Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar dün doktardan resmen fırça yedım ist özel bir polikliniğe gitmiştim sakaryada yaşıyorum. doktara anlattım olanları 1 kürtajdan sonra bu testleri yaptırdığımı duyunca neden 3 tane düşüğü beklemedin deyip durdu sürekli anlamadım bir türlü yaşım 33 test sonucunda da protein s ve c düşük ve mhtr 677 heterozigot çıktı

sen o dr.u dinleme arkadasim. hepsi de takmis 3 dusuk diye.
bana da iki dusuk sonrasi yapildi diye bir dr. takmisti. ama o testler yapilmasaydi suan oglum karnimda olmayacakti...
neden bu sekilde takiyorlar bilmiyrm. keske her kadina gebelik oncesi yapilsa da kadin da bebek kaybederek bu kadar yipranmasa.

çok biliyolar bazen.gebelik küçük de olsa büyük de olsa kaybetmek öyle büyük bir tarvma ki...benim ilk missed abortus 10+3te durmuştu kabi ikincisi 8de durdu.ilkinde araştırılsaydı belki yavruma bişey olmayacaktı..sorunun ne olduğunu bilmiyorum daha araştırmadım ama araştırıcam.ve her ne olursa olsun erken teşhis hayat kurtarır.net.

yok artık ya neticede yapılmış bitmiş sen işine baksana bana da sürekli sen çok gereksiz testler yaptırmışsın bunlara gerek yok deyip duruyorlar...sen boşver canım onları yapman gerekenleri yapmışsın ...biz elimizden geleni yapalım da takdir RABBİMİN olur ya da olmaz diye...benim de yaş 32 diyorum doktorlar ne var yaşında deyip gıcık ediyorlar illa ki 40 yaşında mı gidelim yanlarına ...

Sonuçlarım çıkınca senle paylaşacağımmmm... Senin sonuçlarınla beraber bakmak istiyorum senin söyleyeceklerini çok önemsiyorum... 1 haftaya çıkar inşallah...

Sonuçlarım çıkınca senle paylaşacağımmmm... Senin sonuçlarınla beraber bakmak istiyorum senin söyleyeceklerini çok önemsiyorum... 1 haftaya çıkar inşallah...
Perimmm hayırlısı olsun, iyi çıkar inşallah sonuçların, ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada geçen hafta yaptırdığım testler normal çıktı benim

kızlar benimde faktör v heterozigot çıktı, henüz hamile değilim, acaba bende aspirine başlasam mı şimdiden ecopirin falan da var onları öneriyor musunuz?

Perimmm hayırlısı olsun, iyi çıkar inşallah sonuçların, ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada geçen hafta yaptırdığım testler normal çıktı benim

Ya canımmm şimdi baktım sanırım hepsi değil bazıları çıkmış ama hiçbişi anlamadım sana göndersem özelden ya da burdan yazayım arkadaşlar da bişi söylesinnn

kızlar benimde faktör v heterozigot çıktı, henüz hamile değilim, acaba bende aspirine başlasam mı şimdiden ecopirin falan da var onları öneriyor musunuz?

canim doktoruna danismadan kullanmaman taraftariyim.
ama gebeligini ogrenir ogrenmez ignelere baslayip doktoruna git canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…