Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bide bende hiç gebelik belirtisi de yokkk allahım kafayı yiycem yaaa hiç belirti de yokkk kızlar yaaa

canım burda gördüğüm kadarıyla daha 5+0 ile 5+6 hafta arasındasın.gebelik belirtisi 6+0 dan sonra başladı benim.Herkes de aynı olcak diye bişey yok.Hiç belirti yaşamadan doğum yapanlarda var.Ayrıca beta hcg değeri 25 ile başlayıp yükselenler var.Endişe etme sağlıklı olsun da bugünlerini unut inşallah :130:

en kolay yer kesinlikle göbek.doktorum bana kol ve bacaklardaki kaslar yüzünden çok acı çekersin dedi.İğnenin 24 saat etkisi var diye biliyorum.Sen yinede hergün aynı saatte yapmaya çalış.Ben doktoruma sordum hergün aynı saatin 3 saat aşağısı ve yukarısı en geç dedi.Sakın unutma artık o senin parçan

benimde 3 hafta oldu folibolü aksatmadan sabah akşam içiyorum acaba folıcplus dahamı iyi onamı devam etsem bilemedim ayın 14ünde randevum var kadın doğumcuda bakalım o diyecekmi korunmayı bırak diye derse eğer bende bir sonraki adet günümü sabırsızlıkla bekleyeceğim belki banada hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye başla der.senin hangi kan pıhtılaşmanda sorun çıktı cnm benim mthfr c677t heterizigot çıktı sadece.şuan sen hamilemisin hamileysen iğneden başka yaptığın dikkat ettiğin birşey oldumu?ve ev hanımımısın yoksa çalışıyormusun cnm?

ya canım bildirim gelmiyor tesadüf gördüm yazdığını.folbiol günde bir tane canım ya.ben 1 sene folicplus kullandım doktorum gerek yok dedi folbiol kullan o günde 1 tane dedi.inşallah hayırlısı olur senin için.şu an 17 haftalık hamileyim.iğneden başka bişey kullanmıyorum pıhtılaşma için.normal olarak demir ve elevit kullanıyorum.Çalışıyorum ama dikkat ettiğim hiçbirşey yok.İlk aylarda bulantılarım çok oldu sadece öyle bir hırpalanma ama hepsi geçti tabi.Rabbim sanada çok güzel hamilelikler nasip etsin canım

BENDE ÇALIŞIYORUM CNM VE EĞER ÇOK BÜYÜK SORUNLARIM OLMAZSADA HAMİLELİĞİMDEDE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM İŞİM RAHAT ÇÜNKÜ.BELKİ GEBELİK ÖNCESİ HAZIRLIK DİYEMİ ACABA BANA GÜNDE 2 KEZ FOLİBOL İÇ DEDİ ACABA HAMİLE KALINCA 1 TANEYEMİ DÜŞÜRECEK ACABA 17.HAFTA MAŞALLAH İNŞ. BENDE GÖRÜRÜM O GÜNLERİ CNM CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞTUR SENİN :) PIHTILAŞMANDAKİ SORUN HANGİ FAKTÖRDEYDİ CNM? MTHFR C 677T Mİ SENİNDE?

valla ilk defa duydum 2 kez içeni :) ama doktorun öyle dediyse öyle devam et.inş sende yaşarsın canım.Cinsiyeti %70 erkek dedi.cumartesi randevumuz var inş kesinleşir valla test sonuçları evde inan hiç aklımda değil evden bakıp yazarım sana.benim aklım hep bebiş te

tesekkür ederim Allah razi olsun evet 4 haftalik hamileyim Doktor henmen baslatti 3 defa kürtac oldum Allah yardimcimiz olsun igne saatini sabirsizlila bekliyom biliyorum igne sadece sebeb ama igne vurulduktan sonra cok rahat hisediyom kendimi 4 gün icinde cokk morardi 9 ay boyunca yer kalmicak diye cok korkuyorum bacak tanda vuruluyo ama ben hep göbekten vurmak istiyom hayirlisi tekrar tesekkür edrim rabbim gönlüne göre versin... aminnnn

merhaba cnm 6 haftalık hamileyim ve clexane 0.4 günde bir tane göbek çevremden yapıyorum senkaç haftalık hamilesiniz iğneyi hergün aynı saattemi yapmak gerekiyo nasıl uyguluyosun

merhaba arkadaşlar bende iğneyi göbek çevremden yapıyorum doktorum böyle önerdi bazen morarma,kızarma ve sızlama oluyo bazen de hiç biri olmuyo bilginiz varmı kızlar ha birde hergün aynı saat de yapmak önemlimidir dr önemli olmadıgını söledi sizin aldıgınız bilgiler nasıldır.

