Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım 0,6 kullanıyorum yazmışsın günde 1 kez mi yapıyorsun? birde tahlil sonuçların nasıl çıktı.Allah sağlıcakla kucağına almay.ı nasip etsin inşallah.bu dozu neye göre ayarlıyorlar anlamadım gitti doktorun sana açıklama yaptımı neden 0,6 lık verdiğini? kiloya göre diyorlar ama kaç kilosun canım? bende bebeğimi 10 haftalık kaybettim kürtaj oldum... şimdi testlerim yapıldı sonuçları bekliyorum

canım doktorum mustafa BAŞBUĞ özeli var fakültede çalışıyomu bilmiyorum adresi belediye durmaz iş hanında 7.katta inşallah hepimize iyi gelir senin sıkıntın neydi canım

slm kardelen ben türkiyede Turgut aydina gitmisdim tüb bebek yaptilar ama bazi testleri yapmadilar bende kann pihtilasnmasi sorunu cikti sórun esimde 4 tüb bebk denemesi 2 normal 2 türkiye 2 Yurt disi 3 defada kürtac oldum 3 düsük sonrasi rarstirmakar sonucu kann pihtilsmasi cikti ve bu ay bekledik ama yine olmadi yilbasina Kadar bekleyecegiz sonra kayseriye gidecegiz iyi bir Doktor arastiriyorum rabbim insallh bir sebeb gönderir.

Merhaba bugün sonuçlarımı aldım temiz çıktı ne yapacağım şimdi onu düşünüyorum neden bu düşükler o zaman...

arkadaslar. ufak bir yardima ihtiyacim var.
igneyi gobegimin sagina ve soluna yapiyrm ama artik aciur. sanirim sertlesme basladi.baska hangi bolgeye yapabiliriz?
Mrb.. kac haftalik hamilesin.kolundan ve bacagindan yapabilirsin ama bacaktan cok aciyor.kolun arka kisminda dirsegin ustunde yumusak dokuya yapabilirsin..

merhaba bende ates olcme yontemiyle hamile kaldim her seferinde denrmeye devam edin bence daha yumurtlama olmamis bugun ates dusuk yarin yukselir oylede devam ederse anlariz ki bugun yumurtlama olmus

Merhaba bugün sonuçlarımı aldım temiz çıktı ne yapacağım şimdi onu düşünüyorum neden bu düşükler o zaman...

Bazen insan istiyo ki tahlillerinde bisey ciksinda tedavimi olayim malesef bazen istedigimiz gibi olmuyo slkah yardimciniz olsun hangi tahlilleri yaptirdiniz yada sorununuz ne bilmiyorum ama insallah eksik biseyler yoktur allah yardimciniz olsun yasayan biri olarak sizleri cok iyi anliyorum

merhaba bende ates olcme yontemiyle hamile kaldim her seferinde denrmeye devam edin bence daha yumurtlama olmamis bugun ates dusuk yarin yukselir oylede devam ederse anlariz ki bugun yumurtlama olmus

Allah razı olsun ya cevap için çok teşekkürler inşallah Allahım bana da nasip eder hamile olmayı ve doğum yapmayı çok sağolun

evet canım günde bir kez göbekten yapıyorum.Tahlil sonuçlarımı yarın sana yazarım.Amin inşallah her isteyene nasip etsin.Doz açısından hiçbir açıklama yapmadı bende beklemiyordum çünkü 0,6 lık.Benim sonuçlarıma göre genetik doktoru önemli değil demişti ama doktorum böyle uygun gördü.Ama hiçbir sorun yaşamadık.Şu an 58 kiloyum.Allah yardımcın olsun inş en yakın zaman da bebek sahibi olursun.Doktorum beni sonuçlar çıkana kadar bekletti yoksa hemen yap dedi :) Sakın sıkıntıya düşme gönlünü ferah tut ben bugün cinsiyetini bile öğrendim

kurban olsunlar annesiii paşamıymış kızçenmi olucakmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tahlil sonuçlarını yazarsan çokkk sevinirim canım iyi dileklerin için teşekkür ederim aminn

Bende şuanda hamile kalmaya çalışıyorum gebelik öncesi corasprin kullanıyorum ama kafam karışıyo her doktor başka bişey söylüyo sen son gebeliğin öncesinde asprin kullandınmı??!

