Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tatlım aynen bendede 2,5 tu 1,5in altında tutmaya çalışıyorlar ilaçla. her ay endokrine kan veriyorum baktırıyorum.

Sağol darısı başınıza inş.
Hayır bu 4. Gebelikte ıkı doz kullanıldı sabah akşam 0.4'lük. Çünkü 3. Gebelikte bir doz 0.4'lük kullanmıştım işe yaramamıştı. Dozu arttırdılar. Üstelik bendeki düşük derece pıhtılaşma varmış buna ragmen tek doz iğne işe yaramamıştı

Progestan iğnesini 37. Haftaya girene kadar kullandım. Pıhtılaşmaya neden olduğunu şimdi sizden duydum. benim bildiğim vücuda daha fazla progestan hormonu yükleyerek gebeliğin devamına yardımcı oluyor diye biliyorum.

gebelik bu ayda yok prolaktın için ıkı aydır ılac kullanıodum düşünce olur diye umutlandım ama niye olmuo anlamıorum ilki hemen olmusken stres bukadrmı etkıler ne kadar rahat olmaya calıssamda olmuyor elbette aklımdan cıkmıyor aralıktan buyana heray aynı umut heray aynı denemeler yoruldum artık

Arkadaşlar bende 10. haftada bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.
Kan pıhtılaşmasından şüpheleniyor dr ama henüz test yaptırmadım çünkü daha çok yeni kürtajım.

Siz hangi hastanede yaptırdınız bu testi özel mi üniversite hastanesi mi?

Öncelikle gecmiş olsun senin için çok üzüldüm
Ben ege üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdım 15 gün sora pıhtılasma sonuclarım cıktı

Öncelikle gecmiş olsun senin için çok üzüldüm
Ben ege üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdım 15 gün sora pıhtılasma sonuclarım cıktı

Teşekkür ederim

Benim 1 ay sonra kontrolüm çünkü kürtajım çok yeni.. Doğudayım burada nasıl yaptırıcam bilmiyorum o testi... özel hastane yapıyordur inşAllah.

Teşekkür ederim

Benim 1 ay sonra kontrolüm çünkü kürtajım çok yeni.. Doğudayım burada nasıl yaptırıcam bilmiyorum o testi... özel hastane yapıyordur inşAllah.

Özel hastanelerin geneli yapıyo ama orda da bi arastırma hastanesi varsa oraya gitmeni tavsiye ederim arkadasım

progestanin pihitlasmaya neden olabilecegini yine burdan duydum, ama muhtemelen yanlis hatirliyorum sizin dediginize gore...
bir de acaba bu doz miktarinin kilo ile ilgisi var mi? yani kilonuz normalin ustunde mi yoksa normal kilodasiniz da bir sekilde yeterli olmadi mi? ben normal kilomda degilim de o yuzden sordum, hatta doktoruma da demistim, kilo fazlaligim var, yeter mi gunde tek doz, yeterli demisti...

hepinizin bayramı mubarek olsun,sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirin inşaallah

Hem hamile kalırsam gebelik devam edermi korkusuna şimdide hamile kalamama eklendi 3 aydır hamile kalamıyorum olmuyor yoruldum stres bendede var hemde her ay dahada çoğalarak arttıyo bugün bayram geceden beri ağlıyorum gerçekten çok yoruldum nisan ayında kürtaj oldum ve hamile kalamıyorum evimizde huzur mutluluk kalmadı son 1 yılda bide benim ablam çok yakınımda birçok insan hamile herkes o kadar mutluki benim içim kan ağlıyor bilseniz bu bi sınavda ben bu sınavsa başarısız oldumm arkadaşlar

cnm. cok kisaca yazmak istedim sana. cunku azicik da olsa umudunun artmasini istedim.

