıle kalablrsem gorucez

folık asıt ıcılıyor canm hatta corasprınde ıcıyolr bende sormustum forumda folıkasıtı ben sureklı ıcıyorm dr umda 6ayda bır adette 3-4 gun ara verebılrsn demıstı ama vermıorum hıc

arkadaşlar folik asit bizim durumdakiler için çok önemli. benim doktorum hiç ara vermeden kullanacaksın dedi. coraspirin ise herhsngi bir hamilelik durumunda her ihtimale karşılık kullandırılıyor

Merhaba canım hayırlı doğumlar olsun inşallah bende normal doğum yapılmaz diye biliyorum ana doğuranda varmış bende direkt Sezeryan istedim Dr um sordu me istediğimi . Bence Dr una güven arkadaşlarımın Dr larıda aynı şeyi demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…