Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm canım

size de hayırlı doğumlar inşallah ben normal doğum isterken birden hayal kırıklığına uğradım işte herşeyin hayırlısı inşallah sağ salim kucaklarız bebişlerimizi allahın izniyle ilgilendiğin için teşekkürler

canım çoğu doktor riske atmak istemiyor kanı çok sulandırıyor bu gibi haplar onun için normal doğumda kanama çok olabiliyor. doktorunun sana ne önereceği önemli. benimki sezaryan dedi. bende onu dinliyorum.

anladım canım hayırlısı artık nasip bakalım benimki de yüksek ihtimalle sezeryan diyecek ben sezeryandan daha çok korkuyorum inşallah sağ salim atlatırız.sizi de allah kurtarsın hayırlı doğumlar inşallah

arkadaslar sonunda kayıplarımın sebebi bulundu cok sükür o kadar cok arastırma yapıldı ve ben bircok düsük yaptım ama gözümüzün önündeki seyi görememisiz bende troitte var benn hamile kaldıgımda dozum hic arttırılmıyordu ve ölcümler yapıldıgında troitim 2 bile cıksa bu doktorlar tarafından normal görüsülüyordu ki bir cok insanda bu zaten normal ama benim bünyem en fazla 1 degerine kadar bebekte sorun olmuyormus ki bunu bugün tecrübe ettik...bu en son hamileligimde troitimi kontrol altında tuttuk 0,3 ve 1 arası hamile haldıgımda degerim 0,3 dü bir hafta sonra 0,68 cıktı 2 katı yükseldi bu degerde benim hamileligimde normaldi ama bir hafta sonra kahverengi akıntı oldu tekrar hemen troit ölcüldü ve deger 1,84 olmus yavrum hemen alarm vermiş simdi dozu yükselttik insaallah hersey iyi olur dua edin

arkadaşlar merhaba forumun 8250 li sayfalarda okuduğum bazı yorumlarda kan pıhtılaşması gebeliğin ilerleyen dönemlerinde ortaya çıkıyormuş ilk haftalarda 4 5 6 ,7 ,8 gibi kesinlikle kanpıhtılaşması değil diyen doktorlar var. bu konuda ne düşünüyorsunuz. özellikle riskli gebelik uzmanlarına gidip onlardan bilgi alan arkadaşlar ne diyor

arkadaşlar tekrar merhaba , bir sorum daha olacak. biraz meraklımıyım neyim bilmiyorum:9 ama bizi bizden iyi anlayan yok. okuduğum yazılarda kimisi belirli haftalara kadar yani 8 haftaya kadar kendi kanama ile düşürürken yani kürtaja gerek kalmadan kimisi ise kürtaj olmadan gebeliği bitmiyor. bu oıhtılaşma ile ilgili bişey olabilirmi , yani kanama ile düşük yapanlardz vucucudn bebeği kabul etmemesinden dolayımı acaba oluor. bu konuda yorumlarınız nedir. sacmaladıysam affola,,

canım çok geçmiş osun umarım aynı acılar bir daha yaşanmaz. ALLAH hepimizin dularını kabul etsin

Yani tabiki uzucu ama gozun aydin en azindan derdini buldun rabbin yardim etmis careside bulunur ins ins saglikla olur bebisin

aylin merhaba nasılsın nasıl gidiyor senin şimdi? umarım herşey yolundadır
merhabalar eski arkadaşlar lütfen yaşadığınız deneyimleri bize aktarın. 7 aydır bu forumu takip ediyorum ama tabiki bu konularda deneyimli kişilerin bilgileri sayfaları okumaktan daha önemli. herkese selamlar..

