KIZLAR SORMAK İSTEDİĞİM KAN SULANDIRICI İĞNE YADA ASPİRİN YADA KULLANDIĞINIZ DİĞER İLAÇLARI GENETİKTEKİ doktorlar MI ÖNERDİ YOKSA kadin DOĞUM UZMANINIZMI ÖNERİYOR? BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU VE MTHFR C677T HETERİZİGOT SAPTANDI GENETİKTEKİ doktor SADECE FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLARSAN PLANLI BİR GEBELİK İÇİN ÖNEMLİ DEDİ AMA DİĞER İLAÇLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BENDE KROMOZOM ANALİZLERİMİZİ YAPTIRDIĞIMIZ GENETİK DOKTORUNA SORDUM ODA KAN SULANDIRICIYA YADA İĞNEYE GEREK YOK DEDİ kadin DOĞUMCUN GEREK GÖRÜRSE BAŞLARSIN DEDİ.SİZİNKİLERİ KİM ÖNERDİ?????
Benimkini kadın doğumcu önerdi canım. Aynı tahlilleri hematolojiye de gösterdim, o kan sulandırıcıya gerek yok dedi. Ama iki ayrı kadın doğumcu da (biri doçent biri prof) kan sulandırıcı tedavi tavsiye ettiler. Ben de şaşırdım, hematolojiye mi inanacağım kadın doğuma mı, bilemedim :26:KIZLAR SORMAK İSTEDİĞİM KAN SULANDIRICI İĞNE YADA ASPİRİN YADA KULLANDIĞINIZ DİĞER İLAÇLARI GENETİKTEKİ doktorlar MI ÖNERDİ YOKSA kadin DOĞUM UZMANINIZMI ÖNERİYOR? BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU VE MTHFR C677T HETERİZİGOT SAPTANDI GENETİKTEKİ doktor SADECE FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLARSAN PLANLI BİR GEBELİK İÇİN ÖNEMLİ DEDİ AMA DİĞER İLAÇLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BENDE KROMOZOM ANALİZLERİMİZİ YAPTIRDIĞIMIZ GENETİK DOKTORUNA SORDUM ODA KAN SULANDIRICIYA YADA İĞNEYE GEREK YOK DEDİ kadin DOĞUMCUN GEREK GÖRÜRSE BAŞLARSIN DEDİ.SİZİNKİLERİ KİM ÖNERDİ?????
arkadaşlar bu bir sene içinde iki kaybım oldu .Biri 8 haftalık boş gebelik ilaçla düşük yaptım diğeri ise geçtiğimiz ay oldu 6 haftalık bozulmuş kese kürtajla sonlandrıldı. Tıpta bi hocayla görüştük genetik testler için bana gerek yok 10 haftaya kadar ilerlememiş bile bu bebekle ilgili bir sorundan kaynaklanıyor 10 haftadan büyük olsaydı o zaman farklı düşünürdük dedi. iki kayıpta bu testler yapılmıyor üçü bekleyelim dedi. Yalnız ben üçüncüyü yaşamak zorunda mıyım? burda o kadar cok örnekleri var hepsini okudum sorun pıhtılaşmadan kaynaklanıyor. Valla kafam çok karıştı. Tavsiye üzerine gittik doktora çokta güzel izah etti herşeyi arıntısına kadar anlattı. Pıhtılaşma sorunu olabilir mi dedim onada çocuklugundan beri gözünün önüne getir hayatını bi düşün yaralandın kanın aktı aktı durmadı yada kolun bacağın şişti morardı mı? ee yok o zaman bu sorunda yoktur. Peki bu bebekler neden gelişmiyor. Bu defada mutlaka hücre bölünmesi sırasında bir sorun oluşmuştur vücut mükemmeli aradıgından gelişim sonlanıyor dedi..
peki ama ben bir kaybı anlarımm ama iki kayıp olunca insan sebep arıyor. İki kere üstüste sorunlu hücreler mi birleşiyor yoksa bu bebeklerin gelişimini engelleyen bir sebep mi var*
kafam allak bullak....
tekrar hamile kalınca yaşayacağım korkuları şimdiden hissedebiliyorum..
doktora mail attım en azından pıhtılaşma testlerini yaptıralım die bakalım ne cevap verecek..
bi taraftan hocayı dinle yılların doktoru bi bildigi var dır diyor diğer tarafım burda okudukların canlı şahitler yaşayanlar var onlar sorunlarını buldu tedavilerini oldu bebeklerini aldılar kucaklarına diyorum. ,
of ofofofo arkadaşlar ne yapayım tıkandım kaldım..
