Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim bu testlerinde sorun gorunmuyor ama genetiklerine bakilmamis mutlaka baktirmani tavsiye ederim eger onlarda bi sikibti cikarsa kan sulandirici tedavi alirsin tekrar gecmis olsun

bana bu testler yapilmadi cnm. direk genetik testler yapildi. onda cikiyr pihtilasma sorunu diye biliyrm ben de...trombofili paneli testin adi.

Bu testler genel testler, dahiliyeci ya da kadın doğumcu istedi herhalde. Pıhtılaşma ile ilgili faktörler için hastanelerin genetik bölümüne gitmen gerekiyor. Her hastanede de bulunmuyor genetik birimi. Çoğunlukla araştırma hastanelerinde oluyor. Sonuçlarda 4-6 hafta arasında çıkıyor.

Bebeğinin kaçıncı haftada olduğunu gösteren cetvel üstündeki leyleği nasıl çıkarıyorsun.

çizelgenin üzerinde yazan adres var ya canım. o adrese gir. pregnancy kısmına gir. üyelik istemiyor zaten. oradan istediğin resimleri saçiyorsun. sonra next diyorsun. sonunda sana ait bir link oluşuyr. o linki kopyala kullanıcı kontrol panelinden profil düzenleye gir. sonra bebeğimin tahmini doğum tarihi yerinin üzerinde çizelgeler olacal. oraya adresi yapıştır bitti :9
ama adresi yapıştırıken fazla uzun oluyr kabul etmiyor. http ile başlayan kısımdan al canım.

Canim bu testlerinde sorun gorunmuyor ama genetiklerine bakilmamis mutlaka baktirmani tavsiye ederim eger onlarda bi sikibti cikarsa kan sulandirici tedavi alirsin tekrar gecmis olsun

bana bu testler yapilmadi cnm. direk genetik testler yapildi. onda cikiyr pihtilasma sorunu diye biliyrm ben de...trombofili paneli testin adi.

çok saolun arkadaşlar çok tşk ederim cvpladığınız için, kadın doğum dr.uma trombofili testlerini yaptırmak istediğimi söyledim , (kürtaj sonrası kontrole gittiğimde ), bulunduğum şehirde bi üni de bide özel bi hastane var orda yapıldığını söyledi, özel olana yaptırcaktım sonuçlarının hatalı çıkabildiğini öğrendim , üni . de kendi tüp bebek merkezine giden hastalarına yapıyormuş sadece, bende kendi memleketimde ki üni.araştırma hastanesine gittim, hematoloji bölümüne , direkt ilgi alanı o olduğu için, orda yaptırdım iznim bittiği için sonuçları geç çıktı 1,5 ay sonra arkadaşım gönderdi kargoyla dolayısıyla öğrenemedim direkt ordaki dr.dan , burdaki kadın doğum uzmanına gösterdim işte, 12 sayfa sonuç geldi , yazabildiklerimi yazdım , diğerleri de normal referans ağırlığında olduğu için yazmadım , genetik bölümüne gitmedim , burda yok zaten mahrumlardayız burada acaba yazmadıklarımın içinde varmı sizin bahsettikleriniz , yada onlar yapılmadı mı ? bilmiyorum ama araşt:44:ırırken gebelik sonlandırılması üzerine araştırdılar , burdaki kadın doğum uzmanıda pek bişy demedi , vaktim olsa özel bi hastane var ordaki hematolojiye göstermek istiyorum aslında ama olmuyor , bilmediğin bi şehirde olunca kim ne derse ona gidiyor insan , çok saolun ilgilendiğiniz için allah razı olsun, genetik te ne diye geçiyor acaba bu terimler asıl olup olmadığını belirleyen şeyin tam adını bilen varmı sonuçlarımdan baksam :44: inş. en kısa zamanda sorunsuz şekilde hamile kalır bebeğimi kucağıma alabilirim , psikolojim bozuldu düşünmekten

sakin ol tatlim.
faktor v
mthfrc677t
mthfr1298a idi sanirim
pai-i (4g/5g)
faktorIII
bunlar olmaliydi cnm.
hatam varsa kizlar duzeltin lutfen.

sakin ol tatlim.
faktor v
mthfrc677t
mthfr1298a idi sanirim
pai-i (4g/5g)
faktorIII
bunlar olmaliydi cnm.
hatam varsa kizlar duzeltin lutfen.

