Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aynen kafamda deli sorular
paylaşalım canım walla...
Nee hemen 2. nasıl olur sen çalışmıyor musun?

çalışıyorum hem 1. ye bakarım hemde o arada 2. yi doğururum tabi bu benim planım bakalım Rabbim ne düşünüyor benim hakkımda

sen çalışıyor musun

al benden iki tane daha )
ben de insallah oglumu saglikla kucagima alabilirsem 2 yil sonra filan ikinciyi dusunuyrm.
bence cok normal bunlari dusunmemiz arkadaslar. insana cocuk istiyr.. kardessiz olmasin diyr. benim yasim daha kucuk olsa 5 tane bile dogururdum ) o kadar seviyrm cocugu.

siz yine iyisiniz. ben isimi de biraktim bebek icin. 1 yildir evdeyim. eeee ozel sektor olunca zor oluyr. yuksek muhendisim. bazen bosuna okudum filan diyrm ama sonra geciyr. kulturlu anne olmak daha guzel

arkadaşlar aranızda protein s düşük olan var mı lütfen cevap yazın aspirin kullanıyor musunuz çünkü aspirinin bunu daha çok düşüreceğini duydum

sizlerin yorumlarını okudukça şaştım kaldım..ben yeni doğum yaptım aynı şekilde sizler gibi iğne yaparak, ha zor bir hamilelikmi geçirdim hayır ama psikolojik olarak çok yıprandım hergün iyimi acaba bebeğim? sağlıklımı? iğne işe yarıyomu? ya aniden kaybedersem diye diye öldüm çok şükür kucağıma aldım ama ikinciyi düşünme bana çok zor geliyor hergün iğneye katlanmak ve yine aynı psikolojiyi yaşamak.. öyle kolay kolay ağzımdan çıkmıyor yani :) bakalım artık kısmet Allah herkese gönlüne göre versin :))

merhaba kızlar. ben eski bi üyeyim. phtılasma problemlerimle ilk bebeğimi doğurdum ve bu formda gün gün paylaştım.
2009 yılıydı ama o zamandan tanıdığım kimse yok su anda formda. ben adanadan yazıyorum varmı adandan olan? dr tavsiyesi istiyorum kızlar?

genetik testlerinin hic birine bakilmamis...

Evet canım dün neler çektim bi bilsen...

sağol canım bi hamile kalayımda ondan sonra doktor karar verir

bu testler erken çıktığı için sisteme vermişler, genetiğin sonra çıkar benimde öyle olmuştu, önce normal testler sonra genetikler

Canım yok dün doktora gittim sinirle baktı dedi ki bir sorun yok yanlış numune felan yok pozitif çıksaydı sorun olurdu hiçbir sıkıntın yok dedi genetik test vermemiş miydiniz dedim ne dese beğenirsiniz? O testler burda yapılmıyor demez mi üniversite hastanesine gittim bir daha ordan öyle bi yoruldum ki velhasıl tıbbi genetik bölümüne gittim kan verdim 15 gün sonra çıkacak.. Trombofili paneli yaptı doktor..

aynen canım bende nasıl olduğunu bilmiyorum bi baktım var bi baktım yok, hakkımızda hayırlısı inşallah bundan sonraki gebeliğimiz sağlıklı olur

ben önceden çok sevmezdim çocukları demek ki hormonlarım tavan yapınca ve eşimde çok sevince 3-4 tane istiyorum gibi işini bırakman iyi olmuş aslında bir bakıma sonuçta riskli olurdu senin için, Allah korusun bebeğine bir şey olursa acaba iş yüzünden mi oldu diye kendini çok üzerdin, hele bi sağlıkla kucağına al iş kaçmıyor ya nerde olsa orada bulursun iş

arkadaşlar aranızda protein s düşük olan var mı lütfen cevap yazın aspirin kullanıyor musunuz çünkü aspirinin bunu daha çok düşüreceğini duydum
bilgim yok canım keşke olsa yorum yapardım

bize şimdilik öyle geliyor tabii bende bi doğurayım inşallah belki hamileliğin h sini almayacağım ağzıma , Rabbim sizlere bağışlasın bebeğinizi, darısı başımıza

canım ben sana dedim ya hematolojide genetik bakılmaz diye, ama sen ısrarla hepsini istedi deyince sustum, neyse en azından vermişsin hemen mesela burada ayda 1 kez yapılıyor, şanslısın bu bakımdan yani, hadi inşallah onlarında sonuçları iyi gelir

Canım ne bileyim doktorun yanına ilk girdiğimde faktör 5 bilmem ne bahsettim o da tamam hepsine bakıcam deyince inandım ne bileyim Neyse ki 15 gün beklicem.. Başka hastaneye gittim dedim doktor yönlendirdi başka servisten giriş yaptırdı hemen hallettim şükür..

tamam kuzum, hadi bakalım onlarda inşallah iyi gelecek sonuçları yine paylaşırsın buradan

