Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ama hamileyken o testleri yapmıyorlar diye biliyorum yapıyorlar mi hemen yaptırırım o zaman coraspin içiyorum ama yeterli olmazsa diye korkuyorum bu bebegimi kaybetmek istemiyorum Allahım onu korusun(( amin

ben pıhtılaşma testlerimi yaptırdığımda 6-7 haftalık hamileydim. inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

sanırım heparin içerikli iğne sizinki. prospektüsünde ayrıntılı anlatıyor. koldan bacaktan veya göbek deliğinden 5 santim sağa veya sola yapılabiliyor. oradaki yağlı bölgeyi hafifçe sıkıp, şırıngayı 90 derece dik kalem tutar gibi uyguluyorsunuz. yavaş yavaş enjekte edip, tek seferde çekiyorsunuz. fazla ovalamamak gerekiyormuş morarmaması için. kırmızılık oluyor zaten ve ertesi gün morarabiliyor. yağlı değil de kaslı bölgeye gelirse biraz yanma ve ağrı oluyor. bunu 9 ay kullananlar var maalesef artık kendi kendine yapabiliyorlar. ben henüz yapamıyorum, önceden kendine yapmış arkadaşlarıma yaptırıyorum. ama mecbur öğrenicem veya eşime öğreticem.

merhabalar,
panik yapmayın :) zamanla alışıyosunuz iğneye zaten ayrıca iş başa düşünce insan çiğ tavuk bile yiyor napalım sağlıklı bebişler için iğne lazımsa yapıcaz. bende hergün yapıyorum işin kötü yanı eşim iğne görünce bayılası geliyor :)))))))) ben hep kendim yapmak zorundayım göbeğe çok alıştım en çok ordan yapıyorum gerilse bile önce yağlıyorum sonra yapıyorum tavsiye ederim acı ve morarma olmuyor. ayrıca bigün bi tarafa bigün diğer tarafa yapın böylece yer kalmış oluyor

merhaba canım evet hamileğim Allahın izniyle az kaldı doğuma çok teşekkür ederim güzel sözlerin için aminnnnnnnnnn
ben mthfrden iki gende heterozigotum ve hergün iğne yapıyorum kendime tedavim bu. Rabbim hepimize herkese hayırlısını naisp eder inşaşllah

Cnm kesiblikle gobegi oneririm en rahat orasi,benim esim yapiyor,1-2 kere moeardi obun disinda sorun olmadicok sukur,gobek deliginin 4 parmak sag ve solu.30.haftadan sonra gobekten zorlanirsan bacaga gecebilirsin dedi dr ama bacaktan yapmak zormus

Selam nasilsin ne kadar kaldi seninle yakindi hatirladigim kadariyls dogumumuz ben 6 gun kaldi alah izin verirse senin ne kadar kaldi ilaci igneyi naptin konusalim ya

Kızlar merhaba,
Hamile kalmadan önce Coraspin kullanmaya başlayanlar, adetlerinizin miktarında coraspinin etkisi olmuşmuydu?

Selam nasilsin ne kadar kaldi seninle yakindi hatirladigim kadariyls dogumumuz ben 6 gun kaldi alah izin verirse senin ne kadar kaldi ilaci igneyi naptin konusalim ya
selam canımcım evet yakındı baya.. ay senin baya az kalmış benimde 2 hafta kaldı :) sen sezaryenmi olacaksın? benim sezaryen, iğne için doktorum doğumdan 1 gün önce bırakacaksın dedi...seninki?

selam canımcım evet yakındı baya.. ay senin baya az kalmış benimde 2 hafta kaldı :) sen sezaryenmi olacaksın? benim sezaryen, iğne için doktorum doğumdan 1 gün önce bırakacaksın dedi...seninki?

Evet sezeryan dedi benimde 39 haftayi doldurdugumuz gun alucak nasipse 1 hafta once coraspini.kesti igneyide 4 gun once kesiyo aramiz cok yakin ins saglikla aluriz kucagimiza canim

ınsallah bebegını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın iğneyede zamanla alısırsın alısmak zorundasın evladına kavusmak için ben hamılelık oncesı başladım hamılelıktede 9 ay kendım yaptım hep karnımdan yaptım karnım morluk ıcınde kalmıstı dr um bıle uzuluyodu morarmalarımı gorunce ama hıc yapamam ne yaparım demedim ısterse her yerım morluk ıcınde kalsın sonu guzel olusun yeterkı dedim sende oyle soyle o zaman ığne saatlerını bile sabırsızlıkla beklıyosun :)

Kızlar merhaba,
Hamile kalmadan önce Coraspin kullanmaya başlayanlar, adetlerinizin miktarında coraspinin etkisi olmuşmuydu?

ben bebek aspirinı kullandım adetım biraz daha kırmızı ve sulu gıbı oluyodu sormak istedığın buysa eger :)

canım ben de daha sulu daha çok olur diye bekliyordum ama her zamankinden daha az oluyor ve afedersin ama sulu değil de pıhtı pıhtı oluyor şuanda Acaba bi terslik mi var, benim kanımı sulandırmaya yetmiyormu ki 100 mg coraspin :26:

