Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bilenler bilir çok eski kullanıcılardanım herkese merhaba.uzun zamandır yazmıyordum.çok daraldım artık bu ayda olmadı.4 heterozigot var ayrıca ven trombozu geçirdim ayyylaar süren tedaviler...bu ay ilkkez on gün gecikti nasıl heycan iki güne bi kan werdim akşamları kendim idrar testi yaptım yok yok sadece aldırdığım kanlarla kalakaldım.meğer hiç geckeyen adetim bu ay gecikmiş. cleaxena0.6 kullanıyodum ama uzun süreli kullanımda kemik erimesi yapıyomuş doktor bırak dedi.şimdi tarlusal kullanıyorum baalım adetin gelmesini bekliorum.iğne yerine coraspin 150lik verdi bide folbiol. hamile kalınca tekrar iğneye dönücekmişim.sadece yazmak istedim. günlerdir düşünüp ağlamaktan harap oldum .ilkkez bu kadar umut etmişti gecikti bu ay kesin hamileyim diye.ama olmayınca olmuyor.Rabbim hepimizin kalbini kucağını boş bıakmasın. etrafımdaki hamilelere baktıkça iç geçiriyorum.biliyorum Allahım nasip edicek hepimize ama ne zor şu beklemek..

O kısım en canımı yakan yanı doğumu yapmazdan 2gun önce tüm kan testi nts hepsi yapıldı bişey çıkmadı nasip buymuş ama cok zor

amin canım üzülme inş olucak birgün hiç hamile kaldınmı ??

dün aşılamam yapıldı canım inşallah bende senin gibi hayırlı güzel haberler alırım.

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Bende Bursa'da yaşıyorum benimde faktör v R2 heterozigot ve mthfr her ikisî de heterozigotum.. 3 düşüğüm ve 1 ölü doğumum vardı.. Ama şimdi Allah'a çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım var 15 gün sonra 1 yaşına basacak.. Sana Bursa'da önereceğim 2 doktor var ben hemen hemen herkesi denedim sana önerim Osman develi yada Sezcan mümüşoğlu ikisi de çok çok uzmanlar alanlarında..soracağın her türlü soruya îçtenlikle cevap verebilirim..

Bende bu topiğe yeni olan arkadaşlara sormak istiyorum..benimle sorunu aynı olan arkadaşlar kimler bilmek isterim.. Benim faktör v R2 heterozigot ve her iki mthfr de heterozigotum.. Hamilelik dönemlerinizde neler kullanıyorsunuz bîlmek isterim.. Hamilelikten önce neler kullanıyorsunuz benim şuan bir kızım var ama hematoloji doktorum bir daha gebe kalmasan senin açından îyi olur dedi.. Arkadaşım doktor oda bir daha gebe kalma arkadaşım risklerin var senîn dedi.. Ana şimdi kızıma bakınca bir kardeşi olsun yalnız kalmasın istiyorum ama hayatımı tehlikeye de sokmak îstemiyorum.. Benim durumum yada bizlerîn durumu gerçekten çok mu riskli hayatımızı hep böyle diken üstünde mi geçirilmez bu pıhtılaşma benim psikolojimi alt üst etti..bu pıhtılaşmadan korkuyorum sanırım..:18:

canım cevabın için çok sağol benim mthfr tek heterozigot olduğu için çok risk teşkil etmiyormuş sanırım. hematoloji doktoruma gösteremedim sonuçları, çünkü çok yoğun oluyor fakülte. senin hematoloji doktorun kim peki? ben fakülteye gidiyorum, ama işler çok yavaş ilerliyor ve zırt pırt işten izin almam gerekiyor. o yüzden sonuçlarını bile gösteremedim. kadın doğumcu olarak da hala karar verebilmiş değilim ve sırf bu kararsızlığım yüzünden bu ay da hamileliğimi ertelemek zorunda kaldım...
senin cevabını görmeden önce telefonu elime almış yalçın kimya'yı arıyordum randevu almak için. o nasıl bir doktor peki? sadece acıbademde mi doğum yaptırıyor?
bir alternatifim de jineplus'ta doç.dr.murat arslan, onun hakkında bilgin var mı?
osman develi ve sezcan mümüşoğlu doğumları nerede yaptırıyor? ayy çok soru sordum sanırım, ama cevap veren birini bulmak kolay olmuyor burada :26:

canım sen bunca mutasyona rağmen kızını kucağına almışsın neden böyle dedi şimdi doktorlar anlamadım. ayrıca bildiğim kadarıyla ağır kan pıhtılaşma olmadığı sürece gebelik dışında bi zararı yok pıhtılaşmanın yani doktorum bana öyle demişti bende iki mthfr de heterozigotum

