Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aynen canım hep bi panik halindeyim.. Bir de böyle eksik şeyler duyunca sinir oluyorum tek tek doktorlara söylemek mi gerekiyor yani uff.. Onlarda bir sıkıntı varsa nasıl bilicem ben şimdi.. İçim içimi yiyecek..

kız heyecanlanma bi bu kan testlerin sonucu gelsinde ondan sonra doktor diğerlerine bakar benimde sadece 3 tane bakılmıştı faktör 5 de sorun çıkınca direk iğne yapacaksın dedi, şimdi az biraz sakin ol

Ilk dusuk diye onemsemiyorlar sanki kolay dayanmasi acisina.... benim 2.ayim doldu dr cok erken 3 ay dolsun folik asiti 3 ay kullanmis ol dedi bende 1 ay dahabekleyecegim ama kan pihtilasmasi testi icin illa iki tanemi dusuk yapmak lazim

sen düşük mü yaptın canım, kürtaj mı oldun bide hikayeni anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım

Canıım çok haklısın işte hep bebiş için bu stresler

Tatlim bende dun dr gittim birak kan pihtilasmasi testini hsg bile cektirmedi ultrason temiz gerek yok dedi. Sen kan pihtilasma testini nerde yaptirdin guzelim

Canım hsg yi zaten bebeği olmayanlara çekiyorlarmış sanırım.. Ben hematoloji de birçok testi yaptırdım genetiik için de üni. hastanesine gittim orda yapıldı..

kız heyecanlanma bi bu kan testlerin sonucu gelsinde ondan sonra doktor diğerlerine bakar benimde sadece 3 tane bakılmıştı faktör 5 de sorun çıkınca direk iğne yapacaksın dedi, şimdi az biraz sakin ol

Oy oyyyyyyy sakin olamıyorummm hobaa :))) Bakalım neler olacak kanımda neler var :)

deryanin saydigi 4 tane ek bir de pai-i bakiyorlar trombofili panelinde.

protein s,c fialn bakilmiyr. benim oyle yani testler.

Ilk dusuk diye onemsemiyorlar sanki kolay dayanmasi acisina.... benim 2.ayim doldu dr cok erken 3 ay dolsun folik asiti 3 ay kullanmis ol dedi bende 1 ay dahabekleyecegim ama kan pihtilasmasi testi icin illa iki tanemi dusuk yapmak lazim

hatta 3 dusukten sonra bakiyrlar. iki taneyi de onemsemiyrlar. bizler robot oldugumuz icin uzulmeyiz, canimiz yanmaz, yikilmayiz, zaten dusuk dedigin ne ki cirt diye biter vs vs... Allah iyilerle karsilastirsin. benim iki dusukten sonra kontrol eden doktorun sayesinde yapildi. o sevk yazdi da oyle. yoksa yanmistim.

cutecim sen çok bilinçli bir kadınsın neden ilk kürtajdan sonra istemedin böyle bi test :44:

ilk düşük olunca biraz senin bastırman, biraz da doktorun vicdanlı olmasın lazım canım maalesef

inşallah beklediğimize streslerimize değecek perimmm

ayy pardon evet pai'yi unutmuşum, bana da bakıldı o, hatta 4g/4g homozigotum ben, Pai'nin en tehlikeli mutasyon şekli, ama nedense herkes sadece MTHFR üzerinde duruyor

mrb arkadarslar bende 7 aylık bebeğimi kaybettim ve neden bilmiyorum bende test yaptırmk istiyorum ama benmki ilkti kızım olacaktı sizler nerde yaptırdınız bu testleri ben ankaradayım burda hiçbi yer bilmiyorum

mrb arkadarslar bende 7 aylık bebeğimi kaybettim ve neden bilmiyorum bende test yaptırmk istiyorum ama benmki ilkti kızım olacaktı sizler nerde yaptırdınız bu testleri ben ankaradayım burda hiçbi yer bilmiyorum

öncelikle geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar yaşatmasın, doktorun pıhtılaşmadan mı şüphelendi acaba

herkesin şikayet ettiği şey aynı doktorların ihmalkarlığı ben ilk bebeğimin ölüp ölmediğini anlamak için kaç doktor gezdim bi doktora gittim kalp atışı yok dedi benim ısrarlarım sonucu hastanenin büyük ultrasonuna gönderdi orada kalp atışı gördüler çıktım doktora tamam 11. 12. hafta arası gel ense kalınlığını ölçeceğiz dedi bende ya normal mi bu durum vs dedim içine sinmeyecekse haftaya tekrar gel dedi özel hastane bu birde yani . neyse haftaya gittim kalp atışı tekrar yok hayda in aşağı tekrar baksınlar kalp atışı var fakat gelişim geri bu bebek özürlü galiba alalım dediler bende galibayla olur mu allah muhafaza özürlü bile olsa anne bebeğine kıyar mı diye kızdım başka çok meşhur bi hastaneye gittim normal ultrasonda galiba iki tane yolk sak kesesi var dediler aşağıdan baktı hastanedeki erkek profesöre gösterelim dediler bende mecbur kabul ettim prof geldi baktı bide alışık değilim utanıyorum adam baktı ve alın bunu alın bundan olmaz dedi çıktı gitti . ben tabi dondum kaldım cuma gel kürtaj dediler açıklama falan yok neyse çıktım oradan nasıl ağlıyorum ama babamın tavsiyesiyle başka bir doktorun muayenehanesine gittim baktı adam allah razı olsun açıkladı yaşayan bebeği almayalım bir hafta bekleyelim dedi çok şükür bir hafta bekledik . ama nasıl geçti o bir hafta rabbime dua ettim allahım beni ona kıymak zorunda bırakma ölecekse kendisi ölsün dedim karnındada olsa annesin sonuçta kıyamıyorsun ölsün istemiyorsun tabi ama yapacak bir şey kalmadıysa razı olmak zorundasın kaderine . sonra bir hafta sonra gittim ölmüş dedi.( ama kanamam falan hiç olmadı. ) tıp fakültesinde prof bu doktor gel tıpta kürtaj yapacağız dedi mecburen gittim allah razı olsun genetiğe gönderdi hemen ve sonuç çıktı kan koyulaşması varmış . ama tabi bizim imkanımız vardı doktor doktor gezdik içimiz rahat fakat imkanı olmayan insanlar ne yapsın hiç kimsenin umrunda değil bu durum kaç tane daha kürtaj vardı bir tek beni genetiğe gönderdiler bende özel muayenehaneye gittiğim için sanırım yoksa senin ne yaşadığın kimin umurunda rabbime çok şükür şimdi tekrar hamileyim yine bir şey olur mu diye çok korkuyorum allah isteyen herkese bebek nasip etsin .... çok uzattım biliyorum ama çok dolmuşum