Ben tek çocuk olduğum için zorluğunu biliyorum ve inşallah çocuklarım kardeşsiz büyümez diyorum. Ama tabi hayırlısı yine de. Bana doktorun biri çok fazla hamilelik ve doğum yaşamayın dedi, pıhtılaşma açısından.. Neyse önce bi ilkini doğurabileyim de, 2. sonraki mesele ben de bu arada yüksek hemşireyim, özel sektördeyim. Ama eğer gerekirse kültürlü anne ve ev hanımı da olabilirilim. İnşallah gerekmez tabi
Hepimize bol şans, ne diyelim

walla ben de ilk kürtaj olduğum zamanlarda (ki suni sancıyla oldu, normal doğum gibi...) kesinlikle bir daha hamile kalamam, kalsam da normal doğum yapamam diyordum.. ama acılar geçince unutuluyor, insanoğlu yine yine istiyor... Kısmet tabiki ama 2 tane olsa evladım, en azından benim gibi yalnız büyümezler...

ahh kıyamam yaa, madem baştan söylese ya burda yapılmıyor diye
walla benim genetik testlerimi hematoloji istedi canım, ama her hastane bir olmuyor demek ki. Seni yanlış yönlendirmiş oldum, çok üzgünüm. Ama ben hiç genetiğe gitmedim. Bütün testlerimi hematoloji istedi. Ben sadece mor kapaklı tüpü almak için genetik servisine uğradım, tüpü alıp hematoloji laboratuvarına gittim ve orda kan aldılar benden... Ben ne bir genetik doktoru gördüm, ne muayene oldum... Neyseki halletmişsin çok geç kalmadan perim

Son düzenleme:
test sonuclarin cikmadan lutfen gebelik dusunme arkadasim.

Canım zaten ikinci adetime kadar sonuçlar çıkıyor Allah'ın izniyle beklemiş oluyorum...

Canım benim deryam olur mu hiç senin sayende zaten yaptırdım bu testleri.. Çok sağolasın... Evet iyi ki dün bakmışım her şerde bir hayır varmış işte iyi ki gitmişim.. 15-20 gün sonra öğrenicem ne var ne yok.. Trombofili paneli verdi onda hepsi vardır di mi ?

Perim sanırım trombofili paneli MTHFR 677, MTHFR 1298, Faktör V, Faktör II 'yi içeriyor. Protein S Protein C, Antitrombin III'ü içeriyor mu bilmiyorum. Ama en önemlileri zaten ilk 4'ü. Ben tahlili isterken trombofili paneli demedim, direkt o ilk 4'ünün isimlerini söyleyerek istemiştim (yani o ukala hastalardanım ben de ) Bunlarda problem çıkınca başka bir hematoloji doktoru da protein s,c ve antitrombin istedi ama normal çıktı onlar..

Canım ben gittim doktora sadece dedim ki böyle böyle hematoloji de bu testlere bakıldı dedim verdim eline genetik için buraya yönlendirdiler dedim o da öyle verdi ne bilim vardır bi bildiği.. P protein felan çok öenmli mi ne için?

o da pıhtılaşmayla alakalı ama dediğim gibi en önemlileri zaten ilk saydıklarım. Onlar bi çıksın da bakalım hayırlısıyla, biliyorum şimdi çok heyecanlısın, günler sana geçmek bilmiyor, ama sen şimdilik unut o testleri, dün kan verdiğini fln unut başka türlü zaman geçmiyor kuzum

Aynen canım hep bi panik halindeyim.. Bir de böyle eksik şeyler duyunca sinir oluyorum tek tek doktorlara söylemek mi gerekiyor yani uff.. Onlarda bir sıkıntı varsa nasıl bilicem ben şimdi.. İçim içimi yiyecek..

Aynen canım hep bi panik halindeyim.. Bir de böyle eksik şeyler duyunca sinir oluyorum tek tek doktorlara söylemek mi gerekiyor yani uff.. Onlarda bir sıkıntı varsa nasıl bilicem ben şimdi.. İçim içimi yiyecek..
çok düşünme perim, valla bak.. sadece hiç bişey yapmadan duramadığımız için yaptırıyoruz bunları. yoksa illaki bişey çıkacak ya da kan sulandırıcı tedavi olunca da illaki sağlıklı gebelik geçireceğiz diye bişey yok. Herşey Allah'tan. O nasıl yazdıysa öyle olacak

Tatlim bende dun dr gittim birak kan pihtilasmasi testini hsg bile cektirmedi ultrason temiz gerek yok dedi. Sen kan pihtilasma testini nerde yaptirdin guzelim

Ilk dusuk diye onemsemiyorlar sanki kolay dayanmasi acisina.... benim 2.ayim doldu dr cok erken 3 ay dolsun folik asiti 3 ay kullanmis ol dedi bende 1 ay dahabekleyecegim ama kan pihtilasmasi testi icin illa iki tanemi dusuk yapmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…