Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım içini rahatlatacaksa kendin gidip özel bi hastanede aptt pt baktır devlet karşılıyor fark çıksada çok az bişey çıkıyor devlet hastanelerindede ücretsiz yapılıyor ordada yaptırabilirsin sonuçlarını aile hekimine bile göstersen yorumlar sorun varsa doktorunla görüş der zaten sende anlarsın referans aralığı yazıyor ona göre doktoruna gösterirsin veya doktoruna söyle içim rahatlasın arkadaşıma doktoru bakıyormuş gerekli mi sizde bakıyorsanız beni bilgilendirirmisiniz de

canım benim faktör v mthfrlerde heterezigot hepsi yani :)ben 27 ağustosta suni sancyla alınıp bebeğim kürtaj oldum sonra hiç korunma dedi drum 2.ci adetimi oldum ilk ay düzenli ilişki oldu olmadı kürtajdan sonra süt gelio die bakmıştı drum 21 çıktı normal dedi bugün kayseride olan druma gittim dedim süt geliyor die oda hiç tahlil vermeden dostinex verdi haftada 2 kere yarım yarım tahlil yapmıcakmısınız dedim yok dedi :S şaırdım ama içcem bildiğim kadryla 21 çok yüksek değil heralde kürtajdan sonraki tahlilim bu şimdi ne durumda bilmiyorum ama dostinex yumurtlamayı kolaylştıyomuş hadi bakalım bu ay beraber hamile kalırız inşş :) insan çok üzülüyor ilki kolay olup 2.cide olmucak hiç hamile kalamıcam pskolojisi bastıryoo senin kaç haftalıktı neden korundun dostınex kulanırken bana hiç öle bişey demedi kürtajdan sonrada korunmasaydın keşke...

teşk hope moral oluyosun prolktinim 21di çok yüksk değil 2 ay oldu kürtaj olalı pskolojik olrk hiç hamile kalamıcam korkusu bastırdı internet canavarı oldum bebeğimi kaybettkten sonra pıhtılaşmamı prolaktini buralardan ögreip yaptırdım doktorlara kalsyadı ilk bebek normal doga kabul etmiyor falan filan iyiki varsınız (

canm bana dr um 3 ay korunma vermıstı ustelık cokta kucuktü 9.hafta basında alındı ancak 6 haftalık boyuttaydı bende cok arastrdım korunmaya gerek yok dıyenlerı ama cesaret edemedım olurda bır sorun cıkar ben korun demıstım derse dr um dıe velhasıl sonrasındada dostınex kullanırkende korunmamı soledı bır ay öyle korundum ama gecen 2 aylık kullandgım surede korunmadım acıkcası cunku cok sıkıldım bebek ıstıyorum dr umda gebelk olursa keserız ılacı pekı dedı fakat olmdı gebelık sımdı bıraktm ılacı yıne yukselmesınden korkuorum ve dedgın gıbı olmayacak korkusu cok kotu bu işi dahada zorlastırıo ters gıden baska seylermı var dıorum cunku bu prolaktn benm adet duzenımıde bozdu hormon dussede adet duzelmedı 3 dr a gıttım 3 ude hormonlr normal adet duzelır dıyo yada dogum kontrl hapıyla duzeltılecek dıo ama bende kullanmak ıstemıorum öyle işte canım beklıorum dr a gıt gel bır seneden fazla oldu toplam surec dr da benden bıkmıstr bend eondan bıktım acıkcası ama yapacak bısey yok onlara kalsa daha pıhtılasmamı bılmıodum bıle bende 1. normal deyıp gonderıolr allah razı olsun bır dr sayesınde ogrendım bunca zorluktan sonra 2. yıde kaybetmek dusuncesı bıle kotu ınsallah en kısa zamanda guzel haberlerı paylasırz benım bu ay umudum yok cunku ovulasyn oldu olacak ama bende daha hıc calısma olmadı bıraz gecıkırde yakalrım ınsallah kısmet

tatlım ne demek bu işler biraz kısmet işi ve psikoloji işi.. bende ilk düşüğümde doktorum yüzde 90 spontan düşük dedi ama yinede test yaptı hala da "pıhtılaşma yüzünden diyemeyiz düşüğünün sağlıksız bir embriyoyu vücud yaşatmaz ama önlem amaçlı bir iğne verdim" diyor. iğneye rağmen düşük yapanlar olabiliyor onlarında nedeni işte bu kalitesiz embriyo yada rahim problemleri.. sen canını sıkma kafanı da yorma rahatladığın gün bebişin olacak demesi kolay biliyorum tatlım çokta hak veriyorum ama işte şuanda çatlasanda patlasanda zamanı varsa olmaz onun için o zamanı bekle derim inşallah güzel haberleri alacağız

slm ben Yurt disinda yasiyorum 4tüb bebek 2 defa normal hamile kaldim 3 defe kürtaca oldum sorun kann pihtilsmasi kürtac olali 2 ayy odu e´her gün bir dilim limon yenilirse kani civitiyomus Doktor hamile kalir kalmaz 9 ay boyunca igne vuruacan dedi inslah hamile kalirim yoksa yine yilbasinda olmasa tüb bebek deneyecegiz.

