Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar benimde kanımda pıhtılaşma var, pco'luyum ve gebe kalamıyorum. Kan pıhtılaşmasınında gebeliğe engel olduğunu düşünüyorum ama doktor, gebe kaldıktan sonra iğnelere başlarız dedi. Gebe kalmadan önce içilmesi gereken bi ilaç veya bi iğne yok mu ?
Doktorun sözlerine ben pek güvenemedim...
MTHFR A1298C Homozigotum ayrıca Faktör XIII V34L Heterozigotum....

merhaba hosgeldınız cok gecmıs olsun.inşallah saglıklı bı gebelık gecırıp evladınızı kucagınıza alırsınız. bazı doktorlar hamıle kalmadan once asprın verıyorlar kanı sulandırsın dıye. ama bendede cıktı pıhtılasma banada gebe kalınca gel ıgneye baslıcaz demıstı. gebe kaldım ıgneye basladık maalesef 6.5 haftalıkken bebegımı kaybettım

pihtilasma gebe kalmaya engel degil cnm. dr. dogru soylemis. ignede gebelik olusunca baslaniyr. bazen yumurtlama gununde de baslatan dr.lar var. ama genelde gebelik oncesi aspirin kullaniliyr. ben oyle yaptim

gecmis olsun. insallah saglikli bir gebelik yasarsiniz.
ben de iki dusuk yaptiktan sonra pihtilasmayi ogrendim. sukur suan saglikli ilerliyr gebeligim. insallah saglikla kucagima alabilirim. darisi size olsun
aspirin ve claxane 0.4 kullaniyrm.

gebelikle beraber iğne kullanmakta bazen yetersiz kalıyo ve düşükler yasanıyo, bunuda anlamış degilim. oysa genetik test sonucumu öğrendiğimde mutlu olmuştum bi daha düşük yaşamıcam diye. ama bi çok kişi iğne ile beraber düşük yaşıyo.
çok geçmiş olsun canım, inşallah bi daha ki gebeliğinde yavrunu kucagına alırsın...

bir de esinizle birlikte kromozom testi yaptirsaniz. o da yine genetik bolumu tarafindan yapiliyr. en azindan aklinizda soru kalmaz.

gecmis olsun. insallah saglikli bir gebelik yasarsiniz.
ben de iki dusuk yaptiktan sonra pihtilasmayi ogrendim. sukur suan saglikli ilerliyr gebeligim. insallah saglikla kucagima alabilirim. darisi size olsun
aspirin ve claxane 0.4 kullaniyrm.

çok saol canım. aminnn hepimiz saglıklı bı gebelık yasarız ınsallah. maşallah rabbım nazarlardan saklasınn rabbım saglıklı bı sekılde kucagınıza almayı ve ömur boyu sıze bagıslasın rabbım evladınızı. ben clexeane 0.4 progestan ve folbıol kullanıordum. hersey yolundayken bebegım kendılıgınden düştü. demekkı hersey yolunda degılmıs. demekkı tek kan sulandırıcı iğne yeterlı olmadı. bakalım sımdı docent bı doktora gozukucem o nasıl bı tedavı uygulucak

aynen canım dıyorsun sorun bulundu tedavısıde ıgne bu sefer olucak ınsallah. ama tekrar dusuk olunca ınsan daha cok uzuluyor. rabbım kımseye bu acıyı yasatmasınn canımm ınsallahh. aminnn canımmm aminnn ınsallah hepimiz saglıklı bı sekılde evlatlarımızı kucagımıza alırız ve rabbim ömür boyu bıze bagıslasın evlat acısı gostermesın

amin tesekkur ederim.

ben gebe kalmadan 3 ay once folbiol ve elevite basladim.
1.5 ay kadar once gunde bir tane aspirine.
gebe kalinca 5+5 de claxane 0,4 + aspirin + folideca devam ettim. elevit ve folbiolu biraktim. lekelenmem oldugu icin progestan igne kullandim sonra da 17. hafta bitene kadar progestan hap kullandim. cok sukur iyiyiz. darisi size.

