Hadi yagenetik dediğin trombofili paneli değil mi? senin daha önce düşüğün mü var canım? açıkcası o kadar para isteyince lab. doktor da gerek yok diyince en azından bir bilgi verir diye dşündüm, bu sefer trombositim de normal çıkmış, uzun süre doğum kontrol hapı kullanmam dışında risk grubumda olmamı gerektiren direk birsey yok gibi göründüğü için böyle yapmıştım
Canım çok sağol yardımın için bu topikte tecrübeli arkadaşlar çok diğer arkadaşların da mı çoğunun bu değeri normal çıkıp genetiğin de sorun çıktı :26: lütfen yardımcı olun....
pıhtılaşma için test yapılıyomuş bana doktorum hıç yapmadı daha400 clexan 100lk coraspirin veriyo hep otestin adı ne kızlar bnde doktoruma dıyecem o testten yapsın adını söylermisiniz
Arkadaşlar benimde kafamı kurcalayan bir sorun var. Ben iki Bebeğimi kaybettikten sonra kan pıhtılaşma sorunum oldugunu öğrendim. Oğlumu doğuma kadar sulandırıcı iğne vurarak dünyaya getirdim. Şimdi yine hamileyim ve doktorum hemen igneye baslamami söyledi. Ama bu kez farklı bir yol deneyecegiz belli bir haftadan sonra iğneyi kesecegiz dedi. Bende korktum. Daha önce böyle bir uygulama deneyenler oldu mu. Doktoruma olan güvenim bircabda sarsıldı ne yapacağımı şaşırdım.
genetik testi yapacaklar canım. Üniversite hastaneleri 2-3 düşükten sonra yapıyo, özeldede yaptırabilirsin ama pahalı. doktorun test yapmadan neden iğne ve aspirin başlattı anlamadım.
canımcım genetik trombofili paneli ama faktör v faktör 2 gibi mthfr gibi pıhtılaşma sorunlarına bakıyolar. benim tüm aptt pt değerlerim normaldi ama genetikte mthfr heterozigot çıktı.
Trombofili panelinde hangilerine baktıracaksınız diye sormuştu labaratuvar fiyat sorduğumda, hepsine mi baktırıcam demem lazım? Keşke kendi hastanem baksa çarşamba kontrolüm var, doktora siz burada baktırmasanız da ben özel baktıracağım diyicem. Gerçi orda da sonuç geç çıkabilir labaratuvar da bile 3 gün sonra dediler. Tüp bebekten dolayı maddi olarak da sıkıştıkyoksa o gün direk onu yaptırırdım. Yaptırmazsam bu korku hep olacak çünkü gördüğüm kadarıyla ileri aylarda bile bu yüzden bebeğini kaybedenler var. İnşallah bu arada geç kalmam... Yavrularımı koru Yarabbim...
genetik testlerim yapıldı kromozom analizleri ve digerleri pıhtılaşma çıktı bnm sordum şimdi gebe kalınca tekrar yapıp o testı onun degerıne göre ignenn dozunu ayarlıyorlar dıye sordum
canım iğnenin dozunu faktörüne ve kilona göre ayarlıyorlar diye biliyorum.
Senin faktorleron neydi acaba.Arkadaşlar benimde kafamı kurcalayan bir sorun var. Ben iki Bebeğimi kaybettikten sonra kan pıhtılaşma sorunum oldugunu öğrendim. Oğlumu doğuma kadar sulandırıcı iğne vurarak dünyaya getirdim. Şimdi yine hamileyim ve doktorum hemen igneye baslamami söyledi. Ama bu kez farklı bir yol deneyecegiz belli bir haftadan sonra iğneyi kesecegiz dedi. Bende korktum. Daha önce böyle bir uygulama deneyenler oldu mu. Doktoruma olan güvenim bircabda sarsıldı ne yapacağımı şaşırdım.
saol canım pıhtılaşma testının adıne bılıyomusun :44:
Kızlar yumurtlama döneminde coraspirin içmemelimiyiz yumurtlamanın kalitesinimi düşürür ????
Gecen bende buna benzer bişey okudum. Bu konu hakkinda daha fazla bilgisi olan varmıKızlar yumurtlama döneminde coraspirin içmemelimiyiz yumurtlamanın kalitesinimi düşürür ????
Gecen bende buna benzer bişey okudum. Bu konu hakkinda daha fazla bilgisi olan varmı
İlk fırsatta doktoruma sorucam bu konuyutedbir olarak 3 4 gün yumurtalama döneminde içmesekmi acaba kafam karıştı :S
İlk fırsatta doktoruma sorucam bu konuyu
tedbir olarak 3 4 gün yumurtalama döneminde içmesekmi acaba kafam karıştı :S
saol canım pıhtılaşma testının adıne bılıyomusun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?