çok fazla şey var ama galiba bunlar yok , göremedim birebir aynısını , çok çok tşk ederim , allah bebeğini kucağına almanı nasip eylesin en kısa zamanda inş. allah razı olsun ,

hamileliğinde iğne vurunmasına ragmen bebeği kaybedebılıyormusuz sanırım doktor sana garantı veremem ıgnede kullansan dusuk yapablırsın dedı cok merak edıyorum iğneye rağmen bebek düşebilir mi
iğnenin yan etkileri var mı?
ve bir kutuda kaç tane iğne var ?
şimdiden teşekkür ederim kızlar :)))

Canım peki sonuçlar arasında G20210A ve G1691A fln yazıyor mu? Bunlar da o tahlillerden bazılarının diğer adı. Ya da sonucunda "mutasyon saptanmamıştır" fln yazan herhangi bir tahlil var mı?

evet iğne de kesin çözüm değil, sadece önlem. İğneye rağmen düşük yapanlar da maalesef var
İğnenin yan etkileri de, her ilaçta olduğu gibi var. Ama yarar/zarar oranı değerlendirilerek kullanmaya karar veriliyor

merhaba arkadaşlar ben bu topiği yeni gördüm benim normal hayatımda zaten pıhtılaşma vardı değerlerim hep c ve s 30 çıkıyordu coraspin300 kullanıyorum her zaman bundan 8 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim clexan kullandırmıştı doktorum coraspini kestirmişti okuyorumda ikisinide kullananlar varmış aranızda doktorummu hatalıydı acaba azmı geldi sadece iğne bana bi akıl verin lütfen şimdi dondurulmuş konuldu silik çizgimi gördüm kan testine henüz gitmedim sanırım hamileyim ama daha çok kaybetmekten korkuyorum yine

merhaba benimde protein s 36 bende hamile kalırsam eğer coraspirim ve cleaxan 0.6 kullanıcam senin iğne kaçlık tı acaba

çok fazla şey var ama galiba bunlar yok , göremedim birebir aynısını , çok çok tşk ederim , allah bebeğini kucağına almanı nasip eylesin en kısa zamanda inş. allah razı olsun ,

amin cnm.
Allah sana da nasip etsin.

gecmis olsun. ben de direk genetik testelirnde pihtilasma cikti. c ve s bakilmadi bana. onun icin bilemiyrm.
aspirin ve 0.4 claxane kullaniyrm. ama sizin dr.unuzun da digi birsey vardir sanirim ondan sirf igne vermistir. tam bilemiyrm.

bejce biran once kan testinizi yaptirin. cunku gebelik baslar baslamaz ignelerin kullanilmasinin cok faydasi oluyor.

arkadaslar merhaba,
ben 2 kere boş gebelik gecirip kurtaj olmak zorunda olanlardanım maalesef 2. düşük sonrası pıhtılasma ve kromozom analizi testlerimiz yapıldı.

faktör XIIIV34L ve MTHFR C677T de heterozigot mutasyon saptandı,kromozom analizlerinde cok şükür sorun cıkmadı.şimdi coraspin ve folic plus kullanıyorum ve hamile kalınca da iğneye baslayacagımızı söyledi doktorum...

benim sizlere danısmak istedigim konu su: sizler iğne kullanmaya kaçıncı haftanızda başladınız yani 5 haftalık flan olunca gec mi kalınmıs olur sizce?

gecmis olsun.
ben 4. haftaya kadar aspirin aldim. sonra 1 dr biraktirdi. derken baska dr.a gorundum 5+5 de ve hem igneye hem aspirine basladim. hala da devam ediyrm. pai-i homozigot ve mthfrc 677t heterozigot bende. iki kurtajim var benimde. biri kalbi durdu. digeri de gelismedi.

Cok tsk ederim sanada gecmis olsun aslinda ilk bos gebelikten sonra 2. gebelikte doktorumu degistirmistm ve tam 5 haftalikken ilk kontrolumu yaptirdim gittigim yeni doktra ilk gebeligimn bos oldgunu soylediimde pihtilasma olabilir tedbir amacli clexan 0.4 verelim dedi igneye basladim ama sonuc yine ayni oldu sonra testler yapildi ve pihtilasma kesinlesti doktorum tahmin etmistim ancak igne icin gec kaldik daha erken baslamaliyiz dedi o yuzden simdi biraz panik yapiyorum adetim gecikir gecikmez hemen test yapip igneye baslamali miyim diye?

bir an önce bence iğneye başlayın, inşallah bu sefer olur

geç olmaz ama biran önce başlamak lazım iğneye..

evet ben de seni hatırladım şimdi canım... Allah o günleri tekrar yaşatmasın hiç birimize... Mutlu sonlarla doğu hamileliklerimiz olsun inşallah Ben de geçen ay başladım ama 2 ay denedik olmadı henüz. Stres korku çok fazla, bir de adetlerim çok düzensiz kürtajdan beri... o yüzden hala hamile değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…