Mrb. Arkadaslar umarim yardimci olursunuz ocak 7 de 14 haftalik bebegim kanama ile kendi kendine dustu..kalan parcalari dr temizledi ve patolojoye gonderdi.temiz cikmis ozel hastane olmasina ragmen i düşük arastirmaya gerek yok dedi..ama icim rahat degil bos bos bekleyim Rabbim nasip ederse diger bebegidd kaybetmek istemem.sorum su kan pihtilasmasi olsa bebek 14. Haftaya kadar yasar mi bi de ben gerekli tum arastirmalar bian once yapilsin istiyorum.prof.un ozel muayenanesine gitsem cok mu pahali tutar..ozelde calistigim icin fazla miktarlari karsilamsmiz mumkun degil..yoksa uni hastanelerine mi..lutfen fikir verin
Geçmiş olsun.Mrb. Arkadaslar umarim yardimci olursunuz ocak 7 de 14 haftalik bebegim kanama ile kendi kendine dustu..kalan parcalari dr temizledi ve patolojoye gonderdi.temiz cikmis ozel hastane olmasina ragmen i düşük arastirmaya gerek yok dedi..ama icim rahat degil bos bos bekleyim Rabbim nasip ederse diger bebegidd kaybetmek istemem.sorum su kan pihtilasmasi olsa bebek 14. Haftaya kadar yasar mi bi de ben gerekli tum arastirmalar bian once yapilsin istiyorum.prof.un ozel muayenanesine gitsem cok mu pahali tutar..ozelde calistigim icin fazla miktarlari karsilamsmiz mumkun degil..yoksa uni hastanelerine mi..lutfen fikir verin
Perimmm nasılsın canımKızlar nasılsınız?? Benim trombofili paneli testim de çıkmış ama yarın gidicem hem tıbbi genetik doktoruna hem de kadındoğuma göstericem sonra da sizlerle paylaşıcammmmmm
Benim de tek kaybım var tatlım ama üniversite hastanesinde yaptırdım. Perikanadının da ilk kaybı, o da hem araştırma hastanesinde hem de üniversite hastanesinde yaptırdı. Yani yapılabilir bencetek düşükle üniversite hastanesi yapmaz canım ama bencede bekleme benımde ılk kayıpta özel hastaneydı ve gerek duymadı ama bır perınatolga gıttım oda özel hastne ve önemli buldu nıye ıkıncı kayıbı bekleyelım bu işin psikoljik durumuda var dedı sagolsun yaptı ve sonuc pıhtılasma cıktı ödedıgım ucret gecen yazdı muayene 170 tl ve genetıkte faktor v, faktor ıı, mthfr 677 ve mthfr 1298 için 400lü bı rakam odedim tam hatırlamıorum rakamı medıcana beylıkduzuydu hastanelere sorup arastırbaılrısn bılgı verecekelrdır ınsallah bır sorun cıkmaz saglıkla ıkıncıyı kucagına alırsın buarada 14.hafta yada daha ılerısı farketmıo pıhtılasma varsa kayıp herzaman olabılıo ne yazıkkı
Geçmiş olsun.
Tabiki 14. haftaya kadar da yaşayabilir bebek. Başka sebepler de olabilir. Sebeplerin araştırılması için bence üniversite hastanesine gidin. Oralarda en azından maddi olarak zorlanmazsınız. Ama süreç olarak zorlayıcı olabilir, çünkü özelden çok daha uzun sürüyor orada testler.
