Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

numarasını ayarlıyorum derken yani mesela 0,4'lük iğneden 0,2'lik dozda mı yapıyorsunuz? eczacının vardır bi bildiği bir şey olmaz Allahın izniyle.

arkadaşlar iğnenin havasını almanıza gerek yok.bunu niçin yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim doktorum nasıl vuracağımı kendisi anlattı ve havasını alma dedi.dışarı çıkan miktar da önemli değil sonuçta bazen kanda çıkabiliyor.ama tabi doğru vurmak da önemli yarısı kadar bir miktarda dışarı çıkmaz taş patlasın 3 damla çıkar.içinizi ferah tutun .hepimize hayırlı doğumlar

numarasını ayarlıyorum derken yani mesela 0,4'lük iğneden 0,2'lik dozda mı yapıyorsunuz? eczacının vardır bi bildiği bir şey olmaz Allahın izniyle.

Hazir enjektördü 10 vurmalik 0.4 lük kulaniyorum evet insallah allahin itniylebisey olmaz insallah saracoglunun sitesine girdim yarim limonu yarim bardak suya sikin diyor öeglenden önce bide öyleden sonra icin diyor igneye falan gerek kalmaz diyo
insallah bebgimi saglikli sigatli dünyaya gelise dogundan sonra böyle yapmayi düsünüyorum.

Ben daha önce tahlil sonuçlarımı göstermiştim size bazıları daha yeni çıkmış onlara bakabilir misiniz? Protein c s anti trombin bilmem ne bi bakabilir misiniz?

Şimdi ben tüp bebek doktoruma gitmeden önce perinatoloji doktoruna mı gözüksem bi akıl verin bana lütfen...
Durumum budur...

Faktör XIII V34L - Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C - Homozigot mutasyon saptanmıştır.

her iki doktorla da gorus cnm. aklinda soru kalmasin.

benım hamileligm 22 haftada homozigot mutant 1298 var gunluk 0.4 cleaxane kullanıyorum boyle olup dogum yapan var mı saglıklı cocuklarını kucagına alan var mı hala ıcımde korku var bıde ben ıgneyı gobegımden yapıyorum göbek gerılınce korkuyorum bebegıme deger mı dıye kımı doktorlar bebege ulasmaz dyor kımıde zararlı dıyor gobekten yapılan daha faydalı olurmus ama aklım karıstı bayanlar ıgne yapmak zor gelıyordu ama sımdı razıyım yeter kı sorunsuz saglıklı bebegımızı kucagımıza almak tek ıstegımız

Bende kan pıhtılaşmasından 3 düşük yaşadım .Birinci gebeliğim 6 aylık bozuldu,ikinci 3 aylık ve üçüncü 8 haftalık .Şimdi artık hiç gebe de kalamıyorum .Allah bir daha bana ve hiç kimseye bebek acısı yaşatmasın ,çok kötü duyqudur .Aslında gebe kalmaya korkuyorum ya onu da diğerleri gibi kayb edersem ,her zaman bu korkuyla yaşıyorum .Yinede Allaha çok şükür elimizden dua etmekten başka ne gelirki .Allah bütün kadınlara anne olmak sevincini yaşatsın

Senin gibi cok arkadas var bebegini kucagina alan merak etme.hatta senden daha ciddi mutasyonu olup da dogum yapan arjadaslarim da var.
Igneyi gobekten yapmanin bebege zarari olmaz.sonuna kadar gobekten yapan arkadasim car.ben kolumdan yapiyorum bayafir.tavsiye ederim.daha az aciyor.karnin gerilince baska yere gecme ihtitaci duyacaksin.
benimde heterozigot. peki iğneye devam etmenin ne gibi bir zararı olurmuş sana söylediler mi

Gereginden fazla sulandirici kullanmak kemik erimesi yaparmis.dr um hic bur ilac masum degildir diyor.igne ile birlikte kalsiyum hapi almak onemli.

cevap için çok teşkkür ederim, peki bi sorum daha olucak, araştırdığım kadarıyla gebelikten önce coraspirin başlanıyomuş, dogru mu öğrendim

cnm. o da doktorlara bagli.
ben kullandim ama kullanmayanlar da var. o tamamen senin tedavini yapacak doktora bagli.

slm kızar tüm testlerimi yaptırdım. genetik sonucuma göre A1298C demustasyon saptanmıştır yazıyo. yani gebe kalınca iğne başlanacak. her ne kadar iğne korkutsa da sanırım alışmak durumundayım.

kızlar merhaba 2 gün önce kanımda pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendim.heterozigot MTHFR C677T mutasyonu saptandı.
ben ilk gebeliğimi tüp bebekle hamile kaldımve kalp atışı durduğu için 8 haftalıkken bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.
şimdi 2. tüp bebek transferim bugün gerçekleşti ve doktorum bugün itibariyle iğne başladı.oksapar 400lük.
biraz önce ilk iğnemi göbekten yaptım ve aşırı derecede yanma oldu bu normal mi?yoksa anormal bişey mi yaptım?panikledim birden.

cok sagol canm ıcm rahatladı limon suyunu yapan var mı yarım bardak suya yarım limon gunde ıkı defa ıcmek kanı sulandıryormus ıbrahım saracoglundan dınledım yapıyorum ama ac mı tok mu daha faydalı dye bılen var mı allah herkseın bebegını sag salım sorunsuz kucaklarına almayı nasıp etsın

allah hepimize yardim etsin benim 4 kimyasal 1 de 7 haftalik kaybim var pihtilasmsnin yaninda prolaktin sorunum da var rahim bozuklugundan da supheleniyorlar tam tetkiklerim bitmedi bakalim artik tum sorunlar bende herhalde rabbim hepimize sifa versin duygularini cok iyi anliyorum icim cok aciyo kurtajdan sonra kendime gelemedim allah yeterki ol dedin inşallah bizim de bir gun olacak allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…