Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrb. Arkadaslar umarim yardimci olursunuz ocak 7 de 14 haftalik bebegim kanama ile kendi kendine dustu..kalan parcalari dr temizledi ve patolojoye gonderdi.temiz cikmis ozel hastane olmasina ragmen i düşük arastirmaya gerek yok dedi..ama icim rahat degil bos bos bekleyim Rabbim nasip ederse diger bebegidd kaybetmek istemem.sorum su kan pihtilasmasi olsa bebek 14. Haftaya kadar yasar mi bi de ben gerekli tum arastirmalar bian once yapilsin istiyorum.prof.un ozel muayenanesine gitsem cok mu pahali tutar..ozelde calistigim icin fazla miktarlari karsilamsmiz mumkun degil..yoksa uni hastanelerine mi..lutfen fikir verin

Kızlar nasılsınız?? Benim trombofili paneli testim de çıkmış ama yarın gidicem hem tıbbi genetik doktoruna hem de kadındoğuma göstericem sonra da sizlerle paylaşıcammmmmm

tek düşükle üniversite hastanesi yapmaz canım ama bencede bekleme benımde ılk kayıpta özel hastaneydı ve gerek duymadı ama bır perınatolga gıttım oda özel hastne ve önemli buldu nıye ıkıncı kayıbı bekleyelım bu işin psikoljik durumuda var dedı sagolsun yaptı ve sonuc pıhtılasma cıktı ödedıgım ucret gecen yazdı muayene 170 tl ve genetıkte faktor v, faktor ıı, mthfr 677 ve mthfr 1298 için 400lü bı rakam odedim tam hatırlamıorum rakamı medıcana beylıkduzuydu hastanelere sorup arastırbaılrısn bılgı verecekelrdır ınsallah bır sorun cıkmaz saglıkla ıkıncıyı kucagına alırsın buarada 14.hafta yada daha ılerısı farketmıo pıhtılasma varsa kayıp herzaman olabılıo ne yazıkkı

Geçmiş olsun.
Tabiki 14. haftaya kadar da yaşayabilir bebek. Başka sebepler de olabilir. Sebeplerin araştırılması için bence üniversite hastanesine gidin. Oralarda en azından maddi olarak zorlanmazsınız. Ama süreç olarak zorlayıcı olabilir, çünkü özelden çok daha uzun sürüyor orada testler.

Kızlar nasılsınız?? Benim trombofili paneli testim de çıkmış ama yarın gidicem hem tıbbi genetik doktoruna hem de kadındoğuma göstericem sonra da sizlerle paylaşıcammmmmm
Perimmm nasılsın canım Ayy merak ettim bak, inşallah güzel sonuçlar çıkmıştır canım

Benim de tek kaybım var tatlım ama üniversite hastanesinde yaptırdım. Perikanadının da ilk kaybı, o da hem araştırma hastanesinde hem de üniversite hastanesinde yaptırdı. Yani yapılabilir bence

Valla o kadar heyecanlandım ki karnıma ağrı girdi acaba neler çıktı yarına kadar ölmezsem :18:

Benim de tek kaybım var tatlım ama üniversite hastanesinde yaptırdım. Perikanadının da ilk kaybı, o da hem araştırma hastanesinde hem de üniversite hastanesinde yaptırdı. Yani yapılabilir bence

Evet arkadaşlar çekinmeyin gidin şansınızı deneyin o kadar paraya yazık.. Olmazsa pembe bi yalan söyleyin 2. düşüğüm diye.. Yapıyorlar bence beklemeden gidip yaptırın..

Benim de 2 kaybim var bnde unv. Hastanesinde yaptirdim testleri ama bnden ne rapor be de baska bisey istemediler sonucta doktorun bu testlerin yapilmasina dair bi istek kagidi yazarsa sorun ciakricaklarini sanmam ve bencede beklemeden mutlaka yaptir cnm!! İlk dusugumden sonra bana da gerek yok normal olabilir dediler ama bak 2. defa ayni seyleri yasadim en azindan testlerini yaptirirsan sonuclarina gore sorun varsa tedbir alinir sorun yoksa da kafan rahat olur stressiz bi iliskiyle yeniden hamile kalip bebeini kucagina alirsin insallah...

Bence bi telefon acip bugun dr da randevun oldugunu ve sonuclari mail olarak atmalarini iste cnm ben oyle yapmistim:)

Ay bi de azarlarlarsa çok kötü olurum... Öyle mi yapsam acaba.. Çünkü sabah aradım kız sanki yataktan kalkmış gibi mıy mıy mıy isteksiz konuştu sinir oldum :)

Valla o kadar heyecanlandım ki karnıma ağrı girdi acaba neler çıktı yarına kadar ölmezsem :18:
O kadar sabrettin, 1 güncük daha sabrediver canım
İnşallah iyi çıkmıştır.. Gerçi hangi sonuç iyi olur, o da göreceli ya bizim durumumuzda :26:

Benden de rapor sevk bişey istemediler.

İnşallah iyi çıkmıştır.. Gerçi hangi sonuç iyi olur, o da göreceli ya bizim durumumuzda :26:

Evet evt hicbisey istediklei yok sadece testler pahali olduu icin en az 2 dusuk istiyolar ama kadinin 2-3 dusukten soraki psikolojisinin onlar icin hic onemi yok!!! O zaman bizim icin de testlerin pahali olmasi onemli diil napalim mecburen ufak bi yalan solemek zorunda kaliyoruz 1 diil 2 dusuk yaptim desen oluyo bu is kendileri kasiniyolarrr:)

Cevapladiginiz icin hepinizden Allah bin kere razi olsun arkadaslar..gerekitse iki dusuk yaptim deyip ne gerekiyorsa yaptircam..bi cogunuz ne hissettigimi eminim cok iyi anliyor evlat acisi kadar büyük bi aci yok gercekten....sorunun ne oldugunu bulmak icin yalan siyluyor olcam icim rahat deil Allah affetsin ins

Ay bi de azarlarlarsa çok kötü olurum... Öyle mi yapsam acaba.. Çünkü sabah aradım kız sanki yataktan kalkmış gibi mıy mıy mıy isteksiz konuştu sinir oldum :)
bana telefonda söylememişlerdi sonucu, ben de orda çalışan bi tanıdığımı aramıştım, o öğrenmişti

Canim tabiki ne hissettigini cok iyi anliyoruz bunlar ufak masum yalanlar belki yalan solemene gerek bile kalmaz sen hemen pat diye 2 dusugum var deme tekrarlayan dusuklerim var doktorum bu testleri istiyo de yaparlar zaten yapsinlarr isleri o !!!

Hakikaten ya o yüzden böyle allak bullak oldum iyi çıksa da tuhaf olcam kötü çıksa da :S

Hangi hastanede yaptirdin cnm?

Üni. Hastanesinde canım tıbbi genetik bölümünde..

bana telefonda söylememişlerdi sonucu, ben de orda çalışan bi tanıdığımı aramıştım, o öğrenmişti

Artık sabredicem bakalım kısmet yarına.. Kadındoğumcuya göstericem bi de baksın di mi rahmime tekrardan ne var ne yok :)

Evet kesinlikle.. Çok zorda kalınca pembe yalan söylenebilir... Buna onlar zorluyorlar insanı.

Burdaki herkesin acısı ortak, herkes seni çok iyi anlıyor Eğer sorun çıkaracak olurlarsa pembe yalan söylemekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…