öncelikle geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar yaşatmasın, doktorun pıhtılaşmadan mı şüphelendi acaba

sebebi bilinmez dedi bi çok sebep olabilir dedi bide ben adanalıyım adanada doğum yaptım doktorum ankaradaydı burda baska doktra gittim testten söz etmedi hamile kalınca gel görsrz dedi yani bi şüphede yok delirmek üzereyim bebeğimemi yanayım yoksa cerasizliğimemi anlamadım yaşamak ne zormuşşş (((

deryacım bende sadece

faktör v heterozigot
protrombin pth g20210a bakımından normal
mthfr c 677t bakımından normal yazıyor
kromozom testimde sorun yok

bunlar bakıldı şimdi pai falan bakılmadı sorun olur mu acaba, ama şimdi faktor5 de sorun çıktı ya hepsi için iğne kullanıyoruz değil mi:44:

ne çok şey yaşamışsın çok çok geçmiş olsun Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inşallah

canım ben malatyadayım burada sadece üniversite hastanesi yapıyor testleri, ankarada nasıl olur bilmiyorum ama bilen arkadaşlar vardır ama onlar sana yardımcı olurlar, tekrar geçmiş olsun

ankarada olup bilen arkadaşlar varsa ne olur yardımcı olun lütfen bi şehirde yabancı olmak bişey bilmemek kimsenin olmaması ne kötüymüş helede böyle bi acı sorun sıkıntı dert varken (((

çok geçmiş olsun...
Senin ilk bile olsa gebelik haftan büyük olduğu için doktorlar inceleme yaparlar. Ankarada mutlaka bir tıp fakültesine git, kadın doğum ya da genetik seni ilgili yerlere yönlendirecektir arkadaşım. Allah sabır versin.

çok geçmiş olsun, inşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun...

yani bakılsa iyi olurdu diğerleri de ama zaten bir tane de olsa mutasyonun var, o yüzden iğne kullanacaksın büyük ihtimalle tatlım, her doktora göre değişiyor. Ama diğer değerlerde de hetero ya da homozigot çıktığında doktorlar daha fazla titizlenip mutlaka iğne kullandırıyorlar. Ama zaten doktorun iğne kullanacaksın dediyse, diğerlerinin bakılıp bakılmaması çok bişey değiştirmiyor. Hee benim içime sinmedi, bide 175tl verip protein s protein c baktırdım, normal çıktılar. Ama bozuk da çıksalar yine de doktorum iğne kullandıracaktı zaten. (Eşim duymasın, boşuna yaptırdık diyip duruyor zaten )

sağol deryoşummm içimi rahatlattın, he kızz zaten iğne vurulmaya vurulacaz salla gitsin

ben ankarada gataya gitmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım yoksa baska ünv hastanesine mi gideyim.bide bu testler ücretlimi?? ne kadar masraf cıkıyor hazırlıklı gitmem gerek cnm cok sıkılıyor ya bişey cıkarsa diye ((

sağol deryoşummm içimi rahatlattın, he kızz zaten iğne vurulmaya vurulacaz salla gitsin
rica ederim sosyalimmm, iğne vurulmak için bile sabırsızlanıyorum yaa

gatayı bilmiyorum canım, ama hacettepe'nin tıp fakültesi fln varsa oraya git bence.. hatta bu topikte başlarda yazılanları okursan ankarada bi doktor varmış, ondan çok memnundu arkadaşlar...
özel hastanelerde paya pahalı bu testler ama üniversite hastanelerinde ücretsiz...

evet varmış hacettepe tıp.tmm kesin oraya gidicem o zamn sayfayı bastan sona okumadım doğrusu tmm okuyacam.tşk ederm arkadaslar ilginiz için ..rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın

Hayy Allahım ya ne hallere düştük

deryanin saydigi 4 tane ek bir de pai-i bakiyorlar trombofili panelinde.

protein s,c fialn bakilmiyr. benim oyle yani testler.

Ya ne bilim kafam karıştı iyice.. Protein e bakılmazsa orda sorun varsa ne olacak peki biz mi doktorlara öğreticez la havle

İnşallah balım değecek..

Canım Allah sabır versin çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar zaten ne yapman gerek söylemişler Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…