Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ya kızlar benim soruma sadece 1 arkadaşımız cevap verdi.. Başka arkadaşlarımdan da cevaplar veya öneriler bekliyorum lütfen arkadaşlar bu konu da çok korkuyorum ya pıhtı atarsa diye ben napıcam??

Ya kızlar benim soruma sadece 1 arkadaşımız cevap verdi.. Başka arkadaşlarımdan da cevaplar veya öneriler bekliyorum lütfen arkadaşlar bu konu da çok korkuyorum ya pıhtı atarsa diye ben napıcam??

canım ben de bu konuları yeni öğrendim malesef 2 gebelik kaybından sonra bilsem yardmcı olmaya çalışırdım ama pek bi fikrim yok. biraz bekle arkadşlar cvp verir mutlaka sana

arkadaşlar ilk düşükten sonra araştırmaya başladım doktorlara rağmen ve mhtr heterozigot ve protein s düşük çıktı şimdi hergün 0,6 cleaxan iğne olmam gerekiyormuş benim gbi olan var mı

Kızlar merhaba benim daha önce bir boş gebeliğim ve bir düşüğü oldu,
şimdi tekrar hamileyim ve doktorum bikaçtane test yaptı..
4 tanesi çıkmış şu anda akşama doktorada göstericem ama bilen varsa bakabilirmi acaba

ANTİ TROMBİN 3 ANTİJENİ 89
HOMOSİSTEİN 13,5
LİPOPROTEİN A 0,3
PROTEİN S AKTİVİTESİ 152
PROTEİN C AKTİVİTESİ 71

arkadaşlar ilk düşükten sonra araştırmaya başladım doktorlara rağmen ve mhtr heterozigot ve protein s düşük çıktı şimdi hergün 0,6 cleaxan iğne olmam gerekiyormuş benim gbi olan var mı

canım benim 1 cocugum var.. 2.si dusuk oldu. sonrasında arastirildi.mhtr ve factor v heterozigotmus.. Protein S normaldi. 0.4 luk clexane ile basladim 3. gebeligimde kalp atısını aldiktan sonra..28. haftamdan sonra 0.6 lık clexane kullaniyorum.

canım ben de 1298 heterozigotum, ama protein s ve c sonuçlarımı yarın alıcam, onlar hakkında bi bilgim yok pek

ben mthfr 1298 heterozigotum, ilk düşüğümden sonra çıktı. Protein s ve c değerlerimi yarın öğrenicem. clexane 0,4 dedi bana doktor.

canım bende1298 mtfhr heterozigot fakat benim protein s ve c normal bana da cleaxan 0.4 lük kullanacaksın dedi

faktör xııı heterozigot..canım ben bu mutasyonu hiç duymadım yazılışı tam olarak böyle mi...bende de 1298 heterozigot var...ama senin sonucu tam anlamadım....tarlutal gibi ilaçlar hiç kullanmadım...umarım yardımcı olacak arkadaşlar yazarlar bir an önce...

Arkadaşlar ben bu ilacı kullanmaktan vazgeçtim.. Bilerek bunu kendîme yapamam.. Bu arada kendi sonuçlarımızda genetiks.com.tr adresinden bakıp sizde durumunuzla ilgili yorumlar yapabilirsiniz.. Herkese mutlu haftasonları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…