Ben de İngiltere'deyim.
Orda sağlık sistemi iyi mi memnun musun ?
kızlar adetim geçeli 1 hafta oldu kan testinde de çıktı ama ultrasonda kese gözükmedi .kan pıhtılaşması var bende iğneye başlancak doktor keseyi görüp öyle başlıcaz dedi araştırdım herkes hemen başlamış fikri olan var mıı ?cevaplarsanız sevinirim
saglik sistemi yani tüb bebk merkezlerimi ben 2 denemeyi Burda yaptik aslinada iyi ama benim kann pihtlasam testini basta yapsalarda bu Kadar kayip yasamzdim 3 defa kürtac oldum ondan sonra sorun cikti buranin kanuna göre 3 kürtac sonrasi arstiriliyormus hayirlisi o kayiplari yasyacakmisimrabbim derdi veriyo dermeninida veriyo sabir lazim rabbim sabir versin
saglik sistemi yani tüb bebk merkezlerimi ben 2 denemeyi Burda yaptik aslinada iyi ama benim kann pihtlasam testini basta yapsalarda bu Kadar kayip yasamzdim 3 defa kürtac oldum ondan sonra sorun cikti buranin kanuna göre 3 kürtac sonrasi arstiriliyormus hayirlisi o kayiplari yasyacakmisimrabbim derdi veriyo dermeninida veriyo sabir lazim rabbim sabir versin
canım buradada öyle malesefallah hepimize sabır kucaklarımıza bebişlerimizi versin
Âmin canım hayırlısıyla tez vakitte Rabbim kucağını doldursun
İngiltere'de öyle malesef
Sağlık sistemi kötü
3 düşükden sonra bakıyorlar
Bende o yüzden Türkiye yi tercih ediyorum en azından özele gidebiliyorsun burda o alternatifde yok.
hayirlisi canim ben kayseride oldum 2 defa tüb bebek iyi arastirmani tavsiye edrim okadar zor ki ne Kadar bilincli olurdan o Kadar iyi oluyor yoksa türkiyedekiler bazilarida sadece parayi alip sonra ilgilenmeyi birakiyolar tabiki hepsi öyle deyil sadece iy arstirilmali rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz hayirlisi ...
Canım bende pıhtılaşma var
En son hamile kaldığımda Türkiye'de kaldım Doğum yapana kadar.
Birara bayağı uzun sürdü tam tüp deneyecektım hamile kaldım
Bebeğim benimle birlikde şuanda 4 aylık çok şükür Allahım isteyen dileyen herkese versin
Evlat hasretiyle kimseyi sınamasın bebişlerimize saglıklı hayırlı güzel bir ömür versin inşallah. Âmin .
var canım benim.. 3.5 yasında ccugum var, 2.si 8 haftalıkken dustu , kalpbi durdu ve aldılar.. Factor V leiden heterozigot musum. Simdi 3. e hamileim.
rabim evladina uzun ömürler versin hayirli evlet olmayi nasipt etsin evet biraz gecmisi okudum rabbim insalla isteen herkese nasip eder kan pihtilasma da yedikleimizede dikat etmelimiyz nasil bir hamilelik gecirdiniz kusura bakmayin biraz anlatirmisiniz ?
Merhaba kızlar,
Benim ilk gebeliğimde hiç bir sorun olmadı, 41. haftada normal doğum yaptım 5 yaşında bir oğlum var elhm.
İkinci gebeliğimde 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş, 10. haftada kürtajla sonlandırıldı..
Üçüncü gebeliğimde 6. haftada sadece kese vardı 8. haftaya kadar bekledik kalp atışı görülmedi ve yine sonlandırıldı..
Bende 2. düşükten sonra araştırmaya başladım Faktör 5 leiden heterezigot çıktı.
Bu forumda gebelikten 3 ay önce aspirin başlandığını okuduğum için gebelik düşünmeden önce doktor araştırmaya başladım.
Medipol hastanesinde doktor suna hanıma gittim, bana gebelik öncesinde bir şey yapılmadığını gebelik testte çıktıktan sonra aspirin yada iğne başlandığını söyledi. Şimdilik sadece folik asit verdi..
Ne dersiniz, başka bir doktora gitmelimiyim? Yoksa kendi kendime coraspin 100 mg başlamalımıyım? Ya da doktoruma güvenip korunmayı bırakmalımıyım?
Aminnn inşallah.
Zor bi hamilelik geçirdim yediklerimle çok dikkat etmedim sadece hamur işlerinden ve gebelik diyabeti çıktığı için şekeri kesmiştim onun dışında özel bişey yapmadım ama bazı arkadaşlar pıhtılaşmadan dolayı belli şeyleri yenmemeli demiş doktorları. Geçmiş sayfaları okursan hepsini detaylı bi şekilde öğrenirsin ben uygulamadım ama uygulanması iyi olur diye tahmin ediyorum
İğnelerle birlikde günde 2 defa sabah akşam clexane iğne oldum doğumdan 24 saat önce bıraktım
Sezeryan oldu. 37 bitti aldılar bebişi.
Çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah
gecmıs olsun baska bı dr fıkrı alabılırsın ona gore karar verırsın hangısını uygulayacagına benım mthfr heterezıgottu gebelık oncesı ığne ve aspirine basladım allah yardımcın olsun
gecmıs olsun baska bı dr fıkrı alabılırsın ona gore karar verırsın hangısını uygulayacagına benım mthfr heterezıgottu gebelık oncesı ığne ve aspirine basladım allah yardımcın olsun
kızlar adetim geçeli 1 hafta oldu kan testinde de çıktı ama ultrasonda kese gözükmedi .kan pıhtılaşması var bende iğneye başlancak doktor keseyi görüp öyle başlıcaz dedi araştırdım herkes hemen başlamış fikri olan var mıı ?cevaplarsanız sevinirim
başka doktora gıt veya ucretlı al dıyebılırım sana yap kendıne yapamazsan da yaptır sağlık cılara benım hemen başlandı kese görülmeden adetım gectı 3 gun gıttım doktora yazdı aldım hemen yaptırdım
Arkadaşlar merhaba öncelikle kendi yaşadıklarımdan bahsedeyim 10 yıllık evliyim 8 haftalık bi düşüğüm 23 haftalık erken doğumum v e21 haftalık ikiz erken doğumum var son doğumumdan sonra dvt geçirdim genetik tahlillerim istendi ve sonucunda faktör 8 yüksek faktör v leinden heterozigot mtfhr 677 heterozigot anti rezistans biraz düşük çıktı ayrıca rahim agzı yetmezliğim var normal zamanda bile pıhtılaşma açısından riskliyim doktor hamileyken ve doğum sonrasında bu en üst seviyeye çıkar dedi yani hamileyken 80 kat daha risklisin dedi hamile kalmadan önce 0.6 clexan folik asit ve becozyme c vitamini verdi işimiz zor kızlar en azından benim ama bi kez daha denemek istiyorum en azından eşim için bu şekilde olup hamile olan varsa ya da doğum yapmış yardımcı olursanır psikolojik olarak biraz rahatlarım en azından Allah hepimize yardımcı olsun sınavımız çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?