Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim ilgimi bisey cektii protein s protein c sonucunun oldugu yerin basliginde yanlis numune koagulasyon tupunde gelmeli yaziyor!!! O nedemekki acaba yanlis tupte gondermisler de sonuc cok guvenilir olmayabilir mi yani?

Canım zaten onu görüp de koşa koşa gitmiştim doktora dedim yine mi kan vericem diye hematoloji uzmanı da yok gerek yok dedi orda bazı değerleri söyledi onlar pozitif çıksaydı gerek olurdu bi sıkıntı yok dedi ne bilim ya benim bu herşeyim bi acaip karışık eksik saçma sapannnnnnnn anlamadım gitti

Ferritin düşük sadece, o da kan deposu değil demir deposu. Yani senin demir ilacı kullanarak bu depoyu doldurman yeterli. Hee şuanda bi kansızlık durumu var mı, hayır yok. Ama demir depon boş olduğu için, hamilelik dönemimde de bebek seni demir bakımından sömüreceği için muhtemelen bir kansızlık durumu başlayacak sende.
Bir de o yanlış numune denilen sonuçta sadece lupus koagülanı testi çalışılamamış, diğerleri çalışılmış ve sonuçlar normal, o yüzden tekrar lupus için kan alma gereği duymamışlar canım

Kuzum sağolasın evet doktor demir deposu demişti sanırım.. Valla çok byük bi sıkıntı yaşatır mı bilmem doktor önemli değil dedi sadece folbiol u hiç aksatmadan kullan dedi balım.. Kürtajdan sonra doktor kan ilacı vermişti bi kutuyu bitirdim daha da alıp kullanmadım öyle kaldı.. Bakalım gebe olayım pıtpıtını duyayım da inşallah herşeye çok dikkat edicem hiçbişiden şikayet etmicem

Perim muhtemelen sana demir tableti vermişlerdir. O ilaçtan bir kutu daha kullansan hamileliğe kadar, sana çok faydası olur. Folbiolü hiç aksatma. İnşallah sağlıklı hamilelikler geçirirsin, pıtpıtları duyup kucağına alırsın bebişini

İnşallah kuzum ya ben en iyisi bi dahiliyeye de gideyim :)

canım nasılsın nasıl gidiyor gebelik? kacıncı haftandasın ilaçların nasıl neler kullanıyorsun?

o zaman hoşgeldinnn ve sana da gecmiş olsun arkadasımm:)

çokk saolunn. nasılsınız arkadaslar bendede kan pıhtılasması cıktı 3 dusuk yaptım. kan pıhtılasması oldugu ıkıncı dusukten sonra cıktı ortaya. 3 gebelıgımde tedavımı oldum clexane ıgnede vuruldum ama 6 bucuk haftalıkken tekrar dusuk yaptım.. iğne vuruldugu halde dusuk yapan arkadaslar ve suanda saglıklı gebelık gecıren arkadaslar varmı aranızda acaba

öncelikle cok gecmiş olsun cok üzüldümbenim iki boş gebeliğim var maalesef hiç kalp atısı alamadık biz sanırım sizlerde durum farklıkalp atısını duyuyorsunuz ve sonrasında düşük oluyor.hangi genlerde mutasyon saptandı? gebelik öncesinde coraspin kullandın mı cnm ?ve iğneye kaçıncı haftanda basladın?

cok saol canım. ewet canım kalp atısını duydum hatta dusukten bı gun oncede gıtmıstım kalp tısı gelısımı falan hersey superdı. benım proteın s degerım bıraz yuksek cıkmıstı canım. hamıle kalmadan gıttım doktora hamıle kalınca gel bunun ıgnesı var ıgneye baslıcaz dedı. hamıle olmadan tek folık asıt kullandım. hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez hemen gıttım o gun hemen ıgneye basladık. clexene progestan ve folbıol kullanıordum tedavım boyleydı ama maalesef kucagımıza almak nasıp olmadı

cok üzücü hayırlısı böyleymiş demek gerekiyor demekki umarım hepimiz en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebişlerimizi kucagımıza alırızz:)

cok üzücü hayırlısı böyleymiş demek gerekiyor demekki umarım hepimiz en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebişlerimizi kucagımıza alırızz:)

cok saolunn aynen hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok. aminnnn ınsallahhh ınsallahhhh canım sen ne zaman yasadın bos gebelıgı en son

cok saolunn aynen hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok. aminnnn ınsallahhh ınsallahhhh canım sen ne zaman yasadın bos gebelıgı en son

2012 aralıkta 1. boş gebeliği , agustos 2013 te de 2. boş gebeliği gecirdim cnm sonra testler falan yapıldı pıhtılasma oldugunu öğrendim smdi coraspin ve folic plus kullanıyorum hamile kalır kalmaz da iğneye baslıcaz

anladımm canımm rabbım hayırlı saglıklı evlat sahıbı olmayı nasıp etsın ınsallah hepımızeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…