Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pıhtılaşmanın suya etkisini bilmiyorum ama . coraspirini bazı doktorlar veriyor bazıları ise vermiyor. yani doktorun tedavisi değişiyor. ben burda ilk haftalrdaki düşüğün pıhtılaşmadan olmadığını söyleyen bir doktora rastlamıştım.yani bu konuda bile tam bir fikir birliği yopk

öncelikle kayıpların için çok geçmiş olsun ve başın sağolsun.. maalesef anne karnında herhangi bir zamanda bebeğin kalbinin durması kesenin erken yırtılması gibi sorunlar pıhtılaşma ile birebir bağlantılı... ama genelde doktorlar ilk hafta düşüklerini kromozom anomalisine bağlıyorlar bakış açısına göre değişiyor... bazısı keseyi görünce bazısı gebelik hormonu pozitif çıkınca bazısı ise kalp atışlarını görünce başlıyor... tıp böyle bişey işte....inşaallah tedavin olumlu sonuçlanır ve bebeğini kucağına alırsın... benimde 5. gebeliğim 4. gebeliğimde kızımı kucakladım inşaallah bunu da sağ salim alırız kucağımıza benimde dünden beri kanamam vardı baya korktum bide yaşadığım yer maalesef öyle ha dedim mi dışarı çıkabildiğim ve doktor bulabildiğim bir yer değil... çok şükür sorun yokmuş rahim ağzında yara var muhtemelen o kanamıştır dedi ama yinede progestan verdi kullancaz bakalım hayırlısı inşaallah.. Allah kimseyi bu yolda yarım bırakmasın

çok teşekür ederim canım. evet genelde doktorlar ilk zamanlardaki gebeliği kromozom anomalisine bağlayıp tesadüfüdir. bişey olmaz diyip geçiştirmeye çalışıyorlar. ama her kayıp herkes için önemli sonuçlar doğuruyor. ne mutluki sana kucağına bebeğini alabilmişssin. ALLAH'ım bunuda almanı nasip eder inşallah.

bu arada pıhtılaşma varmı sende. daha önceki kayıplarında iğne kullandın mı. buna rağmannmi kaybettin. ama kızını kucağına almışsın sağlıklı şekilde. allah mutlu huzurlu ömür versin ona.

MERHABA ARKADASLAR
öncelikler söylemek isterim ki formu cok okumadım okumak da istemedim aslında üsten üsten baktım ama kan pıhtılaşması hamilelik gorunce yazmadan geçemedim..bebek kaybı yaşayanlar geçmiş olsun...
benim ablam hamileliğinin 38.haftasında bi baş ağrısı yaşadı 5gün agırsı devam etti kanda testlerde bişey çıkmadı.ama sonra bi sabh uyandı konuşamadı sağ kolu tutmadı.sağ tarafında felç olmuşmuş. hamile oldugu için müdahile edilmedi hemen acilde 3defa kriz geçirdi. bebek için tehlikeliydi. 1gun sonra gece aldılar bebeği ablamın tedavisi basladı.bebeği ewe götürünce ablam yine kötüleşti ve 2.damar tıkandı.bi kriz daha geçirdi.sonra kafa tasından kemik alındı ödemin rahatlaması için.yoksa beyin kanaması olabilir dediler.18gun yogun bakımda kaldı.1ay hastanedeydik.bebek sadece sarılık gecirdi.durumu iyi. çok şukur ablamda iyi yuruyo konusmasını yavaş yavaş düzeltiyo. sağ elini henüz tam kullanamıyor. ama ALLAH'a BİN KEZ ŞÜKÜR ABLAM HAYATTA.
anlatmak istediğim bebek kaybı yaşayanlar üzülmeyin.allah yine verir. size bişey olmasın. bu yaşadıklarımdan sonra ögrendiğim tek şey var oda moral çok önemli ablamın morali bozulmasaydı 2.damar tıkanmıcaktı. belki daha kolay atlatcaktı.
lütfen damar tıkanıklı yaşayan arkdaşlarım ablalarım morlallerinizi bozmayın.

evet haklısın aslnda doktorların biri öyle biri böyle diyor..teşekkür ederim yine de cevap için..

teşekkür ederim.inşallah dediğin gbi bunu kucağıma alırım allahım izin verir de..sana da çok geçmiş olsn arkadaşım..sen de kayıplar yaşamışsın sonunda evladını almışsın kucağına..inşallah bu hamileliğin de sağ salişm geçer..kaçıncı haftadasın sen?ben de öyle ha deyince gidemiyrum doktora aynı senn gbi..köy yerinde görev yapıyorum..doktorum 50 dakikalık mesafede..senn kanaman için yara demiş ama benm lekelenmem için doktorumdoğal olarak düşük tehlikesi diyor ve hergün lekelenme ve ağrı yaşadığım için her an düşük yapıcakmışım gbi yaşıyorum..yüreğim ağzımda yaşıyorum 1 aydır...rabbim yüzümüzü güldürsn ne diyelim..

sen kaçıncı haftadasın canım. kendini strese sokma rahat olmaya çalış demesi kolay değil ama bunu başarmalısın. inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. iğne kullanıyormusun bu arada

