Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aspirin kullanıyormuydun gelişmediği zaman hiç bişey kullanmadanmı ortaya çıktı pıhtılaşmadan tam olarak kaçıncı haftada başlamak gerekiyor acaba clexana

aspirin kullanıyormuydun gelişmediği zaman hiç bişey kullanmadanmı ortaya çıktı pıhtılaşmadan tam olarak kaçıncı haftada başlamak gerekiyor acaba clexana

O zamanlar hic haberim olmadigi icin aspirin de kullanmiyordum direk 5. Haftada igneyle basladik... Simdi 3 aydir coraspin 100 mg ve folic plus kullaniyorum

eger yumurtlama gununden emin olursan adet gecikmeni bekleme cnm.
yumurtladan itibaren 10. gun kan testi yaptir. pozitif cikarsa hemen igneye basla.

Benimde adet duzrnim boxuldu gunu gunine geliyor ama az geliyor 2 aydir boyle ... senin sikintin nasil tekrar saglikli gebelikler nasip etsin Rabbim insallah

Benimde adet duzrnim boxuldu gunu gunine geliyor ama az geliyor 2 aydir boyle ... senin sikintin nasil tekrar saglikli gebelikler nasip etsin Rabbim insallah

yahu. topik topik seni kovaliyrm
yazdiklarini gordum hemen yazayim dedim.
canim benim her dusuk ya da kurtaj sonrasi adet degisiyor. soyleki ben normalde 7-8 gun olurdum. hatta kanamadan kansiz kaldigim icin demir ilaci icerdim. ilk kurtaj sonrasi 5-6 gune dustu adet surem. miktari da azaldi.
ikinci kurtaj sonrasi da 3-4 gune dustu suresi. miktari da baya azaldi guzelim. normal bunlar. korkma.
buyukler demez mi "genc kizken adet sancisi cekersiniz ama sogurunca gecer" diye. bu oyle birsey.

Benim günü gününe de gelmiyor, miktarı da eskiye göre daha az.. Doktorum miktarının az olması önemli değil diyor. 33-35-29-21 canı kaç günde gelmek isterse öyle geliyor benimki

eger yumurtlama gununden emin olursan adet gecikmeni bekleme cnm.
yumurtladan itibaren 10. gun kan testi yaptir. pozitif cikarsa hemen igneye basla.

Yaa cok tsk ederim bnde boyle bi cevap duymak istiyodum heralde sat tarihimi beklemeden test yapip hamileysem onlem almak istiyodum ama acaba cok mu pimpirikliyim diye de sizlerden fikir almak istedim yumurtlama gunumden eminim sanirim yani adetlerim duzenli ama yine de belli olmaz tabi

Canim benimm yakala beni benim kurtajdan sonraki 2 ayda yogun ve 7 8 gun oldu ama su son iki sydir gunu gunune surede ayni ama miktarda azalma var ( insallah onemsiz biseydir dedigin gibi yrn doktora gidicem hayirlisi artik..gecen ayda gitmistim yapisikliktan korktum doktor oyle olsa kurtajdan sonraki ilk adetlerindede sikinti olurdu dedi ins dogrudur

bazi arkadaslar da direk yumurtlama gunlerinde basliyrlar igneye. ama onlara doktorlari soylemis. ben tam bilemiyrm onum isterseniz doktorunuzla gorusun yine de.

bence dr.un hakli cnm.
hem bildigim yapisiklik olsa adetlerin hem uzuyor hem de miktari baya artiyr.
bemce vucudun normal duzenine yeni girmistir.

canım benim adaçayı kullandığımdan beri normale döndü ilk 2 gün çok sonraki 2 gün az sonraki 2 günde lekelenme şeklinde geliyor son 2 aydır Rabbim bozmasın

Kizlar merhaba cok fazla yazmasamda aranizda beni hatirlayanlar olacaktir bir kayibim vardi bir yildirda gebbelik icin ugrasiodum buay erken adet oldum dedim biraz bebek fikrinden uzaklasayim artik diye forumdan ayrilmak istedim hatta arkadas listemi sildim kapamanin yollarini aradim falan neyse uzatmayayim beklenen adet deevam etmedi 5gun sonra test yaptim ve silik bir cizgi cikti ertsi gun hemen kontrle gitim ancak deger cok dusuk kimyasal kayip gorunuyor dedi ve simdi dusuk yapiorum adet sandigim bes gunluk kanama yerlesme calismasiymis demekki yani yine olmadi igneye baslayamdik bile insallah bidahakine fakat simdi napsam bilemiorum gebelik oncesimi baslasam aspirine bakalim dr um ne diyecek

