Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cevabın için sağol canım smear normal cıkınca 4 ay sonra tekrar kontrl oldum sonra baska dr larada gıttım yaraya bakmadı ama gerek yok dogum yapmadan mudahaleye elımızde kızraklk olunca hemen mudahalemı edyoruz gereklı gereksız hemen yakıolar dedı bılemıorum hangısı dogrusunu yapyor ayrıca 1298 homozıgtmussun sanırım sende bendede faktr ıı, v,677 normal 1298 homozıgt cıktı senın tedavın nasıl bana sadece suan folbıol dıyor dr um gebelkte asprın ıgne onuda peronatlg soledı kendı dr um belkı ıgne kullanmazdı bıle cunku çok önemli degıl gıbı konusmustu bunun tedavısı folbıol demıstı ama gebelık olursa baslayacak ıgneye perınatlgun tedavısne uyacak tabı

selam canım kestim zaten artık içmiyorum iğne ile devam edicem sen sanırım 21. haftanda kestin ve iğne ile davem ettin? sorun olmadı yani?

canım benim doktorum riske atmak istemiyor onun için sezaryen dedi açıkçası bende öyle istiyordum iyi oldu.. bakalım sana ne diyecekler muhtemelen bir daha ki gidişinde söyler doktorun bu arada cinsiyeti ne?

Arkadaşlar herkese merhaba, benim de başımdan 2 kimyasal gebelik ve bir de 7 haftalık düşük geçti. Sizlerinde yaptırmış olduğu bütün tahlilleri ben de yaptırdım.

Normalde negatif olması gereken "Lupus Antikoagülanı" (LA) ben de pozitif çıktı. Bu durumun kan pıhtılaşmasına neden olabileceği ve düşüklerimin de bu nedenle olabileceği belirtildi.

Doktor hamile kaldığım takdirde kan pıhtılaşması için iğne yapmam gerektiğini ve şimdiden de aspirin içmemi söyledi.

Ancak sizlerin durumunu okuduğumda, kimsenin Lupus Antikoagülanı nedeniyle kan pıhtılaşma sorunu yaşadığını görmedim.

Acaba siz de bu testi yaptırdınız mı yada bu testin sonucunun pozitif olmasının kan pıhtılaşmasına neden olabileceğini duydunuz mu ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim

herkese merhaba. 4 yaşında oğlumdan sonra ikinci gebeliğimde 18 haftalık bebeğimi 3 ay önce kaybettim. sebebi araştırılmadı. şimdi 3. gebeliğimde acaba pıhtılaşma sorunu mu var diye düşünüyorum. çünkü amcamda da varmış. doktorum düşüğün bundan olduğunu düşünmediğini başka bir problemden düşmüş olabileceğini söyledi. ama fetüs için değil kendim için testleri yaptırabileceğimi ekledi. benim merak ettiğim ilk gebeliği sorunsuz olup ikincisi pıhtılaşmadan dolayı düşükle sonuçlanan kimse varmıdır acaba? Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

merhaba cnm, senin durumunu yaşayan kişiler vardı burda. Bence kendine test yaptırabilirsin geç değil, yani eğer öyle bi sorun varsa en azından hamileliğinin başından önlem alınır.

evet var canım topiğin ilk sayfasındaki listeye bakarsan görebilirsin benimde 5 yaşında bir oğlum var 29 mayısta 2. bebeğimi 10 haftalık kaybettim pıhtılaşmam varmış yeni öğrendim bence testlerini aksatma yaptır eğer varsa bu gebeliğinde kan sulandırıcı kullanırsın

ARKDAŞLAR 30 eylül adet tarihim bende pıhtılaşmadan bebeğimi kaybettim idrar testi negatif çıkıyo kan testi yapsam çıkarmı sizce???

merhaba canım bende duymuştum bunu bana o değil ama antikardiyolipin diye bir tahlil bakıldı negatif olması gerekiyor pozitif çıktı bende senin gibi araştırdım anladığım şu bu tahlillerden hangisi bozuk çıkarsa çıksın tedavi tek kan sulandırıcı kullanmak dozunu doktorun ayarlıyor zaten dilerim bebeğine en kısa zamanda kavuşursun

ARKDAŞLAR 30 eylül adet tarihim bende pıhtılaşmadan bebeğimi kaybettim idrar testi negatif çıkıyo kan testi yapsam çıkarmı sizce???
daha erken gereksiz bi umutlanmaya girme bence. Hele bu ay cıksın hayırlısı olsun hakkında ınşaallah.

selam canım kestim zaten artık içmiyorum iğne ile devam edicem sen sanırım 21. haftanda kestin ve iğne ile davem ettin? sorun olmadı yani?
Aynen hic sıkıntı cikmadı dogumdan birgun oncede igneyi kestiler.
aynen kadın dogumcular sadece folik asıt dıyor ama hematologlar farklı düşunuyor. Tabikı hematolog görüşüne uymak zorunda kalıyolar. Benim durumda senden farklı degildi. Ben şırnakta yaşiyorum ve doktorum birazda buranın şartlarindan korkuyo.adam da haklı napsın .

şule hamilemisin canım ay çok sevindim
biraz oyle oldu canım. İstiyodum bilıyosun. Ankaradakı doktorumlada görüşüyoruz. Allah nasib ederse doguma ankaraya gitcem. Dua et bu ilginç memlekette başimıza bişey gelmesin.

çok geçmiş olsun. siz testlerinizi nerde yaptırdınız? ben ankaradayım. özel koru hastanesinde 1000-1500 arası isteyince devlet hastanesine yöneldim. zaten her yer yapmıyor, ve iki düşük olmadan yapılmıyormuş. 4 aylık olmuş bebeği normal doğumla kaybetmek çok acı gerçekten. o psikolojiyi bir daha yaşamak istemiyorum.

merhaba cnm, senin durumunu yaşayan kişiler vardı burda. Bence kendine test yaptırabilirsin geç değil, yani eğer öyle bi sorun varsa en azından hamileliğinin başından önlem alınır.

cevabınz için çok teşekkürler. amcamda çıkmasaydı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir şey. hayat işte. herşey herkesin başına gelebiliyor

merhaba arkadalar bende
faktör v leıden mutasyonu
heterizigot taşıyıcılığı
anti antikor pozitifliği
protein s düşüklüğü

şuan 24 haftalık ikiz oğullarıma gebeyim.. tüp bebek ve pgt testi yapılarak gebe kaldım tedavimin başından bugüne kadar 0,4 lük clexan kullandım...

doktorum 15 gün sonra 0,6 lığa geçmemi istedi.. kilom şuan 80 ...

06, lık clexan kullanan varmı ... dozaj yükselmesinde sakınca varmı ... tedirginim şimdi...

inş canım dualarım seninle sizin ne zaman doluyor 2 sene bizimde kayseriye çıktı tayinimiz

cevabınz için çok teşekkürler. amcamda çıkmasaydı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir şey. hayat işte. herşey herkesin başına gelebiliyor

evet haklısın benimde öyle ama üzülme napalım en azından tedavisi var ayrıca Allahın gücüne gider ne dertler var sen mutlaka testini yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…