Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bunu duyduguma gercekten de cok sevindim..gerekirse geceden giderim hic sorun deil yeter ki icim huzurlu ikinci hamileligi dusunebileyim..cok saol first Allah ne muradin varsa versin ..

rica ederim canım ne demek Allahım inşallah burdaki tüm arkadaslarımzıa en kısa zamanda sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin:) bu arada arkadasıma katılıyorum periferik kanda kromozom analizi testiyle parcanın patolojiye gönderilmiş olması farklı bence de kromozom analizi testlerinizi yaptırın inan o zaman içiniz cok daha rahat olacak (eşini de götürmeyi unutma:) )

Bi gideyim ins hastaneye kuzu ben kendi kendime heteyi planliyorum ama orda bi killik cikarmazlar umarim..Allah ne muradin varsa versin canm cok yardimi dokundu yazdiklarinin
İnşallah çıkarmazlar, inşallah insaflı vicdan sahibi doktorlarla karşılaşırsın. Allah işlerini rast getirsin, sonuçlarını da yazarsın arkadaşım

Esimin gelme sansi hic yok malesef tek basinada dna analizinin bi mantigi olur mu bilmiyorum ki...paraya hic onem vermrm ama gel gör ki parasi olan yasiyo biz gibiler de boyle nasil yapalim diye çözüm yollarini zorluyo

İnşallah çıkarmazlar, inşallah insaflı vicdan sahibi doktorlarla karşılaşırsın. Allah işlerini rast getirsin, sonuçlarını da yazarsın arkadaşım

Bizim orda bu yazinin üstüne agzin bal yesin derler:) ins cumlemizin isi yolunda gider canm..Rabbim nadip ederse mutlaka iyi yada kötü yazarim..her nasil olursa olsun birileriyle paylasmak cok guzel

kızlar merhaba,

aranıza yeni katıldım.mthfr a1298c homozigot mutant bende. şu an çok yeni hamileyim,günde bir kere corasprin 1 kere hibor0,2 igne vuruyorum. önerileriniz var mı,bu gen ile ilgili bilginiz varsa da paylaşırsanız sevinirim.

maalesef benim bir önerim yok cünkü henüz hamile değilim benim de MTHFR C677T heterozigot ve Faktör XIII V34L heterozigot mutasyonum var o yüzden senin gebeliğin süresince uyglayacagın tedaviye cok ihtiyacım var arkadasım bizlerle de paylasmaya devam edersen cok sevinirim...

hazır cok yeni hamile olarak seni bulmusken sunu da sormak istiyorum bana da doktorum hamile kalır kalmaz iğneye baslıcaz dedi suan folic plus ve coraspin kullanıyorum ama asıl merak ettiğim sen gebeliğini tegl döneminden önce mi sonra mı öğrendin ? yani beklenen adet tarihin gecmeden hemen test yaptın mı yoksa gecmesini mi bekledin?

gecikmeden sonra öğrendim yani bir kaç gün geç başladık iğneye..

bunu sormadım doktora ama ben de öncesince corasprin kullanıyorum hala da devam ediyorum

peki cok tsk ederim inşallah saglıklı bir gebelik gecirirsin arkadasım suan kac haftalıksın bilmiyorum ama umarım bebişinin kalp atıslarını duymussundr ve doguma kadar da sorunsuz bi gebelik gecirirsin:)

İnş birdaha yaşamazsın, ben son ana kadar bebeğimin kalbi atıyormu acaba diye panikle doktor odasına giriyordum. Çok zor gerçekten ysşadıklarımız, ne diyelim sonu hayırlı olur hepimizin hakknda inş.

canım benim de factor V heterozigot ve MTHFR1298 heterozigot var. gebelikte kalp atısı alındıktan sonra clexane 0.4 igne , basından beri de corasprin100 ve folbiol kullandim.

canım benim de factor V heterozigot ve MTHFR1298 heterozigot var. gebelikte kalp atısı alındıktan sonra clexane 0.4 igne , basından beri de corasprin100 ve folbiol kullandim.

Ama benim iki gebeligimde de maalesef kalp atisi alinamadi daha dogrusu embriyo olusmadi o yuzden cok korkuyorum cnm igneye ne kdr erken baslarsam o kadar ii mi acaba diye dusunuyorum

mthfr a 1298c homozigot.
faktör v leıden heterozigot

yeni öğrendim hamileyim. ne yapmam gerek suanda

Tebrik ederim arkadasim oncelikle sakin olmalisin:)
Dr a gitmdiysen bian once randevunu al bu pihtilasma sorunlarin varsa muhtemelen aspirin kullaniyosundr ona ilave olarak da igneye baslayacaktir doktorun... Ama gecikmeden bi an once git lutfennn

Ama benim iki gebeligimde de maalesef kalp atisi alinamadi daha dogrusu embriyo olusmadi o yuzden cok korkuyorum cnm igneye ne kdr erken baslarsam o kadar ii mi acaba diye dusunuyorum

anlıyorum...acaba gecikmeden önce öğrenip baslamak mantıklı mıdır?yoksa gecikmeye kadar olan sürede kullandıgımız aspirin yeterli midir? doktorun bu konuyla ilgili birsey soyledimi?

gecikme olmadan ogrenebilirseniz hemen igneye baslayabilirsiniz. bir zarari yok. burdaki bazi arkadaslarda ohrenir ohrenmez baslamislardi. ben biraz gec kaldim. 5+5 de basladim. ama o zamana kadar aspirin aldim. bi dr yuzunden 4+0 / 5+5 arasi aspirini kullanmadim ama. sonra baska dr.a gittim hem aspirin hem igneye basladim. zaten kalp atisi olsun diye veriyrm bunlari sana dedi dr.um. igrenne kadar aspirin yetiyr. ama ne kadar erken ohrenirseniz o kadar iyi.

Hanımlar hepinize günaydın bende sizlerle aynı sıkıntıları yaşıyorum 2düşük yaşadım.tahlillerimi yaptırdık pıhtılaşma faktörü çok az yüksek çıktı.ben şu an 3.ye gebeyim ve gebe kaldığımı düşünmüyordum öğrenince hemen clexana başladık doktorum aspirinde kullanmam gerektiğini söyledi .sata göre 6hafta 2günlük şu anda.kese 5haftalık göründü geç döllenmeden kaynaklanacağını düşündük ama korkuyorum bana dua edin

Hakikaten ben de şu anda allak bullak bir haldeyim ne düşüneceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…