evet ben de seni hatırladım şimdi canım... Allah o günleri tekrar yaşatmasın hiç birimize... Mutlu sonlarla doğu hamileliklerimiz olsun inşallah Ben de geçen ay başladım ama 2 ay denedik olmadı henüz. Stres korku çok fazla, bir de adetlerim çok düzensiz kürtajdan beri... o yüzden hala hamile değilim.[/QUOTE]

tatlım benm hiç stres yapma olurmu olmazmı diye düşününce olmuyor , öylesine yap :) bende geçen yıl ilk denememde herşeyi yapmıştım ilk ay , ateş ölçtüm , gün saydım felan yumurtlama günümü öğreneyim diye, gün aşırı ilişki felan olmamıştır, 2. ay amaaan dedim ugraşmıcam neyse ney dedim , okadar çok beraberde olmamıştık kısmet işte hamile kalmışım , o yüzden bende şimdi diyorum gelecek ayki çalışmalara başlarken kasmadan düşünmeden deneyim ( tabi heycandan düşünmeden durabilirsem, :) )
bu kez daha farklı duygular endişeyle karışık heycan olcak,

ben kürtaj sonrası ilk adetimde az gibiydi hemen gittim civanperçemi içmiştim bişy kalmasın temizlensin diye baya söküttü , 7 gün boyunca içmiştim bi sürü pıhtı düştü , sonra normal gibi oldu , eger hamile değilsen adetinin birinde sende iç canım az bişy demle iç , temizler içini , düzene de girer.

Geçmiş olsun canım, öncesinde aspirin fln kullanıyor muydun peki?

Korunma aşamasındayken ben de rahattım hem de çok. Ama iş ciddiye binince korkular endişeler artıyor. Olurmu olmaz mı endişesi değil de, aynı şeyler olur mu yine endişesi var bende...
İğne aspirin fln işe yarayacak mı diye düşünmeden edemiyorum..
Adetimin 4. günü bugün canım, bu ay hiç bişey denemeyeceğim, kendi haline bırakacağım, canı ne zaman isterse o zaman gelsin bakalım

Merhaba kızlar.. Bende mthfr 1298c heterozigotum. Suan 20 haftalık hamileyim. Cleaxan 0.4 ve coraspin 100 kullanıyorum.ama doktorum 24.haftada iğneyi keseceğiz coraspine devam edeceğiz sadece dedi.. Çok korkuyorum bundan önce iki düşüğüm oldu acayip panik içindeyim..sizce iğneyi bırakmalımıyım?? Coraspinin iğneden daha etkili olduğunu biliyorum ama kafada hep bi acaba var????

>Neden bu kadar erken bıraktığınızı açıkladı mı acaba doktorunuz? Genelde aspirini erken bıraktırıp iğneye de doğumdan az bir süre öncesine kadar devam ettirir doktorlar ama, sizin doktorunuzun farklı bir düşüncesi var anlaşılan:26:

Arkadaşlar merhaba
Aranızda İnnohep kullanan varmı, genelde herkes Cleaxene kullanıyor sanırım
Ben daha önceki gebeliğimde innohep kullanmıştım. Şuanda yeni bi gebeliğim var
henüz doktora gitmedim, hangi iğneyi kullansam diye kararsızım.
Cleaxene çok yakıyordu ve bezeler yapıyordu bende.

o zaman kesin gelir bebişin allahın izniyle , salıverince oluyor ben bunu anladım, bende düşünmicem diyorum ama gelecek ay yine de aklına getirmeden olmuyor :) evham yapıyoruz maalesef,
zaten rahme düşeceği zaman saat değişmezmiş, vardır onun zamanı diye düşün nasılsa değiştiremiyeceğim de sal kendini :) rabbim sağlıklı hayırlı evlarlar nasip eylesin inş. kucaklarımızı boş koymasın inş.

bana aspırınıde ıgneyıde gebelıkte baslayacagız dediler ancak bu ay duphastonda kullandım ve pıhtılasmyı tetıklıyor dıye kendımce ıkı gunde bır falan 10 gunluk sure ıcınde bı kac tane ıctım sonra bıraktım duphstnda bıttgınde ertesı gun kanamam basladı ama adetımde öyle sorunlu basladgı ıcın erken gelısını duphastna baglayıp adetı bekledım artacgına azalınca suphe ettım hatayı orda yaptım yani ama nerden bıleyım kısmet degılmıs dıyorum artık elden gelen bırsey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…