Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben bu testlerı yaptırdım canım arkadas ıstıyor onun ıcın yazdımmm

benimde 2. düşüğümün üstünden daha 2 ay geçti kanamam çok uzun sürdü 50-55 gün kadar o yüzden anca adet olmayı bekliorum.ama bi yandanda psikolojik belirtilerini yaşıo gibiyim bulantılar falan(1 kez kaçak olduda ondan) umut işte olmıycanı bile bile ümitlenmekte çok kötü ama elde değil. öle işte bayramdan sonra Dr.a gidicemde sonrasında denemelere devam. aminn inşallah Allah isteyen herkese versin senin bebeğinin kalbi kaç haftalık durmuştu?

cnm. iki dusugum var benim de. ikisinde de normal zamanda adet oldum. yani 28. gunde.
dr. 40 gun adet olmaman normal demisti. aklinda olsun. 40 sonrasi sorun olabiliyormus.

iki dusugumdugu icin benim arastirma hastanesinda pihtilasma testlerim yapildi ucretsiz. disari da sanirim 700 tl yi buluyormus maliyeti.

Sana da iyi bayramlar canım...:) Aspirini alerjik rinitim olduğu için bırakmam gerekiyor. Ama yinede arada alıyorum Benim de aklım karışık umudum_31 günde 2 sefer 0.4lük iğne kullanıyor bak sende hem iğne hem aspirin kullanıyorsun ben ne yapim bilemiyorum doğrusu... Sen 7. haftadan sonra iğnenin dozunu arttıracakmısın. İnşaalah hepimizin yüzü güler bu sefer...

Canım evet senin yazdıklarını okudum benim de bu 5 . Düşük hepsini 5. Haftanın içinde düşüyor sadece bir tanesinde keseyi gördük kanamam olduğu halde benimleydi ertesi gün biraz daha büyümüştü bile ama o da düştü diğer 4 ünde hiç keseyi göremedik şuan düşüğüm hala devam ediyor kanamam bitti derken yine taze kan akmaya devam ediyor ve bazı arkadaşlar rahimde belki sorun vardır diyorlar ama ben historoskopi oldum ve rahimde en ufak bir problem yok ne perde ne başka bir şey gayet sağlıklısın dedi doktorum genetikte sadece bi tane mutasyon saptandı onun bile pıhtılaşma yapmayacağı söylendi yine de aspirini hamile kalmadan önce içtim hamile kalınca da 0.4 lük iğne kullandım ama yine düştü bu sefer bayramdan sonra daha kapsamlı genetiğe bakılacağı söylendi bir arkadaş kürtaj dan sonra hamile kalamadığını yazmış bende historoskopiden sonra 1 yıldan çok hamile kalamadım Eylül ayında kaldım ve Ekim'in 12 şin de kanamam başladı ve bu da düştü o yüzden üzülmesin kalacaktır illaki hamile.... Benim sorum bu bağışıklık sistemine baktırmışmıydın nasıl bir yol izleniyor bu bağışıklık sistemindeki sorundan sonunda kafayı yicem benim vücudumda sanırım kabul etmiyor cocukları ya tutunamıyorlar yada tutunsalar bile hemen düşüyorlar ... Sana da çok geçmiş olsun bizim sınavımız çok zor allahım bizi bununla sınıyor....

inan hamile kalsam yine , hamile kaldigini ogrenenler gibi sevinemeyecegim ya tutnamazsa diye ((

canim 0.4'luk tek doz mu? yani gunde bir kere mi? bir de sen de aspirin almaya devam ettin mi acaba? cevaplarsan cok minnettar kalirim

Canım ben şimdi doktorumla su aptt ve ınr olayını konuşacağım ve istese de istemese de aylık baktırmayı düşünüyorum mesela bazı arkadaşlar aptt si düşük çıkınca günlük kivi yemişler kandaki sıvılaşmayı artırmak için.. sayfalara bakıyorum kımısi sadece aspirinle kimisi sadece iğneyle bebeklerini dünyaya getirenler var.. Allahın takdiri tatlım.. Sadece daha bilinçli olmak istiyorum neyin neyden kaynaklandığını keşfetmeye çalışıyorum.. Herseyin hayırlısını nasip etsin Rabbim..

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşamamızı nasip eder inşAllah. Benim bebeğim 10 haftalıktı

Çok teşekkürler cevap için... Rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşAllah. Bizim içinde dua edin lütfen...

