Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gunaydın canım, ptesi sende bi gorus genetikciyle bakalım ne dıcek bızım gıbı durumda olanlara neden tup yapsanda oluryapmasanda olur nıye dıyolar...bana tek dedıgı senkendın hamıle kalıyorsun, kromozomlarınız duzgun bebegınde duzgun oyuzden tupe gerek yok tekrar kapbedebılırsın tup garantııııı degıl asla dedıı senın durumun baska...
Benımde bazı donemler etrafımla konusmalarımdan sonra bı arkadas asılama cokkkk denedı olmadı tutmadı tup yaptı takktuttuu dogdu bebegı banacok soyluyor dene denee dıye ama ıstee pat dıye tup bebhk parası bulunmuyor ne yazıkkı malıyetı cok ( olsa durumum yapardım gozum gormezdı kredı cekerdım hattaa bu sekılde saglıklı olabılır deseler amayok belırsızlık .... Bızım genetıkler temız cıkınca vekurtajdan sonra bekleme surem gecınce basladık denemeye...

Hala regl olmadım 8 gun gectı..kan testı 5 cıktı tekrarlamadım umudum yok cunku gecen aydaoyle oldu yukseldı bes cıktı ama ertesı gun regll oldummm forumda cok kısıyı okudummm bırden dusenler var yada bırden yukselenlerde var ıkıncı kanı vermedım dahaesım bekle gelırse gelırrr gelmse dusunme dedı bende oyle yapıyorum acaba yıne mı gec dollee oldum dıyede azıcık umudum oluyo naparsın

Seınle ıletısım halınde olalaım ben gırebıldıgım zamanlar senden haber alma ısterım cokk banada umut olursun canım ıstanbuldamısın sen

iyiki de uzun yazmissin, eline koluna saglik...
bu arada senin eylul'de de 5 cikmamis miydi hcg? yine mi 5 cikti bu ay?

Gunaydın canım
Aynennn... Kurtajdan sonra ılk reglı beklıyodum gecıkınce sevınmıstım 5 cıktı dıye artacagını zannederken ertesı gun regl olmustumm
Busefer regl 8 gun gectı gec dollenme oldugu ıcın sonuncusunda dıyorum olabılır mı yıne...
Betayı persembe yapmıstım.. Esım bırak gelırse gelır dıyoo bende beklıyorum oyle artanlarrı arastırıyorum okuyorum yorumları ama dusenlerde degerıı cok var 5 hıc bısey onlarınkının yanında (

anladım canım allah allah bu iğne sarılığı her bünyede yapıyomu acaba? e iğneyi bırakırsan pıhtılaşman ne olacak?

dünden beri internette araştırdım bulamadım, sanırım her bünyede yapmıyor.
tek bildiğim o arkadaşımında 35. haftadan sonra karaciğer enzimlerinin yükselmesi
ve sonunda ciddi boyuta gelince 37. haftada hemen
doğuma alınması.
onun sonlara doğruydu ama benimki çok başında.

pıhtılaşmam ne olacak bilmiyorum, ben ağlamaktan birşey soramadım.
doktor dua edeceğiz dedi, sanırım pıhtılaşma olmaması için dedi bunu...

Ben acıkcası ilkkez duyuyorum suan yasadıgını, allah yardımcın olsun arkadasımm insallahhh pıhtılasma olmazz ve saglıkla ılerlemeye devam eder gebelıgın bende dualarımda ıhtıyacı olan herkesın adını gecırırım baskası ıcın ettıgın dua daha makbul derler haberlerını takıp edıcem guzel gelısmeler olur ınsallah moralını yuksek tut

İğnelerin kanitlanmis hiçbir olumlu etkisi yokmus canım o yüzden için rahat olsun bende bebeğini kaybettim iğneleri zararı var ama kanitlanmis faydasi yok diye kullanmayacagim doktorumada güveniyorum ins

sağol arkadaşım, Allah razı olsun. bugün biraz daha güven geldi içime, inş. sağlıklı ilerler.
yarın yazarım durumumu.

İğnelerin kanitlanmis hiçbir olumlu etkisi yokmus canım o yüzden için rahat olsun bende bebeğini kaybettim iğneleri zararı var ama kanitlanmis faydasi yok diye kullanmayacagim doktorumada güveniyorum ins

sağol canım, valla içim bugün sanki daha rahat, yarını bekliyorum, bakalım ne teşhis konulacak

cidden mi? ilk defa duydum zararı olduğunu. aslında iğneler psikolojimi çok bozmuştu, çok korkarım iğneden
doktor keseceğiz deyince dünyalar benim oldu ama bir taraftanda ya pıhtılaşma olursa, bütün emeklerimiz boşa gidecek, Allahım ne takdir ettiyse hakkımda artık... beklemekten başka yol yok (

sendeki pıhtılaşma hangisi, yani hangi teşhis konuldu sana?

canım iğnelerin faydası yok diyorsun ama bu dediğinin de kesin bir kanıt yok. bir çok doktor bu konuda ikiye ayrılıyor ama tedavi için iğneyi veriyorlar ve doğumlar gerçekleşiyor. bir çok kişi burada iğne kullanarak bebeğini dünyaya getirdi. iğnelerin zararlarıda varmı oda bilinmiyor varsa da bünyeden bünyeye değişiyor. bence bu kadar peşin hükümlü olma. doktoruna güvenmek iyidir ama hepimiz iğne kullanıyoruz pıhtılaşma yüzünden bizim doktorlarda sanırım önlem amaçlı ve boşu boşuna vermez dimi?

canım bence doktorun ne diyorsa onu yap. Kafanı karıştırma derim ve psikolojinide bozmamaya çalış olumlu düşünki olumlu olsun. inşallah herşey yoluna girecek.

