Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımcım genetik trombofili paneli ama faktör v faktör 2 gibi mthfr gibi pıhtılaşma sorunlarına bakıyolar. benim tüm aptt pt değerlerim normaldi ama genetikte mthfr heterozigot çıktı.

pıhtılaşma için test yapılıyomuş bana doktorum hıç yapmadı daha 400 clexan 100lk coraspirin veriyo hep otestin adı ne kızlar bnde doktoruma dıyecem o testten yapsın adını söylermisiniz

genetik testi yapacaklar canım. Üniversite hastaneleri 2-3 düşükten sonra yapıyo, özeldede yaptırabilirsin ama pahalı. doktorun test yapmadan neden iğne ve aspirin başlattı anlamadım.

siz ilk hamileliğinizde sonuna kadarmı iğne kullanmıştınız? allah allah ilginçmiş neden şimdikine böyle yapıyo acaba? pıhtılaşma faktörleriniz neydi?

genetik testi yapacaklar canım. Üniversite hastaneleri 2-3 düşükten sonra yapıyo, özeldede yaptırabilirsin ama pahalı. doktorun test yapmadan neden iğne ve aspirin başlattı anlamadım.

genetik testlerim yapıldı kromozom analizleri ve digerleri pıhtılaşma çıktı bnm sordum şimdi gebe kalınca tekrar yapıp o testı onun degerıne göre ignenn dozunu ayarlıyorlar dıye sordum

canımcım genetik trombofili paneli ama faktör v faktör 2 gibi mthfr gibi pıhtılaşma sorunlarına bakıyolar. benim tüm aptt pt değerlerim normaldi ama genetikte mthfr heterozigot çıktı.

Trombofili panelinde hangilerine baktıracaksınız diye sormuştu labaratuvar fiyat sorduğumda, hepsine mi baktırıcam demem lazım? Keşke kendi hastanem baksa çarşamba kontrolüm var, doktora siz burada baktırmasanız da ben özel baktıracağım diyicem. Gerçi orda da sonuç geç çıkabilir labaratuvar da bile 3 gün sonra dediler. Tüp bebekten dolayı maddi olarak da sıkıştık yoksa o gün direk onu yaptırırdım. Yaptırmazsam bu korku hep olacak çünkü gördüğüm kadarıyla ileri aylarda bile bu yüzden bebeğini kaybedenler var. İnşallah bu arada geç kalmam... Yavrularımı koru Yarabbim...

amin canım inşallah sağsalim kavuşuruz yawrularımıza.. ben sonucu 2 hafta sonra aldım çokta geç değil 3 gün. sen doktorunla tekrar konuşsan belki hastanende yaptırabilirisiniz.

genetik testlerim yapıldı kromozom analizleri ve digerleri pıhtılaşma çıktı bnm sordum şimdi gebe kalınca tekrar yapıp o testı onun degerıne göre ignenn dozunu ayarlıyorlar dıye sordum

canım iğnenin dozunu faktörüne ve kilona göre ayarlıyorlar diye biliyorum.

Senin faktorleron neydi acaba.

merhaba arkadaşlar benimde kan pıhtılaşması sorunum var 2 kez düşük yaptım 1 kez 7aylık doğum yaptım bebeğimde gelişim geriliği vardı ve 1 hafta yaşadı kaybettim daha sonra tekrar hamile kaldım iğne ve asprin kullandım bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım oğlum 2.5 yaşında ve ben şuan tekrar hamile kalmak istiyorum. hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum. çünkü hamileliğim çok stresli geçiyo sürekli korkuyla ve hep yatıyorum nerdeyse oğlumu ihmal etmekten ve gerekli ilgiyi gösterememekten çok korkuyorum benim gibi olupta ikinci bebeğine hamile olanlardan yardım istiyorum cesarete ve desteğe çok ihtiyacım var

arkadaşlar ben de şu an 7+3 günlük hamileyim ve cleaxen 0.4, coraspin, folbiol, elevit, balık yağı, progestan + proluton depot iğne kullanıyorum..baya uzun bi ilaç listem olmuş ben farketmeden :) bu benim 3. hamileliğim..tahmi edeceğiniz üzere ilk ikisini kaybettim fakat pıhtılaşma nedeniyle değil..ilkinde kromozom anomalisi vardı 20. haftada karnımda öldü..ikincide ise 16. haftada suyum geldi..şu an gittiğim doktora yeni başladım..doktorum suyun gelmesini pıhtılaşmaya bağlıyor..ama ben hep pıhtılaşmada ya düşük ya da ilk haftalarda anne karnında kalbi durma şeklinde okudum..yanlış mı biliyorum acaba? bu yüzden de ikinciyi pıhtılaşmadan kaybetmediğimi düşünüyorum.. bu arada pıhtılaşma için iğne ve coraspini tedbir olarak vermedi doktorum bende gerçekten de var pıhtılaşma..üniversite hastanesinde test yaptırıp öğrenmiştim..kısacası üç farklı olay..ve şimdi yeniden hamileyim..ve 5. haftamdan beri sürekli lekelenme yaşıyorum+ bel ve karın ağrısı..sanki her an adet olcakmışım gbi..bu his hemen hemen hiç kaybolmuyor..acaba iğne kullanırken coraspin de içiyor mu herkes? bazı doktorlar lekelenme olunca bıraktırıomuş die okudum.çok çok endişeliyim anlıycağnızı biliyorum..benm gbi pıhtılaşması olup da suyu gelen var mı acaba? aynı şeyi yaşamaktan ödüm kopuyor..o suyun gelme anı aklımdan çıkmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…