Ama hamileyken o testleri yapmıyorlar diye biliyorum yapıyorlar mi hemen yaptırırım o zaman coraspin içiyorum ama yeterli olmazsa diye korkuyorum bu bebegimi kaybetmek istemiyorum Allahım onu korusun(( amin
arkadaşlar merhaba ben 10 haftalık hamileyim bundan önce bir kere karnımda bebeğim oldugu için dktor tedbir amacli hibor adlı bir iğne verdi koldan veya göbekten vuralabiliyomuş fakat ben mümkün değil kendime o ğneyi yapamam kinasıl olcak böle hergün iğne vurulmak yer kalmaz bi kere . hem bugün ilk defa koldan vurdurttum kırmızı kaldı orası öyle bir de yaktı baya . nasıl olucak kullananlar yardım edin
arkadaşlar merhaba ben 10 haftalık hamileyim bundan önce bir kere karnımda bebeğim oldugu için dktor tedbir amacli hibor adlı bir iğne verdi koldan veya göbekten vuralabiliyomuş fakat ben mümkün değil kendime o ğneyi yapamam kinasıl olcak böle hergün iğne vurulmak yer kalmaz bi kere . hem bugün ilk defa koldan vurdurttum kırmızı kaldı orası öyle bir de yaktı baya . nasıl olucak kullananlar yardım edin
Evet haklısın canım rahat olmak gerek ama 2 gündür rüyalarıma giriyor doktora gidip duruyorum rüyalarımda elimde kağıtlarla :S
bu şimdiden yıpratıyor malesef... Ama katlanırım herşeye, yeter ki hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz...
Sanırım sen suan hamilesin, ne mutlu sana, MAŞALLAH canım, sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallahh :)
Sende tadavi gördün mü bu yüzden
merhaba canım evet hamileğim Allahın izniyle az kaldı doğuma çok teşekkür ederim güzel sözlerin için aminnnnnnnnnn
ben mthfrden iki gende heterozigotum ve hergün iğne yapıyorum kendime tedavim bu. Rabbim hepimize herkese hayırlısını naisp eder inşaşllah
selam canımcım evet yakındı baya.. ay senin baya az kalmış benimde 2 hafta kaldı :) sen sezaryenmi olacaksın? benim sezaryen, iğne için doktorum doğumdan 1 gün önce bırakacaksın dedi...seninki?Selam nasilsin ne kadar kaldi seninle yakindi hatirladigim kadariyls dogumumuz ben 6 gun kaldi alah izin verirse senin ne kadar kaldi ilaci igneyi naptin konusalim ya
selam canımcım evet yakındı baya.. ay senin baya az kalmış benimde 2 hafta kaldı :) sen sezaryenmi olacaksın? benim sezaryen, iğne için doktorum doğumdan 1 gün önce bırakacaksın dedi...seninki?
Kızlar merhaba,
Hamile kalmadan önce Coraspin kullanmaya başlayanlar, adetlerinizin miktarında coraspinin etkisi olmuşmuydu?
canım ben de daha sulu daha çok olur diye bekliyordum ama her zamankinden daha az oluyor ve afedersin ama sulu değil de pıhtı pıhtı oluyor şuandaınsallah bebegını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın iğneyede zamanla alısırsın alısmak zorundasın evladına kavusmak için ben hamılelık oncesı başladım hamılelıktede 9 ay kendım yaptım hep karnımdan yaptım karnım morluk ıcınde kalmıstı dr um bıle uzuluyodu morarmalarımı gorunce ama hıc yapamam ne yaparım demedim ısterse her yerım morluk ıcınde kalsın sonu guzel olusun yeterkı dedim sende oyle soyle o zaman ığne saatlerını bile sabırsızlıkla beklıyosun :)
ben bebek aspirinı kullandım adetım biraz daha kırmızı ve sulu gıbı oluyodu sormak istedığın buysa eger :)
Evet sezeryan dedi benimde 39 haftayi doldurdugumuz gun alucak nasipse 1 hafta once coraspini.kesti igneyide 4 gun once kesiyo aramiz cok yakin ins saglikla aluriz kucagimiza canim
aminnnnn benimki biraz önde gidiyo haftama göre onun için 38.de alacaklar.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza versin canım
arkadaslar. bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. ozellikle dogumu yaklasan arkadaslar.
ben kesinlikle sezeyan yada epiduralli normal dogum istemiyorum. direk normal dogum istiyorum. daha cok var biliyrm ama gecenelrde bir arkadasim (o da ayninigneyi kullanmisti) bu igneyi kullananlarin normal dogum yaptirilmadiklarini soyledi. be ben panige kapildim. bilgilendirirseniz cok sevinirim.
arkadaslar. bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. ozellikle dogumu yaklasan arkadaslar.
ben kesinlikle sezeyan yada epiduralli normal dogum istemiyorum. direk normal dogum istiyorum. daha cok var biliyrm ama gecenelrde bir arkadasim (o da ayninigneyi kullanmisti) bu igneyi kullananlarin normal dogum yaptirilmadiklarini soyledi. be ben panige kapildim. bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Canim cookk gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasin ins bir sonrakini saglikla kucagina alirsin
Metin bey evet soguktur fazlasiyla ama ne yapayim tum drlara gittim bi o kaldi hem perinatolog oldugu icin hemde birsey gelorse basima arastirm hastanesinde old icin ona guveniyorum.ilk odasina gittigimde beni aglatmisti malesef ama simdi aramiz daha da iyi gibi pes etmek yok devam edecegiz diyor.birde yaptigim arastirmalari tedavileri biz hic konusmadan o onlemini alip uyguladigi icin uyguladigi tedaviyi dogru buluyorum(bir de eski saglikciyim ben simdi biraktim meslegi)
Birde dedigim gibi is yerinden arkadasimizin esi ona gittiginden bende ona gidiyorum oda 5. Bebegini aldi kucagina sonuncuda dekort kullanmisti bana da kullanacak .
Rabbim korktugumuza ugratmasin ins bizde daha gec olmadan anneligi yasariz
Canim cok istedim normal dogum ve tam 5 tane dr gezdim ve sonuc hicbiri normal dogum yaptirmiyor bi kere haplari ve igneleri dogumdan en ax 1 gun once kesmek.gerekiyormus normalde ne zamam olucagin beli olmadigi icin ksbul etmiyorlar ve kan kaybindan olen varmis arti rahim yirtiklari olusabilir ve boyutunu kestirmek cok guc dediler yani anliyacagin bende cok uzgunum ama elhamdililah ins saglikla ksvusuruz
metin Bey kürtaj dedi,bende kürtaj için Buharaya Muhammet Bey e gittim bana kürtaj yapmadı ilaç verdi kanamayı başlatsın diye
bana en az 3 ay gebelik yok,
sen hamile kalırsan inş. durumunla ilgili bana bilgi verir misin
gerekirse telf. no mu veririm haberleşiriz gelişmelerle,
ben Ankara ya da gidecem bu kez
Birde arkadaşının eşinde kan pıhtılaşması sorunumu vardı ?
anladim canim. cok saol.
hic istemiyrm. sezeryan deyince kalbim sıkısıyor...
benim kuzenimde tup bebekti. ayni igneyi oldu ve normal dogum yapti. belki bir umit bana da nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?