Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cok tsk ederim canım:) o zaman sana bi soru daha sormak isterim muhtemel yumurtlama günüm 19 ocaktı sence kaç gün sonra test yapmalıyım?

Ama benim iki gebeligimde de maalesef kalp atisi alinamadi daha dogrusu embriyo olusmadi o yuzden cok korkuyorum cnm igneye ne kdr erken baslarsam o kadar ii mi acaba diye dusunuyorum

canım dr.unla bir konus bakalım, evet beim illkinde bilmeden bir sorun yasamamiştim, 2. de kalp atısı 8.haftada durdu, sonra anlasıldı bu sorunlar... senin durumunda daha erken baslmak gerekebilir.

canım dr.unla bir konus bakalım, evet beim illkinde bilmeden bir sorun yasamamiştim, 2. de kalp atısı 8.haftada durdu, sonra anlasıldı bu sorunlar... senin durumunda daha erken baslmak gerekebilir.

doktorumla o kadar cok konustum ki artık utanıyorum:) onun bana söyledigi şu hamile oldugunu anladıgın an 1 gün bile adetin gecikse test yap ve hemen gel!!! ama işte ben sabırsız daha önce öğrenip gitmek istiyorum ama kaç gün önceden test yapmalıyım bilemiyorum yumurtlama günüm 19 ocaktı adetime 11 gün kaldı

benimde ilk bebegim dustu ikincisinide bugun kalbinin atmadigini ogrendim. 7.haftadayim buda kurtaj sanirim. bendede bu problemmi varki diye dusunmeye basladim

benimde ilk bebegim dustu ikincisinide bugun kalbinin atmadigini ogrendim. 7.haftadayim buda kurtaj sanirim. bendede bu problemmi varki diye dusunmeye basladim

cok gecmiş olsun cok üzüldüm bence sende gerekli testleri yaptırmalısın bian önce eger sorun varsa en azından aspirin iğne flan hallolabilir ve bidaha aynı acıyı yasamak zorunda kalmazsın

bence 29-30 ocakta fln test yapabilirsin canım, çıkmazsa adet gününde bir daha tekrarlarsın testi. Yine çıkmazsa adetin gecikince yaparsın artık

geçmiş olsun, Allah sabır versn arkadaşım. Mutlaka gerekli incelemeleri yaptır. Eğer kürtaj olacaksan, kürtaj materyalini mutlaka genetik laboratuvarına göndermelerini sağla...

tesekkur ederim arkdslar bidaha iyice arastirmadan kalkismayacam bebek isine zaten

canım su an kullanıyorsun yani...sanırım bende baslamam gerek..tesekkurler
canım buranın eski mesajlarını okuyabilirsin orada vardı bildiğim kadarıyla..
hope okuyorum ara ara ama benimle aynı olana denk gelmedim gerci çok az bakabildim binlerce sayfa var burda

canım gecmiş olsun..okadar bilgsizimki bu konuda..
bende cok yeni hamileyim ve bende sadece a1298c heterozigot..
ama doktorum gerek yok dedi bana..daha öncede bir kaybım var korkuyorum..

sen dr.una sorabilir mısın a1289c heterozigot olsaydı degerin yine ilaç verirmiydi sana?
çok mutlu olurum
canım benim de factor V heterozigot ve MTHFR1298 heterozigot var. gebelikte kalp atısı alındıktan sonra clexane 0.4 igne , basından beri de corasprin100 ve folbiol kullandim.

duyguuu r.a.y den arkadasım merhaba..
bende sadece mthfra1298c heterozigot..ünv kullanacaksın desede dr.um henüz vermedi
neyapsam bilemedim..senin tek bu degerin sorunlu olsa dr.un ilaç verirmiydi acaba fikrini alabilirsen sevinirim çok

arkadasım bu konuda doktorların farklı görüşleri var kimisi mutlaka aspirin ve iğne veriyor kimisi hicbişeye gerek duymuyor.iğnenin kanıtlanabilmiş bir yararı yokmus ama aynı zamanda bebege de bir zararı yokmus.Bebege zararı olmadıgı için benim şahsi fikrim iğnenin kullanılması gerektiği yönünde...en azından olası bi ters durumda keske iğne kullansaydım dememiş oluruz.

benim doktorum bendeki pıhtılasmanın normal hayatımı devam ettirmede bana hiçbir etkisinin olmayacagını ancak gebeliklerde düşüge neden olabilcegini düşündükleri için mutlaka iğne kullanıcaz demişti.O kadar emin konustu ki kendinden bende güvendim ve hamile kalınca iğneye baslıcaz.istersen sen de doktorunla tekrar görüş...

merhaba canımcanım sorunun cevabını soylemişti doktorum zaten bana tahlillerim sonuclandigi zaman demişti ki, sadece mthfr de srun olsa onemli değildi o, folbiol kullandirirdim igneye gerek olmazdi ama factor V sıkıntılı bir gen, o da oldgu için igne gerekior demişti. benim dr.da riskli gebelik uzmanı, ... tabi her dr.da faklı bir yontem uyguluyor

tesekkür ederim arkadasım..aslında ben de kullanmak istiyorum herseyi yapayım diyorum madem zararı yok biraz igneden korkuyorum ama neyapayım bu arada ben doktora 1hafta sonra gidecegim henüz 5 haftalık gibiyim..1 hafta daha böyle beklesem bir zarar olmaz umarım..
duygu tsk ederim canım..folbiol kullanıyorum ama ünv hastanesi hamile kalır kalmaz basla diyince kafam karıstı cok..
kendi dr.da belki 8-10 haftaa arası baslarız dedi e ben simdi nası gecirecegim ble 2-3 hafta..
yapılacak mı yapılmayacak mı diye net birsey söyleseler ne hoş olur..

Doğum yapmış pıhtılı arkadaslarım sizlere bir sorum olcakti, igne, corasprin kullanırken balık yagı hapı da kullandiniz mi? o da kan sulanmasını artiyormıs, ben haftada 3 kez kullaniyorum ama kafam karıstı, bi sorun yaratir mi ki?Balık hapında da kan sulandirici kullananlar dikkat etmeli dior.

bende hem MTHFR C677T hem de Faktör XIII V34L de heterozigot mutasyon var. ilk hamileliğim boş gebelik olunca 2. hamilelikte dr a anlattım durumu daha testleri yaptırmadan pıhtılasma olabilir tedbir amaclı iğne yapalım dedi tam 5 haftalıktım iğneye basladıgımda ama maalesef o da kurtaramadı.Şimdi bakalım hem coraspini hem de folic asiti düzenli olarak kullanıyorum işe yarayacak mı görücez...

Kızlar sonucuma bakın... Dün gittim tüm testlerimi kadındoğuma gösterdim... Doktor önce dedi ki neden ilk düşükte bu testleri yaparlar anlamıyorum dedi.. Hiçbir sıkıntın yok sadece gördüğüm sıkıntı demir depoların boş kansızlığın yok dedi.. Onun için de istersen dahiliye bölümüne gidersin gerek görürlerse tedavi ederler dedi.. Çok normal ilk düşükler dedi.. Anomali olan sperm yumurtayla birleştiği zaman anomali bir zigot oluşuyor bu da düşüyor dedi.. Folikasite devam et başka bişiye gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…