Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

25 olunca erzurum oldugunu tahmin etmistim evet metin beye gidiyorum yakup hocayi sevmiyorum daha once kotu bir maziimiz var kendisiyle yanlis teshisden oturu saglam gebeligime mol gebelik teshisi koydu aptal bir de dalga geciyo beyinsiz insan( bazilari ne okursa okusun istedigi dalda yetistirsin kendini insanliktan nasibini almamissa kimseye yardimci olamaz bence)
neyse metin bey konusmayi sevmeyen bi dr ilk gittigimde cok moralim bozulmustu ama simdi daha iyi tum testlerimi universitede yapiyo muayenehanesine gidiyorum. 3 ay korunma surecim bitti yeniden deneyecegiz suan aspirin kullaniyorum igneye de gebelikle birlikte hemen baslatiyo bence haftaya kadar bekleme cumartesi muayenehanesi acik bi git bence igneye baslamadiysan hemen baslamalisin cunku Allah yardimcimiz olsun ins bizde evlatlarimiza kavusuruz

Kan nakli degilde kendi kanindaki antikorlari temizleyip tekrar verdiklerinde saglikli sinuclr aliyormus bazi dr lar ama benim aklima yatmadi acikcasi.bende dekortu mantikli buluyorum burada bir arkadasim var onlarda ayni dr a gidiyor 3-4 kaybi var en son kurtajdan 2 ay sonra hamile kaldi tesadufen..igne folikasit ve dekortla basariya ulastilar bende ondan bu kadar cesaretliuim 5. Bebege belki bu kez olur dedim dualar, ovulasyon testi ve bu ilaclarla bir kez daha deneyecegim Rabbim hepimizin yuzumuzu guldursun ins.bu da olmazsa galiba bir sure bebek konusundan uzaklasirim hayirlisi artik ins bana da sira gelmistir artik

Inşallah sırası gelmiştir Allah büyük , dene hiç bekleme olur ınsallah İnşallah benimkide gelişirde beni şaşırtır
Yoksa gene aynı seylerı yaşamak beni mahvedecek ,

Öncelikle günaydınlar olsun herkese..... Canım mesajını tekrar okuduğumda keseler gelişmiyor şekilleri bozuluyor demişsin benim de 2 düşüğüm bu şekîlde olmuştu bana o zaman doktorum yumurtanın yada spermîn kalitesinin düşüklüğünden kaynaklanıyor demişti bir süre vitamin kullandım folik asitin yanısıra çinko kullandım yediklerime içtiklerime dikkat ettîm.. Çok iyi gelmiş olmalı ki melek duru ya hamileliğimde hep 10 gün önden gitti :))) yani senin de böyle olabilir doktoruna konuş istersen eğer o sana böyle bîr durumdan bahsetmediyse..

burcu_gen slm,

Kan sonuçlarıma baktığımda heterezigot 677 t/c var,
birde romotoloji sonuçlarında göre de Antifosfolipid sendrom düşünüldü diye not var.
,
4 tane gebeliğim gelişmedi ilk kontrolde kese normal göründü, 10 gün sonraki kontrollerimde kese bozulmuş göründü,hepsinde aynıydı.

Bu seferde 6 haftalık gebelik 4 hafta görünüyor, muhtemelen oda diğerleri gibi olacak

o kadar mutsuzum ki, böyle olup bebeğine kavuşan var mı ?

Birde son 2 gebeliğimde iğne kullandım hiçmi faydası olmaz ya, olmadı işte
Sanırım sorun faklı bişey ama bulamıyorlar,bizi oyalıyorlar...

Selam arkadaslar bende ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışları durması sebebiyle kurtaj oldum şimdi tekrar gebeyim. tum taramalar yapıldı hatta pihtilasmasina var mı diye defalaca kan âlindi her sey normal görünüyor yalnız Dr zorla kan sulandirici verdi ne yapmam gerek bilmiyorum. Iki Dr a gittim biri asla kullanma dedi digeri kullanman gerek dedi offf feci kafam karıştı aynı derdi yaşayanlar var mı?? Bu kan sulandiricilarin zararı var mı ? Hic bir sey bilmiyorum ben yaaa

Arkadaşlar hep takip ediyorum ancak sık yazamıyorum aranızda sigara kullanan var ise derhal bıraksın çünkü yumurta kalitesini mahfediyor

Cnm selam, öncelikle Allah sabır versin tatlım benimde ilk kaybımdan sonra ortaya çıktı. bende iğne kullanıyorum. ben gebe kalmadan önce detaylı bi checkup yaptırdım yani toritlerime baktırdım, rahmime baktırdım, kanıma baktırdım, prolaktin hormonundan tutta yumurta kalitesine kadar. bunlarda çok önemli gebe kalmak ve gebeliği devam ettirmek için. mesela ben troit hapı içiyorum bu sonuçlarda ortaya çıktı gebelik için gerekli olduğu gözlemlendi. senin belki başka bi sebeptende olabilir. folikasit kullanımı çok öenmli mesela. kansızlık keza öyle. ayrıca 2 hafta geride gelen ve şuanda arayı 3 güne indirmiş bi arkadaşımda var Allahtan ümit kesilmez canım bol bol dua et.

gerçekten ne okusak? hangi sureyi..

gerçekten ne okusak? hangi sureyi..