Mrb canımm, bende acaba yazıı okumusmudr dıye dusunurken baktım cvp yazmısın :)))
Oncelıkle cok benzıyor yasadıklarımız arada bazıufak farklar var ben hepsının kesesını gordum bebekde gorduk ama 6. Haftadan sonra kesesı bozuluyor ve alınmak zorunda kalıyor hep kurtaj oldum 4. De sadece kendılıgımden dusurdum coook kotu bı andı.... Yılmadık moral bozmadık ama o anı yasarken ınsan neden benım basıma geldı nıye yıneee kaybettımm hersey temız bısey bulunamadı dedım
Gecen sene ekımde dustu dınlendım 3 ay sora denemeler basladı 3 ay sonrada gebe kaldım5. Ye ( bu arada 4. De cok kullanmak ıstedım bu cleaxne ıgneyı ama prof gerek yok ded senın mutasyonun tek basına pıhtılasma yapmaz dedı ve sadece coraspın verdı !!!!! ) neyse 5. De seval hanımdan danısmanlık aldık hamıle kalmadan once, hersey temız dedı yıne gebe kalıcaksın suan ıcın yapılmadık sadece genetık testlerınızzz kalmıs esınle senın dedıı, PGT ıstedık eger kromozomlarda sorun varsa olur dedı ...sonra kendının uyguladıgı bagısıklık ıgnesınden bahnettı kafama yattıı ozaman esınden kan alıp sana enjektee edıyolar, 3 ay boyunca sonra denemelere devam.. Cokk arastırdım bende bunu ama kararsız kaldık forumdan bazı kızlar buldum konustum ama gec kaldım gebe kaldımmmmm o sıra.... Hemen cleaxne yazdı ve gec dollenmeydıı.. Erkeden ogrenmıs oldum regl gecınce yenı tutmus dedıı ve uc hafta cleaxne denedımm ılkkezzz hattaa 4 haftalıkken keseyı bebısı gorduk yolk felan ama noluyorsa bu 6. Haftadan sonra cleaxne da fayda etmedı sabah bebe aspırını aksam 0.4 cleaxne vuruldum kaybettım temmuzda(( hemen genetıkk testlerı yapıldııı bır ayda cıktı cok sukur bebegınde bızımde temız o yuzden PGT yapmaya gerek kalmadı .. Cokkkk ıyı bır genetıkcıylee tanıstıkk tum sorularımı merak ettıklerımı acıkladı... Kenjı doktorumda genetıkcıde bu lenfosıt asısını yeterı kadar sonuc verıc bulmadı ... Denıyeceksınız dedı sans eserı tutycak lenfosıt vurulcaknın ve olumlu sonucu ona mı baglıcaksın felan dendı vazgectık... Suan lenfosıt askıda denemedık bende merak edıyorumm ıse yararmı dıye amacok tuzlu bı ıgnesı 300 dolardı sanırım (((

Sunn ne durumdayım, kurtajdan ıkı ay sonra regl oldum veee doktorum rahmım kendını toparlıyor hazır hıssdıyorsan denemelere basla reglın gecıncınce gel yıne dedıı vee ılkregl eylulde oldum suan reglım gecıktıııııııı :)))) ıdrarda cıktı ıkıncı cızgı kan verdım 5 cıktı... Suan napıcsm bılmıyorum var mı yokmu eıye ctesı yenıden yapmam lazım yada beklıcemm regl olurmuyum dıye... Sen nasıl bıryol ızlıyeceksın canım benımdee akıl almaya ıhtıyacım var ... Cok dedım kendıme acaba dozaj mı az geldı dıye ama denembyanılma bunlarr ılkkez kullandım tek dozaj ıse yaramadı dıye baska seferde yaramıyacak dıye dusunmemek lazımmıs doktorum dedıı vallaa tek yaptıgım. Hayırlısı ıstemek...ARTIK AKILLANDIM KIMSEYE DEMICEM NE ABLAMLAR NE ANNEMLER SADECE ESIM VE BEN BU SEFER SAKLAMAYI DUSUNUYORUM HERKESTEN VARSADA BILMESINLE DUSSEDE BILMESINLER SUAN HERKESSSSS ARA VERDIMM DIYE BILIYOLAR ama ben denemelere devam edıcem uc aydan once demıcem tabı rabbımm nasıp edecekmı hep 6. Haftada kaldık ama....

inan hamile kalsam yine , hamile kaldigini ogrenenler gibi sevinemeyecegim ya tutnamazsa diye ((

canim 0.4'luk tek doz mu? yani gunde bir kere mi? bir de sen de aspirin almaya devam ettin mi acaba? cevaplarsan cok minnettar kalirim

selam canım evet tek doz uyguluyorum günde bir kere. aspirini normalde doktorum 7. haftadan sonra alma demişti ama ben arada içiyorum hala nedense içimden bi ses içmemi söylüyor :) kasım ortası 34. haftada kesicem zaten tamamen.