Yıllardır özlemini çektiğim 8yıldır yolunu gözledim yavrum şimdi toprak oldu gecen sene Aralık 29 ta tam 38 haftalıktayken kaybettim ve kanpıhtılaşmasından 3gende heterezigot çıktı iyi dglm hamile kalamıyorum ve yorgunum umutsuz bi yolu olmalı ben neden hamile kalamıyorum bu durum engelmi

% 70 paşa %30 kızçe.amin isteyen herkese nasip etsin .Ya ben çalışıyorum canım akşam eve gidince yemek yiyip hemen uyuyorum da bakmayı unutmuşum en kısa zamanda yazıcam .

merhaba canlar sonuçlarım çıkmış doktora göstermedim henüz.fikri olan varmı?

hemogram
WBC 7,24 K/uL 4 - 11
RBC 4,80 M/uL 3,80 - 6,50
HGB 14,7 g/dL 11,50 - 18
HCT 42,0 % 37 - 50 0-99 Y
MCV 87,4 fl 76 - 96
MCH 30,6 pg/hc 27 - 32
MCHC 35,0 g/dl 30 - 36
RDW-CV 13,2 % 11,50 - 14,50
PLT 244 K/uL 150 - 400
RDW-SD 44,8 -
MPV 10,5 fL 8 - 12
PCT 0,256 % 0,10 - 0,50
PDW 16,7 % 8 - 18
LY% 42,4 % 20 - 45
MO% 8,1 % 0 - 10
NEU% 47,5 % 40 - 75
EO% 1,1 % 0 - 6
BA% 0,9 % 0 - 1
LY# 3,07 K/uL 1,50 - 4
MO# 0,59 K/uL 0 - 0,80
NE# 3,43 K/uL 2 - 7,50
EO# 0,08 K/uL 0 - 0,40
BA# 0,07 K/uL 0 - 0,10
Hormon 2
Vitamin B12 236 pg/mlL 100 - 590
Folat 8,49 ng/ml 3 - 17
Koagülosyon
APTT 21,3 sn 20 - 38
Fibrinojen 285 mg/dL 200 - 400
Ptz (koagülometre) 12,7 sn 11 - 15,50
İnr 0,97 0,80 - 1,20
% 105 70 - 120

genetiklerim aralıkta çıkacak

hepsi normal sınırlar içinde görünüyor canım, umarım genetikler de iyi çıkar

kıyamam bebeğinede sanada canım allah sabır versin cennette senı bekleyen bir yavrun var allah en kısa zamanda yenısnı kucagına almayı nasıp etsın saglıkla benımde bır degerım homozogt bende gecen yıl eylulde kaybettım ama cok kucuktu henuz bebegımı gorememiştm bıle kese gordum sadece ve hala hamıle kalamadım pıhtılasmamı engel oluyor bılmıorum ama benım buarada stresten prolaktınım yuksek cıkıodu o engel oluo bılınen sende bır hormonlarına baktır ara sıra canım ınsallah en kısa zamanda guzel haberler verırız bızde, burada bende hamıleyım dıye yazabılıcekmyım bılemıorum bazen bende cok umıtsız oluorum ilki ılk ay olmusken sımdı olmadıkca stres dahada artıo:18:

canım merhaba sana şunlar bakıldı mı hiç bi fikrin varmı?

Hormon 2
Vitamin B12 236 pg/mlL 100 - 590
Folat 8,49 ng/ml 3 - 17
Koagülosyon
APTT 21,3 sn 20 - 38
Fibrinojen 285 mg/dL 200 - 400
Ptz (koagülometre) 12,7 sn 11 - 15,50
İnr 0,97 0,80 - 1,20
% 105 70 - 120

bunlar iyi görünüyor bende de bakılmıştı ama önemli olan diğeri .bildiğim kadarıyla burda protein falan bakılmış.genetik doktorundan ve kesinlikle bir kaç kadın doğumcuya göster tetkiklerini fikirlerini al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…