Evet sezeryan dedi benimde 39 haftayi doldurdugumuz gun alucak nasipse 1 hafta once coraspini.kesti igneyide 4 gun once kesiyo aramiz cok yakin ins saglikla aluriz kucagimiza canim

aminnnnn benimki biraz önde gidiyo haftama göre onun için 38.de alacaklar.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza versin canım

arkadaslar. bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. ozellikle dogumu yaklasan arkadaslar.

ben kesinlikle sezeyan yada epiduralli normal dogum istemiyorum. direk normal dogum istiyorum. daha cok var biliyrm ama gecenelrde bir arkadasim (o da ayninigneyi kullanmisti) bu igneyi kullananlarin normal dogum yaptirilmadiklarini soyledi. be ben panige kapildim. bilgilendirirseniz cok sevinirim.

canım ben oğlumu normal doğumla doğurdum.ve normal olmasını çok istiyordum.elhamdülillah Rabbim nasip etti.ama şimdi tekrar gebelik olursa iğne kullanma durumu olacak ilkinde bilmiyorduk ve kullanmadım.inanırmısın eşimle daha akşamüzeri bunu konuştuk oda bende sezeryan istemiyoruz ama önemli olan sağlık değilmi yani bizim için ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız.keyfi sezeryan değil bu sonuçta bu konuyla ilgili bende çok merak ediyorum ama sanırım kan sulanduırıcılardan dolayı genelde sezeryan yapılıyor.hayırlısı olsun cutem.inan buna artık hiç takılmıyorum yeterki Rabbim sağlıkla tekrar anne olmayı nasip etsin

Son düzenleme:

Canim cok istedim normal dogum ve tam 5 tane dr gezdim ve sonuc hicbiri normal dogum yaptirmiyor bi kere haplari ve igneleri dogumdan en ax 1 gun once kesmek.gerekiyormus normalde ne zamam olucagin beli olmadigi icin ksbul etmiyorlar ve kan kaybindan olen varmis arti rahim yirtiklari olusabilir ve boyutunu kestirmek cok guc dediler yani anliyacagin bende cok uzgunum ama elhamdililah ins saglikla ksvusuruz

metin Bey kürtaj dedi,bende kürtaj için Buharaya Muhammet Bey e gittim bana kürtaj yapmadı ilaç verdi kanamayı başlatsın diye
bana en az 3 ay gebelik yok,
sen hamile kalırsan inş. durumunla ilgili bana bilgi verir misin
gerekirse telf. no mu veririm haberleşiriz gelişmelerle,
ben Ankara ya da gidecem bu kez
Birde arkadaşının eşinde kan pıhtılaşması sorunumu vardı ?

anladim canim. cok saol.
hic istemiyrm. sezeryan deyince kalbim sıkısıyor...
benim kuzenimde tup bebekti. ayni igneyi oldu ve normal dogum yapti. belki bir umit bana da nasip olur.

Cnm eger kurtaj olmak Zorunda kalirsan da buharada olmani tavsiye ederim ben 2 gebeligimde de riza beye gittim kurtajlarim orada oldu ve hic sorun yasamadim ikisindede 3. Yu istanbulda 4. Gebelik olmadigi halde arastirmada yaptilar pihtilar geldiginden kanamam durmuyordu( beni uyutmadilar ve resmen eziyet gibiydi orada rahmimi parcalamadilarsa cok sukur diyorum
4. Kurtaj sonrasi 3 ayin bitti Allaha sukur en cok son kurtajda psikolojik olarak zor zamanlar atlattim yeni yeni toparlandim ins bu ay saglikli bir bebek haberi alirim bende bebegini kucagina alanlardan olurum.Rabbim hepimize guzel duyguyu yasatsin evimizi bebek sesiyle doldursun ins vee sabirlar versin hepimize
Anlkara konusunda icinde kalmasin bi git ama dekortu cok nadir dr oneriyor diger dr lar igne yeter diye israrci( benim gittigim riza bey onu bile vermiyordu)
arkadasimin esinde de ayni dert var malesef ama 5 i de kavustu bebegine o da cok aglamis metin bey yuzunden ama sonra onlarinda arasi duzelmis adamin yapisi bu sanirim

anladim canim. cok saol.
hic istemiyrm. sezeryan deyince kalbim sıkısıyor...
benim kuzenimde tup bebekti. ayni igneyi oldu ve normal dogum yapti. belki bir umit bana da nasip olur.

canım selam bende normal doğum isterdim ama sezaryen diyorlar iğne kullananlara.. benim ayrıca bebek biraz büyük ondan normal yapamıyorum. bugün doktorumla görüştüm normal ile sezaryen arasında bizce fark yok diyor..yeni sezon sezaryenler artık eskisi gibi günlerce yatırmıyor ayrıca ikisindede kesik var dikiş var dedi. kafayı takacak bi durum yok dedi rahatladım. açıkçası onlar ne derse o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…