31+6 hafta sukurler olsun dun kontrole gittim her şey yolunda . Rabbim herkese saglikli ,hayirli ve uzun omurlu evlatlar nasip etsin..canım nasılsın nasıl gidiyor gebelik? kacıncı haftandasın ilaçların nasıl neler kullanıyorsun?
31+6 hafta sukurler olsun dun kontrole gittim her şey yolunda . Rabbim herkese saglikli ,hayirli ve uzun omurlu evlatlar nasip etsin..
Kızlar benimde kanımda pıhtılaşma var, pco'luyum ve gebe kalamıyorum. Kan pıhtılaşmasınında gebeliğe engel olduğunu düşünüyorum ama doktor, gebe kaldıktan sonra iğnelere başlarız dedi. Gebe kalmadan önce içilmesi gereken bi ilaç veya bi iğne yok mu ?
Doktorun sözlerine ben pek güvenemedim...
MTHFR A1298C Homozigotum ayrıca Faktör XIII V34L Heterozigotum....
Kızlar benimde kanımda pıhtılaşma var, pco'luyum ve gebe kalamıyorum. Kan pıhtılaşmasınında gebeliğe engel olduğunu düşünüyorum ama doktor, gebe kaldıktan sonra iğnelere başlarız dedi. Gebe kalmadan önce içilmesi gereken bi ilaç veya bi iğne yok mu ?
Doktorun sözlerine ben pek güvenemedim...
MTHFR A1298C Homozigotum ayrıca Faktör XIII V34L Heterozigotum....
çokk saolunn. nasılsınız arkadaslar bendede kan pıhtılasması cıktı 3 dusuk yaptım. kan pıhtılasması oldugu ıkıncı dusukten sonra cıktı ortaya. 3 gebelıgımde tedavımı oldum clexane ıgnede vuruldum ama 6 bucuk haftalıkken tekrar dusuk yaptım.. iğne vuruldugu halde dusuk yapan arkadaslar ve suanda saglıklı gebelık gecıren arkadaslar varmı aranızda acaba
merhaba hosgeldınız cok gecmıs olsun.inşallah saglıklı bı gebelık gecırıp evladınızı kucagınıza alırsınız. bazı doktorlar hamıle kalmadan once asprın verıyorlar kanı sulandırsın dıye. ama bendede cıktı pıhtılasma banada gebe kalınca gel ıgneye baslıcaz demıstı. gebe kaldım ıgneye basladık maalesef 6.5 haftalıkken bebegımı kaybettım
gebelikle beraber iğne kullanmakta bazen yetersiz kalıyo ve düşükler yasanıyo, bunuda anlamış degilim. oysa genetik test sonucumu öğrendiğimde mutlu olmuştum bi daha düşük yaşamıcam diye. ama bi çok kişi iğne ile beraber düşük yaşıyo.
çok geçmiş olsun canım, inşallah bi daha ki gebeliğinde yavrunu kucagına alırsın...
gecmis olsun. insallah saglikli bir gebelik yasarsiniz.
ben de iki dusuk yaptiktan sonra pihtilasmayi ogrendim. sukur suan saglikli ilerliyr gebeligim. insallah saglikla kucagima alabilirim. darisi size olsun
aspirin ve claxane 0.4 kullaniyrm.
gebelikle beraber iğne kullanmakta bazen yetersiz kalıyo ve düşükler yasanıyo, bunuda anlamış degilim. oysa genetik test sonucumu öğrendiğimde mutlu olmuştum bi daha düşük yaşamıcam diye. ama bi çok kişi iğne ile beraber düşük yaşıyo.
çok geçmiş olsun canım, inşallah bi daha ki gebeliğinde yavrunu kucagına alırsın...
