Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Perim gözün aydın hadi, bunlar normal. Ama sonuçların içinde MTHFR 1298 ve Pai 4g/5g yok sanırım:26:

Perim gözün aydın hadi, bunlar normal. Ama sonuçların içinde MTHFR 1298 ve Pai 4g/5g yok sanırım:26:

Ya ne bilim canım trombofili panelinde bunlar mı oluyor sadece bu doktor ne yapmış hiçbişi anlamadım of herşeyim eksik oluyor ne yapcam şimdi ben

Ya ne bilim canım trombofili panelinde bunlar mı oluyor sadece bu doktor ne yapmış hiçbişi anlamadım of herşeyim eksik oluyor ne yapcam şimdi ben
Trombofili panelinde bunlar da oluyor, benim o dediklerim de oluyor. Zaten MTHFR 677 bakmışlar, ama MTHFR 1298 niye bakmamışlar anlamadım...
Yalnız zaten doktorun anladığım kadarıyla pıhtılaşmaya önem vermeyen birisi, tavrından cevabından öyle anladım. O yüzden de 1298'in düşüğe sebep olmadığını düşündüğünden istememiş olabilir de:44:

Zaten içime sinmemişti hep kötü oldum ((( tıbbi genetik doktoru baktı pıhtılaşmayla ilgili hiçbir sıkıntın yok dedi.. Kadındoğumcu kromozm tahlili isterse gel hemen onu da yaparız dedi ama kadındoğumcu hiçbişiye gerek yok dedi öncekilerle beraber tüm tahlillerime baktı herşeyin gayet normal dedi ne biilim offfffff :2:

Sana özeldeki kadın doğumcu mu hiç bişeye gerek yok dedi peki? Yani belki de gerçekten hiç bir problemin yoktur canım bilemiyoruz. Bu tıbbi genetik doktoruna ulaşıp MTHFR 1298 ve pai ye neden baktırmadığını sorabilir misin peki? Ters biri miydi?

Ters biri değildi iyi biriydi ama ulaşabilir miyim bilmiyorum.. Üni. hastanesi sonuçta.. Baktım şimdi de trombofili paneli nde bu içi varmış sadece diğerlerini demekki doktor kendi yazıyor tahlil için

pericim gozun aydın bunlarda sorun yok ama banada bu üçü ve bırde mtfhr 1298 bakıldı sendeki gibi 3 ü normaldi 1298 homozıgottu ve perınatlg gebelkte aspırın ıgne dedı tek kayıp vardı gelısmeyen gebelıktı fakat sımdı bırde kımyasal eklendı yani sebep pıhtılasmamı kesın soylenemez belkı ama eldekı verılerle pıhtılasma var bunu bılıoruz keşke dr un 1298 ede baksaydı için daha bir rahat olurdu

Of ya... Tühhh bilsem o zaman söylerdim ne bileyim ben napcam şimdi (((çok kötüyüm (14:

Ters biri değildi iyi biriydi ama ulaşabilir miyim bilmiyorum.. Üni. hastanesi sonuçta.. Baktım şimdi de trombofili paneli nde bu içi varmış sadece diğerlerini demekki doktor kendi yazıyor tahlil için
Ben şimdi kendi istem kağıdıma baktım da, istenenlerde faktör II, Faktör V ve MTHFR 677c yazıyor, ama sonuçlarda ilaveten MTHFR 1298 ve Pai 4g/5g de vardı. Yani demek ki MTHFR 677ye bakan 1298 e de bakıyor.

Ben şimdi kendi istem kağıdıma baktım da, istenenlerde faktör II, Faktör V ve MTHFR 677c yazıyor, ama sonuçlarda ilaveten MTHFR 1298 ve Pai 4g/5g de vardı. Yani demek ki MTHFR 677ye bakan 1298 e de bakıyor.

Allah Allah :S Ne bilim canım ben hiçbişi anlamadım ki.. Acaba onlarda sorun çıkarsa mı bakıyorlar o faktöre anlamadım ki..

Allah Allah :S Ne bilim canım ben hiçbişi anlamadım ki.. Acaba onlarda sorun çıkarsa mı bakıyorlar o faktöre anlamadım ki..

