inşallah herşey gönlünce olur canım.en son ne zaman kürtaj oldun gebelik öykün ne bilmiyorum açıkcası.benim için uygun sen msj atabiliyorsan face adresini falan yaz bana ben msj atamıyorum.
maşallah hafızan çok iyi ben okadar çok kişiye yazdım ki o arainan sen demesen seninle daha önce yazıştığımın farkında değilim evet 1 oğlum var 2. bebekte öğrendim bu sonuç değişmeyen doğuştan olan bişeymiş ben oğlumda bilmiyordum sorunsuz kucağıma aldım.2.de öğrendim canım..bu pıhtılaşmaya akıl sır erdiremedim ben 3. çocuğundan sonra öğrenen bile var nasıl bişeyse anlamadım inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım..araştırmalarım sonucu forumda sadece ve sadece 1 kişi var düşük sonrası öğrenipte iğnesiz sadece corasprinle bebeğini kucağına alan 30 haftaya kadar falan kullanmış onuda onun dışında iğne kullanıyor kimle görüştüysem ben doktora gidemedim hala banada iğne derler muhtemelen hayırlısı olsun kucağımıza alalımda annelik fedakarlık demek değil mi zaten
maşallah hafızan çok iyi ben okadar çok kişiye yazdım ki o arainan sen demesen seninle daha önce yazıştığımın farkında değilim evet 1 oğlum var 2. bebekte öğrendim bu sonuç değişmeyen doğuştan olan bişeymiş ben oğlumda bilmiyordum sorunsuz kucağıma aldım.2.de öğrendim canım..bu pıhtılaşmaya akıl sır erdiremedim ben 3. çocuğundan sonra öğrenen bile var nasıl bişeyse anlamadım inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım..araştırmalarım sonucu forumda sadece ve sadece 1 kişi var düşük sonrası öğrenipte iğnesiz sadece corasprinle bebeğini kucağına alan 30 haftaya kadar falan kullanmış onuda onun dışında iğne kullanıyor kimle görüştüysem ben doktora gidemedim hala banada iğne derler muhtemelen hayırlısı olsun kucağımıza alalımda annelik fedakarlık demek değil mi zaten
ya ben bir buraya bide mayıs annelerine yazıyorum :) bu işin tek çaresi iğne ve iyi bir doktor.valla folik asit kullanın hamile kalıncada hemen önceden belirlediğiniz doktora gidin iğneye başlayın bu kadar basit.başa gelince herşey zor ama zamanla alışıyoruz yapcak bişey yok.Siz iyi bir doktorla görüşün mutlaka eğer ikinciyi düşünüyorsanız.Annelik hemde ne fedakarlık daha da zamanla öğrencem.
canım mesajını aldım.seni de buldum ama arkadaş eklen kapalı.açarsan seni eklicem.
merhaba cnm 6 haftalık hamileyim ve clexane 0.4 günde bir tane göbek çevremden yapıyorum senkaç haftalık hamilesiniz iğneyi hergün aynı saattemi yapmak gerekiyo nasıl uyguluyosun
canım slm iğneyi hergün aynı saatte yap hatta yedek çantanda mutlaka olsun canım, arada mecbur kalırsan 1 saat aksatman yada önde yapmanda sıkıntı olmazben 37. haftamdayım canım rabbim evlatlarımıza kavuşturmayı nasip etsin inş.
canım illaki morluklar olucak.benimde özellikle göbeğimin solundan yaptığımda beze gibi oluyor.içini ferah tut ve iğnenin havasını aldırma.Bana doktorum kesinlikle aldırma direk enjekte et dedi.Ben yinede burada okuduklarımdan ikisinide denedim.Arasında hiçbir fark yok ama ne kadar vücuda yarıyor bilmiyorum.
kuzum maşallahhh çok az kaldıhayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin Rabbim
yeni üyeyim bende arkadaşla hep okuyordum ama dayanamadım katıldım
bütün yorumları okuyamıyorum
bi sorum olacak
benim 2 düşüğüm oldu testleri yaptırdık
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) HETEROZİGOT 1298AC çıktı
bügün yeniden hamile olduğumu öğrendim
ne zaman doktora gitmeliyim?
iğne kese görmeden başlanıyormu?
slm arkadaslar 4 haftalik hamileyim bugun unuturak 2 defa kann sulandirici igne vurdum ´cok korkuyorum zarari olmusmudur lütfen yardimci olurmusuz ...
Asprin de kullaniyor musun?kullanmiyosan sorun olmaz,kullansan bile problem olacagino dusunmuyorum
yeni üyeyim bende arkadaşla hep okuyordum ama dayanamadım katıldım
bütün yorumları okuyamıyorum
bi sorum olacak
benim 2 düşüğüm oldu testleri yaptırdık
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) HETEROZİGOT 1298AC çıktı
bügün yeniden hamile olduğumu öğrendim
ne zaman doktora gitmeliyim?
iğne kese görmeden başlanıyormu?
slm arkadaslar 4 haftalik hamileyim bugun unuturak 2 defa kann sulandirici igne vurdum ´cok korkuyorum zarari olmusmudur lütfen yardimci olurmusuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?