Ya kızlar benim soruma sadece 1 arkadaşımız cevap verdi.. Başka arkadaşlarımdan da cevaplar veya öneriler bekliyorum lütfen arkadaşlar bu konu da çok korkuyorum ya pıhtı atarsa diye ben napıcam??
ayy kusura bakma canım yaa yazmayı unuttum demek kiinşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım, şimdilik çıktım kendine iyi bak görüşürüz yine
Kızlar bende de mthfr c677 ve 1298 heterozigot ayrıca faktör xııı heterozigot.. Doğum yapalı 13 ay oldu.. 7 aylık olana kadar kızımı emzirdim emzirmeyi bırakına sadece 2 ay adet gördüm en son Ekim 20 de adet adet oldum o zamandan beri olmadım adet.. Gittim bütün hormon testlerimi yaptırdım hamilelik baktırdım ultrasona girdim hiç bir sorun yok herşey normal ama bana hem sinir hem sıkıntı hem de şişlik yaptı bugün doktor bana TARLUTAL isimli bir ilaç verdi 5 gün sabah akşam yutacakmışım..ama asla hareketsiz kalmaman gerek dedi.. Ee peki ben şimdi napıcam?? Yutsam mı yutmasam mı korkuyorum.. Benim gibi olup bu tip ilaç kullanarak adet olan var mı?? Bişey oldu mu lütfen acill cevap verin kızlar lütfen
Canim dr a sorsaydin keske..bende mthrf677 heterezigot varmis yeni ogrendim tam 7sene pko icin yasmin kullandim dogum kontrol hapi yani.sonra dogum yaptim sorunsuz hala bbilmiyordum.sonra gecen sene adetim 2 ay gelnedi bu tarlusalden ictim 2.bebege gebe kaldim 10 haftalik malbi durdu test yapildi dediler pihtilasma var sakin hormon ilaclari kullanma Rabbim korumus anlican.simdi kim ne dese yalan hatta doktorlarin verdigi o ilaclar ne buyuk riskmis kac sene kullandim ve kac sene sonra ogrendim doktora bile inanmamam lazimmis deme.k simdi ayni doktorlar sakin kullanma dedi..
arkadaşlar ilk düşükten sonra araştırmaya başladım doktorlara rağmen ve mhtr heterozigot ve protein s düşük çıktı şimdi hergün 0,6 cleaxan iğne olmam gerekiyormuş benim gbi olan var mı
arkadaşlar ilk düşükten sonra araştırmaya başladım doktorlara rağmen ve mhtr heterozigot ve protein s düşük çıktı şimdi hergün 0,6 cleaxan iğne olmam gerekiyormuş benim gbi olan var mı
canım ben de 1298 heterozigotum, ama protein s ve c sonuçlarımı yarın alıcam, onlar hakkında bi bilgim yok pekSelam kizlar ben bebegimi 7 haftalikken kaybettim testler yapildi c677t heterozigot cikti ve apc resistansi 1,16 cikti yani yuksek . Folik asit degerim protein s ve c degerim normal. Bazi testlerim hala cikmadigi icin doktora gidemiyorum. Sonucu benim gibi olan ve doktoruyla gorusen var mi?
ben mthfr 1298 heterozigotum, ilk düşüğümden sonra çıktı. Protein s ve c değerlerimi yarın öğrenicem. clexane 0,4 dedi bana doktor.arkadaşlar ilk düşükten sonra araştırmaya başladım doktorlara rağmen ve mhtr heterozigot ve protein s düşük çıktı şimdi hergün 0,6 cleaxan iğne olmam gerekiyormuş benim gbi olan var mı
aynen ben de doktor kontrolunde doğum kontrol hapı kullandım, aylarca, pıhtılaşmayı bilmeden önce... şimdi bana da yasak hormon hapları.Canim dr a sorsaydin keske..bende mthrf677 heterezigot varmis yeni ogrendim tam 7sene pko icin yasmin kullandim dogum kontrol hapi yani.sonra dogum yaptim sorunsuz hala bbilmiyordum.sonra gecen sene adetim 2 ay gelnedi bu tarlusalden ictim 2.bebege gebe kaldim 10 haftalik malbi durdu test yapildi dediler pihtilasma var sakin hormon ilaclari kullanma Rabbim korumus anlican.simdi kim ne dese yalan hatta doktorlarin verdigi o ilaclar ne buyuk riskmis kac sene kullandim ve kac sene sonra ogrendim doktora bile inanmamam lazimmis deme.k simdi ayni doktorlar sakin kullanma dedi..
geçmiş olsun canım, ama bu değerler hakkında bilgim yok maalesefKızlar merhaba benim daha önce bir boş gebeliğim ve bir düşüğü oldu,
şimdi tekrar hamileyim ve doktorum bikaçtane test yaptı..