Herkese çok geçmiş olsun rabbim bebeklerinizi sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin olmayanlarada taz zamnda yenden nasip etsin rabbim

Anti nükleer antikor negatif
HBs Ag (MEIA) Negatif 0.46
HBs Ag (MEIA) Negatif 0.35
Anti HBs negatif<3.10
Anti HCV Negatif 0.08
Anti HIV Negatif <0.05
Anti toxoplazma IgG Pozitif 53 Ul
Anti toxoplazma IgM Negatif 0.06
Anti Rubella Ig G Pozitif 76 UI
Anti Rubella Ig M negatif 0.21

protrombin 20210 gen mutasyonu NORMAL
MTHFR gen mutasyonu(A1298C) HOMOZİGOT
Faktör V Leiden Mutasyon analizi NORMAL

protein c yüksek
protein s normal

gösterdiğim dr lardan bazıları temiz dedi.bazılarıda devlet hastanesinden rapor alıp ilaç kullanman gerek dedi.sizce nedir durum.

Son düzenleme:

Canim suay82 var 3dusuk yapti sonuncu igneye ragmen dustu genetige gonderdiler bebek sorunluymus meger simdi 4gebeligi ve 31 hftaluk olsa gerek masallah saglikla alsin kucagina insallah belki igneye ragmen dustuyse bebekte sorun olabilir sagliksiz bebegi atiyor vucut...Rabbim tez vakit saglikli bir gebelik nasip etsin insalah..mutasyonlarin ne ?

mltmu merhaba bende seninle aynı durumdayım 3 düşük yaptım sadece mhtrf 677 heterezigot.3.ye hamile kalmadan önce yüksek doz folik asit ve b vitamini kullandım gebe kalınca 0,4 clexane kullandım ama 6,5 haftalıkken kalp atışlarını duyduktan 3-4 gün sonra kalbi durdu yine kürtaj oldum gittiğim doktor prof.tu yani perinatalog doktorda şaşırdı ama dediki bir daha hamile kaldığında iğne dozunu yükselteceğiz dedi..sen bebeği genetik incelemeye gönderdinmi bazen iğneye rağmen düşüyorsa bebekte sorun olabilirmiş bizim bebek genetik incelemeye gitti 3.de ama bi sorun olmadığını bebeğin koromozom bozukluğundan düşmediğini söylediler.bende çok üzülüyorum hiç çocuğum yok inşallah bu acılar biter artık..ALLAH evlat isteyen kimsenin kollarını boş bırakmasın

merhaba arkadaşlar benimde kan pıhtılaşma yüzünden c ve s düşük olmasından kaynaklı ilk bebeğimin kalbi durdu şimdi 4 haftalığım hibor3500 ve coraspin 100 kullanıyorum sizce yeterlimi ekstra neler yapıyorsunuz tekrar yaşamak istemiyorum çok korkuyorummm

işte tam da aradıgım cevap 4 haftalıksın ve erkenden tedaviye baslamıssın bence cok iyi cnm umarım bu defa sıkıntı yasamayacaksın ve Allahım nasip ettiyse bebeğini kucagına alacaksın:)

sen reglin gectikten sonra mı test yapıp öğrendin hamileleğini cnm? yoksa gecmesini beklemeden mi?

Benim dondurulmuş transfer yapıldı ultra erken gebelik testi yle öğrendim 5 günlük hamileliği hafif cizgiyle gösteriyor her eczanede olmuyor canım sonra kan testi yle de teyit ettim tabiki ana kokuyorum her anım şüphe içinde

anladım cnm korkmakta cok haklısın ama maalesef bizim dururmumuzda en kötü sey stres yapmak biliyosun...mümkün oldugunca kötü seyleri düşünmemeye ve bebeğinin senle oldugunu düşünerek mutlu olmaya calıs :) benim de 8 gün var reglime nasıl dayanıcam bilmiyorum erkenden test yapmak istiyorum ama biliyorum ki smdi yaparsam negatif cıkıcak

rabbim saglıklı bı sekıldee kucagınızaa almayıı nasıppp etsınn aminnn tum isteyennn herkesee ınsallahh

ewet canım bende duymustum öyle saglıklsız bebegı vucut atıyor dıe. maşallah cnaım rabbım kucagınaa almayıı nasıpp etsınnn . canım bende tek proteın s degerı yuksek cıkmıs bıraz oydu doktorun dedıgıne gore yanı
canım çok geçmiş oldun. rabbım bırdaha o acıları hıckımselere yesatmasınn ınsallah. yok canım ben gondermedım genetıge . doktora gonderelım dedım göndersekte bı sonuc alamayız dedı kaldı oyle benımde hıc cocugum yok canım rabbım bırddahakı bebeklerımızı saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ve ömur boyu bıze bagıslasın ınsallah. hımkımseye evlat acısı göstermesınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…