cikti cnm. heterezigot oldugu icin pihtilasma denmiyormus. homozigot olsaydi pihtilasma oluyrmusm

merhaba bende daha önce iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım ilk gebeliğimde kalp atışı olmadı iikincisinde kalp atışı durdu daha sonra test yaptırdım heterizigot çıktı fakat dr lar herşey normal pıhtılaşmanın olmadgını söylediler şimdi tekrar hamileyim doktoruma o sonucları gösterdim oda pıhtılaşmanın oldugunu söledi ve şimdi günde bir kez clexane 0.4 iğne kullanıyorum

merhaba bende de heterozigot cıktı ve iki düşük yaşadım şimdi hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum inşallah rabbim kucagıma almayı danasip eder

Bende mthfr 1298 var ben ek olarak folik asit, b12-b6 kompleksi ve omega 3 kullanmıştım.

Göbeğim gerileme kadar ben de karından yapmış sonra kol be bacaktan yapmaya başlamıştım. Bahsettiğin sızlama vs ben de oluyordu. İğneni hergün aynı saatte yapman ÇOK önemli, mümkün olduğunca aynı saatlerde yap.

en kolayı göbek çevresi dediğiniz gibi morarma,kızarma,yanma hepsi oluyo bazende olmuyor.ben hergün aynı saatte yapıyorum içim öyle rahat ediyor ama doktorum 3 saat önce 3 saat sonra dedi.

merhaba cnm 6 haftalık hamileyim ve clexane 0.4 günde bir tane göbek çevremden yapıyorum senkaç haftalık hamilesiniz iğneyi hergün aynı saattemi yapmak gerekiyo nasıl uyguluyosun

bende clexane 0,6 kullanıyorum.17 haftalık hamileyim.ben hergün aynı saatte yapıyorum içim öyle rahat ediyor ama doktorum 3 saat önce 3 saat sonra dedi.

bende çok rahat hissediyorum kendimi bebişime vitamin gibi geliyor.benim ilk iğnemi doktorum vurdu.o kadar canım yandı ki 2 gün kendime gelemedim 9 ay nasıl vurcam diye.ve çok morardı 2-3 hafta geçmedi morarması.daha sonra kendim devam ettim ve o kdr büyük morarmalar olmadı.sağlı sollu vurursan o kdr çok yer kalıyorki sakın dert etme.kucağımıza alınca hepsi geçcek Allahın izniyle

evet canım akşam baktım benimde c677t heterizigot

evet canım akşam baktım benimde c677t heterizigot

aynen cnm benimde mthfr c677 t heterizigot son 1 haftam kaldı kontrole inşaallah korunmayı bırak der ve bende sorunsuz bir hamilelik geçiririm çocukları okadar çok seviyorum ki rabbim mevlam bu mübarek cuma günü kim istiyorsa nasip etsin kim istiyorsa annelik duygusunu tatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.canım ya.canım seninle normaldede görüşmek arkadaş olmak isterim.sürekli irtibatta oluruz birbirimizden tabiki sanada uyarsa

benimde mthref c677t heterezigot bu forumda buna sahip olup sadece corasprin kullanarak doğum yapan 1 kişi var başkada bulamadım hep iğne kullanıyor genelimiz

arkadaşım sen bana bir kaç ay önce yazmıştın ama ben sana cevap verememiştim unutmadım.hamileliğim ilk 3 ayı kusmakla geçtiği için gözüm bişeyi görmedim ilgilenemedim

bende iğne kullanıyorum.yanlış hatırlamıyorsam senin 1 çocuğun var. başa ben coraspin kullanmıyorum.Biz 3-4 doktora sonuç götürdük hepside iğne kullanacaksın riske atamayız dedi.

inşallah herşey gönlünce olur canım.en son ne zaman kürtaj oldun gebelik öykün ne bilmiyorum açıkcası.benim için uygun sen msj atabiliyorsan face adresini falan yaz bana ben msj atamıyorum.

maşallah hafızan çok iyi ben okadar çok kişiye yazdım ki o ara inan sen demesen seninle daha önce yazıştığımın farkında değilim evet 1 oğlum var 2. bebekte öğrendim bu sonuç değişmeyen doğuştan olan bişeymiş ben oğlumda bilmiyordum sorunsuz kucağıma aldım.2.de öğrendim canım..bu pıhtılaşmaya akıl sır erdiremedim ben 3. çocuğundan sonra öğrenen bile var nasıl bişeyse anlamadım inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım..araştırmalarım sonucu forumda sadece ve sadece 1 kişi var düşük sonrası öğrenipte iğnesiz sadece corasprinle bebeğini kucağına alan 30 haftaya kadar falan kullanmış onuda onun dışında iğne kullanıyor kimle görüştüysem ben doktora gidemedim hala banada iğne derler muhtemelen hayırlısı olsun kucağımıza alalımda annelik fedakarlık demek değil mi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…