4 tanesi çıkmış şu anda akşama doktorada göstericem ama bilen varsa bakabilirmi acaba
ANTİ TROMBİN 3 ANTİJENİ 89
HOMOSİSTEİN 13,5
LİPOPROTEİN A 0,3
PROTEİN S AKTİVİTESİ 152
PROTEİN C AKTİVİTESİ 71
canım ben de 1298 heterozigotum, ama protein s ve c sonuçlarımı yarın alıcam, onlar hakkında bi bilgim yok pek
ben mthfr 1298 heterozigotum, ilk düşüğümden sonra çıktı. Protein s ve c değerlerimi yarın öğrenicem. clexane 0,4 dedi bana doktor.
aynen ben de doktor kontrolunde doğum kontrol hapı kullandım, aylarca, pıhtılaşmayı bilmeden önce... şimdi bana da yasak hormon hapları.
geçmiş olsun canım, ama bu değerler hakkında bilgim yok maalesef
canım ben de 1298 heterozigotum hormon ilaçları konusunda hiçbir doktor beni uyarmadı sizden duydum iyi oldu duyduğum. bu arada hamile kalınca iğne kullanacak mısın...bir de şu anda coraspin içiyor musun canım...
Canim dr a sorsaydin keske..bende mthrf677 heterezigot varmis yeni ogrendim tam 7sene pko icin yasmin kullandim dogum kontrol hapi yani.sonra dogum yaptim sorunsuz hala bbilmiyordum.sonra gecen sene adetim 2 ay gelnedi bu tarlusalden ictim 2.bebege gebe kaldim 10 haftalik malbi durdu test yapildi dediler pihtilasma var sakin hormon ilaclari kullanma Rabbim korumus anlican.simdi kim ne dese yalan hatta doktorlarin verdigi o ilaclar ne buyuk riskmis kac sene kullandim ve kac sene sonra ogrendim doktora bile inanmamam lazimmis deme.k simdi ayni doktorlar sakin kullanma dedi..
canım ne güzel RABBİM bağışlasın bir çoçuğun varmış...o ilaçların riskli olduğunu bana da hiç bir doktor söylemedi...
Kızlar bende de mthfr c677 ve 1298 heterozigot ayrıca faktör xııı heterozigot.. Doğum yapalı 13 ay oldu.. 7 aylık olana kadar kızımı emzirdim emzirmeyi bırakına sadece 2 ay adet gördüm en son Ekim 20 de adet adet oldum o zamandan beri olmadım adet.. Gittim bütün hormon testlerimi yaptırdım hamilelik baktırdım ultrasona girdim hiç bir sorun yok herşey normal ama bana hem sinir hem sıkıntı hem de şişlik yaptı bugün doktor bana TARLUTAL isimli bir ilaç verdi 5 gün sabah akşam yutacakmışım..ama asla hareketsiz kalmaman gerek dedi.. Ee peki ben şimdi napıcam?? Yutsam mı yutmasam mı korkuyorum.. Benim gibi olup bu tip ilaç kullanarak adet olan var mı?? Bişey oldu mu lütfen acill cevap verin kızlar lütfen
canım bende1298 mtfhr heterozigot fakat benim protein s ve c normal bana da cleaxan 0.4 lük kullanacaksın dedi[/Q
merhaba ben 60 kg'yim sen kaç kilosun çünkü kiloya göre veriyorlarmış iğneyi
Arkadaslar igneyi doktorunuz keseyi gördükten sonrami verdi yoksa hemen adetiniz gectigi gun mu verdi
Peki progestana baslattimi doktorunuz.baslattiysada onu da hemen gebeligi ogrenir ogrenmezmi basladiniz
Arkadaslar igneyi doktorunuz keseyi gördükten sonrami verdi yoksa hemen adetiniz gectigi gun mu verdi
canım bende1298 mtfhr heterozigot fakat benim protein s ve c normal bana da cleaxan 0.4 lük kullanacaksın dedi[/Q
merhaba ben 60 kg'yim sen kaç kilosun çünkü kiloya göre veriyorlarmış iğneyi
hamile değilim canım eğer kalırsam 0.4 lük dedi kilomu falan hiç sormadı..kiloya göre verildiğini bilmiyordum çünkü doktor öyle bir şeyden bahsetmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?