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canm yarayla ılgıli sorum olacak yaran gebelıkten önce varmıydı bılıomuydun benm gecen sene kurtajdan sonra cıktı kimi dr yakılmalı kımı dondurulmalı kımı gerek yok dedi yaklasık bır yıldır gebelık ıstyorum engel oluomu dıye kafama takılmıoda degıl yanı ılk farkettgmde ilişki sonrası kanama olmustu sonra hıc bır sıkayetm olmadı 3 gun once akıntımda kılcal damr seklınde kanama gordum ama ilişki falan sonrası olmayınca yaraya baglamadım yara kendı kendıne kanama yapıomukı

MERHABA EOE ,nasılsın umarım herşey yolundadır. kaçıncı haftana girdin. iğnelere devam mı ediyorsun. herşey yolundadır inşallah

teşekkür ederim. şimdilik iyi çok şükür.23. haftamdayım. iğnelere devam devam ediyorum.sen de iyisindir umarım.

sağol canım iyiyim. sen forumun en yakın anne adayısın:) deneyimlerin bize ışık olacak eminim. inşallah son haftaya kadar ALLAH'ın izniyle gideceksin.

sağol canım iyiyim. sen forumun en yakın anne adayısın:) deneyimlerin bize ışık olacak eminim. inşallah son haftaya kadar ALLAH'ın izniyle gideceksin.

teşekkür ederim. bildiğim ölçüde deneyimlerimi paylaşıyorum ve paylaşmaya da devam ederim. ama ben daha çok
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ini-kaybedenlerin-sohbet-dua-paylasimi-4.html
bu topikte takılıyorum orda gebeliği daha büyük anne adayları da var bizlere umut oluyorlar. cumartesi günü forumumuzun 5. doğumu gerçekleşti çok şükür. yarın da bir doğumumuz olacak inşallah.

Öncelikle çok geçmiş olsun...İnşallah ablanız daha iyi olur ve sağlığı düzelir.
2 yıl önce Temmuz gibi hamile olduğumu öğrendim kısa bir süre sonra nefes darlığı ciğerimde batmalar başladı geceleri yatağıma bile yatamaz oldum, merdiven çıkamaz oldum . nefes alıp verirken batmalardan ağlar duruma geldim. hemen hemen her gün değişik doktorlara gidip kan testleri yaptırdım. ama temizlik yapmışsındır, kollarını kaldırmışsındır dediler çözüm üretemediler...12 haftalık iken kadın doğumcuğa kontrol gidecektik ve birkaç gün kala kahverengi bir akıntı başaldı.bununle beraber bi de sol bacağımda şişme oldu tabi akciğerdeki batmalar ve nefes darlığı devam etmekte idi. kontrolde sol bacağımı gören doktor(ki küçük bir çizik atsan deri yüzeyi yarılıp gidecek gibi ve mosmor) hemen bebeğe baktı ve kalbi durmuş dedi aldılar. ardından durumumla ilgili araştırmalara başladılar. forum yapılan testtlerin bir çoğu yapıldı. zaten sol bacağım direk olarak anlaşılıyor pıhtılaşma ve derin ven trombozu(DVT). Akciğerimde ise emboli olmuş yani pıhtı atmış. çok korktuk ölümden döndüm gibi bir çok söz duydum ama hem hasta hem bebek kaybetmiş bir insan için pek bi şey ifade etmiyor çünkü vücudunda yaşadığın kayıp çok üzücü... yapılan testler sonucunda romotolojik bir rahatsızlığım (SLE-Sistemik lupus) olduğu ve onunda gebe iken alevlendiği alevlenme ile pıhtılaşmayı tetiklediğini öğrendim (Antifosfolipit antikor sendromu). Şimdi kontol altındayım romotoloğum 1 ay önce tekrar denememiz için izin verdi. korkularım var ve durumun hem benim için hem bebek için riskli olduğunu dile getiriyor. her şeyin hayırlısı olsun diyorum. İsteyen her kesede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

çok geçmiş olsun arkadaşım allah aynı acıları yaşatmasın bir daha. ne hastalıkları olupta doğum yapanları görüyüoruz. yine ne olduğu belli tedavin belli. herşey yolunda gidecektir inşallah yüreğini ferah tut yeterki.

sen kaçıncı haftadasın canım. kendini strese sokma rahat olmaya çalış demesi kolay değil ama bunu başarmalısın. inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. iğne kullanıyormusun bu arada

evet kolay değil gerçekten de..şu an 7+5 im..iğne kullanıyorum 0.4 cleaxen..allahım gösterir inş o günleri cümlemize..

çok çok geçmiş olsun..rabbim bu kez yüzünü güldürsn inşllh..bazıları güle oynaya doğum yapıyo..bazıları da biraz sıkıntılar çekmek zorunda kalıyo maalesef..sonumuz güzel olsun inşallah ne diyelim..inşallah tedaviyle kavuşursun yavruna..

pardon az önceki mesajım yanlış oldu asıl mesaj buydu

Merhaba arkadaslar 31 haftayi doldurduk cok sukur 28 kasim sezeryan gunumuz alahim izin verirse 7 haftamiz kaldi ins hep beraber saglikli evlatlarimiza kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…