Ben Yasin okuyordum ve Meryem süresi hergün
Birde salavat
Ayrıca salât-ı tefriciyeyi 4444 defa okuduk arkadaşlarla birlikde
Okudukça da rahatladım :) bu düşüklerin yarattığı psikolijinin altından ancak dualara sığınarak rahatlıyordum

Çok geçmiş olsun, peki son hamileliğinde farklı olarak ne yapıldı da oğlunu kucağına aldın canım? hangi mutasyonlar var sende?

canım hangileri heterozigot mutant sende? ne kadarlıkken düşüyor bebeklerin senin? ben hergün meryem suresini okuyorum ama başka ne okunur bilmiyorum canım ya:26:

yok o antikor olayı başka, benim arkadaşıma direkt aynı kan grubundan 1 ünite kan verildi hamile kalmadan önce. ve ondan sonra hamile kaldı. Aspirin olmadan, sadece clexanla kızını kucağına aldı bu sefer. hee bide crinone jel ve folik asit..
Peki dekortu ne zaman başlamak gerekiyor hamile kalmadan önce mi? ve sürekli mi kullanılacak, nasıl oluyor anlatır mısın biraz?

ya çinkoyu hergün mü kullanıyorsun? ben hem folik asit hem de b vitamini kullanıyorum, bir de çinko girerse işin içine çok mu gelir acaba? bir zamanlar bence çinko eksikliği vardı. acaba yine mi eksik ki, bi baktırsam iyi olacak sanırım.

pıhtılaşma yoksa boşuna kullanma iğneyi, zaten çok da iyi birşey değil yani canım ...

Arkadaşlar hep takip ediyorum ancak sık yazamıyorum aranızda sigara kullanan var ise derhal bıraksın çünkü yumurta kalitesini mahfediyor
sigara sadece yumurta kalitesini bozmakla kalmıyor, kanın pıhtılaşma eğilimini daha da arttırıyor. Zaten pıhtılaşma problemi olan insanlarız, o yüzden sigara içmek bile bile lades demek olur canım...

Hamileligi ögrenir ögrenmez 3 kez kan testi yapilacak eger yukselisim iyi olursa yani saglikli bir gebeligin baslangiciyla iğneyle birlikte hemen kullanmaya baslayacagiz.ins bu kez ise yarar arkadasim bu sekilde oglunu aldi kucagina (gerci bebegin bobrekleriyle ilgili surekli sikinti yasiyorlar acaba dekortlami alakali diye dusunuyorum o da ayri tabii enfeksiyondan kurtulamiyorlar)
ne kadar sure kullanilacak bilmiyorum tahminimce doguma kadar sonra devam ettirmi bir sure bilmem igneyi devam ettiriyorlar bir sure.aspirinde 32. Haftada kesilmeli(bebeklerde kalple ilgili sikintilar olusuyormus- bunu bebek kardiyologlari soyluyormus)

evet o kan transfüzyonu yapılan arkadaşımın eşi de kardiyolog ve o yüzden ona aspirin kullandırmamış, kalpteki foramen ovalenin kapanmasını engellitormuş bebekte...
İşte hamilelikte kullandığımız her ilacın bi riski var, bence dekortunda vardır, ama işte elden bişey gelmiyor, insan farklı arayışlar içine giriyor:26:

merhaba kızlar net bir cevaba ihtiyacım var. 2 düşük yaptım. ikisine de kalp atışı olmadı. araştırma hastanesine gideceğim. bu test için ne yapılıyor? sadece kan mı veriyoruz? adetli olup olmamak etkiler mi? herkes yaptırmış ama tam bi açıklama yapmamış. bana kendi doktorum bir dahaki gebelikte adetin 1 gün geçince kandan tet yaptır hamileysen hemen gel dedi. 9 ay iğne kullancaksın dedi. test yapılmadan niye o kadar iğneyi yiyeyim. çok içim daralıyor...

araştırma hastanesinde pıtılaşma testi yaptırmak için düşük yapıldığına dair belge götürmek gerekiyor mu? forumda biri öyle yazmış.lütfen biri cevap versin.

Canim gecmis olsun muhtemelen sende de ayni sorun var dr o yuzden baslamak istemistir igneye cogu dr 2-3. Kayiptan sonra hemen basliyor.ozellerde cok pahali arastirma hastanesine git ve soyle sıkıntini 2 bebegimin kalp atisi duyulmadi bir de kimyasal gebelik yasadim de idrar testlerim pozitif cikti hasteneye gitmeyi beklerken adet oldum dr gerekli gormedi kan testi istemedi de kanitlamak durumunda kalmazsin boylelikle diger ikisini isterse tahlillerini gosterirsin.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins guzel sonuclar aliriz bizde hepimize anne olmak nasip olsun.saglikli bebeklerimizi kucagimiza alalim gelsin artik sıpalarimiz

yok canım genetik testler için adetli olmana gerek yok hertürlü bakılıyor, dr un muhtemeln pıhtılasmdan suphelenmıs ama dogrusu baktırman olur kan verıosun sadece o kadar sonuclar hastaneye gore degısıo bır haftayla bır ay arasında cıkıo hakkında hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…