Gunaydin araniza yeni katildim.bendede kan pihtilasmasi var eylulde asilama yaptiedim.bhcg dusuk seyretti tutunamadi gitti.bu ay yine gebe kaldim ama 8 kasimda dustu cok agrim oldu..bu bebekler gitmesin diye ne yapalim.corasprin 100 luk iciyorum hergun.cok uzuldum.gerci ilk degil bunlar gecen sene kasimda dis gebelik oldum degerim iyiydi ama bebek yumurtalikta kalmisti keseyi orda gorduler ic kanamayla ameliyat oldum.kizlar tup bebek deneyeniniz var mi artik tup bebek asamasina geldikde.tup bebekte kan pihtilasmasi yuzunden kayip yasanabiliyo mu.birde bir arkadas sormu yumurtlama zamani coraspin icmiyonuz mu neden ki.simdi doktora gidiyorum bakalim hafif agrim var 8 kasim aksami oldu dusuk hemde bu sefer kuzumuda gordum.icim yandi parcalandi aglamaktan helak oldum.
hamileliklerimde kullanmamıştım düşüklerden sonra belli oldu ama şimdi aspirine başladım hamile oluncada iğneye başlayacağız.hakkımızda hayırlısı
çok çok geçmiş olsun canım, rabbim sabır versin...selam arkadaşalar,annelik ne kadar kutsal ne yüce bir duygu ve ne kadar acı çekersen çek yine de anne olabilmek için bütün bu çabalar.evet bende sizler gibi çok acılar çektim,ve de halen çekiyorum.ilk iki bebeğim karnımda öldü kalp atışları durdu,sonra 3. de pıhtıyı öğrendik sağ salim bir kızım oldu çok şükür.aradan zaman geçti ve 4.5.6. hamileliklerim oldu onlarda hüsran ve kayıplarla kürtajlarla geçti.2009 yılından beri bu siteyi okumaktan ve benzer sağlık sorunları hakkında bilgi toplamaktan yılmadım usanmadım.6. bebeğimi de 7 kasımda kalbinin durması sonucu kaybettim,niye yazdığımı bilmiyorum ama benim gibi acı çekenler var,başkasının derdini duyan kendi derdini unuturmuş 6 yıllık evliliğim 6 gebelikle geçti ve hastane hastane gezmekle,allahın takdiri böyleymiş ,şu an gebelik hormonlarım devam ediyor kürtaj olalı bir hafta oldu bu sefer başka hastaneye başvuracağım,bakalım hakkımızda hayırlısı ,kimse kendini üzmesin beterin beteri var.........
çok çok geçmiş olsun canım, rabbim sabır versin...
bana bir kadın doğum profesörü bu pıhtılaşmadan dolayı çok sayıda hamilelik yaşamamamı söyledi. Bakalım neler olacak, hakkımızda hayırlısı...
merhaba, Bu acilar çok kötü Allah kimseye vermesin ama sağ salim kızın olmuş ne güzel allah analı babalı büyütsün ve bana da nasip eder inşallah hiç olamayanlar var.. kardeş istiyosunuz sanırım inşallah hayırlısıyla olur cnmselam arkadaşalar,annelik ne kadar kutsal ne yüce bir duygu ve ne kadar acı çekersen çek yine de anne olabilmek için bütün bu çabalar.evet bende sizler gibi çok acılar çektim,ve de halen çekiyorum.ilk iki bebeğim karnımda öldü kalp atışları durdu,sonra 3. de pıhtıyı öğrendik sağ salim bir kızım oldu çok şükür.aradan zaman geçti ve 4.5.6. hamileliklerim oldu onlarda hüsran ve kayıplarla kürtajlarla geçti.2009 yılından beri bu siteyi okumaktan ve benzer sağlık sorunları hakkında bilgi toplamaktan yılmadım usanmadım.6. bebeğimi de 7 kasımda kalbinin durması sonucu kaybettim,niye yazdığımı bilmiyorum ama benim gibi acı çekenler var,başkasının derdini duyan kendi derdini unuturmuş 6 yıllık evliliğim 6 gebelikle geçti ve hastane hastane gezmekle,allahın takdiri böyleymiş ,şu an gebelik hormonlarım devam ediyor kürtaj olalı bir hafta oldu bu sefer başka hastaneye başvuracağım,bakalım hakkımızda hayırlısı ,kimse kendini üzmesin beterin beteri var.........
Bende doğumdan sonra sol bacağımda hafif şişelim olmuştu ama sonra geçti bebeğim 3 aylık olduğunda yîne bir bacak ağrıdıysa izmirde hematolog Prof. Dr. İsmet beye gittim muayene oldum.. Sonra hikayemi dinledi ve dedi ki kesinlikle artık hamile kalmasan iyi olur dedi.. Çünkü her hamilelik damar yapılarını zedeliyormyş Buda risk grubunda olan bizleri çok daha riskli duruma düşürüyormuş..
