Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

birsey olacagini sanmiyorum ben.
ancak anladigim kadariyla igneni ayni saatte yapmiyorsun.igneyi ayni saatte yapmak gerekiyor bilgin.olsun.unutma ihtimaline karsi saatini kurabilirsin.ayrica yatmadan once yaparsan iyi olur bence.
yeni basladim igneye artik her gün aksam saatt 8 vuruyorum ayni saate vurulamk cok önemliymis tesekkür ederim.

maalesef araştırma hastanesi işi zor iş. ben ankaradayım burda randevular güya kolaylık olsun diye telefonla alınıyor. istediğin doktoru seçebiliyorsun. ama telefonlar hep meşgul hep meşgul. karşınıza biri çıkarsa da çok ileri bir tarihe randevu alınabiliyor. o yüzden ben mecburen biraz külfetli oldu ama pıhtılaşma testlerimi özelde yaptırdım. benim tek düşüğüm var. zaten pahalı testler olduğu için 2-3 düşük olmadan araştırma hastanesi testleri yapmıyormuş.
sonra sonuçlar pozitif çıkınca üniversite hastanesinde bi hocanın kapısında saatlerce bekledim. (yalnız hoca farkı gittiğim yerde 60tl idi. sizden daha fazla almaları bana tuhaf geldi. artık tam gün yasası çıktığı için, hocalar çok fazla fark alamıyorlar diye biliyorum.) saatlerce beklememin sonucunda hoca rica minnet beni kendi ekibinden bir doktora yönlendirdi. bu aşamadan sonra dosya çıkartmak için de 2 saat sıra bekledim. öğrendim ki randevu hastaneden de alınabiliyormuş, randevusuz olduğum için biraz fazla bekledim ama hocayla görüşmüş galiba doktor o yüzden o gün akşama doğru muayne olabildim. böylelikle üniversite hastanesi serüvenim başlamış oldu. bize riskli gebelik bölümü bakıyor. interfiliteyle ilgimiz var mı ki? sizi niye oraya gönderdiler? ama ben hocayla konuştuğum için ve elimde pıhtılaşma testlerim olduğu için ve hamile olduğum için sanırım işim biraz daha kolay oldu bilemiyorum ki!

arkadaşlar clexane 'ı hamileliği boyunca kullanıp normal doğum yapanlar var mı içinizde? iğneyi ne zaman kestiniz. malum normal doğumun ne zaman başlayacağı belli olmaz.. kafam karısık
clexane kullanıyorum 3. gebeliğim ilk kez doğum yapacam kısmetse nisan sonu gibi ama doktorum şmdiden sezeryana hazırlıyo beni normel doğum riskli diyo ama intrnette araştrdm normal doğum öneren doktorlar da var kafam çok karışık sanırım normal doğuma cesaret edemeyecegm...

merhabalarrr bende aranıza yenı katıldım. hep takıp edıyordum ama ılk defa yazıyorum. benımde proteın s degerım yuksek cıkmıs. proteın s degerı yuksek cıkanlar varmı

ben spinal oldum canım ve ınankı hıcbır zorlugunu gormedım gayet rahat gecti dr hıc uygulanmamalı falan demedı zaten ıgneyı onceden kesmıstık

omega 3 hamılekaldıktan sonra sanırım 11 haftalık falandı kullanmaya basladıgımda dığer hamılelığmde yetmedıgını dusunerek ilk başta 0.4 le basladı dr um tahlıl vs yapmadı hamılelğmin sonuna kadar 0.4 le devam ettim soru ıstedıgınız zaman sorabilirsınız aynı yollardan gectim ve hepinızı cok ıyı anlıyorum

genetıkcıler mthfr lerde gerek yok diyo zaten bana kadın dogum dr um verdi ığneyı

bosa gıtmıyo merak etme benımde oluyodu bezeler morarmalar ben havasını almıyodum ama dr yapmıstı ılk ıgnemı gostermek ıcın o da almamıştı

oğlum su an 13 aylık sukur kı ığne kullanıp kucağıma aldım stres yapma iğnede kullanıyosun zaten ben aspirinde kullandım bazen ığne yetersız gelebiliyo dr danısabilirsin sende

