Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ya hicbi sorun cikmayacak ya da bende ki gbi pihtilasma cikacak...hicbisey cikmazsa Allah tan gelen bisey dicez pihtilasma cikarsa ilac kullanmaya baslicaz arkadaslar ama en azindan durumumuzu ogrenince stres azalacak yoksa surekli bu konuyu dusunur oluyoruz

aynen :44:
Ben neredeyse pıhtılaşma çıktığına sevinmiştim bile, tövbe tövbe.. Hani hiç bişey çıkmasa, bu sefer bilinmezlik daha kötü olacaktı. En azından sebebi biliyorum diye rahatlamıştım biraz..

Cevapladiginiz icin hepinizden Allah bin kere razi olsun arkadaslar..gerekitse iki dusuk yaptim deyip ne gerekiyorsa yaptircam..bi cogunuz ne hissettigimi eminim cok iyi anliyor evlat acisi kadar büyük bi aci yok gercekten....sorunun ne oldugunu bulmak icin yalan siyluyor olcam icim rahat deil Allah affetsin ins

Canim tabiki ne hissettigini cok iyi anliyoruz bunlar ufak masum yalanlar belki yalan solemene gerek bile kalmaz sen hemen pat diye 2 dusugum var deme tekrarlayan dusuklerim var doktorum bu testleri istiyo de yaparlar zaten yapsinlarr isleri o !!!

Oyle soyledigonle bi cok testi es geciyorlarmis benim anne zaten pihtilasmadan dolayi felc gecirdi maleseg o yuzden bende de olmasi muhtemel...isleri o biz biliyoruz da onlar farkinda degilki kuzu bizi yürüyen dolar olarak görüyorlar

Allah tekrarini yasatmasin canmcm azalsada bi yarin gitmis ahirde....bu duruma getirenler utansin..

Oyle soyledigonle bi cok testi es geciyorlarmis benim anne zaten pihtilasmadan dolayi felc gecirdi maleseg o yuzden bende de olmasi muhtemel...isleri o biz biliyoruz da onlar farkinda degilki kuzu bizi yürüyen dolar olarak görüyorlar

doktorunla görüşsen o bi istek kagıdı yazsa? mesela benim doktorum da 2 düşükten sonra bence 3. yü denemelisin dedi kıyameti kopardım hayır diye ondan sonra yazdı istek kagıdını.zaten ünv. hastanesinin doktoruna da görünebilirsin ben öyle yaptım kadın pıhtılasma testlerini işaretleyip beni genetige yönlendirdi ordaki kadın da bunlara ne gerek var 2 düşük varsa zaten kromozomlarda genetik bi sorun vardır dedi neye ugradıgımı sasırdım sonra allahtan toparladım kendimi dr hanım hepsini istiyo dedim de öyle yaptılar ve nitekim kromozomlar temiz cıktı ama pıhtılasma problemi mevcut suan coraspin kullanıyorum ve hamile kalınca da iğneye baslıcam

Doktorum o kadar ilgisiz ki csnm benim ve ilk dusugu o kadar normal karsiliyo ki benim canm sökülmüş o hala olabilir gerek yoj falan deyip sacmaliyo..o yuzden bi daha muhatap olmak yerine uni ye gidip arastirma yapmalari icin 2 düşük diycem..umarim sonuclar cok gec cikmaz cunku ilk adetten sonra korunmayi istemiyorum..yanlis mi bi karar

o zaman ünv. hastanesinin doktoruna görün önce ve ona ailede pıhtılasma oldugunu söyle direk tıbbi genetiğe gidersen onlar da bana yaptıkları gibi pıhtılasma testlerini yapmak istemeyebilirler.oranın dr u isterse bu testleri sorun cıkarmadan yaparlar cnm

sonuçlar geç çıkıyor. Benimkiler 1 ayda çıktı mesela, hastaneye göre bu süre değişiyor tabi. Ama ilk adetten sonra korunup korunmamak sana kalmış bir durum arkadaşım. Bazı doktorlar en az 2 adet beklemek gerektiğini, kimileri ise hazır hissedyorsanız hemen başlayabilineceğini savunuyorlar.. karar senin yani