Cemocan merhaba canım. Çok yazdım sana ama görmedin sanırım. Kızını büyütmüşsün maşallah 41.kere. :))))
Canım Allahım ikinizede sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah

mihrimahcım aspirini ovulasyon döneminde içmiyor musun yani? yumurtlamaya etkisi mi var? benim doktorum şu gün içme fln demedi de, merak ettim :26:

canım bana aspırın gebelık öncesi iç demedi doktorum zaten ben burda okuduklarıma gore içtim yumurta kalıtesını bozabılıomus sanırm ovulasyn donemı 1 hafta ıcmeyen arkadslr vardı o nedenle bende ovulayn testıde yaptgmdan sonrasında ıctım bı ıkı ay bu ay içmıorum herseyı bırakmıs durumdayım hatta suan hatrladım folbıolumu ıcmedım öglen onu bıle unutmusum bursada ıyı bır dr arıosun sanırm bulrsan benıde bılglendırırsen sevınırım kendı dr umla devam etmeyecegım sanırım baska altarnatfler arıorum bursada olabılır yeterkı ıyı olsun

hımm anladım canım, ben de ovulasyon dönemi içmiyim o zaman
sen neredesin ki? ben yalçın kimya'ya gidecektim ama aradım kongredeymiş. Bir de ben sadece hafta sonu gidebilirim. Cumartesi günü muayene olabilmek için 1 ay önceden aramanız lazım, cumartesileri çok yoğun dedi asistanı...
sanırım doç.dr.murat arslan'a gideceğim. aslında hala kararsızım da..
senin doktorun kim?

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende kan pıhtılaşması nedeniyle 1 düşük yaşadım...1 de 12 haftalık kalbi durduğu için kürtaj oldum...ama umarım tek sebep budur...şimdi korunmayı bıraktık ve adetimin 2. gününden itibaren clexane 4000 iğne kullanıyorum...henüz hamile değilim...ama adetim 10 gün var umarım hayırlısıyla bu ay sağlıkla bebeğim gelir...

Cemocan merhaba canım. Çok yazdım sana ama görmedin sanırım. Kızını büyütmüşsün maşallah 41.kere. :))))
Canım Allahım ikinizede sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşallah

Merhaba canım valla seninle konuşmayı özledim..ben artık telefondan giriyorum nete bilgisayarıma eşim el koydu kendi iş yerine götürdü o yüzden msn ene bakamıyorum Facebook adresin varsa özelden bana yaz seni ekleyeyim çünkü ben 7/24 facebboktayım.. Bu arada çok teşekkür ederim iyi dileklerin için kızım büyüdü bana laf bile yetiştiriyor ama dünyalar tatlısı çok seviyorum kızımı..sende büyütüyorsun ne güzel bir duygu dimi?? Allah sana ve bebeğine sağlık versin uzun ömür versin.. Görüşelim ya olur mu p

Murat aslan konusunda bir bilgîm yok canım ama Osman bey tıp fakültesinde özeli de var sanırım.. Doğumu fakültede yaptırıyor ama özel hastanede de yaptırdığını duydum..Sezcan bey Zübeyde de.. Tezini kan pıhtılaşmadan üzerine yapmış çok bilgili ben gözüm kapalı güveniyorum ona.. Doğumu Zübeyde hanım da yaptırıyor.. Yalçın beyi asla önermiyorum çok bilgili çok meşhur ama hiç ilgili alakalı değil burnu havada biri fazla özgüveni var insanı deli eder ve doğumlara girmediğini biliyorum 400 tl muayene parası verecek sin doğuma girmeyecek ben tavsiye etmiyorum ama karar tabiki senin birde Gürkan uncu var onu da çok duydum iyi bir doktor olduğunu canım

hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun allah birdaha bu acıları yaşatmasın hiçbirimize umarım güzel haberlerini alırız

inşallah canım çok sağol...uzun bir süredir sizleri hep takip ediyorum ama yeni üye oldum... hamile kalmadan önce clexane ye başlayan hiç görmedim ... acaba aranızda benim gibi erken başlayan var mı...

Kızlar 3. Gün önce transferim oldu tek embriyo sağlıklı çıktı çok şükür kan pıhtılaşmasından dolayı clexane 4000 lik iğne kullanıyorum ama çok yakıo fazlasıyla hemde ,kendim zaten yapamıyorum eve hemşire geliyor.bu iğnenin yakmayan versiyonu var mı acaba ????değiştirsek clexanı

canım ben de kullanıyorum ben kendim yapmaya başladım göbekten ... ilacı olabildiğince yavaş enjekte ederlerse daha az yanıyo ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…