Üff, hayırlısıyla 1 ya da 2 evlat sahibi olabilsem, bir daha hamile kalmam zaten. İnşallah Allahım müsaade eder de anne olurum...Bende doğumdan sonra sol bacağımda hafif şişelim olmuştu ama sonra geçti bebeğim 3 aylık olduğunda yîne bir bacak ağrıdıysa izmirde hematolog Prof. Dr. İsmet beye gittim muayene oldum.. Sonra hikayemi dinledi ve dedi ki kesinlikle artık hamile kalmasan iyi olur dedi.. Çünkü her hamilelik damar yapılarını zedeliyormyş Buda risk grubunda olan bizleri çok daha riskli duruma düşürüyormuş..
benim mthfr 1298 heterozigot ve paı 4g/4g homozigot. Bana doktorun dediği mthfr önemsiz, ama 4g/4g çok önemli. Sadece hamilelikte değil , normal hayatımda da benim için risk oluşturuyormuş...merhaba, çok merak ettim sizlerde hangi alanda pıhtılaşma var? ben mthfrnin her ikisinde heterozigotum bana doktorum ikinciyi istersen yine iğne olacaksın demişti o kadar onun için sordum sizde neden sakıncalı?
maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin, darısı başımıza...selamlar herkese,
bir zamanlar bende burada yazardım ne acılar üzüntüler sevinçler yaşadık burada..
kan pıh. yüzünden bebeğimi kaybetmiştim.
ama asla umudumu yitirmedim.1 oğlum oldu 4 yaşında şimdi
ve sonra süprizle gelen ikiz kızlarım 1,5 yaşındalar şimdi..
çooook zor günler acı dolu şeyler sonrasında 3 tane çocuğum var
allahım herkes nasip etsin..
sağlıcakla kalın
merhaba, çok merak ettim sizlerde hangi alanda pıhtılaşma var? ben mthfrnin her ikisinde heterozigotum bana doktorum ikinciyi istersen yine iğne olacaksın demişti o kadar onun için sordum sizde neden sakıncalı?
selamlar herkese,
bir zamanlar bende burada yazardım ne acılar üzüntüler sevinçler yaşadık burada..
sağlıcakla kalın
senin tek çocuğun mu var canım?Ben evlenmeden önce sigara kullanıyordum onu bıraktım.. Şekeri daha bu sene hayatımdan çıkardım..şuan kilo fazlam var yaklaşık 15 kîlo kadar onu da vermek istiyorum damar sağlığımın selameti açısından.. Yediklerime îçtiklerine dikkat etmeye çalışıyorum..daha başka ne yapmalıyım bilmiyorum ama tekrar hamile kalmak isterdim bende.. Ama artık korkudan onu bile isteyemiyorum...ne garip bir hastalıktır bu anlamadım gitti yaa((
senin tek çocuğun mu var canım?
şekeri bir de ben çıkartabilsem hayatımdaniçeceklerimi şekerli içmem ama tatlıya pastaya dayanamıyorum. Ve kürtajdan sonra felaket kilo aldım, eski zayıf günlerime dönmek istiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, bol bol su içiyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum, ekmek tüketmiyorum, ama hiç bir değişiklik yok kilomda kahveyi de azalttım. doktor bana bol su içip, asla hareketsiz kalmamamı söyledi. ama bende bi ara iyi bir hematolog ve kalp damar cerrahına gideceğim:26:
Allah bağışlasın canım, Allah kızına uzun ömürler versin inşallahEvet canım yaşayan tek çocuğum var.. 3 düşük ve 1 doğum yaptım ama oğlum doğduktan 10 dakika sonra öldü..şimdi Allah'ıma çok şükürler olsun kızım var bir hafta sonra yaşına girecek nasipse inşallah..kilo konusunda bende ekstradan polikistik over de var o yüzden hem adet düzensizliği ve bu durumun getirdiği kilo alma var tabi.. Olan kiloyu da zor veriyorsun haliyle o yüzden bende 2 sene önceki Halim'e dönmek istiyorum.. Kızım çok küçük olduğu için şuan spor yapamıyorum ama yakında başlıycam bende çünkü sadece diyet olmuyor..doktorlarını ihmal etme cnm tedbir senden takdir Allah'tan unutma..ama umudunu sakın kaybetme çünkü Allah var ve O duaları kabul eden, yok'tan var eden..
selamlar herkese,
sağlıcakla kalın
selam kızlar kayseride doktor arayışındayım zeki yılmaza gidenler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?