Canım İnan sende kendimi gördüm bende yine düşünüyorum yapayım diyorum ama bu sefer senin gibi kimseye söylemicem 3 aya kadar eşim de öyle karar aldık aynısını bana doktorda dedi sağlıklı bebeği bulana kadar denwyeceksin dedi bakalım düşüğüm henüz yeni Pazartesi genetik doktora gidecem bende tekrar bakalım ne diyecek daha kapsamlı bir genetik araştırma yapacakmı... Ben haberdar ederim seni nasıl yol izleyeceğinden şuan hamileysen herşeyi pozitif düşün aklından bu da düşerse korkusu olmasın belki de beynimiz bize oyun oynuyordur o yüzden pozitif düşün pozitif olsun.. Aslında bizimkisi pıhtılaşma bile değilmiş sadece önlem amaçlı veriliyormuş iğne allahım bizi bununla sınıyor herkezin başına gelmez böyle şeyler belki de Allah'ın sevdiği kullarıyız sabrımızı deniyordur belki geç olacak ama inanıyorum harika bebeklerimiz olacak ve bizim için herseyden değerli olacaklar allahım isteyen herkeze nasip etsin...

iyiki de uzun yazmissin, eline koluna saglik...
bu arada senin eylul'de de 5 cikmamis miydi hcg? yine mi 5 cikti bu ay?

merhaba arkadaşlar.

9 haftalık gebeyim ve clexena 0,6 ve coraspin kullanıyorum 5 haftadır.

bugün yapılan kan tahlilinde sarılık çıktı, şoktayım (
doktor sarılık geçiriyorsun dedi.

hemen ilaçları bırak sadece iğne kullan, pazartesi dahiliye doktoru ile birlikte karar vereceğiz iğne için dedi.

bunun 2 nedeni olabilirmiş.

birinci neden ilaçlar olabilir miş

ikincisi mikrobik olabilirmiş. her ikiside riskliymiş, dua edeceğiz dedi doktor (

varmı böyle bir durumu yaşamış birileri duydunuz mu hiç, pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

böyle sarılık yaşayıp sağlıklı bir bebek doğuran bayanlar duydunuz mu arkadaşlar ((

merhaba canım, çok ilginç okuyunca şaşırdım çünkü benim annem bana hamileyken sarılık olmuş. ben normalde 9 aylık doğacakken 8 aylık doğmuşum çünkü sarılık olmuş annem. mikrobiktir muhtemelen iğneden olduğunu sanmam eminim ilacı vardır benim annem 7. ayda yakalanmış sarıymış teni baya benimde kilo almam durunca erken doğum başlamış ben süt ememedim ama sağlıklığım şükür :) üzülme sakın sene 82 düşün o zaman bile doğum yapmış senin daha başında mutlaka tedavi ederler canım.

Bende senin gibi düşünüyorum aynı fikirdeyim hafta ortası doktora gidecem bakalım ne diyecek...

Son düzenleme:

sağol canım açıklaman için.

doktor dedi pıhtılaşma için kullandığım ilaç karaciğer enzimlerini yükseltebilirmiş, zaten karaciğer enzimlerinin yüksek çıkması sarılığa işaretmiş falan... bir arkadaşımda en yüksek dozda iğne kullandı ve 37. haftasında karaciğer enzimlerinin yüksek çıkması yüzünden hemen doğuma alındı. onada demiş doktor (doktorumuz aynı kişi) iğneler yüzünden yükselirmiş karaciğer değerleri...

annenin başına gelen sanırım gebelik sarılığı, onuda araştırırken öğrendim ve aynen dediğin gibi erken doğum olabiliyormuş bebeği riske atmamak için.

pazartesi yapılacak tetkiklerde ister hepatit A,B,C gibi sarılık türlerinden biri çıksın ,isterse iğnelerden kaynaklanan bir sorun çıksın, her iki durumdada iğneyi bırakmak zorundaymışım.

Rabbimin takdiri, inşaallah üzülmem (

anladım canım allah allah bu iğne sarılığı her bünyede yapıyomu acaba? e iğneyi bırakırsan pıhtılaşman ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…