arkadaşlar dün doktardan resmen fırça yedım ist özel bir polikliniğe gitmiştim sakaryada yaşıyorum. doktara anlattım olanları 1 kürtajdan sonra bu testleri yaptırdığımı duyunca neden 3 tane düşüğü beklemedin deyip durdu sürekli anlamadım bir türlü yaşım 33 test sonucunda da protein s ve c düşük ve mhtr 677 heterozigot çıktı
hamile değilim canım eğer kalırsam 0.4 lük dedi kilomu falan hiç sormadı..kiloya göre verildiğini bilmiyordum çünkü doktor öyle bir şeyden bahsetmedi...
kızlar ben hamile kaldigimda 50 idim, 0.4 luk vermişti, simdi 63 oldum 0.6 lıga cıkardim.. ama antifactor XA diye bir test yaptiriyor, onun sonucuna gore artırıyor hamilelik sırasında.. İlk verdigi dozu neye gore veriyor onu ben de bilmiyorum ama internnette kiloya gore diyor.
arkadaşlar dün doktardan resmen fırça yedım ist özel bir polikliniğe gitmiştim sakaryada yaşıyorum. doktara anlattım olanları 1 kürtajdan sonra bu testleri yaptırdığımı duyunca neden 3 tane düşüğü beklemedin deyip durdu sürekli anlamadım bir türlü yaşım 33 test sonucunda da protein s ve c düşük ve mhtr 677 heterozigot çıktı
canım sendeki problem neydi
mthfrc677 heterozigot
pai 4g/5g de 4g/4g. yani bunda da sorun var .
0.4 luk claxane ve aspirin kullaniyrm.
canım sen gebelikten önce coraspin kullandın mı...
canım ben de 1298 heterozigotum, ama protein s ve c sonuçlarımı yarın alıcam, onlar hakkında bi bilgim yok pek
ben mthfr 1298 heterozigotum, ilk düşüğümden sonra çıktı. Protein s ve c değerlerimi yarın öğrenicem. clexane 0,4 dedi bana doktor.
benim bir de pai 4g/4g homozigot mutasyonum da var. o yüzden de demiş olabilir bilmiyorum canım. Hamile kaldığımda iğne kullanacağım canım, şuanda da coraspin 100 kullanıyorum hergüncanım ben de 1298 heterozigotum hormon ilaçları konusunda hiçbir doktor beni uyarmadı sizden duydum iyi oldu duyduğum. bu arada hamile kalınca iğne kullanacak mısın...bir de şu anda coraspin içiyor musun canım...
robot olmadığım için, kalbim ve duygularım olduğu için, tekrar tekrar aynı acıları yaşamak istemediğim için yaptırdım deseydin arkadaşım...arkadaşlar dün doktardan resmen fırça yedım ist özel bir polikliniğe gitmiştim sakaryada yaşıyorum. doktara anlattım olanları 1 kürtajdan sonra bu testleri yaptırdığımı duyunca neden 3 tane düşüğü beklemedin deyip durdu sürekli anlamadım bir türlü yaşım 33 test sonucunda da protein s ve c düşük ve mhtr 677 heterozigot çıktıböyle doktorları meslekten men etsinler insanların duygularına hislerine değer vermeyen doktorlar, insan halinden anlamayan doktorlar, empati yapamayan doktorlar lütfen elini eteğini çeksinler üzerimizden
Perimmm hayırlısı olsun, iyi çıkar inşallah sonuçların, ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada geçen hafta yaptırdığım testler normal çıktı benimSonuçlarım çıkınca senle paylaşacağımmmm... Senin sonuçlarınla beraber bakmak istiyorum senin söyleyeceklerini çok önemsiyorum... 1 haftaya çıkar inşallah...
Perimmm hayırlısı olsun, iyi çıkar inşallah sonuçların, ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada geçen hafta yaptırdığım testler normal çıktı benim
kızlar benimde faktör v heterozigot çıktı, henüz hamile değilim, acaba bende aspirine başlasam mı şimdiden ecopirin falan da var onları öneriyor musunuz?
Eki Görüntüle 920544 Eki Görüntüle 920545 Eki Görüntüle 920546
Sanırım son sayfadaki tahlili yanlış tüpe almışlar... Deli oldum yine mi kan vericem bilmiyorum((
Sanırım son sayfadaki tahlili yanlış tüpe almışlar... Deli oldum yine mi kan vericem bilmiyorum((
canim doktoruna danismadan kullanmaman taraftariyim.
ama gebeligini ogrenir ogrenmez ignelere baslayip doktoruna git canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?