Faydasi olup olmadığını bilmiyorum canım ama Kanitlanmis faydasi yok dedi doktorlarım. ilaç kullanarak çocuk sahibi olanların kesin ilaç vesilesiyle olduğunu söylemiyorlar. ilaçların zararı var dedim ama bir çok kişi de muhakkak bebeğini kaybetmekten daha büyük zarar değildirbende yaşadım biliyorum .kaybımdan sonra bebeğim sağlıklı olsunda ben katlanirim dedim ama benim trombosit sayım düşük çıkıyor ve bu durumda faydasi kanıtlanmamış bir zararı yaşamam gerekmediğini söyleyen doktorumada guvenmek istiyorum

bende sızın gıbı duşundum bu ay dedım bırkac ay deneyım olmadı tup dedım tak ılk ay kaldım hamıle 2 hamılelıgımın oncesı klomen kullandım tutmamıştı 2 ay gectı oyle kalmıştımm oldu kafanısı bwenım gıbı rahat bırakın kızlar tavsıye ederım

senın het hangılerıydı ne kullanmıştın oncesı ve bunda ne kullandın bana doktor b12 bıraktırdı folık aşıt ıgne clexan 4 1 kere aspırın kullanıyorum bıde progeston fıtıl sabah aks ve kananma gecırdım ıgne progestan kullandım 5 tane arsdına fıtıl poregeston cok tedırgını m 10 haftadayım 9 haftada b12 bıraktık yeterlı gelırmı kı sorun olurmu f5 ve mtf677 het benımkı

artık sorularımız lab ılgılı sana olur cnm

merhaba,
kafam çok karıştığı için sizin bilgilerinizden faydalanmak için yazıyorum.
yaklaşık 20 gün önce toplar damarımda pıhtılaşma olduğu için hastanede yattım. ve maalesef doğum kontrol hapından kaynaklandığını öğrendim. faktör 5 kan testimin sonucu henüz çıkmadı ama ben araştırma yaparken bu sorunun gebelikte de sıkıntı yarattığını öğrendim 4 aylık evliyim 1 sene çocuk düşünmüyorduk ama şuan çok korkuyorum ben de risk altonda olabilir miyim diye kan testinin sonucu çıkınca doktora gideceğim ama dayanamadım içimi dökmek istedim

pat gonderseydın temız gelırdı rapor kromozonda çıkıyor pat de mol geb elık kımyasallar falan çıkıyor bırınıe ewvde kanamaya dusurdum de baktırdım hastaneye rahım temız dedı de kürtaj olmadım de dene bence

aslında iğne zaten önlem amaçlı veriliyor canım yani her iki türlüde kanıtlanmış bir durum yok ama çoğu kişi pıhtılaşmadan sonra iğne kullanarak bebeklerine kavuştular. Düşükler illa pıhtılaşmadandada kaynaklanmıyo alabiliyo kromozom problemleri, kan uyuşmazlıkları, rahim sorunları, hormon bozukluklarıda etkilidir. pıhtılaşma çıktığında doktorların önlem olarak bu iğneleri vermesi hiçte kötü değil en azından bu şekilde daha çok acı çekmeden bebişlerimize kavuşabiliyoruz. senin düşük çıkıyorsa demek ki kullanmana gerek, doktora güvenmek çok önemli zaten. umarım sende sorunsuz bebeğini kucaklarsın.

canım selam öncelikle geçmiş olsun, evet malesef doğum kontrol hapları pıhtılaşma yapıyormuş onu içmememiz gerekiyor, gebelikte pıhtılaşman çıktığında iğne kullanıyosun tek fark bu canım. üzülme yani bu şekilde doğum yapan çok kişi var hepimiz kullanıyoruz. hatta sen sanslısınki hiç bebeğini kaybetmeden öğreneceksin bu durumu bizler kayıplardan sonra öğrendik bu sorunumuz olduğunu bu açıdan bi bak.

mtfr lerı tek basına düşünmüyor doktorlar dusuk cnm f aktör 5 asıl one alıyorlar ozelede gıttım unuversıte hastanesine ve araştırmaya hepsı oyle dedı doktordan dusuk yaptıgıbna dahıl bır yazıalsanda olur ben oyle yaptım 2 dopler oldune dahıl doplerım vardı ama bakmadılar eslemcıgım yazıyı reçeteye yazmıştı goturdum o kadar ozel bır hastaneydı sende doktorundan ıste yazsın kâğıda gıt yaptır hastane ıstıyor sızden de bende yaptırmak ISTIYORUM DE NEREDE OTURUYORSUN

teşekkür ederim evet bardağın dolu tarafını görmekte fayda var.

Evet canım 3 ay korunduk kürtajdan sonra son 3 aydır falanda deniyoruz ama gebelik olmadı malesef sen ne zaman kürtaj oldun

ben 27 ağustosta suni sancıyla doğum yaptm sonra kürtaj yaptlar banada drlar 6 ay 3 ay bekle dedi ama bi dr hiç bekleme dedi bende ilk adetimi oldum korunmadım bakalım bekliyorum 30 eylüldü adet tarihim daha 9 gün var idrar testi yaptım negatif çıktı ( erkenmi yaptım bilmiyorum ama hayırlısı bakalım Allah bizleri bekltmesin inşş

ADET TARİHİM 30 EYLÜLDÜ BUGÜN İDRAR TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI KORUNMADIK BU AY İLK BEBEĞİM PIHTIAŞMADAN KAYBETTİM 28 GÜNÜ BAZ ALIRSSAM 7 GÜN VAR erkenmi oldu acaba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…