- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Eki Görüntüle 946335 Eki Görüntüle 946334 Eki Görüntüle 946333 Eki Görüntüle 946332
Canım 3. sayfada o ferritin dediği şey
Benim ilgimi bisey cektii protein s protein c sonucunun oldugu yerin basliginde yanlis numune koagulasyon tupunde gelmeli yaziyor!!! O nedemekki acaba yanlis tupte gondermisler de sonuc cok guvenilir olmayabilir mi yani?
Ferritin düşük sadece, o da kan deposu değil demir deposu. Yani senin demir ilacı kullanarak bu depoyu doldurman yeterli. Hee şuanda bi kansızlık durumu var mı, hayır yok. Ama demir depon boş olduğu için, hamilelik dönemimde de bebek seni demir bakımından sömüreceği için muhtemelen bir kansızlık durumu başlayacak sende.Tamam canım dur paylaşayım... Ayarlim de sayfaları... Ya hemograma baktı kansızlık yok dedi "ferritin" değerim çok düşük o da kan deposuymuş ondan öyle dedi ben de anlamaım kansızlık yok depo nasıl boş oluyor diye :S
Ferritin düşük sadece, o da kan deposu değil demir deposu. Yani senin demir ilacı kullanarak bu depoyu doldurman yeterli. Hee şuanda bi kansızlık durumu var mı, hayır yok. Ama demir depon boş olduğu için, hamilelik dönemimde de bebek seni demir bakımından sömüreceği için muhtemelen bir kansızlık durumu başlayacak sende.
Bir de o yanlış numune denilen sonuçta sadece lupus koagülanı testi çalışılamamış, diğerleri çalışılmış ve sonuçlar normal, o yüzden tekrar lupus için kan alma gereği duymamışlar canım
Perim muhtemelen sana demir tableti vermişlerdir. O ilaçtan bir kutu daha kullansan hamileliğe kadar, sana çok faydası olur. Folbiolü hiç aksatma. İnşallah sağlıklı hamilelikler geçirirsin, pıtpıtları duyup kucağına alırsın bebişiniKuzum sağolasın evet doktor demir deposu demişti sanırım.. Valla çok byük bi sıkıntı yaşatır mı bilmem doktor önemli değil dedi sadece folbiol u hiç aksatmadan kullan dedi balım.. Kürtajdan sonra doktor kan ilacı vermişti bi kutuyu bitirdim daha da alıp kullanmadım öyle kaldı.. Bakalım gebe olayım pıtpıtını duyayım da inşallah herşeye çok dikkat edicem hiçbişiden şikayet etmicem
Perim muhtemelen sana demir tableti vermişlerdir. O ilaçtan bir kutu daha kullansan hamileliğe kadar, sana çok faydası olur. Folbiolü hiç aksatma. İnşallah sağlıklı hamilelikler geçirirsin, pıtpıtları duyup kucağına alırsın bebişini
Hahahahaİnşallah kuzum ya ben en iyisi bi dahiliyeye de gideyim :)
Hahahahaoldu olacak ona da git bari
merhabaaa arkadaslarrrr bendee sızınlee aynıı durumdayımmm nasılsınzz bakalımm
50 mesaj göndermeden özel mesaj gönderemiyor muşum. bu yüzden bir yazınızla cevap yazmak istedim. kan pıhtılaşmam homozigot mutant ama çeşitleri var tedavi yöntemleri de farklıdır.ben sadece folik asit kullanıyorum kan sulandırıcı ya da corasprin kullanmadım.doktorum zeynep kamilin çok iyi bir doçent doktorudur. şu ana kadar da şükürler olsun hiç bir sıkıntı yaşamadım.iyi dilekleriniz için teşekkürler.
o zaman hoşgeldinnn ve sana da gecmiş olsun arkadasımm:)
çokk saolunn. nasılsınız arkadaslar bendede kan pıhtılasması cıktı 3 dusuk yaptım. kan pıhtılasması oldugu ıkıncı dusukten sonra cıktı ortaya. 3 gebelıgımde tedavımı oldum clexane ıgnede vuruldum ama 6 bucuk haftalıkken tekrar dusuk yaptım.. iğne vuruldugu halde dusuk yapan arkadaslar ve suanda saglıklı gebelık gecıren arkadaslar varmı aranızda acaba
öncelikle cok gecmiş olsun cok üzüldümbenim iki boş gebeliğim var maalesef hiç kalp atısı alamadık biz sanırım sizlerde durum farklıkalp atısını duyuyorsunuz ve sonrasında düşük oluyor.hangi genlerde mutasyon saptandı? gebelik öncesinde coraspin kullandın mı cnm ?ve iğneye kaçıncı haftanda basladın?
cok saol canım. ewet canım kalp atısını duydum hatta dusukten bı gun oncede gıtmıstım kalp tısı gelısımı falan hersey superdı. benım proteın s degerım bıraz yuksek cıkmıstı canım. hamıle kalmadan gıttım doktora hamıle kalınca gel bunun ıgnesı var ıgneye baslıcaz dedı. hamıle olmadan tek folık asıt kullandım. hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez hemen gıttım o gun hemen ıgneye basladık. clexene progestan ve folbıol kullanıordum tedavım boyleydı ama maalesef kucagımıza almak nasıp olmadı
cok üzücühayırlısı böyleymiş demek gerekiyor demekki umarım hepimiz en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebişlerimizi kucagımıza alırızz:)
cok saolunn aynen hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok. aminnnn ınsallahhh ınsallahhhh canım sen ne zaman yasadın bos gebelıgı en son
2012 aralıkta 1. boş gebeliği , agustos 2013 te de 2. boş gebeliği gecirdim cnmsonra testler falan yapıldı pıhtılasma oldugunu öğrendim smdi coraspin ve folic plus kullanıyorum hamile kalır kalmaz da iğneye baslıcaz
anladımm canımm rabbım hayırlı saglıklı evlat sahıbı olmayı nasıp etsın ınsallah hepımızeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?