Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayseanas .!.:
amin canım üzülme inş olucak birgün hiç hamile kaldınmı ??

yok güxelim hep değer belli bi seviyede kalıyor yükselmiyor olmadı..tutunamadı bi türlü.hematolog zaten on haftaya kadar tutunduktan sonra risk biraz azalıyorr dedi ..nasip Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

bişey sorucam yumurtlama döneminde neden coraspin kullanmıyosunuz öğrenebilirmiyim? aksine yeterli kan toplanmadığı için değilmi bütün yaşadıklarımız? deneyip oolumlu sonuç alan varsa anlatabilirmi?

inşallah canım çok sağol...uzun bir süredir sizleri hep takip ediyorum ama yeni üye oldum... hamile kalmadan önce clexane ye başlayan hiç görmedim ... acaba aranızda benim gibi erken başlayan var mı...

ben aylardır kullanıyorum ama gebelik yok malesef.. uzun vadede kemik erimesi yapıyor bu ay bırak gebe kalınca başlarız dedi dr ne derlerse yapıyoruz ama nolucak bilmiyorum

canım ben de kullanıyorum ben kendim yapmaya başladım göbekten ... ilacı olabildiğince yavaş enjekte ederlerse daha az yanıyo ...
Ben henüz o cesareti bulamadım kendimde malesef dün denemek istedim ucunu hafif batırıp geri çektim.işaallah bebek tutarsa bende mecburen yapıcam 9 ay ,her gün hemşire gelip yapamaz.bak 2. Gün çok az havasını aldık hiç acımadı.ama bugün havasını almadık bayağı bi yaktı.senin bebeğin tutundu mu??

selamlar, aylardır bu iğneyi kullanıyorum ilk zamanlar bende zorlandım ama belirli bi zamndan sonra alışıyosunuz bunun yakmayanı yok morlukta yapabilir onun için tavsiyelerimden biri soğuk kompress koyun yapacağınız yere ve sonra iğnenin havasını alın hemen batırın enjekte edin ve çekin kan yada ilaç çıkmasın diye üzerini peçete ile bastırın ikincisi ben en çok bunu yapıyorum badem yağı sürüyorum zaten hergün iğne olacağım zaman onu bolca sürüp hemen aynı şekilde iğneyi yapıyorum hem iğne rahat giriyor hemde acı olmuyor. eve hergün hemşire getiremezsiniz onun için bence hemen öğrenmeye ve kendinize göre bi yöntem bulmaya gayret edin derim.

canım benim durumum henüz belli değil adetime 10 gün var bekliyorum bakalım...Rabbim kalbimizden geçeni bize hayırlı kılar inşallah en kısa zamanda...bu arada ben bazen unutuyorum bile havasını aldırmayı o önemli değil bildiğim kadarıyla sadece ilacı çok ama çokkkkk yavaş veriyorum ve hiç yakmıyor....ilk başlarda çok morarttım kendimi...::) ama şimdi hem morluk olmuyor hemde yakmıyor ...bazen elim titrediğinde biraz hızlı gidiyor o zaman canım yanıyo...ilk başlarda havasını aldırıyim derken ilacın yarısı boşa gidiyodu...:)))

canım ben de kullanıyorum ben kendim yapmaya başladım göbekten ... ilacı olabildiğince yavaş enjekte ederlerse daha az yanıyo ...

Evet kızlar morlukta yapabiliyomuş bugün transferin 4. Günü kan testi yapılana kdr hemşireye eğer pozitif sonuc alırsam da eğitimle artık ya allah bismillah diyip kendime batırıcam badem yağı fikri kafama yattı gerçekten bugün aldırıcam onu da çok sağolun valla kızlar destek oluyosunuz çok içim rahatlıyo

allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz canım...yeterki bebişlerimiz gelsin biz her türlü acıya katlanıcaz artık...

Gunaydin araniza yeni katildim.bendede kan pihtilasmasi var eylulde asilama yaptiedim.bhcg dusuk seyretti tutunamadi gitti.bu ay yine gebe kaldim ama 8 kasimda dustu cok agrim oldu..bu bebekler gitmesin diye ne yapalim.corasprin 100 luk iciyorum hergun.cok uzuldum.gerci ilk degil bunlar gecen sene kasimda dis gebelik oldum degerim iyiydi ama bebek yumurtalikta kalmisti keseyi orda gorduler ic kanamayla ameliyat oldum.kizlar tup bebek deneyeniniz var mi artik tup bebek asamasina geldikde.tup bebekte kan pihtilasmasi yuzunden kayip yasanabiliyo mu.birde bir arkadas sormu yumurtlama zamani coraspin icmiyonuz mu neden ki.simdi doktora gidiyorum bakalim hafif agrim var 8 kasim aksami oldu dusuk hemde bu sefer kuzumuda gordum.icim yandi parcalandi aglamaktan helak oldum.

allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz canım...yeterki bebişlerimiz gelsin biz her türlü acıya katlanıcaz artık...
Canımmm cok saoll valla bende çok heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız...ben hrrşeye razıyım

hoşgeldin aramıza...öncelikle panik uapmamalısın bende 3 bebeğimi kaybettim coraspirin kullanmama rağmen..Ama yaşamamız gerekiyormuş çok üzüldüm ama biliyorum ki rabbim bizleri de ödüllendiricek...şuanda bende tüp bebek tedavisi gördüm transferim oldu ve bekliyorum clexane iğne kullanuyorum..

gittim murat arslan'a çok sevdim kendisini. şuan aspirin kullanmamı, hamilelik başladığı andan itibaren de clexan'a başlayacağımızı söyledi. Hafta içi çalıştığım için izin alamıyorum o yüzden zübeyde'ye gitmem zor olur. Osman beyin özelini araştırabilirim ama. çok teşekkür ederim canım.
Bu arada yalçın beyin muayenesi 300 tl miş, cuma günü aradım, asistanı öyle söyledi. Ama randevu alamadım, çünkü kongredeymiş. Zaten kongrede olmasa bile 1 ay sonraya randevu vermeye kalktı, bende istemedim.

inşallah canım çok sağol...uzun bir süredir sizleri hep takip ediyorum ama yeni üye oldum... hamile kalmadan önce clexane ye başlayan hiç görmedim ... acaba aranızda benim gibi erken başlayan var mı...
bana doktorum muhtemel adet tarihinden 2 gün önce başlayabiliriz ama hamile kalmazsan boşuna kullanmış olursun. Çok da masum bi ilaç değil, riskleri var. O yüzden hamilelik başladığında başlayalım clexana dedi canım. Ama herkesin tedavi yöntemi farklı tabi.

fragmine fraxiparin fln var ama hepsi yakıyordur bence canım, bunun yakmayanı olduğunu sanmam, Allah yardımcımız olsun

Amin canım amin, Allah hiçbirimizin çabasını boşa çıkarmasın inşallah...

arkadaşlar clexan ı hangi saatlerde yapıyorsunuz her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz....ben her gün dakikası dakikasına aynı saatte yapmaya çalışıyorum ve çok zorlanıyorum bu konuda ...iğneler bütün hayatımı ele geçirmiş durumda....gün arabanın içindeydim kenara çektim ve iğnemi yaptım...

Bana doktorum onun için henüz bişey sölemedim sabahları coraspirin de içtiğim için sıkıntı olmaz kanaatindeyim..
Ama kızlar sayesinde bi yöntemle oluyorum canın daha az acıyor iğnenin havasını aldırıyorum.ilacı verirken acı olmuyo da çıkardıktan sora bayağı bi sızlama oluyo...

yok canım ben de öyle yapıyorum...ben acısında sızısında değilim varsın acısın dakikalık bir şey zaten...ama ben coraspirin kullanmıyorum folik asit ve yalnızca iğne bu yüzden saatler konusunda biraz kastım kendimi...

cnm slm genelde aynı saatlerde yapmaya çalış 1-2 saatlik fark olur sorun etme ben hep çantamda taşırım bitane ne olur ne olmaz diye

cnm slm genelde aynı saatlerde yapmaya çalış 1-2 saatlik fark olur sorun etme ben hep çantamda taşırım bitane ne olur ne olmaz diye

bende devamlı çantamda taşıyorum akşam 9 ile 9:30 arasında yapıyorum...doktorum saatleri konusunda bir şey söylemedi bende sormayı akıl edemedim...burdan size sormak istedim....çok sağol canım cvp ın için....

Canım selam nolur bozma moralini bak ben 3 kere kürtaj olmak zorunda kaldım kalpleri durduğu için en son mayısta oldum seni çok iyi anlıyorum ben de doktor doktor dolaştım tüp bebek için halit fırat erden e gittim sana tüp yapmıcam dedi kendi kendine hamile kalıyosun dedi ve benden 13 faktörlü pıhtılaşma testleri istedi cd 56 denen naturel killer testi yaptı herşeye baktı ve ben eylülde hamilekaldım bu arada vücutta eksik olan vitaminleri tamamladı ( korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım) şu an 3. Ayım bitmek üzere gunde 6 adet vitamin 2 clexan 1 insülin kullanıyorum. Ve hergun dua ediyorum Allah boyle bir insanla karşılaştırdı diyee nolursun üzülmee kendine gel inanki çözümsüz değilizz sadece biraz uğraşılması gerekiyor hem bak kendiliğinden hamile kalıyorsun ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…