Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok teşekkür ederim canım Rabbim bebeğini bağışlasın inşallah birşey olmaz.Umudumu hiçbir zaman yitirmedim rabbim olduktan sonra hiçbişey çözümsüz değildir fakat insanoğluyuz işte zaman zaman içimiz kararıyo.hepimiz bir an önce sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz umarım

Çok geçmiş olsun canım

Kayıpların için üzüldüm (

Rabbim bi daha evlat hasretiyle sınamasın tez vakitte versin bebişini kucagına.

Ileri haftalarda kaybetmen rahim ağzı yetmezliğinden olmus

Kan pıhtılaşmasından kaybetmen sanırım 8 haftalık olanı.

Bende 3 tane düşük oldu erken dönemlerde çok şükür 4. De aldım kucağıma . Rabbim evlatlarımızı korusun, isteyen herkesede versin inşallah hayırlı saglıklı evlatlar

Bu forum faydalı birçok şeyi burdan öğrendim bende

Hangi şehirdesin ? Iyi bir doktorla bu iş olur :))) Allah'ın izniyle inşallah

Moralini yüksek tut

Ve hergüm dua et canım

Allahım dua eden kullarını geri çevirmezmiş

merhaba arkadŞLAR
2 kimyasal ve bir boş gebelik (8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmış ve kalp atışı alınamamıştı) geçmişim var o zamanlar bulundugum şehirde araştırma yapacak bir hastane olmadıgından beklemek zorunda kalmıştım
şimdi farklı bir şehre yerleştik
yazdıklarınızı okudum ve özellikle kan pıhtılaşması var mı yok mu öğrenmek istiyorum
bunun için direk tıp fakültesine gitsem bu testi yaptırabilir myiyim?
yardımcı olur musunuz?

Geçmiş olsun arkadaşım
Tıp Fakültesi'ne gidip 3 düşük yaptığını söylersen bakarlar
Ama kimyasalı kimi yerler kabul etmiyor gebelikten saymıyor diyolar çünkü sayısız kadında oluyormuş o yüzden 3 tane 1. Trimester'de düşüklerin olduğunu söylersin

Genetik ve trombofili paneli testlerini yaptırt. Birde hormon testleri.
Hormon testleri için en iyi tarih adetin 3. Günü doğru sonuç vermesi açısından yani adetin 3. Gününde hepsini yaptırmıştım ben.

kimyasalın üzüntüsünü acısını neden tekrar yaşayalım demi
işte bir şekilde devam etmeyen gebeliklerden biri bu
iki kimyasaldan sonra gittiğim doktor üçüncüde aynı şey olmaz korkma ama hadi yine oldu o zaman kan pıhtılaşmasına genetik testlare bakmak gerekir demişti
şimdi gebe kalsam sevinemem gibi geliyor bana
yinede Allah bilir nedenini ama yinede araştırmak lazım yoksa içim içimi yiyor
şimdi bu bahsettiklerini tıp ta yaptırablirm değil mi?
sonucu hemen alabiliyor muyuz?
belli bir maliyeti var mı?

Tabiki canım kimyasalda olsa o da bi gebelik ne umutlarımız yok oluyo, bi yıkım resmen gebelik isteyen bir kadın için. Bendede bi tanesi kimyasaldı ne kadar üzülmüştüm.

Şimdi gebe kalsan merak etme yine sevinirsin ama tabi tahlillerini yaptırırsan için daha rahat eder.

Tahlillerini tıp fakültesi yapar
Sigortan varsa ödemiyorsun.
15 günde çıkıyor sonuçlar

öyle tabi insan yinede hamile kalabildiğini görünce mutlu oluyor
yinede rabbim en hayırlsını versin
çok teşekkür ederim cevapların için

merhaba canım Allah oğlunu bağışlasın ona bir kardeş sanada bir evlat daha nasip etsin inşallah benimde 5 yaşında bir oğlum var 38. haftada normal doğum yaptım.2. hamileliğimde 9. haftada kalbi durmuş 12. haftada öğrendik kürtajla aldılar.bende burada okudum ve genetik pıhtılaşma testlerimi yaptırdım sonuçları bekliyorum. fakat doktorla görüştüğümde bana gebelik düşündüğümde 1 ay önceden corasprin 100 mg başlanacağını ve adet günü test yapıp pozitifi görür görmez aynı gün iğne başlanacağını söyledi burda bikaç arkadaşımız var bizim gibi 2. gebeliklerinde düşük yapıp öğrenen hep önceden corasprin başladılar hatta gebe kalması uzuzn süren arkadaşlarım 10 ay bi sene gebelik öncesi içtiler..sorduğun için bunları paylaşıp fikrimi söylemek istedim bence başka bir doktorla daha görüş önceden kullanmak rahim duvarındaki damarları kanlandırıp sulandırıp daha sağlıklı bir gebelik için gerekli diyenler var benim görüştüğüm doktorda bu yönde tedavi verdi...umarım iyi haberlerini alırız canım

canım ben kırşehirde oturuyorum şimdiye kadar ankaraya gidiyoduk hep proflara gittim ama onlarında hep ihmali oldu.şimdi kayseride riskli gebeliklere bakan bi prof buldum hem ona gidiyorum hem hematoloğa hemde kalp damarcıya işim zor biraz.Rabbime gece gündüz dua ediyorum evlat vericekse ne bana tekrar onun acısını yaşatsın ne de yavrumu bensiz bıraksın hakkımızda hayırlısı inşallah.

gecmıs olsun baska bı dr fıkrı alabılırsın ona gore karar verırsın hangısını uygulayacagına benım mthfr heterezıgottu gebelık oncesı ığne ve aspirine basladım allah yardımcın olsun