Gunaydinn kizlarrrr,
Pericim gozunaydin cnmm cok sevindim sonuclarinda bisey cikmamasina evet arkadsslarima katiliyorum bencede eksik bakmislar ama doktorun biseyin yok dediyse bunu kafana takip cok stres yaratma kendine... Sadece su mthfr 1298 le hap ve igne kullanan bisuru arkadas var o yuzden genetikciye bi sor derim neden ona bakilmadi diye

perim anladığım kadarıyla orada tekrar yapmazlar bu tahlili, o yüzden senin yapacak pek bişeyin yok, boş yere kendini üzme. Kan değerlerin madem çok düşükmüş, bunun için bi dahiliyeye git. Aşırı kansızlık da düşük sebebidir çünkü. Önce kan depolarını bi doldursunlar tedavi ile. Sonra sen önlem olarak hergün limon sıkıp suyunu içersin, bir de hergün kivi yersin... Sonrası Allah'a kalmış canım. Bu durum hepimiz için aynı bu arada, tedavi oluyoruz ama gerisi Allah'a kalmış

Of ya... Tühhh bilsem o zaman söylerdim ne bileyim ben napcam şimdi (((çok kötüyüm (14:

moralını bozmak ıstemedım benım gıbı olacak dıe bır durumda yok sonucta herseyde bır hayır vardır belki bosuna üzülüyorsun mthfr de sorun olup saglıklı cocukları olanlarda var bunalr sadece bakılan degerler ama pıhtılasmayı yada gebelıgı etkıleyn vucudumuzda sayısız degerler vardır aynı mutasyon herkeste aynı etkıyı yapmayacaktır bence daha fazla canını sıkma bir gebelık daha dene belkı hıc sorunsuz gecıreceksın evet zor bır karar basit bı sey degıl kayıp yasamak ama gıtsen tekrar sadece 1298 bakarlarmı bılemıorum karar senın hakkında hayırlısı allah yardımcın olsun

Çok aşırı taktım bu konuyu Rabbim napcam of O adama nasıl ulaşıp sorucam kendş bilmiyormuydu trombofili paneli diye vermişti ne bilim ben (((((((((((((

Canım kadındoğumcu dedi ki kansızlık yok ama kan depoların boş dedi bana göre çok bi sorun değil için rahat etmezse git dedi bi dahiliye ye.. Gitsem mi bilemedim.. Hastanelerden çıkamaz oldum ya gebe kaldım kalalı :S hergün limon felan yerine corasprin içsem kendimce bi önlem

Teşekkür ederim ne yapacağımı şaşırdım zaten bi kafam diyor ki şu hastaneyi doktorları tahlilleri unutttt yap bebişi 2 aylık olana kadar da hiç doktora gitme..

Ay cnm sacmalama yaa kendi kendine ilac icmek ne demek sakin yapma oyle bisey... İlla bi onlem almak istiyosan deryaya katiliyorumm limon suyu ic ... Su ibrahim saracoglu anlatiyo videolarda kan sulandirmak icin neler yapilir diye onu dinlemistimm ben oyle biseyler yap ama ilac kullanma kendi kendine

Corasprin bişi yapmaz diyorlar ya ondan cesaret aldım ne bilim eğer o bakılmayan faktörde bi sıkıntı vvarsa engeller diye dedim En iyisi limon içmek de mi risksiz.. Ayy şu 10 gün geçse regl olsam yumurtlasam da bebiş yapsam ada sağlıklı olsa da pıtpıtını duysam daaaa doğursam

sorma, ben de 1 yıldır sürekli hastane doktor gezmekten usandım, b cumartesi yine gidicem, Allah'ın gücüne gitmesin, beterinden saklasın ama cidden çok bunaldım
kan depoların boşsa nasıl kansızlık olmuyor ki? sen şu hemogram sonucunu da paylaşsana burda, bi görelim bakalım nasılmış?

Tamam canım dur paylaşayım... Ayarlim de sayfaları... Ya hemograma baktı kansızlık yok dedi "ferritin" değerim çok düşük o da kan deposuymuş ondan öyle dedi ben de anlamaım kansızlık yok depo nasıl boş oluyor diye :S

Teşekkür ederim ne yapacağımı şaşırdım zaten bi kafam diyor ki şu hastaneyi doktorları tahlilleri unutttt yap bebişi 2 aylık olana kadar da hiç doktora gitme..

hepımız aynı durumdayız inan bır bucuk yıldır dr dan cıkamaz oldum bende bıktım muhtemeln dr umda benden bıktı ama yapacak bişey yok bebek istedıgımzden buyana sorunlar bıtmıo ama elden gelen bırseyde yok elimizden gelenı yapıp beklemekten baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…