evet bende havasini almadan yapiyorum numarasini ayarliyorum ama dün akasam baya ilac disari fiskirdi randevümüza göre Verdi birdaha vurmak istedim ma eczane ye sorduk gitmisdir dedi az bisey cikmisdír fazlasida zaar dedi hayilisi bu gün igne saati gelene Kadar korku icinde oluyrum...
evet bende havasini almadan yapiyorum numarasini ayarliyorum ama dün akasam baya ilac disari fiskirdi randevümüza göre Verdi birdaha vurmak istedim ma eczane ye sorduk gitmisdir dedi az bisey cikmisdír fazlasida zaar dedi hayilisi bu gün igne saati gelene Kadar korku icinde oluyrum...
kızlar bana acıl cevap yazarmısınız doktor 10 tana vurmalık hazır enjektörlü ıgne verdı ama galıba bıraz bekletılmesı lazımmıs enjektörü cektıgımde ılac bosa gıttı acaba hepsımı cıkdı yokdsa yarısımı anlamadın ılac baya bır cıkdı cok üzüldüm bırsey olamz demı ınsallah cevap yazarsınız????
numarasını ayarlıyorum derken yani mesela 0,4'lük iğneden 0,2'lik dozda mı yapıyorsunuz? eczacının vardır bi bildiği bir şey olmaz Allahın izniyle.
Ben daha önce tahlil sonuçlarımı göstermiştim size bazıları daha yeni çıkmış onlara bakabilir misiniz? Protein c s anti trombin bilmem ne bi bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 927013
Ben daha önce tahlil sonuçlarımı göstermiştim size bazıları daha yeni çıkmış onlara bakabilir misiniz? Protein c s anti trombin bilmem ne bi bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 927013
Şimdi ben tüp bebek doktoruma gitmeden önce perinatoloji doktoruna mı gözüksem bi akıl verin bana lütfen...
Durumum budur...
Faktör XIII V34L - Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C - Homozigot mutasyon saptanmıştır.
her iki doktorla da gorus cnm. aklinda soru kalmasin.
Senin gibi cok arkadas var bebegini kucagina alan merak etme.hatta senden daha ciddi mutasyonu olup da dogum yapan arjadaslarim da var.benım hamileligm 22 haftada homozigot mutant 1298 var gunluk 0.4 cleaxane kullanıyorum boyle olup dogum yapan var mı saglıklı cocuklarını kucagına alan var mı hala ıcımde korku var bıde ben ıgneyı gobegımden yapıyorum göbek gerılınce korkuyorum bebegıme deger mı dıye kımı doktorlar bebege ulasmaz dyor kımıde zararlı dıyor gobekten yapılan daha faydalı olurmus ama aklım karıstı bayanlar ıgne yapmak zor gelıyordu ama sımdı razıyım yeter kı sorunsuz saglıklı bebegımızı kucagımıza almak tek ıstegımız
benimde heterozigot. peki iğneye devam etmenin ne gibi bir zararı olurmuş sana söylediler mi
cevap için çok teşkkür ederim, peki bi sorum daha olucak, araştırdığım kadarıyla gebelikten önce coraspirin başlanıyomuş, dogru mu öğrendim
ne çok şey yaşamışsın çok çok geçmiş olsun Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inşallah
amin allah razı olsun
çok geçmiş olsun, inşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun...
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Senin gibi cok arkadas var bebegini kucagina alan merak etme.hatta senden daha ciddi mutasyonu olup da dogum yapan arjadaslarim da var.
Igneyi gobekten yapmanin bebege zarari olmaz.sonuna kadar gobekten yapan arkadasim car.ben kolumdan yapiyorum bayafir.tavsiye ederim.daha az aciyor.karnin gerilince baska yere gecme ihtitaci duyacaksin.
Gereginden fazla sulandirici kullanmak kemik erimesi yaparmis.dr um hic bur ilac masum degildir diyor.igne ile birlikte kalsiyum hapi almak onemli.
allah hepimize yardim etsin benim 4 kimyasal 1 de 7 haftalik kaybim var pihtilasmsnin yaninda prolaktin sorunum da var rahim bozuklugundan da supheleniyorlar tam tetkiklerim bitmedi bakalim artik tum sorunlar bende herhalde rabbim hepimize sifa versin duygularini cok iyi anliyorum icim cok aciyo kurtajdan sonra kendime gelemedim allah yeterki ol dedin inşallah bizim de bir gun olacak allaha emanet olBende kan pıhtılaşmasından 3 düşük yaşadım .Birinci gebeliğim 6 aylık bozuldu,ikinci 3 aylık ve üçüncü 8 haftalık .Şimdi artık hiç gebe de kalamıyorum .Allah bir daha bana ve hiç kimseye bebek acısı yaşatmasın ,çok kötü duyqudur .Aslında gebe kalmaya korkuyorum ya onu da diğerleri gibi kayb edersem ,her zaman bu korkuyla yaşıyorum .Yinede Allaha çok şükür elimizden dua etmekten başka ne gelirki .Allah bütün kadınlara anne olmak sevincini yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?