Merhaba yazılarını okudum ama kaç düşük yaşadığını bilmiyorum ... Benimde 5 düşüğüm oldu gen mutasyonumuz aynı seninle ben son düşüğümü Ekim 12 de yaptım ve iğne aspirin kullanmama rağmen bağışıklık sistemiyle ilgili problemin oldumu bunu merak ediyorum yaptırdın mı ve hangi doktora gidiyorsun ben Ankaradayım gerekirse başka şehirede giderim yeterki çözüm bulsunlar hepsini 6 . Haftanın içinde yani 5 haftalıkken kaybettim şuan hamilesin sanırım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cevap verirseniz çok sevinirim ...

slm insallaah yilbasinda kayseriye gitmeyi düsüyüyoruz sakincasi yoksa doktorunuzun Ismini ve adresini yzarmisiniz insalhh bizede umut olur tesekkür ederim.

slm insallaah yilbasinda kayseriye gitmeyi düsüyüyoruz sakincasi yoksa doktorunuzun Ismini ve adresini yzarmisiniz insalhh bizede umut olur tesekkür ederim.

canım doktorum mustafa BAŞBUĞ özeli var fakültede çalışıyomu bilmiyorum adresi belediye durmaz iş hanında 7.katta inşallah hepimize iyi gelir senin sıkıntın neydi canım

merhaba canım ben gebelik öncesi yumurtlama dönemi hariç 100mg coraspin kullanmıştım ama istersen yine araştır canım.

canım doktorum mustafa BAŞBUĞ özeli var fakültede çalışıyomu bilmiyorum adresi belediye durmaz iş hanında 7.katta inşallah hepimize iyi gelir senin sıkıntın neydi canım

bende sivastayım ama kayseride erşad batmaza gidiyorum agustısta kürtj oldum hamile oldugumdada ona gitcm mustafa basbug bende duydum ama muasyenesi 300 gibi bişey çok yüksek fiyatı yaaaa

Merhaba arkadaşlar ben ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum :)) ama hiçbir şey anlamadım bu işten daha önce bu yöntemle hamile kalan var mı aranızda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum Bu arada kan pıhtılaşmam da var olursa iğne kullanacam ama olmuyor hayırlısı artık.
21 ekim adetimin 1. günü ölçüm yapmadım
22
23
24 ekim 4. gün 36,2
25 ekim 5. gün 36,3
26 ekim 6. gün 36,4
27 ekim 7. gün 36,3
28 ekim 8. gün 35,6 ( yataktan kalktıktan sonra koltuk altından ölçtüm )
29 ekim 9. gün 36,6
30 ekim 10. gün 36,4
31 ekim 11. gün 36,3
01 kasım 12. gün 36,2
02 kasım 13. gün 36,2
03 kasım 14. gün 36,4
04 kasım 15. gün 36,2 ( bu sabah kalktığımda kasıklarımda aşırı ağrı vardı hala da devam ediyor )

* arkadaşlar dil altından ölçüm yapıyorum sadece bir gün koltuk altından ölçtüm sizce ben ne zaman yumurtlamışımdır ?

gebelik oncesi yumurtlama donemi derken? yani her regl baslangici kullanip, ovulasyondan sonra birakiyor muydun?

canım şöyle yumurtlama döneminde yumurtayı kalitesizleştirdiğini söylemişti doktorum aspirini onun için yumurtlama dönemimde işte 1 hafta kadar içmiyodum sonra yine içiyodum ben öyle yapmıştım

canım sen piyasada satılan ovulasyon testlerini denesene baya işe yarıyor

merhaba canım çok fazla her şeye takılma bende çok ağladım okuduklarım yüzünden.Şükür ki bir evladın var.Benim ilk gebeliğim 6.haftada düşükle sonuçladı.2.gebeliğim 10.haftada kalbi durdu.Genetik test yaptırdım 1 mutasyon çıktı ama önemli değil bu sorun çıkarmaz dedi genetik doktoru.Kendi kadın doğum doktorum riske atamayız dedi.Regl günün 1 gün geçerse hemen test yap pozitifse gel dedi.Kürtajdan sonra 3 ay korundum genetik test sonuçları için.Korunmadığım 4. ayımda hamile kaldım ve hemen gittim.clexane 6000 başladı doktorum.Ondan önce sadece folik asit (folbiol) kullandım.Sakın korkma içini ferah tut.Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz.Şu an 12+1 haftalık hamileyim.Yarın 2 li taramam var inş hayırlısıyla bunu da atlatırız.

aspirını hamıllık sonuna kadarmı kullandın bucu

doguma 10 gun kala bıraktım canım 37+3 te dogum yaptım

4 dusuk yasadım canım 5.de oğlumu kucağıma aldım su anda hamıle degılım oğlum 1 yasında en ıyı dr lara da gittim gıttığim ğrof ığneyede aspirinede gerek yok dedi rahat etmedim etilerde seval tasdemır var ona gittim hamılelıkten once clexane 0.2 aspirin b12 vitamını kullandım vucut bebeği kabul etmiyo olabilir tekrarlayan dusuklerde lenfosit asısını oneriyorum dedi onu da denedim ılk defa kalp atısı duymustuk malesef kalp atısı durdu 7+3 te sonra dr degiştiridim yıllardır tanıdıgım ablaöında dr olan kadın doğum dr gittim hamilelık oncesi iğne ve aspirin kullandım ığnenın dozu yeterlı gelmemış olabilir dedi son hamılelığmde 0.4 kullandım benım hamılelıklerimde en fazla oğlumdan oncekıydı 7+3 e kadar gelebılmıstık sukur kı sonunda oğlumu kucagıma aldım ınsallah ısteyen herkese sızlerede rabbim bu duyguyu yasatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…