Merhaba canım,

bende 17 haftalık hamileyim seninde 37 hafta olduğunu gördüm.Merak ettiğim doktorun kaçıncı haftada iğneyi bırakmanı söyledi? bir de 37.haftaya kadar hep göbekdenmi yaptın iğneni?[/QUOTE]

bende cevap vereyım ben son ana kadar hep göbekten yaptım gobek daha kolayıma geldiği için

morarma sızlama oluyo gayet normal ama kesınlıkle hergun aynı saatte yapmalısın

sızı çok ugrastırmıslar kadın doğumdan randevu alıp sızı genetığe sevk edecektı işiniz bıtecektı ya da direk genetıkten randevu almanız gerekıyodu ne alaka yok esınden sperm tahlılı yok smear sacmalamıslar bız dırek hastanenın genetık bolumune gıtmıstık esımle orda yaptırdık ozelde de yapıyolar biz ilk tahlıllerı genetık tanı merkezınde yaptırmıstık orda sorunlu cıkınca bazen olabilyo daha ileri tahlıllerı ıstedıklerı için bı de devlete gittık dusuk yaptıgımı soyledım sonra tahliileri istedı ama oyle sperm tahlılı falan degil kromozom tahlili eşimle bana ve benım pıhtılaşma tahlillerim sızınde olması gerekenler bunlar zaten devlette ucretsız ama ozelde baya tutuyo karısık oldu biraz ama aklıma geldıği gibi yazdım

slm arkadaslar 4 haftalik hamileyim bugun unuturak 2 defa kann sulandirici igne vurdum ´cok korkuyorum zarari olmusmudur lütfen yardimci olurmusuz ...

bişey olmamıştır merak etme yınede dr sor ıstersen rahatlarsın

benım dr normal dogum rısklı iğne kullandıgın ıcın hıc demedi sadece kıymetlı bebek rıske atmayalım dedi bende zaten sezeryan ıstedıgım ıçın okey verdım belkı senın dr da oyle dusunuyodur

merhaba smyrna ,sanırım izmirdesin bende izmirdeyim .clexane 0,6 kullanıyorum.Seni mayıs annelerine bekleriz.

benim doktorum hcg takibi yaptı.2. hcg kan testinde hemen keseyi gördük ve iğneye başladık.

merhabalarrr bende aranıza yenı katıldım. hep takıp edıyordum ama ılk defa yazıyorum. benımde proteın s degerım yuksek cıkmıs. proteın s degerı yuksek cıkanlar varmı
hoşgeldin topraaaamm protein s bana bakılmadı. Doktorun ne yorum yaptı bunun için?

merhaba smyrna ,sanırım izmirdesin bende izmirdeyim .clexane 0,6 kullanıyorum.Seni mayıs annelerine bekleriz.

canım senin sadece mthrf 677 heterezigot değil miydi neden 0,6 kullanıyosun ki genelde 0,4 kullanılıyor.ben seni 0,4 kullanıyor sanıyordum.corasprinde içiyo musun peki?

canım o değişken bir değer benimde yüksek çıkmıştı sonra 4 ay sonra tekrar bakıldı normal çıktı hemde ilk 308 di 4 ay sonra 87 çıktı okadar farklı yani doktorun ne dedi peki..başka tahlilde bakıldı mı genetiklerine falan diğer sonuçların nasıl? proteinden kısıtlı diyet işe yarıyor olabilir ben denemiştim 4 aylık süreçte belki o sonucumu etkilemiş olabilir diye düşünüyorum

Yaz yine de gelir, ama yalnız SABREDENLERE gelir, önlerinde sonsuzluk varmış gibi tasalanmadan sessiz ve yürekleri geniş olanlara gelir.
Ona gönül borcu duyduğum acılar içinde öğreniyorum: SABIR HER ŞEYDİR...!

kızlar bende gebeyim ilk gebeliğim 15 haftadayım..bi sorun yok şimdilik ama nette araştırıken pıhtılaşma sebebiyle bebek kaybedildiğini öğrendim..gebelik piskolojisi malum pinpirikli oluyo insan merak ettiğim şu pıhtılaşma olduğunu nasıl anlıyorsunuz?birde bebekler genellikle kaçıncı haftalarda kaybediliyor?doktorum bu konuda bana bilgi vermedi testte yapmadı,bende öğrenmek istedim burdaki arkadaşlardan şimdiden teşekkürler..