cnm selam,
başka sebeplerdende olabilir ama pıhtılaşmada olabilir doktrunla ayrıntılı konuşman lazım canım inşallah rabbim bu kez bebişini verir sana
arkadaşlar bu bir sene içinde iki kaybım oldu .Biri 8 haftalık boş gebelik ilaçla düşük yaptım diğeri ise geçtiğimiz ay oldu 6 haftalık bozulmuş kese kürtajla sonlandrıldı. Tıpta bi hocayla görüştük genetik testler için bana gerek yok 10 haftaya kadar ilerlememiş bile bu bebekle ilgili bir sorundan kaynaklanıyor 10 haftadan büyük olsaydı o zaman farklı düşünürdük dedi. iki kayıpta bu testler yapılmıyor üçü bekleyelim dedi. Yalnız ben üçüncüyü yaşamak zorunda mıyım? burda o kadar cok örnekleri var hepsini okudum sorun pıhtılaşmadan kaynaklanıyor. Valla kafam çok karıştı. Tavsiye üzerine gittik doktora çokta güzel izah etti herşeyi arıntısına kadar anlattı. Pıhtılaşma sorunu olabilir mi dedim onada çocuklugundan beri gözünün önüne getir hayatını bi düşün yaralandın kanın aktı aktı durmadı yada kolun bacağın şişti morardı mı? ee yok o zaman bu sorunda yoktur. Peki bu bebekler neden gelişmiyor. Bu defada mutlaka hücre bölünmesi sırasında bir sorun oluşmuştur vücut mükemmeli aradıgından gelişim sonlanıyor dedi..
peki ama ben bir kaybı anlarımm ama iki kayıp olunca insan sebep arıyor. İki kere üstüste sorunlu hücreler mi birleşiyor yoksa bu bebeklerin gelişimini engelleyen bir sebep mi var*
kafam allak bullak....
doktora mail attım en azından pıhtılaşma testlerini yaptıralım die bakalım ne cevap verecek..
bi taraftan hocayı dinle yılların doktoru bi bildigi var dır diyor diğer tarafım burda okudukların canlı şahitler yaşayanlar var onlar sorunlarını buldu tedavilerini oldu bebeklerini aldılar kucaklarına diyorum. ,
kafam allak bullak....
bi taraftan hocayı dinle yılların doktoru bi bildigi var dır diyor diğer tarafım burda okudukların canlı şahitler yaşayanlar var onlar sorunlarını buldu tedavilerini oldu bebeklerini aldılar kucaklarına diyorum.
hayirli günler arkadaslar 3 gün oldu igneye baslayali göbegimde moraiyo biliyorummorarma olacak ama sagdan soldan vuruyorum acaba az da olsa morarmayi azaltacak teknileri varmi lütfen yardimci olurmusuz.[/QU
merhaba cnm,
benimde ilk zamanlar çok morarıyodu buz koyup sonra yapıyodum bi iki kez soğuk yanığı yaptım son bi kaç aydır zaten çatlaklar için badem yağı sürüyodum onu sürüp yapmaya başladım iğneyi hem daha az acıdı hemde morarma olmuyo artık zaten zamanlada alışıyosun canım
slm cnm genelde kadın doğumcular öneriyor sen kadın doğumcunla bi konuş istersen.
benimkini kadın doğumcu önerdi canım. Aynı tahlilleri hematolojiye de gösterdim, o kan sulandırıcıya gerek yok dedi. Ama iki ayrı kadın doğumcu da (biri doçent biri prof) kan sulandırıcı tedavi tavsiye ettiler. Ben de şaşırdım, hematolojiye mi inanacağım kadın doğuma mı, bilemedim :26:
hayirli günler arkadaslar 3 gün oldu igneye baslayali göbegimde moraiyo biliyorummorarma olacak ama sagdan soldan vuruyorum acaba az da olsa morarmayi azaltacak teknileri varmi lütfen yardimci olurmusuz.
aynı şey başıma geldi 2 gün öncede kromozom analizleri sonuçlarımızı aldık ve sonuçlar temiz. 14 aralıkta randevum var kadın doğumda bakalım o diyecekmi aspirin yada iğne kullanman gerek diye sabırsızlıkla son 10 günün geçmesini bekliyorum zaman beklemek çok zor inş.14ünde doktorum herşey yolunda kan sulandırıcıya gerek var yada yok der ve korunmayı bırakabilirsin der inş.hepimiz için inş.herşeyin en hayırlısı olur rabbim istiyorsa düşmanımın kucağını bile boş bırakmasın inş.
KIZLAR SORMAK İSTEDİĞİM KAN SULANDIRICI İĞNE YADA ASPİRİN YADA KULLANDIĞINIZ DİĞER İLAÇLARI GENETİKTEKİ doktorlar MI ÖNERDİ YOKSA kadin DOĞUM UZMANINIZMI ÖNERİYOR? BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU VE MTHFR C677T HETERİZİGOT SAPTANDI GENETİKTEKİ doktor SADECE FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLARSAN PLANLI BİR GEBELİK İÇİN ÖNEMLİ DEDİ AMA DİĞER İLAÇLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BENDE KROMOZOM ANALİZLERİMİZİ YAPTIRDIĞIMIZ GENETİK DOKTORUNA SORDUM ODA KAN SULANDIRICIYA YADA İĞNEYE GEREK YOK DEDİ kadin DOĞUMCUN GEREK GÖRÜRSE BAŞLARSIN DEDİ.SİZİNKİLERİ KİM ÖNERDİ?????
kızlar ben de clexan kullanıyorum ...kendim yapıyorum göbekten ama bazen morarıyor...ve içinde beze gibi birşey kalıyor....çok korkuyorum vicuduma yayılmıyo ilaç diye....iyice piskopata bağladım iğnenin havasını aldırırken 1 damlasını bile boşa gidermek istemiyorum....kendi kendime öğrendim göbekten yapmayı kimse göstermedi...okuduklarıma göre uyguldım....çok tedirginim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?