Gnaydin kizlar,5.ayimdayim ve karnimdan vuruluyorum clexane i.siz nereden vuruluyorsunuz,karindan olmanin bi zarari var midir bebege
Arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım. Daha önce 2 düşüğüm oldu tüm tıbbi tahlillerimde bende ve eşimde genetik bir sorun çıkmadı .... bugün aldığım bir haberle canım çok sıkıldı araştırırken sizin forum konuşmalarınızı gördüm ve katılmak istedim ayrıca da bilgi vermek istiyorum. 30 un da yaptırdığım tahlillerde hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 1600 küsürlerdeydi. Bugün ikinci kez yaptırdığım bhcg tahlil sonucunda 4000 küsürlerde çıktı. Doktorum bu artışın normal olmadığını söyledi ve clexane 0.4 iğne verdi ben bu arada folbiol ve aspirin kullanıyordum 3 ay öncesinden aspirine devam dedi önümüzdeki hafta gel dedi ancak 10 gün sonra gidebileceğim... Sizce durum ne olabilirüzülüyorum bu konuda bilgisi olanlardan
İnşallah bi sorun yoktur.Genetik testlerini yaptırırken kan pıhtılaşması için ayrı bir test var yaptırdınmı çünkü bu iğneler öyle kafaya göre verilmemeli diye biliyorum.
İnşallah bi sorun yoktur.Genetik testlerini yaptırırken kan pıhtılaşması için ayrı bir test var yaptırdınmı çünkü bu iğneler öyle kafaya göre verilmemeli diye biliyorum.
Arkadaşlar merhaba aslında aylardır okuyorum bu forumu ama bugün yazmak nasip oldu bende 1 kimyasal 1 kalp atamamsı sonucu 2 düşük yaşadım son düşüğümden sonra heterezigot olduğum anlaşıldı ama gittiğim 2 doktorda bunun önemli olmadığını iğne kullanmanın gereksiz olduğunu söyledi hatta biri profosördü şuan tekrar hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadım şuan corasprin ve b12 plus kullanıyorum kafam çok karışık heterezigot olan arkadaşlar sizce nasıl bi yol izlemeliyim
Arkadaşlar merhaba aslında aylardır okuyorum bu forumu ama bugün yazmak nasip oldu bende 1 kimyasal 1 kalp atamamsı sonucu 2 düşük yaşadım son düşüğümden sonra heterezigot olduğum anlaşıldı ama gittiğim 2 doktorda bunun önemli olmadığını iğne kullanmanın gereksiz olduğunu söyledi hatta biri profosördü şuan tekrar hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadım şuan corasprin ve b12 plus kullanıyorum kafam çok karışık heterezigot olan arkadaşlar sizce nasıl bi yol izlemeliyim
dr un prof olmasının bir öenmi yok. önemli olan sana iğne kullandıracak bir dr bulman. benim de iki heterozigotum var. arkadaşlardan tek heterozigot olanlar da iğne kullanıyorlar. neticede taşıyıcıyız ve bizi olumsuz etkiliyor. kullandıklarının yanında folbiol de almalısın. folik asit ve b 12 kullanmak pıhtılaşmada çok önemli.
bende iki kere bos gebelik kurtaji oldum, tahlil sonuclarini bekliyorum...doktorun dedigi igne ve aspirin kullanacagiz iste...sana ne dedi doktorun acaba?Merhaba arkadaslar
Sanırım derdime bu topicte derman bulucam...2 kere üstüste boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve yapılan tahliller sonucunda faktör XIII V34L ve MRHFR C677T de heterozigot mutasyon saptandı.
Çok önemli bi sorun mudur bu arkadaslar nasıl bi tedavi uygulanmalı bilginiz var mı?
bende iki kere bos gebelik kurtaji oldum, tahlil sonuclarini bekliyorum...doktorun dedigi igne ve aspirin kullanacagiz iste...sana ne dedi doktorun acaba?
iste benim anlamadigim, gunde bir dozun yetmeme ihtimali ve bunu deneme yanilma yani 3. bir dusukten sonra mi anlayacagiz?Bende mthfr1298 heterozigotum
3 kaybım var. 4. Gebeliğim başarılı oldu. Çok şükür. Bebeğim şuanda 3 aylık.
Doktorum banada önemli olmadıgını ve nüfusun çoğunda bu mutasyon bozukluğunun olabileceğini söyledi ve iğneye gerek olmadıgını söyledi. Ama öyleyse neden düşük yapıyorum dedım. Denıyceksın dedı saglıklıyı bulana kadar.
Başka bir doktor clexane 0.4 lük verdi birde aspirin ama başarısız olmuştu 3. Gebeliğimde.
4. Gebelikde 2 doz clexane 0.4 doz sabah akşam verdiler ve bu sefer oldu.
Ayda 1 aptt ve ınr bakılarak kan akışı kontrol edildi ve 2 doz kullanmama ragmen yinede tam alt sınırdaydım. Neyseki Hersey yolunda gitti. Lekelenmelerim vardı hep
Çok stresliydi
Hep yatak ıstırahatı verdi
Sende bence Dr değiştir
Güzel haberlerini almak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?