Bunu duyduguma gercekten de cok sevindim..gerekirse geceden giderim hic sorun deil yeter ki icim huzurlu ikinci hamileligi dusunebileyim..cok saol first Allah ne muradin varsa versin ..
İnşallah çıkarmazlar, inşallah insaflı vicdan sahibi doktorlarla karşılaşırsın. Allah işlerini rast getirsin, sonuçlarını da yazarsın arkadaşımBi gideyim ins hastaneye kuzu ben kendi kendime heteyi planliyorum ama orda bi killik cikarmazlar umarim..Allah ne muradin varsa versin canm cok yardimi dokundu yazdiklarinin
Esimin gelme sansi hic yok malesefrica ederim canım ne demek Allahım inşallah burdaki tüm arkadaslarımzıa en kısa zamanda sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin:) bu arada arkadasıma katılıyorum periferik kanda kromozom analizi testiyle parcanın patolojiye gönderilmiş olması farklı bence de kromozom analizi testlerinizi yaptırın inan o zaman içiniz cok daha rahat olacak (eşini de götürmeyi unutma:) )
İnşallah çıkarmazlar, inşallah insaflı vicdan sahibi doktorlarla karşılaşırsın. Allah işlerini rast getirsin, sonuçlarını da yazarsın arkadaşım
kızlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.mthfr a1298c homozigot mutant bende. şu an çok yeni hamileyim,günde bir kere corasprin 1 kere hibor0,2 igne vuruyorum. önerileriniz var mı,bu gen ile ilgili bilginiz varsa da paylaşırsanız sevinirim.
kızlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.mthfr a1298c homozigot mutant bende. şu an çok yeni hamileyim,günde bir kere corasprin 1 kere hibor0,2 igne vuruyorum. önerileriniz var mı,bu gen ile ilgili bilginiz varsa da paylaşırsanız sevinirim.
hazır cok yeni hamile olarak seni bulmusken sunu da sormak istiyorum bana da doktorum hamile kalır kalmaz iğneye baslıcaz dedi suan folic plus ve coraspin kullanıyorum ama asıl merak ettiğim sen gebeliğini tegl döneminden önce mi sonra mı öğrendin ? yani beklenen adet tarihin gecmeden hemen test yaptın mı yoksa gecmesini mi bekledin?
gecikmeden sonra öğrendim yani bir kaç gün geç başladık iğneye..
anlıyorum...acaba gecikmeden önce öğrenip baslamak mantıklı mıdır?yoksa gecikmeye kadar olan sürede kullandıgımız aspirin yeterli midir? doktorun bu konuyla ilgili birsey soyledimi?
bunu sormadım doktora ama ben de öncesince corasprin kullanıyorum hala da devam ediyorum
1298 homozigot bende öyleyım ve burdan bebeğini saglıkla kucagına alan haberını okumak cok guzel allah bagıslasın benımde 1 tane 9.haftada 1 tanede kımyasalım var ögrenene kadar kaybettım inşallah bu son kayıp olur
maalesef benim bir önerim yok cünkü henüz hamile değilimbenim de MTHFR C677T heterozigot ve Faktör XIII V34L heterozigot mutasyonum var o yüzden senin gebeliğin süresince uyglayacagın tedaviye cok ihtiyacım var arkadasım bizlerle de paylasmaya devam edersen cok sevinirim...
canım benim de factor V heterozigot ve MTHFR1298 heterozigot var. gebelikte kalp atısı alındıktan sonra clexane 0.4 igne , basından beri de corasprin100 ve folbiol kullandim.
mthfr a 1298c homozigot.
faktör v leıden heterozigot
yeni öğrendim hamileyim. ne yapmam gerek suanda
mthfr a 1298c homozigot.
faktör v leıden heterozigot
yeni öğrendim hamileyim. ne yapmam gerek suanda
Ama benim iki gebeligimde de maalesef kalp atisi alinamadi daha dogrusu embriyo olusmadio yuzden cok korkuyorum cnm igneye ne kdr erken baslarsam o kadar ii mi acaba diye dusunuyorum
hazır cok yeni hamile olarak seni bulmusken sunu da sormak istiyorum bana da doktorum hamile kalır kalmaz iğneye baslıcaz dedi suan folic plus ve coraspin kullanıyorum ama asıl merak ettiğim sen gebeliğini tegl döneminden önce mi sonra mı öğrendin ? yani beklenen adet tarihin gecmeden hemen test yaptın mı yoksa gecmesini mi bekledin?
anlıyorum...acaba gecikmeden önce öğrenip baslamak mantıklı mıdır?yoksa gecikmeye kadar olan sürede kullandıgımız aspirin yeterli midir? doktorun bu konuyla ilgili birsey soyledimi?
aynen :44:
Ben neredeyse pıhtılaşma çıktığına sevinmiştim bile, tövbe tövbe.. Hani hiç bişey çıkmasa, bu sefer bilinmezlik daha kötü olacaktı. En azından sebebi biliyorum diye rahatlamıştım biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?