bide bende hiç gebelik belirtisi de yokkk allahım kafayı yiycem yaaa hiç belirti de yokkk kızlar yaaa
göbeğime yaptırmaya cesaret edemiyorum koldan başladık bakalım sonrası nolucak .bide merak ettiğim bu iğnelerin belli bi saati varmı .ben gün içinde kaçta olursa o zman yapıyrum belli bi saatım yok yani . bide farzet ki bigün unuttum nolucak ozman . üff kafam da deli sorular:))
kadın doğumcu öneriyor.bende gebelik öncesi sadece folbiol kullandım.regl in 1 gün geçince evde test yap pozitif çıkarsa hemen gel demişti ve öğlede oldu hemen iğneye başladık.bazı arkadaşlar coraspin falan da kullanıyor ,ben sadece 6000 iğne kullanıyorum.
benimde 3 hafta oldu folibolü aksatmadan sabah akşam içiyorum acaba folıcplus dahamı iyi onamı devam etsem bilemedim ayın 14ünde randevum var kadın doğumcuda bakalım o diyecekmi korunmayı bırak diye derse eğer bende bir sonraki adet günümü sabırsızlıkla bekleyeceğim belki banada hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye başla der.senin hangi kan pıhtılaşmanda sorun çıktı cnm benim mthfr c677t heterizigot çıktı sadece.şuan sen hamilemisin hamileysen iğneden başka yaptığın dikkat ettiğin birşey oldumu?ve ev hanımımısın yoksa çalışıyormusun cnm?
ya canım bildirim gelmiyor tesadüf gördüm yazdığını.folbiol günde bir tane canım ya.ben 1 sene folicplus kullandım doktorum gerek yok dedi folbiol kullan o günde 1 tane dedi.inşallah hayırlısı olur senin için.şu an 17 haftalık hamileyim.iğneden başka bişey kullanmıyorum pıhtılaşma için.normal olarak demir ve elevit kullanıyorum.Çalışıyorum ama dikkat ettiğim hiçbirşey yok.İlk aylarda bulantılarım çok oldu sadece öyle bir hırpalanma ama hepsi geçti tabi.Rabbim sanada çok güzel hamilelikler nasip etsin canım
BENDE ÇALIŞIYORUM CNM VE EĞER ÇOK BÜYÜK SORUNLARIM OLMAZSADA HAMİLELİĞİMDEDE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM İŞİM RAHAT ÇÜNKÜ.BELKİ GEBELİK ÖNCESİ HAZIRLIK DİYEMİ ACABA BANA GÜNDE 2 KEZ FOLİBOL İÇ DEDİ ACABA HAMİLE KALINCA 1 TANEYEMİ DÜŞÜRECEK ACABA 17.HAFTA MAŞALLAH İNŞ. BENDE GÖRÜRÜM O GÜNLERİ CNM CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞTUR SENİN :) PIHTILAŞMANDAKİ SORUN HANGİ FAKTÖRDEYDİ CNM? MTHFR C 677T Mİ SENİNDE?
merhaba,iğneyi doksan derece dik vur ve enjekteyi çok yavaş boşalt.bir de ben vurmadan önce ,vuracağım yere buz koyuyorum daha kolay oluyor vurması.yeni vurmaya başladıysan damarların bellidir karnında ona dikkat et.sağlıklı günler
merhabalar,
panik yapmayın :) zamanla alışıyosunuz iğneye zaten ayrıca iş başa düşünce insan çiğ tavuk bile yiyor napalım sağlıklı bebişler için iğne lazımsa yapıcaz. bende hergün yapıyorum işin kötü yanı eşim iğne görünce bayılası geliyor :)))))))) ben hep kendim yapmak zorundayım göbeğe çok alıştım en çok ordan yapıyorum gerilse bile önce yağlıyorum sonra yapıyorum tavsiye ederim acı ve morarma olmuyor. ayrıca bigün bi tarafa bigün diğer tarafa yapın böylece yer kalmış oluyor
cikti cnm. heterezigot oldugu icin pihtilasma denmiyormus. homozigot olsaydi pihtilasma oluyrmusm
canım o pek öyle değil ya yani heterozigotta pıhtılaşma ama homozigot kadar yoğun değil. senin hapla sürüyormuş ne güzel. hatta süper:)
Heterozigot oluncada pıhtılaşma oluyor. Doktorlar düşük pıhtılaşma hatta pıhtılaşma sayılmaz bile zaten nüfusun %80'nin de var diyolar ama o önemsemedikleri heterozigotla ben 3 düşük yaşadım üstelik sonuncusu iğne ve coraspin kullanmama rağmen oldu.
Bende iğne kullandım neden hala düşüyor bebeklerim dedim. Aynı önceki sayfada arkadaşın yazdığı gibi çok mu kötü biriyimde Allahım beni cezalandırıyor dedim... O kadar tükenmiştimki...Aile ve Çevre baskısı.. Herşeyden önce eşinin başkalarının bebeklerinde cocuklarında o hasreti hissetmen daha da acı oluyordu.. Bayramlar acı verirdi bana ki zaten bayramdan 1 hafta önce ben strese girerdim, karşılacagım insanlar beni incittiği için devamlı çocuk konusunda hiç gitmek istemezdim
Neyse ki 4. Gebeliğimde de olmaz dıyodum ama çok şükür geldi bebeğim.. Şimdi evimizin neşesi. Allahım sızın yuvalarınızda şenlendirsin.. ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin.. Hergün edin okuyun devamlı, salâtu tefriciye, Yasin, Meryem süresi hepsini okuyun.
