Cok tesekkurler cevaplariniz icin.bu durumda en mantiklisi rapor yazdirmak kontrole gidince.ben daha yeniyim de o yüzden cok soru soruyorum kusura bakmayın. Benim simdi dokuz ignem kaldi.ne zaman soylemeliyim doktora igne yazmasi icin.bitmeden once soylesem yazamiyormu acaba
cok tesekkurler. .o zaman en iyisi bir hafta snr soyleyeyim doktora iki uc tane igne kala.eczanedende sıkıntı cikmaz o zaman sanirim
ilk sayfadaki listeye eklenmek isteyen veya bilgilerini güncellemek isteyen arkadaslar özelden msj atabilirler
cnm benim bu mutasyonları öğrenince heyet raporu çıkarıldı ve eczaneden 3 kutu halinde alıyordum.3 kutuya 40-50 tl bişey ödüyordum.zaten heyet raporlu olunca iğneyi dr. yazdıktan sonra belli zmn içinde alıyorsun yine.ben en son kasımda aldım.şimdi gebelilkten snr iğne vurulcağını söylediği için yeni dr.um elimdekileri bekletiyorum.2kutum hazırda.
canım anlamadım iğnelere neden para veriyorsun
ilk sayfadaki listeye eklenmek isteyen veya bilgilerini güncellemek isteyen arkadaslar özelden msj atabilirler
Heyet raporu olsa da bir miktarını ödüyorum.o kısmını ben de anlamadım ama eczaneden provizyon alıyorum.ve normalde 150 160tl ama ben 40-50 tl bısey oduyorum.
Kızlar ne zmndır yazamadım,ama mailleri alıyorum buraya yorum yapıldıkça.biyokimyasal gebeliğimin üzerinden 5ay geçti,henüz hamile değilim.dr.umun tavsiyesi ile genetik testlerimi yaptırmıştım,2tane mutasyonum var.burda sağolsun bir arkadaş kim olduğunu hatırlamıyorum şimdi,perinatologlardan bahsetmişti.ben de araştırdım buldum.şu anda jinekoloğum aynı zamanda perinatoloji uzmanı bir prof.dr. ilk dr her ay 17.gün iğneye başlıcaksın demişti.sinirlerim bozuk halde her ay iğne yaptım göbekten regl olunca bıraktım.bu yeni dr.um 6.hftda kalp atışını duyunca başlıcaz dedi.geçenlerde bir arkadaş yazmış,onun da doktoru öğrenince gebeliği hemen başlıcaksın ki kalp atışını duyabilelim demiş.valla her kafadan bir ses sinirlerim bozuldu artık..her doktor kafasına göre mi konuşuyor?kime güvencez yahu?bi de biyokimyasal gebelikten sonra daha kolay gebe kalınır diye okudum netten ama bende bir değişiklik yok.hamile kalmaya uğraşıyoruz ayrı bi de yürek kalkığı ile hamilelik geçircez bu pıhtılaşma yüzünden..
Cemocan sen de mi Bursadasın?Bir arkadaşımız sormuş folik asit ben doğuma kadar kullandım.. Ve gebeliğimi 3 haftalıkta öğrendiğimde derhal iğneye başladık 0.8 lîk clexane ve hemen coraspin.. Hatta ben hemen düşük iğnemi de vurmaya başladım bu iğneyi de 9 ay vurundum..folik asit olarak folbiol en iyisi olarak doktorumun tavsiyesiyle kullandım..ama ne balık yağı nede başka bir vitamin kullanmadım.. Hamileliğim boyunca 540 iğne kullandım avuç dolusu haplar yuttum.. Son 3 ay kıpırdamadan yattım..Allah'ıma binlerce kere şükür 5. De aldım kucağıma kızımı darısı sizlerin başına arkadaşlar
Aminnnnnnben de rapor cikarttim. 1 defa da 9 kuti igne alabiliyrm. ama nedendir bilmiyrm fark oduyrm. kutu basi 15 tl. bana da sacma geldi ama neden bilemiyrm. ignem 0.4 luk benim.
bir de bu kalp atisi icin igne lazim diyen dr benim doktorum. bana iki dr bunu soyledi. ikisi kalp atisi olursa o zaman bakariz dedi. biri de hic igneye gerek tok dedi. ben de goze alamadim... igne kullanmak daha iyi geldi bana. en azindan psikolojik olarak da rahatladim...
Allah hepinize saglikli gebelik nasip etsin. benim gibilere de hayirli dogumlar versin
Cemocan sen de mi Bursadasın?Bir arkadaşımız sormuş folik asit ben doğuma kadar kullandım.. Ve gebeliğimi 3 haftalıkta öğrendiğimde derhal iğneye başladık 0.8 lîk clexane ve hemen coraspin.. Hatta ben hemen düşük iğnemi de vurmaya başladım bu iğneyi de 9 ay vurundum..folik asit olarak folbiol en iyisi olarak doktorumun tavsiyesiyle kullandım..ama ne balık yağı nede başka bir vitamin kullanmadım.. Hamileliğim boyunca 540 iğne kullandım avuç dolusu haplar yuttum.. Son 3 ay kıpırdamadan yattım..Allah'ıma binlerce kere şükür 5. De aldım kucağıma kızımı darısı sizlerin başına arkadaşlar
Aminnnnnnben de rapor cikarttim. 1 defa da 9 kuti igne alabiliyrm. ama nedendir bilmiyrm fark oduyrm. kutu basi 15 tl. bana da sacma geldi ama neden bilemiyrm. ignem 0.4 luk benim.
bir de bu kalp atisi icin igne lazim diyen dr benim doktorum. bana iki dr bunu soyledi. ikisi kalp atisi olursa o zaman bakariz dedi. biri de hic igneye gerek tok dedi. ben de goze alamadim... igne kullanmak daha iyi geldi bana. en azindan psikolojik olarak da rahatladim...
Allah hepinize saglikli gebelik nasip etsin. benim gibilere de hayirli dogumlar versin
Bir arkadaşımız sormuş folik asit ben doğuma kadar kullandım.. Ve gebeliğimi 3 haftalıkta öğrendiğimde derhal iğneye başladık 0.8 lîk clexane ve hemen coraspin.. Hatta ben hemen düşük iğnemi de vurmaya başladım bu iğneyi de 9 ay vurundum..folik asit olarak folbiol en iyisi olarak doktorumun tavsiyesiyle kullandım..ama ne balık yağı nede başka bir vitamin kullanmadım.. Hamileliğim boyunca 540 iğne kullandım avuç dolusu haplar yuttum.. Son 3 ay kıpırdamadan yattım..Allah'ıma binlerce kere şükür 5. De aldım kucağıma kızımı darısı sizlerin başına arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?