Perimmm nasılsın canımAyy merak ettim bak, inşallah güzel sonuçlar çıkmıştır canım
Benim de tek kaybım var tatlım ama üniversite hastanesinde yaptırdım. Perikanadının da ilk kaybı, o da hem araştırma hastanesinde hem de üniversite hastanesinde yaptırdı. Yani yapılabilir bence
Mrb. Arkadaslar umarim yardimci olursunuz ocak 7 de 14 haftalik bebegim kanama ile kendi kendine dustu..kalan parcalari dr temizledi ve patolojoye gonderdi.temiz cikmis ozel hastane olmasina ragmen i düşük arastirmaya gerek yok dedi..ama icim rahat degil bos bos bekleyim Rabbim nasip ederse diger bebegidd kaybetmek istemem.sorum su kan pihtilasmasi olsa bebek 14. Haftaya kadar yasar mi bi de ben gerekli tum arastirmalar bian once yapilsin istiyorum.prof.un ozel muayenanesine gitsem cok mu pahali tutar..ozelde calistigim icin fazla miktarlari karsilamsmiz mumkun degil..yoksa uni hastanelerine mi..lutfen fikir verin
Benim de tek kaybım var tatlım ama üniversite hastanesinde yaptırdım. Perikanadının da ilk kaybı, o da hem araştırma hastanesinde hem de üniversite hastanesinde yaptırdı. Yani yapılabilir bence
Valla o kadar heyecanlandım ki karnıma ağrı girdi acaba neler çıktı yarına kadar ölmezsem :18:
Mail atmiyolar mi sonuclari? Ben de almayi bekleyememistim hemen mail atmislardi:)
Bilmiyorum canım sitesi de çok üni. hastanesini olsa ordan bakardım
Bence bi telefon acip bugun dr da randevun oldugunu ve sonuclari mail olarak atmalarini iste cnm ben oyle yapmistim:)
O kadar sabrettin, 1 güncük daha sabrediver canımValla o kadar heyecanlandım ki karnıma ağrı girdi acaba neler çıktı yarına kadar ölmezsem :18:
Benden de rapor sevk bişey istemediler.Benim de 2 kaybim var bnde unv. Hastanesinde yaptirdim testleri ama bnden ne rapor be de baska bisey istemediler sonucta doktorun bu testlerin yapilmasina dair bi istek kagidi yazarsa sorun ciakricaklarini sanmam ve bencede beklemeden mutlaka yaptir cnm!! İlk dusugumden sonra bana da gerek yok normal olabilir dediler ama bak 2. defa ayni seyleri yasadim en azindan testlerini yaptirirsan sonuclarina gore sorun varsa tedbir alinir sorun yoksa da kafan rahat olur stressiz bi iliskiyle yeniden hamile kalip bebeini kucagina alirsin insallah...
Ay bi de azarlarlarsa çok kötü olurum... Öyle mi yapsam acaba.. Çünkü sabah aradım kız sanki yataktan kalkmış gibi mıy mıy mıy isteksiz konuştu sinir oldum :)
O kadar sabrettin, 1 güncük daha sabrediver canım
İnşallah iyi çıkmıştır.. Gerçi hangi sonuç iyi olur, o da göreceli ya bizim durumumuzda :26:
Benden de rapor sevk bişey istemediler.
bana telefonda söylememişlerdi sonucu, ben de orda çalışan bi tanıdığımı aramıştım, o öğrenmiştiAy bi de azarlarlarsa çok kötü olurum... Öyle mi yapsam acaba.. Çünkü sabah aradım kız sanki yataktan kalkmış gibi mıy mıy mıy isteksiz konuştu sinir oldum :)
Cevapladiginiz icin hepinizden Allah bin kere razi olsun arkadaslar..gerekitse iki dusuk yaptim deyip ne gerekiyorsa yaptircam..bi cogunuz ne hissettigimi eminim cok iyi anliyor evlat acisi kadar büyük bi aci yok gercekten....sorunun ne oldugunu bulmak icin yalan siyluyor olcam icim rahat deil Allah affetsin ins
O kadar sabrettin, 1 güncük daha sabrediver canım
İnşallah iyi çıkmıştır.. Gerçi hangi sonuç iyi olur, o da göreceli ya bizim durumumuzda :26:
Benden de rapor sevk bişey istemediler.
Hangi hastanede yaptirdin cnm?
bana telefonda söylememişlerdi sonucu, ben de orda çalışan bi tanıdığımı aramıştım, o öğrenmişti
Evet kesinlikle..Evet evt hicbisey istediklei yok sadece testler pahali olduu icin en az 2 dusuk istiyolar ama kadinin 2-3 dusukten soraki psikolojisinin onlar icin hic onemi yok!!! O zaman bizim icin de testlerin pahali olmasi onemli diil napalim mecburen ufak bi yalan solemek zorunda kaliyoruz 1 diil 2 dusuk yaptim desen oluyo bu is kendileri kasiniyolarrr:)
Burdaki herkesin acısı ortak, herkes seni çok iyi anlıyorCevapladiginiz icin hepinizden Allah bin kere razi olsun arkadaslar..gerekitse iki dusuk yaptim deyip ne gerekiyorsa yaptircam..bi cogunuz ne hissettigimi eminim cok iyi anliyor evlat acisi kadar büyük bi aci yok gercekten....sorunun ne oldugunu bulmak icin yalan siyluyor olcam icim rahat deil Allah affetsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?