çok saol canım. aminnn hepimiz saglıklı bı gebelık yasarız ınsallah. maşallah rabbım nazarlardan saklasınn rabbım saglıklı bı sekılde kucagınıza almayı ve ömur boyu sıze bagıslasın rabbım evladınızı. ben clexeane 0.4 progestan ve folbıol kullanıordum. hersey yolundayken bebegım kendılıgınden düştü. demekkı hersey yolunda degılmıs. demekkı tek kan sulandırıcı iğne yeterlı olmadı. bakalım sımdı docent bı doktora gozukucem o nasıl bı tedavı uygulucak
cok saol canım. ewet canım kalp atısını duydum hatta dusukten bı gun oncede gıtmıstım kalp tısı gelısımı falan hersey superdı. benım proteın s degerım bıraz yuksek cıkmıstı canım. hamıle kalmadan gıttım doktora hamıle kalınca gel bunun ıgnesı var ıgneye baslıcaz dedı. hamıle olmadan tek folık asıt kullandım. hamıle oldugumu ogrenır ogrenmez hemen gıttım o gun hemen ıgneye basladık. clexene progestan ve folbıol kullanıordum tedavım boyleydı ama maalesef kucagımıza almak nasıp olmadı
çokk saolunn. nasılsınız arkadaslar bendede kan pıhtılasması cıktı 3 dusuk yaptım. kan pıhtılasması oldugu ıkıncı dusukten sonra cıktı ortaya. 3 gebelıgımde tedavımı oldum clexane ıgnede vuruldum ama 6 bucuk haftalıkken tekrar dusuk yaptım.. iğne vuruldugu halde dusuk yapan arkadaslar ve suanda saglıklı gebelık gecıren arkadaslar varmı aranızda acaba
merhaba arkadaşlar benimde kan pıhtılaşma yüzünden c ve s düşük olmasından kaynaklı ilk bebeğimin kalbi durdu şimdi 4 haftalığım hibor3500 ve coraspin 100 kullanıyorum sizce yeterlimi ekstra neler yapıyorsunuz tekrar yaşamak istemiyorum çok korkuyorummm
işte tam da aradıgım cevap 4 haftalıksın ve erkenden tedaviye baslamıssın bence cok iyi cnm umarım bu defa sıkıntı yasamayacaksın ve Allahım nasip ettiyse bebeğini kucagına alacaksın:)
sen reglin gectikten sonra mı test yapıp öğrendin hamileleğini cnm? yoksa gecmesini beklemeden mi?
Benim dondurulmuş transfer yapıldı ultra erken gebelik testi yle öğrendim 5 günlük hamileliği hafif cizgiyle gösteriyor her eczanede olmuyor canım sonra kan testi yle de teyit ettim tabiki ana kokuyorum her anım şüphe içinde
rabbim saglıklı bı sekıldee kucagınızaa almayıı nasıppp etsınn aminnn tum isteyennn herkesee ınsallahhamin tesekkur ederim.
ben gebe kalmadan 3 ay once folbiol ve elevite basladim.
1.5 ay kadar once gunde bir tane aspirine.
gebe kalinca 5+5 de claxane 0,4 + aspirin + folideca devam ettim. elevit ve folbiolu biraktim. lekelenmem oldugu icin progestan igne kullandim sonra da 17. hafta bitene kadar progestan hap kullandim. cok sukur iyiyiz. darisi size.
ewet canım bende duymustum öyle saglıklsız bebegı vucut atıyor dıe. maşallah cnaım rabbım kucagınaa almayıı nasıpp etsınnn . canım bende tek proteın s degerı yuksek cıkmıs bıraz oydu doktorun dedıgıne gore yanıCanim suay82 var 3dusuk yapti sonuncu igneye ragmen dustu genetige gonderdiler bebek sorunluymus meger simdi 4gebeligi ve 31 hftaluk olsa gerek masallah saglikla alsin kucagina insallah belki igneye ragmen dustuyse bebekte sorun olabilir sagliksiz bebegi atiyor vucut...Rabbim tez vakit saglikli bir gebelik nasip etsin insalah..mutasyonlarin ne ?
canım çok geçmiş oldun. rabbım bırdaha o acıları hıckımselere yesatmasınn ınsallah. yok canım ben gondermedım genetıge . doktora gonderelım dedım göndersekte bı sonuc alamayız dedı kaldı oylemltmu merhaba bende seninle aynı durumdayım 3 düşük yaptım sadece mhtrf 677 heterezigot.3.ye hamile kalmadan önce yüksek doz folik asit ve b vitamini kullandım gebe kalınca 0,4 clexane kullandım ama 6,5 haftalıkken kalp atışlarını duyduktan 3-4 gün sonra kalbi durdu yine kürtaj oldum gittiğim doktor prof.tu yani perinatalog doktorda şaşırdı ama dediki bir daha hamile kaldığında iğne dozunu yükselteceğiz dedi..sen bebeği genetik incelemeye gönderdinmi bazen iğneye rağmen düşüyorsa bebekte sorun olabilirmiş bizim bebek genetik incelemeye gitti 3.de ama bi sorun olmadığını bebeğin koromozom bozukluğundan düşmediğini söylediler.bende çok üzülüyorum hiç çocuğum yok inşallah bu acılar biter artık..ALLAH evlat isteyen kimsenin kollarını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?