Merhaba arkadaşlar sonuçlarım çıktı daha doktora gösteremedim ama kötü bi şeyler söylücek diye de korkuyorum.Sizinle paylaşmak istedim fikri olan var mı ?
Faktör XIII V34L - Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C - Homozigot mutasyon saptanmıştır.
Bütün bunlar ne demek ...
Merhaba arkadaşlar sonuçlarım çıktı daha doktora gösteremedim ama kötü bi şeyler söylücek diye de korkuyorum.Sizinle paylaşmak istedim fikri olan var mı ?
ben ankarada gataya gitmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım yoksa baska ünv hastanesine mi gideyim.bide bu testler ücretlimi?? ne kadar masraf cıkıyor hazırlıklı gitmem gerek cnm cok sıkılıyor ya bişey cıkarsa diye((
Canim nasilsin igneleri biraktinmi 150 mg corasprinle mi devam ediyorsun?aptt ve inr yi daha önce duymamıştım, doktoruma sorayım.
Allah kızınıza hayırlı, sağlıklı, analı-babalı bir ömür nasip etsin
sanırım pıhtılaşma var tam emin değilim, iğne ile sağlıklı dogum yapanlar bu mutasyonu taşıyanlarda
senin kaç kaybın var?
aman canım iyi şeyler düşün ki öyle olsun inşallah...evde misin çalışıyor musun...riskin nedeni ney canım....
pihtilasman var cnm. korkma ama.Merhaba arkadaşlar sonuçlarım çıktı daha doktora gösteremedim ama kötü bi şeyler söylücek diye de korkuyorum.Sizinle paylaşmak istedim fikri olan var mı ?
kızlar bana acıl cevap yazarmısınız doktor 10 tana vurmalık hazır enjektörlü ıgne verdı ama galıba bıraz bekletılmesı lazımmıs enjektörü cektıgımde ılac bosa gıttı acaba hepsımı cıkdı yokdsa yarısımı anlamadın ılac baya bır cıkdı cok üzüldüm bırsey olamz demı ınsallah cevap yazarsınız????
Canim nasilsin igneleri biraktinmi 150 mg corasprinle mi devam ediyorsun?
Canim nasilsin igneleri biraktinmi 150 mg corasprinle mi devam ediyorsun?
bunları deilde baska soruma cvb vermiş olabilirsiniz..aslında inanın pc basında arastıra arastıra kafayı yicem..sorun sıkıntı bitmiyor doktorlar yardımcı olmuyor.bugün doktora sordum testleri bana teste gerek yok dedi bede neden oldu merak ediyorum dedim aldı otopsi yaptırdınmı dedi kıyamadım kızıma deyincede otopsi yapmaya kıyamadıysan sebebinide merak etmiceksin o zamn dedi deli oldum benim derdim nee onun cvbı neee ağlicam ya ne kadar basit insanlar için bu
Evet, iğneleri bıraktım, 150 lik coraspinle 1 hafta devam ettikten sonra tüp bebek doktoruma kontrole gittiğimde bazı riskler ve plesantanın erken ayrılma riskine karşı 100 lük kullan demesiyle 100 lüğe döndüm, ayrıca 32. haftaya kadar kullanacaksın dedi. 1 aya yakın zamandır yalnız coraspin kullanıyorum. İğneleri bıraktığım için kaygılıyım ama yine de hematolog beni ve eşimi gerek olmadığı konusunda ikna etti. 150 den 100 e düşürdüğümüde hematoloğa henüz söylemedim. Ayrıca, iğne kullanacaksın diyen kadın doğumcumada iğneyi bıraktığımı söylemedim.
Gittiğim 3 doktordan biri hiçbirini kullanma, biri ikisinide kullan, biride yalnız hapı kullan diyor. Genetiğin yeni yeni ortaya çıkması ve pıhtılaşma faktörlerinin etkilerinin yeni öğrenilmesi bu tür karışıklıklar yapıyor. Gittiğim doçent hematolog gatadan emekli, bizim öğrenciliğimiz sırasında bunlar yoktu, sonradan öğrendik dedi. Genetikçilerin sayısı artıkça, bilgiler netleştikçe, istatistikler ortaya çıktıkça bu konudaki belirsizlikler ilerde netleşecek inşallah. Tabi bu gelişmeler olurken bizlerde inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
ankara 12 arkadaşım merhaba senin sorunun neydi niye başlamıştın iğneye ne kadar süre kullandın ve kaçlık iğne kullandın
ankara 12 arkadaşım merhaba senin sorunun neydi niye başlamıştın iğneye ne kadar süre kullandın ve kaçlık iğne kullandın
Genetik testte MTHFR C677T çıktı. Bunun üzerine tüp bebek embriyo transferi ile birlikte 12. haftaya kadar 0.4 lük clexsan iğne ve 100 lük coraspin kullandım. Şuan yalnızca 100 lük coraspinle devam ediyorum. İlk tüp bebek denemem olumsuz olunca hastanede pıhtılaşma testlerini ve özel bir genetik merkezde de tüm gen testini yaptırdım. Ayrıca, tüp bebek yaptırma sebebimle pıhtılaşmanın bir ilgisi yok.
canım peki iğneleri neye göre bıraktın çok soru sordum ama benimde MTHFR C677T o yüzden soruyorum
kızlar bana acıl cevap yazarmısınız doktor 10 tana vurmalık hazır enjektörlü ıgne verdı ama galıba bıraz bekletılmesı lazımmıs enjektörü cektıgımde ılac bosa gıttı acaba hepsımı cıkdı yokdsa yarısımı anlamadın ılac baya bır cıkdı cok üzüldüm bırsey olamz demı ınsallah cevap yazarsınız????
benimde heterozigot. peki iğneye devam etmenin ne gibi bir zararı olurmuş sana söylediler mi
burda bir arkadaşın doktoru havasını almana gerek yok demiş. ben hiç havasını çıkarmadan direk yapıyorum iğneyi. bi problem yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?