merhaba canım çok fazla her şeye takılma bende çok ağladım okuduklarım yüzünden.Şükür ki bir evladın var.Benim ilk gebeliğim 6.haftada düşükle sonuçladı.2.gebeliğim 10.haftada kalbi durdu.Genetik test yaptırdım 1 mutasyon çıktı ama önemli değil bu sorun çıkarmaz dedi genetik doktoru.Kendi kadın doğum doktorum riske atamayız dedi.Regl günün 1 gün geçerse hemen test yap pozitifse gel dedi.Kürtajdan sonra 3 ay korundum genetik test sonuçları için.Korunmadığım 4. ayımda hamile kaldım ve hemen gittim.clexane 6000 başladı doktorum.Ondan önce sadece folik asit (folbiol) kullandım.Sakın korkma içini ferah tut.Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz.Şu an 12+1 haftalık hamileyim.Yarın 2 li taramam var inş hayırlısıyla bunu da atlatırız.
canım doktorum mustafa BAŞBUĞ özeli var fakültede çalışıyomu bilmiyorum adresi belediye durmaz iş hanında 7.katta inşallah hepimize iyi gelir senin sıkıntın neydi canım
canım sen piyasada satılan ovulasyon testlerini denesene baya işe yarıyor
Mrb.. kac haftalik hamilesin.kolundan ve bacagindan yapabilirsin ama bacaktan cok aciyor.kolun arka kisminda dirsegin ustunde yumusak dokuya yapabilirsin..arkadaslar. ufak bir yardima ihtiyacim var.
igneyi gobegimin sagina ve soluna yapiyrm ama artik aciur. sanirim sertlesme basladi.baska hangi bolgeye yapabiliriz?
merhaba bende ates olcme yontemiyle hamile kaldim her seferinde denrmeye devam edin bence daha yumurtlama olmamis bugun ates dusuk yarin yukselir oylede devam ederse anlariz ki bugun yumurtlama olmusMerhaba arkadaşlar ben ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum :)) ama hiçbir şey anlamadım bu işten daha önce bu yöntemle hamile kalan var mı aranızda bana yardımcı olursanız çok memnun olurumBu arada kan pıhtılaşmam da var olursa iğne kullanacam ama olmuyor hayırlısı artık.
21 ekim adetimin 1. günü ölçüm yapmadım
22
23
24 ekim 4. gün 36,2
25 ekim 5. gün 36,3
26 ekim 6. gün 36,4
27 ekim 7. gün 36,3
28 ekim 8. gün 35,6 ( yataktan kalktıktan sonra koltuk altından ölçtüm )
29 ekim 9. gün 36,6
30 ekim 10. gün 36,4
31 ekim 11. gün 36,3
01 kasım 12. gün 36,2
02 kasım 13. gün 36,2
03 kasım 14. gün 36,4
04 kasım 15. gün 36,2 ( bu sabah kalktığımda kasıklarımda aşırı ağrı vardı hala da devam ediyor )
* arkadaşlar dil altından ölçüm yapıyorum sadece bir gün koltuk altından ölçtüm sizce ben ne zaman yumurtlamışımdır ?
Merhaba bugün sonuçlarımı aldım temiz çıktı ne yapacağım şimdi onu düşünüyorum neden bu düşükler o zaman...
merhaba bende ates olcme yontemiyle hamile kaldim her seferinde denrmeye devam edin bence daha yumurtlama olmamis bugun ates dusuk yarin yukselir oylede devam ederse anlariz ki bugun yumurtlama olmus
Merhaba bugün sonuçlarımı aldım temiz çıktı ne yapacağım şimdi onu düşünüyorum neden bu düşükler o zaman...