canım benım gecen ay bakıldı 216 falan cıktı degerım. dıger testlerde yapıldı hersey normal bı tek proteın s degerı yuksek cıktı. doktor hamıle kalır kalmaz gel ıgne vurulcaksın dedı. sen nasıl bı dıyet uyguladın canımm

canım bana kimse bişey demedi burdan okudum öle sıkı bi diyet falan da yapmadım bulguru yumurtayı kestim çikolata azalttım beyaz peynir dışında yemedim peynir çeşidi et ve tavuk azalttım yediğimdede 3 köfte büyüklüğünde az yedim bide limon tükettim bol bol kuruyemiş yemedim

slm arkadaşlar tekerarlayan düşüklerden dolayı yaptırdığımız mutasyon araştırmasının sonucu çıktı ama bişi anlamadık yorumlayabilirmisiniz şimdiden teşekkürler... sonuç alarak yazan yeri yazıyorum hasta MTHFR C677T ,MTHFR A1298C ve Faktor XIII (V34L) mutasyonlarını HETEREZİGOT Plasminogen Activatör Inhibitör PAI-4G/5G mutasyonuda HOMOZİGOT olarak taşımaktadır.

merhaba bende de heterozigot cıktı ve iki düşük yaşadım şimdi hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum inşallah rabbim kucagıma almayı danasip eder
Ami insallah canim
canım senin sadece mthrf 677 heterezigot değil miydi neden 0,6 kullanıyosun ki genelde 0,4 kullanılıyor.ben seni 0,4 kullanıyor sanıyordum.corasprinde içiyo musun peki?
Bendr 0,4 clexani saba aksam vuruldum 9 ay boyunca ki bendede sqdece mthfr1298 hetero vardi

Aslinda uzun bi cevap yazmistim ama sildim kafani daha fazla karistirmayayim diye. Sana kisaca sunu yazayim pihtilasma var ve bizler gibi igneyle bebisine kavusursun insallah saglikli bi sekilde.

sunu da belirteyim hangi degerler olursa olsun bir tedavi yontemi var hepimiz icin ayni yontem. O da igne

kanda pihtilasman var ve bizler gibi igne ile gebeligini gecireceksin guzelim. yani kaninin akiskanligi dusuk oldugu icin bebegine yeterince besin gitmedigi icin gelisemiyr ve öluyor. bunu engellemek icin de igneyle kanini sulandiracaksin. korkulacak bir durum degil merak etme. bulunmasi en guzeli sorununun.

2-3 kez tekrarlayan dşüklerde eğer fetusla ilgili veya rahimle ilgili bir sorun yoksa en son pıhtılaşma testleri yapılıyor. genelde ilk haftalarda yaşanan düşükler. sizin bebeğiniz maşallah bu haftaya kadar gelmiş gelişimi de normal hiç böyle şeyleri kafanıza takmayın. ragat olun. stres pıhtılaşmadan daha çok zarar veriyor belki de bebeğe. benim ilk bebeğim sağlıklı, ikincisi düşük oldu maalesef ama doktorum seni pıhtılaşma kategorisine sokmuyorum dedi. ama genetik testlerim de pıhtılaşmaya sebep olan faktörlerin bir kısmı pozitif. türkiyedeki kadınların %80'inde zaten pıhtılaşma varmış ama her düşük pıhtılaşmadan olacak diye bir şey yokmuş. şimdi siz doktorunuza sorsanız bile size hiç bir test yapmaz ortada bir sorun ve düşük yokken açıklama bile yapma gereği duymaz. Allah bebeklere sağlık versin. sanırım haziran gibi sağlıklı bir bebek olacak inşallah :)

ben seni günde tek 0.4 vurdun sanıyodum kuzum...ya bu arada ben memeleketteki doktorlarıma ulaştım netten de bi dünya doktora sordum bana sadece corasprin yeterli yazmışlar hiç iğne öneren olmadı sanırım gebelik deneyeceğim de doktor bulmakta zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…