öncelikle merhaba arkadaşlar, benim bi sorum olacaktı 18 mayısta kürtaj oldum, o zamanlar cahildim diyeyim pıhtılaşma testinden falan haberim yoktu, bugün üniversite hastanesine gittim 6 kasımda yapılacağını söylediler, ayda 1 sefer yapılıyormuş bulunduğum şehirde, bu ay hamile kalırsam acaba aspirin falan mı kullansam test yaptırıp ve sonucu gelene kadar...

kesinlikle yaptırabilirsinnn... çok gecikmeden doktoruna söyle. Allah kimseye yaşamasın

[sessiz6161;32127634]arkadaşlar tekrar merhaba , bir sorum daha olacak. biraz meraklımıyım neyim bilmiyorum:9 ama bizi bizden iyi anlayan yok. okuduğum yazılarda kimisi belirli haftalara kadar yani 8 haftaya kadar kendi kanama ile düşürürken yani kürtaja gerek kalmadan kimisi ise kürtaj olmadan gebeliği bitmiyor. bu oıhtılaşma ile ilgili bişey olabilirmi , yani kanama ile düşük yapanlardz vucucudn bebeği kabul etmemesinden dolayımı acaba oluor. bu konuda yorumlarınız nedir. sacmaladıysam affola.

arkadaşlar merhaba forumun 8250 li sayfalarda okuduğum bazı yorumlarda kan pıhtılaşması gebeliğin ilerleyen dönemlerinde ortaya çıkıyormuş ilk haftalarda 4 5 6 ,7 ,8 gibi kesinlikle kanpıhtılaşması değil diyen doktorlar var. bu konuda ne düşünüyorsunuz. özellikle riskli gebelik uzmanlarına gidip onlardan bilgi alan arkadaşlar ne diyorsunuz acaba

sessiz 6161 sen çok meraklısın cidden :) şimdi şöyle düşün pıhtılaşma sorunu olmayan kişilerde çok erken dönemlerde düşük yapabiliyor. pıhtılaşma sorunu olanlarda. düşüğün çok sebebi var iğne kullanıp düşük yapanlarda kromozom sorunları görülüyor bebekte. sen istesende istemesende vücudun atıyor. Kan pıhtılaşması bazı dönemlerde ilerdede çıkabiliyor evet bu konuda haklısın. bana doktorum her 10 kadıdan 7si sizin gibi demişti. o kadar arttıki bu durum. benim normal gebelik geçiren çoğu arkadaşım arada aspirin içtim dedi düşün :) iyiki biz sonucu biliyoruz iyiki testimiz yapılmış ve durumun farkındayız. ben artık bu durumlardan bi haber hamile kalanlara diyorum aman dikkat edin baktırın diye. bence onlar daha stresli olmalı emin ol. benim ablam bir çocuk doğurdu normal yönden hamile kaldı ve doğumuda normal oldu şimdi yeniden denese pıhtılaşma çıkabilir. bunun için bence hepimiz halimize şükredelim en azından iğnemiz var. bu psikolojiylede alakalı aslında insan rabbine tutunduğunda ve iyiki tedavim var iğne olucam doğurucam dediğinde o psikolojiyle yaşadığında sonuna kadar gidebiliyor. pozitif enerji yani çok önemli. bence bu kadar kafana takma. herşey iyi olacak diye düşün. bu kadar çok düşük hikayeleri okuma üstüne düşme korktuğum başıma geldi lafı varya onun için uzak dur. ben elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum canım. çare yok ki başka :)

selam canım benimde troit sorunum var gebeliğin başından beri. benimde değerlerimi hep 2nin altında tutuyorlar. her ay endokrine gidip kan verip tshım ölçülüyor bunun içinde ilaç dozunu ayarlıyorlar ben euthrox kullanıyorum hatta. sen canını sıkma heray kontrolünü yaptır aman ha

canım benim en fazla 1 e kadar tutuyorlar benim bünyemde 2 de bebek ölüyor ırsiymiş bizde kuzenimde de aynısı oldu 2 de bebeklerini kaybetti sonra onunda 1 de tutunca bebegine kavustu cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…