merhaba canım 0,6 kullanıyorum yazmışsın günde 1 kez mi yapıyorsun? birde tahlil sonuçların nasıl çıktı.Allah sağlıcakla kucağına almay.ı nasip etsin inşallah.bu dozu neye göre ayarlıyorlar anlamadım gitti doktorun sana açıklama yaptımı neden 0,6 lık verdiğini? kiloya göre diyorlar ama kaç kilosun canım? bende bebeğimi 10 haftalık kaybettim kürtaj oldum... şimdi testlerim yapıldı sonuçları bekliyorum
evet canım günde bir kez göbekten yapıyorum.Tahlil sonuçlarımı yarın sana yazarım.Amin inşallah her isteyene nasip etsin.Doz açısından hiçbir açıklama yapmadı bende beklemiyordum çünkü 0,6 lık.Benim sonuçlarıma göre genetik doktoru önemli değil demişti ama doktorum böyle uygun gördü.Ama hiçbir sorun yaşamadık.Şu an 58 kiloyum.Allah yardımcın olsun inş en yakın zaman da bebek sahibi olursun.Doktorum beni sonuçlar çıkana kadar bekletti yoksa hemen yap dedi :) Sakın sıkıntıya düşme gönlünü ferah tut ben bugün cinsiyetini bile öğrendim
doguma 10 gun kala bıraktım canım 37+3 te dogum yaptım
4 dusuk yasadım canım 5.de oğlumu kucağıma aldım su anda hamıle degılım oğlum 1 yasında en ıyı dr lara da gittim gıttığim ğrof ığneyede aspirinede gerek yok dedi rahat etmedim etilerde seval tasdemır var ona gittim hamılelıkten once clexane 0.2 aspirin b12 vitamını kullandım vucut bebeği kabul etmiyo olabilir tekrarlayan dusuklerde lenfosit asısını oneriyorum dedi onu da denedim ılk defa kalp atısı duymustuk malesef kalp atısı durdu 7+3 te sonra dr degiştiridim yıllardır tanıdıgım ablaöında dr olan kadın doğum dr gittim hamilelık oncesi iğne ve aspirin kullandım ığnenın dozu yeterlı gelmemış olabilir dedi son hamılelığmde 0.4 kullandım benım hamılelıklerimde en fazla oğlumdan oncekıydı 7+3 e kadar gelebılmıstık sukur kı sonunda oğlumu kucagıma aldım ınsallah ısteyen herkese sızlerede rabbim bu duyguyu yasatsın
kurban olsunlar annesiiipaşamıymış kızçenmi olucakmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .tahlil sonuçlarını yazarsan çokkk sevinirim canım iyi dileklerin için teşekkür ederim aminn
hepsi normal sınırlar içinde görünüyor canım, umarım genetikler de iyi çıkarmerhaba canlar sonuçlarım çıkmış doktora göstermedim henüz.fikri olan varmı?
hemogram
WBC 7,24 K/uL 4 - 11
RBC 4,80 M/uL 3,80 - 6,50
HGB 14,7 g/dL 11,50 - 18
HCT 42,0 % 37 - 50 0-99 Y
MCV 87,4 fl 76 - 96
MCH 30,6 pg/hc 27 - 32
MCHC 35,0 g/dl 30 - 36
RDW-CV 13,2 % 11,50 - 14,50
PLT 244 K/uL 150 - 400
RDW-SD 44,8 -
MPV 10,5 fL 8 - 12
PCT 0,256 % 0,10 - 0,50
PDW 16,7 % 8 - 18
LY% 42,4 % 20 - 45
MO% 8,1 % 0 - 10
NEU% 47,5 % 40 - 75
EO% 1,1 % 0 - 6
BA% 0,9 % 0 - 1
LY# 3,07 K/uL 1,50 - 4
MO# 0,59 K/uL 0 - 0,80
NE# 3,43 K/uL 2 - 7,50
EO# 0,08 K/uL 0 - 0,40
BA# 0,07 K/uL 0 - 0,10
Hormon 2
Vitamin B12 236 pg/mlL 100 - 590
Folat 8,49 ng/ml 3 - 17
Koagülosyon
APTT 21,3 sn 20 - 38
Fibrinojen 285 mg/dL 200 - 400
Ptz (koagülometre) 12,7 sn 11 - 15,50
İnr 0,97 0,80 - 1,20
% 105 70 - 120
genetiklerim aralıkta çıkacak
Yıllardır özlemini çektiğim 8yıldır yolunu gözledim yavrum şimdi toprak oldu gecen sene Aralık 29 ta tam 38 haftalıktayken kaybettim ve kanpıhtılaşmasından 3gende heterezigot çıktı iyi dglm hamile kalamıyorum ve yorgunum umutsuz bi yolu olmalı ben neden hamile kalamıyorum bu durum engelmi
kıyamam bebeğinede sanada canım allah sabır versin cennette senı bekleyen bir yavrun var allah en kısa zamanda yenısnı kucagına almayı nasıp etsın saglıkla benımde bır degerım homozogt bende gecen yıl eylulde kaybettım ama cok kucuktu henuz bebegımı gorememiştm bıle kese gordum sadece ve hala hamıle kalamadım pıhtılasmamı engel oluyor bılmıorum ama benım buarada stresten prolaktınım yuksek cıkıodu o engel oluo bılınen sende bır hormonlarına baktır ara sıra canım ınsallah en kısa zamanda guzel haberler verırız bızde, burada bende hamıleyım dıye yazabılıcekmyım bılemıorum bazen bende cok umıtsız oluorum ilki ılk ay olmusken sımdı olmadıkca stres dahada artıo:18:
canım merhaba sana şunlar bakıldı mı hiç bi fikrin varmı?
Hormon 2
Vitamin B12 236 pg/mlL 100 - 590
Folat 8,49 ng/ml 3 - 17
Koagülosyon
APTT 21,3 sn 20 - 38
Fibrinojen 285 mg/dL 200 - 400
Ptz (koagülometre) 12,7 sn 11 - 15,50
İnr 0,97 0,80 - 1,20
% 105 70 - 120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?