arkadaşlar clexan ı hangi saatlerde yapıyorsunuz her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz....ben her gün dakikası dakikasına aynı saatte yapmaya çalışıyorum ve çok zorlanıyorum bu konuda ...iğneler bütün hayatımı ele geçirmiş durumda....gün arabanın içindeydim kenara çektim ve iğnemi yaptım...
ben hergun aynı saatte yapıyodum arabada da yaptıgım çok oldu alısveriş merkezı lavobosunda da 9 ay boyle geçtı ama hep aynı saatte yaptım
Merhaba;
Bende ilk defa siteye yazıyorum,Öncelikle allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
Bende 4 tane bebeğimi kaybettim, hepsi 6-7 haftalıkken,Kan pıhtılaşması var denildi.son 2 sinde iğne kullandım ama yine kaybettim,kese gelişmedi ve bozuldu, kürtaj omak zorunda kaldım,Psikolojimi tahmin edebilirsiniz. Formu okuduğumda bebk sahibi olanalrı görüyorum ama ben umudumu kaybettim.
Özel de bakan olsun para alsın ama yeterki nedenini iyi çözebilsin ama yok
Sizce ne yapmam gerek önerilerinizi merakla bekliyorum.
bennımde 4 dusuğüm oldu ılk defa 4.de kalp atısı duymustuk aama onuda 7 haftalıkken kaybettim 5.de oğlumu kucağıma aldım sukurler olsun sabredıp denemekten başka caremız malesef yok evet cok zor her defasında huzunle bıtmesı ama malesef denemekten baska tedavıyı denemekten başka caremız yok rabbım yardım etsin
Alya35 tşk ler, dr a 1 hafta sonra g,d,cem o zaman sorarım,
bende ilk defa bir yere yazıyorumbaktım bizden başka bu sorunları yaşayanlarda varmış,Allah herkese nasip etsin.
benimde 2.si ikiz gebeliktiBEnde Erz dayım Yakup Hoca ya gidiyorum ama pek etkili olamıyor, deniyecez diyor, şuanki ve bundan önceki onun öncülüğünde oldu ama olumsuzluk devam ediyor işte...Sen Metin Beye mi gidiyorsun, ben hftaya ona gitmeyi düşünüyorum.Senin yaşayan bebeğin var mı? Birde ben hiçbirinde kalp atışı duymadım
bende o kadar arastırırdım kı enıyı dr lara gıttım her duydugum seyı denedım ama olmayınca olmuyomus bende 4.de duymustum kalp atısı sabret canım biliyorum çok zor ama baska çaremız yok kı
Kan pihtilasmasi icin igne kullanan arkadaslar,yapmadan once veya sonra kolonya suruyor mysunuz?bi zarari var midir kolonya surmenin?
zararı olacagını sanmıyorum bazen bende suruyodum sonlara dogru karın ıyıce sertlestığınden zorlandıgımdan bebe yağı suruyodum
gerçekten ne okusak? hangi sureyi..
ben hamılelliğim boyunca hergun su ankactı hatırlayamadım ama fazla sayıdaydı ayetel kursu okuyodum
merhaba kızlar net bir cevaba ihtiyacım var. 2 düşük yaptım. ikisine de kalp atışı olmadı. araştırma hastanesine gideceğim. bu test için ne yapılıyor? sadece kan mı veriyoruz? adetli olup olmamak etkiler mi? herkes yaptırmış ama tam bi açıklama yapmamış. bana kendi doktorum bir dahaki gebelikte adetin 1 gün geçince kandan tet yaptır hamileysen hemen gel dedi. 9 ay iğne kullancaksın dedi. test yapılmadan niye o kadar iğneyi yiyeyim. çok içim daralıyor...
araştırma hastanesinde pıtılaşma testi yaptırmak için düşük yapıldığına dair belge götürmek gerekiyor mu? forumda biri öyle yazmış.lütfen biri cevap versin.
sadece kan verıiliyo adetli olmana gerek yok olman yada olmaman farketmez dusuk yaptırdıgına daır bi belge goturmen gerekmıyo 3 dusuk yaptığını soyle yoksa yapmıyolar genetik tahlillerinide yaptırabilirsin senden ve esınden kan alınıp kromozomlara bakılıyo bi problem varmı dıye sonucta 2 dusuk yapmıssın bunlarada baktırmanı tavsiye ederim
Canım özel mesaj kutun dolu sana mesaj attım ama iletilemiyor ok??
cemocan umudum nasılsınız bebişler nasıl karsılaşamıyoruz