Canm cok soru suruyorum kusura bakma ama beynimde surekli ayni seyleri düşünüp duruyorum..en azindan bilen birilerune sormak rahatlatiyo..celal bayere gitcem en yakin arastirma orasi..peki tetkiklerin tamami bi gunde yapiliyo mu yada neye bakiyolar zahmet olmazsa kisaca yazar misin

Saolasin canm.baska yaptirmam gereken testler var mi ..dr en ufak guvenim kalnadi saolun burdakiler sayesinde on kati daha bilgili oluyor insan..

yok canım kusur olur mu istediğin kadar sorabilirsin, bildiğim sürece cevaplarım...
Bu hastaneye göre değişiyor, şöyle örnek vereyim... Ben Bursa'da üniversite hastanesine gittim, 1 tüp kan aldılar ve trombofili panelime baktılar, sonuçlar 1 ay sonra çıktı. Pıhtılaşma çıkınca 3 tane daha test vardı, onları da özelde yaptırdım 1 haftada çıktı.
Ama ben başka bişey baktırmadım, sadece genetik pıhtılaşmayla ilgili olanlara baktırdım.
Bi arkadaşım da İstanbulda Çapa'ya gitti. Onu bir kaç kere çağırdılar. Kromozom analizi için ayrı çağırdılar, trombofili paneli için ayrı çağırdılar, mikrobiyoloji testleri için ayrı çağırdılar, rahim filmi için ayrı çağırdılar...
Yani hem hastanedeki uygulamaya hem de yapılan tetkiklere göre değişir yani bu uygulama

Dusukten sonra kalan parcalari patolojiye gibderdiler bi sıkıntı yokmus.o yuzden dna analizine gerek yok sanirim..yasadiklarima yakin olan durumlarda kan pihtilasmasi yada rahim agzi yetmezligi sorunu oluyormuş. Ikisine bakmalarini kesin istiycem..Allah büyük insallah tum isteyenlere ve yani sira bana da minik bir nefes nasip eder insallah

bende taranan mutasyonları yazıyorum:

1)faktör V G1691A (Leiden)
2)faktör V H1299R (r2)
3)protrombin G20210A
4)Faktör XIII V34L
5)beta-fibrinojeb -455 G-A
6)PAI 4G-5G
7)HPA-1
8)MTHFR C677T
9)MTHFR A1298C
10)ACE
11)ApoB R3500Q
12)ApoE (E2,E3,E4)

Bide bunlar haricinde periferik kanda karyotip analizi yapıldı hem eşime hem de bana...

Peki canimcm bunlara kan tahlili ile mi bakiyolar..1 gunden fazla sürer mi tetkikler...ozelde calis unu hastanesi 2 saatlik mesafe olunca mecbur her saniyeyi dusunmek zorunda kalıyorum

Peki canimcm bunlara kan tahlili ile mi bakiyolar..1 gunden fazla sürer mi tetkikler...ozelde calis unu hastanesi 2 saatlik mesafe olunca mecbur her saniyeyi dusunmek zorunda kalıyorum

evet evt bi tüp kan alıyorlar pıhtılasmayla ilgili olanlara bakıyolar ,1 tüp daha alıp onda da kromozom analizi yapıyolar hepsi aynı gün yapılıyor ama sabah erken saatlerde gitmeye calıs malum ünv hastanelerinde kan verme sırası baya yogun oluyor ve benim sonuclarım da 20 gün de cıkmıstı.

Patolojiyle kromozom analizinin bi bağlantısı yok. Patolojiden genetik bir problem çıkmaz, o rutinde yapılan bir olay. Ama çıkan parçalar eğer genetik laboratuvarına gönderilseydi, ve o normal çıksaydı, belki o zaman sizden alınan kanla kromozom analizine gerek yok denilebilirdi. O yüzden bence kromozom analizi de mutlaka yaptırın^. Aminnn, Allahım herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Bunu duyduguma gercekten de cok sevindim..gerekirse geceden giderim hic sorun deil yeter ki icim huzurlu ikinci hamileligi dusunebileyim..cok saol first Allah ne muradin varsa versin ..

Bi gideyim ins hastaneye kuzu ben kendi kendime heteyi planliyorum ama orda bi killik cikarmazlar umarim..Allah ne muradin varsa versin canm cok yardimi dokundu yazdiklarinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…