Sizinde olacak inşallah.
Mrb arkadaşlar bende 1yıl içinde iki kere bebeklerimi kaybettim biri 22 haftalıktı sonlandırıldı böbrekleri hiç gelişmedi ve suyu tamamen bitti. 6ay arayla diğerine hamıle kaldım bu sefer boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı. Ege unı. Genetik tıp anabilim dalı ne kadar sizde sorun yok bebekte olan sorun nedeniyle desede ısrarla kan pıhtılaşma testi yaptırdım ve kan pıhtılaşması oldugu anlaşıldı. Bizim doktorlarımız çok duyarsız. şimdi 5 haftalık hamıleyim. 12 gündür clexa vuruluyorum. Ve yaklaşık 3aydır cosaspirin içiorum. 4+1 de keseyi gördük 12sinde kontrolüm var. Ama halen korkularımı yenemiorum. Bu iğneleri kullanıp sağlıklı bebeğimi kucağına alanlar başka önerileriniz varmı yapmam gereken.
merhaba arkadaşlar bende iğneyi göbek çevremden yapıyorum doktorum böyle önerdi bazen morarma,kızarma ve sızlama oluyo bazen de hiç biri olmuyo bilginiz varmı kızlar ha birde hergün aynı saat de yapmak önemlimidir dr önemli olmadıgını söledi sizin aldıgınız bilgiler nasıldır.
merhaba arkadaşlar bende iğneyi göbek çevremden yapıyorum doktorum böyle önerdi bazen morarma,kızarma ve sızlama oluyo bazen de hiç biri olmuyo bilginiz varmı kızlar ha birde hergün aynı saat de yapmak önemlimidir dr önemli olmadıgını söledi sizin aldıgınız bilgiler nasıldır.
merhaba cnm 6 haftalık hamileyim ve clexane 0.4 günde bir tane göbek çevremden yapıyorum senkaç haftalık hamilesiniz iğneyi hergün aynı saattemi yapmak gerekiyo nasıl uyguluyosun
tesekkür ederim Allah razi olsun evet 4 haftalik hamileyim Doktor henmen baslatti 3 defa kürtac oldum Allah yardimcimiz olsun igne saatini sabirsizlila bekliyom biliyorum igne sadece sebeb ama igne vurulduktan sonra cok rahat hisediyom kendimi 4 gün icinde cokk morardi 9 ay boyunca yer kalmicak diye cok korkuyorum bacak tanda vuruluyo ama ben hep göbekten vurmak istiyom hayirlisi tekrar tesekkür edrim rabbim gönlüne göre versin... aminnnn
BENDE ÇALIŞIYORUM CNM VE EĞER ÇOK BÜYÜK SORUNLARIM OLMAZSADA HAMİLELİĞİMDEDE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM İŞİM RAHAT ÇÜNKÜ.BELKİ GEBELİK ÖNCESİ HAZIRLIK DİYEMİ ACABA BANA GÜNDE 2 KEZ FOLİBOL İÇ DEDİ ACABA HAMİLE KALINCA 1 TANEYEMİ DÜŞÜRECEK ACABA 17.HAFTA MAŞALLAH İNŞ. BENDE GÖRÜRÜM O GÜNLERİ CNM CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞTUR SENİN :) PIHTILAŞMANDAKİ SORUN HANGİ FAKTÖRDEYDİ CNM? MTHFR C 677T Mİ SENİNDE?
evet canım akşam baktım benimde c677t heterizigot
evet canım akşam baktım benimde c677t heterizigot
benimde mthref c677t heterezigot bu forumda buna sahip olup sadece corasprin kullanarak doğum yapan 1 kişi var başkada bulamadım hep iğne kullanıyor genelimiz
aynen cnm benimde mthfr c677 t heterizigot son 1 haftam kaldı kontrole inşaallah korunmayı bırak der ve bende sorunsuz bir hamilelik geçiririm çocukları okadar çok seviyorum ki rabbim mevlam bu mübarek cuma günü kim istiyorsa nasip etsin kim istiyorsa annelik duygusunu tatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.canım ya.canım seninle normaldede görüşmek arkadaş olmak isterim.sürekli irtibatta oluruz birbirimizden tabiki sanada uyarsa
arkadaşım sen bana bir kaç ay önce yazmıştın ama ben sana cevap verememiştim unutmadım.hamileliğim ilk 3 ayı kusmakla geçtiği için gözüm bişeyi görmedim ilgilenemedim
bende iğne kullanıyorum.yanlış hatırlamıyorsam senin 1 çocuğun var. başa ben coraspin kullanmıyorum.Biz 3-4 doktora sonuç götürdük hepside iğne kullanacaksın riske atamayız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?