çok saolun arkadaşlar çok tşk ederim cvpladığınız için, kadın doğum dr.uma trombofili testlerini yaptırmak istediğimi söyledim , (kürtaj sonrası kontrole gittiğimde ), bulunduğum şehirde bi üni de bide özel bi hastane var orda yapıldığını söyledi, özel olana yaptırcaktım sonuçlarının hatalı çıkabildiğini öğrendim , üni . de kendi tüp bebek merkezine giden hastalarına yapıyormuş sadece, bende kendi memleketimde ki üni.araştırma hastanesine gittim, hematoloji bölümüne , direkt ilgi alanı o olduğu için, orda yaptırdım iznim bittiği için sonuçları geç çıktı 1,5 ay sonra arkadaşım gönderdi kargoyla dolayısıyla öğrenemedim direkt ordaki dr.dan , burdaki kadın doğum uzmanına gösterdim işte, 12 sayfa sonuç geldi , yazabildiklerimi yazdım , diğerleri de normal referans ağırlığında olduğu için yazmadım , genetik bölümüne gitmedim , burda yok zaten
mahrumlardayız burada
acaba yazmadıklarımın içinde varmı sizin bahsettikleriniz , yada onlar yapılmadı mı ? bilmiyorum
ama araşt:44:ırırken gebelik sonlandırılması üzerine araştırdılar , burdaki kadın doğum uzmanıda pek bişy demedi , vaktim olsa özel bi hastane var ordaki hematolojiye göstermek istiyorum aslında ama olmuyor , bilmediğin bi şehirde olunca kim ne derse ona gidiyor insan
, çok saolun ilgilendiğiniz için allah razı olsun, genetik te ne diye geçiyor acaba bu terimler asıl olup olmadığını belirleyen şeyin tam adını bilen varmı sonuçlarımdan baksam :44: inş. en kısa zamanda sorunsuz şekilde hamile kalır bebeğimi kucağıma alabilirim , psikolojim bozuldu düşünmekten