evlendim ve 1 ay sonra hatsalandim. 5 ay boyunca hastaligimi bulamadiklari icin deneme tahtasina dondum. sonunda hastalik bulundu. 1 hafta hastanede kaldim. gunde 32 ilac kullaniurdum. neyse... hala tam iyi olamamistim. hastaneden ciktim ama 5 ay sonra tekrar yattim. bu kez 10 gun. eziyetler bitmedi. dr.lar cocuk diye öldugumu biliurdu. olmaz dediler. 35 yasina kadar yolu var dediler. buarada 29 dum. neyse... iyilesememe korkusundan dolayi anksiyete bozuklugu olustu birde. bi de onun tedavisine basladim. 5 ay daha gecti. psikiyatris artik cocuk planla dedi ve hemen gebe kaldim. ilaclari da attim tabi. 8+3 gunlukken kalbi durdu ve kirtaj oldum. yikildim. 3 ay korun dediler. 4. ay tekrar gebeydim. 8+1 de de onu kaybettimm. uine kurtaj oldum. bu sirada da diger hastaligimdan dolayi felc olmayi bekliyrdum... derken Allah karsima dr.umu cikardi. yaklasik 2 yil sonra. dediki senin hastaligin yanlis teshis. ilaclarin hepsi yanlis. hastalik kendiliginden duzelmis. ama bna tam 18 aya mal oldu. korkulari da cabasi.
ikinci kurtaj sonrasi 6 ay korun dediler. bu yil martta oldum. dinlemedim. 3 ay sonra basladik. hemen olmadi veee 6. ayda gebeydim cnm...

senin ya da bir digerinin yasadiklari hic kolay degil tatlim. seni cok iyi anliyrm inan. ama lutfen vazgecme. agla uzul ama vazgecme. inan bir gun olacak.
sukur bu gebeligim.simdilik yolunda. yine kanama ve dusuk tehlikesi yasadim bile. igne ve ilacla duruyor bebegim. umarimda benimle kalir.

Özel hastanelerin geneli yapıyo ama orda da bi arastırma hastanesi varsa oraya gitmeni tavsiye ederim arkadasım

Burada araştırma hastanesi yok malesef

Rabbim şu mübarek günlerin hatırına en yakın zamanda bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşAllah... aminnnnnn

Herkese hayırlı bayramlar.

senin durumunda çok ilginçmiş düşük pıhtılaşman olmasına rağmen iğne yetmemesi yani. Acaba kilonlamı alakalı? yada bünyenlemi alakalı?
benimde heterozigot direk 0,4lük verdiler. şimdilik iyi gitti inşallah rabbim sonunuda iyi getirir
progestan için evet banada 34. haftaya kadar kullanmamı istedi. pıhtılaşma nedeni olsa bence bu kadar uzun kullandırmazlardı.
sen iğneni ne zaman kestin? yani doktorun doğumdan ne kadar önce bıraktırdı?

canım lütfen kendini üzme okuyunca çok üzülüm bende ilk gebeliğimdi 14 haftalık kalbi durdu pıhtılaşma çıktı ben 3 ay beklemicem canım bu ay korunmadık bakaım noacak sen 3 ay aramı verdin ???

canım lütfen kendini üzme okuyunca çok üzülüm bende ilk gebeliğimdi 14 haftalık kalbi durdu pıhtılaşma çıktı ben 3 ay beklemicem canım bu ay korunmadık bakaım noacak sen 3 ay aramı verdin ???

Evet canım 3 ay korunduk kürtajdan sonra son 3 aydır falanda deniyoruz ama gebelik olmadı malesef sen ne zaman kürtaj oldun

Teşekkür ederim morel verdiğin için sizin yazdıklarınız benim için okadar önemliki inşallah gebeliğin çok güzel devam eder ve bebeğini kucagına alırsın

Burada özel hastane de yapılıyor mu onuda bilmiyorum doğudayım

eslemsare merhabalar öncelikle geçmiş olsun.ben laboratım özel bir hastanede bu genetik tahliller özellerde baya yüklü miktarlar anne ve babanın genetik araştırması ve senin pıhtılaşmana bakılıyor. eğer üni. hastanesi olsaydı bulunduğun yerde fakültelerde 3 düşükten sonra ücretsiz yapılıyor.ben yeni yaptırdım tahlillerimi yine bi özeldekilerle görüş.inşallah yapılabiliyordur ve en azından daha cüzi miktarlara yaptırabilirsin.tekrar çok geçmiş olsun inş. basit bişeydir. benimde 2 düşük 1 kimyasalım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Herkese iyi bayramlar... igne ve aspirin kullanan bayanlara bi sorum olacak Her ikisini aynı anda mı alıyorsunuz yoksa farklı zamanlardamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…