Merhaba canım hayırlı doğumlar olsun inşallah bende normal doğum yapılmaz diye biliyorum ana doğuranda varmış bende direkt Sezeryan istedim Dr um sordu me istediğimi . Bence Dr una güven arkadaşlarımın Dr larıda aynı şeyi demiş
canım çoğu doktor riske atmak istemiyor kanı çok sulandırıyor bu gibi haplar onun için normal doğumda kanama çok olabiliyor. doktorunun sana ne önereceği önemli. benimki sezaryan dedi. bende onu dinliyorum.
arkadaslar sonunda kayıplarımın sebebi bulundu cok sükür o kadar cok arastırma yapıldı ve ben bircok düsük yaptım ama gözümüzün önündeki seyi görememisiz bende troitte var benn hamile kaldıgımda dozum hic arttırılmıyordu ve ölcümler yapıldıgında troitim 2 bile cıksa bu doktorlar tarafından normal görüsülüyordu ki bir cok insanda bu zaten normal ama benim bünyem en fazla 1 degerine kadar bebekte sorun olmuyormus ki bunu bugün tecrübe ettik...bu en son hamileligimde troitimi kontrol altında tuttuk 0,3 ve 1 arası hamile haldıgımda degerim 0,3 dü bir hafta sonra 0,68 cıktı 2 katı yükseldi bu degerde benim hamileligimde normaldi ama bir hafta sonra kahverengi akıntı oldu tekrar hemen troit ölcüldü ve deger 1,84 olmus yavrum hemen alarm vermiş simdi dozu yükselttik insaallah hersey iyi olur dua edin
arkadaslar sonunda kayıplarımın sebebi bulundu cok sükür o kadar cok arastırma yapıldı ve ben bircok düsük yaptım ama gözümüzün önündeki seyi görememisiz bende troitte var benn hamile kaldıgımda dozum hic arttırılmıyordu ve ölcümler yapıldıgında troitim 2 bile cıksa bu doktorlar tarafından normal görüsülüyordu ki bir cok insanda bu zaten normal ama benim bünyem en fazla 1 degerine kadar bebekte sorun olmuyormus ki bunu bugün tecrübe ettik...bu en son hamileligimde troitimi kontrol altında tuttuk 0,3 ve 1 arası hamile haldıgımda degerim 0,3 dü bir hafta sonra 0,68 cıktı 2 katı yükseldi bu degerde benim hamileligimde normaldi ama bir hafta sonra kahverengi akıntı oldu tekrar hemen troit ölcüldü ve deger 1,84 olmus yavrum hemen alarm vermiş simdi dozu yükselttik insaallah hersey iyi olur dua edin
Yani tabiki uzucu ama gozun aydin en azindan derdini buldun rabbin yardim etmis careside bulunur ins ins saglikla olur bebisin
merhabalar eski arkadaşlar lütfen yaşadığınız deneyimleri bize aktarın. 7 aydır bu forumu takip ediyorum ama tabiki bu konularda deneyimli kişilerin bilgileri sayfaları okumaktan daha önemli. herkese selamlar..aylin merhaba nasılsın nasıl gidiyor senin şimdi? umarım herşey yolundadır
İyiyiz cok sukur canim 30 haftalik olduk hersey yolunda gidiyo dedi dr cok sukur darisi basinizaaylin merhaba nasılsın nasıl gidiyor senin şimdi? umarım herşey yolundadır
Amin. Cumlemize saglikla sihatle cocuk sahibi olmayi nasip etsinİyiyiz cok sukur canim 30 haftalik olduk hersey yolunda gidiyo dedi dr cok sukur darisi basiniza
ROJDA merhaba sanırım sen daha önce iğne kullanmana ragmen yinede düşük yapmıştın. ne durumdasın canım. inşallah herşey gönlünce olurAmin. Cumlemize saglikla sihatle cocuk sahibi olmayi nasip etsin
arkadaşlar merhaba,
benim de 1 düşüğüm var ve bugün hamile olduğumu öğrendim.
bu bahsettiğiniz pıhtılaşma testlerini hamileyken yaptırabiliyor muyum? bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum.
Allah düşmanıma yaşatmasın.
Bilen arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim.
mutlaka yaptır arkadaşım . sonuçta bu acılar kolay şeyler değil. allah sağ salim kucağına çocuğunu almayı nasip etsinkesinlikle yaptırabilirsinnn... çok gecikmeden doktoruna söyle. Allah kimseye yaşamasın
arkadaşlar merhaba forumun 8250 li sayfalarda okuduğum bazı yorumlarda kan pıhtılaşması gebeliğin ilerleyen dönemlerinde ortaya çıkıyormuş ilk haftalarda 4 5 6 ,7 ,8 gibi kesinlikle kanpıhtılaşması değil diyen doktorlar var. bu konuda ne düşünüyorsunuz. özellikle riskli gebelik uzmanlarına gidip onlardan bilgi alan arkadaşlar ne diyorsunuz acaba
selam canım benimde troit sorunum var gebeliğin başından beri. benimde değerlerimi hep 2nin altında tutuyorlar. her ay endokrine gidip kan verip tshım ölçülüyor bunun içinde ilaç dozunu ayarlıyorlar ben euthrox kullanıyorum hatta. sen canını sıkma heray kontrolünü yaptır aman haarkadaslar sonunda kayıplarımın sebebi bulundu cok sükür o kadar cok arastırma yapıldı ve ben bircok düsük yaptım ama gözümüzün önündeki seyi görememisiz bende troitte var benn hamile kaldıgımda dozum hic arttırılmıyordu ve ölcümler yapıldıgında troitim 2 bile cıksa bu doktorlar tarafından normal görüsülüyordu ki bir cok insanda bu zaten normal ama benim bünyem en fazla 1 degerine kadar bebekte sorun olmuyormus ki bunu bugün tecrübe ettik...bu en son hamileligimde troitimi kontrol altında tuttuk 0,3 ve 1 arası hamile haldıgımda degerim 0,3 dü bir hafta sonra 0,68 cıktı 2 katı yükseldi bu degerde benim hamileligimde normaldi ama bir hafta sonra kahverengi akıntı oldu tekrar hemen troit ölcüldü ve deger 1,84 olmus yavrum hemen alarm vermiş simdi dozu yükselttik insaallah hersey iyi olur dua edin
selam canım benimde troit sorunum var gebeliğin başından beri. benimde değerlerimi hep 2nin altında tutuyorlar. her ay endokrine gidip kan verip tshım ölçülüyor bunun içinde ilaç dozunu ayarlıyorlar ben euthrox kullanıyorum hatta. sen canını sıkma heray kontrolünü yaptır aman ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?