kızlar mrb,uzun zmndır yazamyrm.temmuzdaki ilk düşükten sonra ağustosta korunduk.eylül ekim regl oldum ve her ay 16.günde clexane 4000 kullanmaya başladım.regl olunca bıraktım.en son 16ekimde regl oldum ve 24ekim akşamından düne kadar lekelenme yaşadım.ovulasyon kanamasıymış.ilk kez yaşadım bunu.dr.um panik olma bu normal dedi.netten de çok araştırdım.şimdi bu kanama bu ay ki yumurtada bir sorun olduğunu mu gösteriyor?anlamadım yani..dr.a sormayı da unuttum:))) arıcam birazdan adamı.yarın akşam iğneye tekrar başlıyorum.umarım hepimizin gönlüne göre olur..

cnm benim de durumum iğnelik.ama hamileliği öğrenince başlamak yok bende.her ay ya hamileysem diye 16.günde iğneye başlıyorum.regl olursam bırakıyorum.regl olmazsam zaten hamileyimdir ve kesmeden devam edicem iğneye.sen de doktoruna bir sor istersen.

Selam kızlar,
Bende MTHFR 1298 heterozigot ve 4g/4g homozigot mutantım :26:
Bursadayım. 1 düşüğüm var.
Şimdi kendime iyi bir riskli gebelik uzmanı arıyorum. Bursa'da var mı önerebileceğiniz birileri?
Acaba iğne kullanmam gerekecek mi?

inş canım fazla beklemeden olur inşallh süt geldiği için korur diyorlar inşlahh dostinex düşürür inanıyorum teşekkürlerr:*

kızlar adetim geçeli 1 hafta oldu kan testinde de çıktı ama ultrasonda kese gözükmedi .kan pıhtılaşması var bende iğneye başlancak doktor keseyi görüp öyle başlıcaz dedi araştırdım herkes hemen başlamış fikri olan var mıı ?cevaplarsanız sevinirim

canım aslında bebeğin küçükmüşte Allahım inşallah fazla bekletmeden verir inşallah benim adet düzensizlğim yok ama dostinex ve Allahın izniyle tabi hemen kucaklarımıza alırız banada bi dr 6 ay bi dr 3 ay korun bi derda hiç korunma dedi çevremdede sakın korunma dediler bende korunmadım bu ay olmadı bu ay 2.denememiz olcak süt kesilir inş hepimiz isteyen herkes hamile kalır

Hayırlısıyla tez vakitte kalırsın inşallah

Kan pıhtılaşması ise iğne kullanman gerekecek

Hangi ülkedesin ? Tüp bebeği yurtdışındamı yapacaksın. Bende yurt dışındayım

[
]cnm benim de durumum iğnelik.ama hamileliği öğrenince başlamak yok bende.her ay ya hamileysem diye 16.günde iğneye başlıyorum.regl olursam bırakıyorum.regl olmazsam zaten hamileyimdir ve kesmeden devam edicem iğneye.sen de doktoruna bir sor istersen.[/QUOTE]

QUOTE=degerccg;32449100 hayirlisi doktorlar siz tüb bebk tedavisi göreceksinizdedi evleneli 6 yi oldu 4 defa tübbebk denedik sonrada arkasina 2 def normal oldu esim düzelmis bu ay ine test Verdi yine degerleri düsmüs tüb bebek tedavisi göreceksiniz dior ama ben inaniyorum yine normal olacak yilbasina Kadar bekleyecegiz en son 7. ayda kürtac oldum hayirlisi Doktor igneleri yazdi pozif olur olmaz hemen basalayacaksiniz deditesekkür edrim terminim bu ay sonu doktorla sölerim.

Hayırlısıyla tez vakitte kalırsın inşallah

Kan pıhtılaşması ise iğne kullanman gerekecek

Hangi ülkedesin ? Tüp bebeği yurtdışındamı yapacaksın. Bende yurt dışındayım

Amin insallah umudum ..... evet hamile kalir kalmaz 9 ay boyunca i´gne vurulacakmisim.yilbasina Kadar bekleyecegiz olmasa tüb bebkyaptiracagiz avusturyada yasiyorum sen nerde yasiyorsun.

kızlar uzun zamandır giremiodum foruma bu ay benim için çok önemlipuregon iğneye başladım 4 gün önce ve bu ay aşılama yapılıcak hem çok üzgünüm hemde umutluyum.üzgünüm çünkü tüp bebeğe bir adım kaldı hemde 2 kez doğal yolla hamile kalmışken.herşeyin hayırlısı kızlar. geçen ay klomenle 2 yumurtam oluştu çatlatma iğnesiyle ikiside çatladı ama hamile kalamadım. inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırım dualarınızı eksik etmeyin

hiç üzme kendini moralini yüksek tut bende doğal yolla 2 hamilelik ve düşükten sonra aşılama ile hamile kaldım şimdi kızım 10 aylık :) meryem suresni okumuştum bol bol :) allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Amin insallah umudum ..... evet hamile kalir kalmaz 9 ay boyunca i´gne vurulacakmisim.yilbasina Kadar bekleyecegiz olmasa tüb bebkyaptiracagiz avusturyada yasiyorum sen nerde yasiyorsun.

Ben de İngiltere'deyim.
Orda sağlık sistemi iyi mi memnun musun ?

Burdaki doktorumda Ankaradaki doktoruma mail attım oda keseyı görünce dedı. Ama mutasyona gorede degişiyo fikirleri.
İnsaallah sağlıkla devam eder hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…