Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah herşey gönlünce olur canım.en son ne zaman kürtaj oldun gebelik öykün ne bilmiyorum açıkcası.benim için uygun sen msj atabiliyorsan face adresini falan yaz bana ben msj atamıyorum.

canım ben en son yani 2.düşüğümü 11 mart 2013 te gerçekleştirdim.ilkinide 15 şubat 2012 de gerçekleştirdim 2 side hafif kahve rengi lekeyle başlayan ve sonradan artan kanamalarla kendi kendine düşükler oldu cnm ikisindede kürtaj olmadım kendi gerçekleşti düşükler.bu arada bende mesaj yazamıyorum ekleyebilirsin cnm istersen.

Son düzenleme:

ya ben bir buraya bide mayıs annelerine yazıyorum :) bu işin tek çaresi iğne ve iyi bir doktor.valla folik asit kullanın hamile kalıncada hemen önceden belirlediğiniz doktora gidin iğneye başlayın bu kadar basit.başa gelince herşey zor ama zamanla alışıyoruz yapcak bişey yok.Siz iyi bir doktorla görüşün mutlaka eğer ikinciyi düşünüyorsanız.Annelik hemde ne fedakarlık daha da zamanla öğrencem.

canım mesajını aldım.seni de buldum ama arkadaş eklen kapalı.açarsan seni eklicem.

canım sen hangi şehirdesin doktorun kim

merhaba cnm 6 haftalık hamileyim ve clexane 0.4 günde bir tane göbek çevremden yapıyorum senkaç haftalık hamilesiniz iğneyi hergün aynı saattemi yapmak gerekiyo nasıl uyguluyosun

canım slm iğneyi hergün aynı saatte yap hatta yedek çantanda mutlaka olsun canım, arada mecbur kalırsan 1 saat aksatman yada önde yapmanda sıkıntı olmaz ben 37. haftamdayım canım rabbim evlatlarımıza kavuşturmayı nasip etsin inş.

kuzum maşallahhh çok az kaldı hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin Rabbim

teşekkür ederim canım çok sağol .... evet bende bundan sonra aldırmıcam havasını bana da mantıklı gelmedi ama herkez aldır dedi....evet ikisi arasında bi fark yok ....çok yardımcı oldun bana tekrar sağol...

arkadaşlar clexane 'ı hamileliği boyunca kullanıp normal doğum yapanlar var mı içinizde? iğneyi ne zaman kestiniz. malum normal doğumun ne zaman başlayacağı belli olmaz.. kafam karısık

yeni üyeyim bende arkadaşla hep okuyordum ama dayanamadım katıldım
bütün yorumları okuyamıyorum
bi sorum olacak
benim 2 düşüğüm oldu testleri yaptırdık
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (A1298C) HETEROZİGOT 1298AC çıktı
bügün yeniden hamile olduğumu öğrendim
ne zaman doktora gitmeliyim?
iğne kese görmeden başlanıyormu?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba. bu pıhtılaşma sorunu araştırma hastanelerinde yapılıyor diye EGE ye gittik fakat çok zorluklarla karşılaştık. neredeyse testleri yaptıramadan geliyorduk. burda defalarca sormama rağmen kimseden net bir cevap alamadım. araştıma hasanesine gitmek için ne yapılıyor ne yapmak gerekli diye. fakat sadece gittim test yaptırdım cevapları vardı. ben düşük yaşayıp araştırma hastanesne gitmek isteyenlerin benim çektklerimi çekmemeleri için detaylı anlatacağım.

ilk gittiğinizde, (kadın hastalıkları bölümüne 1 gün önceden sadece randevu alarak) hamile olup olmadığınızı anlamak çin Bhgc testi yapıyorlar. akşama doğru sonuç çıkıyor, ayrıca ultrasona yönlendiriyorlar. bunların sonucuna göre bizi birhocaya yönlendireceklerini soylediler. öğrendiğimize göre hocaya yollayıp hoca genetik bölümüne yada inferteliteye yolluyormuş. bunun içinde once hocanın özel muayenehanesinden randevu alıp 300Tl yatırmanız gerekiyormuş. sadece hamile olmadığınız testle!!!!!! özellikle il dışından gelenler için bu durum çok can sıkıcı. sonucumuz saat 3 bile çıkmamıştı. zar zor sonuç göstereceğimizi söyleyip tekrar aynı doktora gittik fakat ALLAHTAN doktor değişmişti. binlerce kez razı olsun ordaki bir hemşire inferteliteye sevk edelim dedi. genç doktor sevk etti. YANİ HOCAYA GÖRÜNMEYE GEREK KALMADI... neyse inferteliteye gittik, anlattık durumu, ordaki hemşire tekrar test yolladı. genetik , immunoloji,ve hematolojye. zar zor tekrar kan alma sırası alp son dakikada kanları teslim ettik. allahtan yanımda son smear testimi götürmüştüm. bana tekrar adetliyken gelip test yaptıracaksın dedi, başka şehirden geliyoruz ordan yaptıralım dedik kabul etmediler. eşimide spermotogram istdiler taaa marta gün verdiler. eğer gidecekseniz elinizde mutlaka
1- 2-3 gün öneden yapılmış gebelik testi( gebe olmamalısınız)
2. smear sonucu
3. eğerki bi ultason sonucu götürüseniz hatta bence adetliyken de test yaptırabilirseniz ve eşinizde daha önce ürolujiye görünürse, testini yaptıtrsa biizm gibi belki rezil olmazsınız.

sizlere de bu zorlukları çıkardılar mı? işin garibi sonuçları bile hastane içinden alıyorsunuz internetten değil.. daha önce 2 düşük yaptım ve iksinde de kalp atımı olmadığı için kürtajla alındı.

Son düzenleme:
gecenler de bu konuyu sormustum arkadaslar. sezeryan istemedigimi demistim.
bugun dr.a gittim. ona sordum..sirf claxane oluyrm diye normal dogum sansim yok mu dedim? oyle birsey yok. her iki dogum seklinde de sansin var merak etme dedi. onu soyleyenlere de guvenme dedi.

benim kuzenimde bu igneyi oldu. hem de tup bebek. iki farkli dr.u vardi. ona da farketmez her ikisi de okur dendi. 36. haftada igneyi kesti ve 38 de noormal dogum yaptim hicbir sorunu da olmadi. benim gibi telalananlara bilgi vermek istedim.

Canım hiç vakit kaybetme, iğneye hemen başlamalısın.

slm arkadaslar 4 haftalik hamileyim bugun unuturak 2 defa kann sulandirici igne vurdum ´cok korkuyorum zarari olmusmudur lütfen yardimci olurmusuz ...

merhaba canım
mümkünse hemen doktora git beta hcg yükselir yükselmez hemen iğne başlayabilirler..

slm arkadaslar 4 haftalik hamileyim bugun unuturak 2 defa kann sulandirici igne vurdum ´cok korkuyorum zarari olmusmudur lütfen yardimci olurmusuz ...

birsey olacagini sanmiyorum ben.
ancak anladigim kadariyla igneni ayni saatte yapmiyorsun.igneyi ayni saatte yapmak gerekiyor bilgin.olsun.unutma ihtimaline karsi saatini kurabilirsin.ayrica yatmadan once yaparsan iyi olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…