Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım valla bnm proteın s degerım yuksektı ben clexene ıgne folık asıt ve progestan kullanıordum ama maalesef kabettım bebegımı.3 gebelımdı. rabbım saglıklı bı sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

banada dr um erken ögrenmemi soylemişti ögrenır ogrenmezde iğne ve asprın baslanacak bence son haftaya gırdıysen ıkı uc gunde bır sabah testıyle kontrl et canım ben gecen ay anlamadım adet oluorum dıe 1 hafta bekledım meger tutunma kanamalarıymıskı tutunamadı çok geç ögrenmıs oldum bundan sonra heray son hafta ara ara test yaparak kontrollu olacagım umarım tez zamanda saglıklı gebelıkler yasarız hepımız

haklısın aslında bende sürekli test yapmak istiyorum ama hayal kırıklıgına da ugramak istemiyorum ve gebelik öncesi belirtilerin hiçbiri bnde yok ne gögüslerimde agrı ne meme uclarında koyulasma sadece kasıklarımda batma var...

anlıorm canım ama sonra pişman olmak var bende basta hevesle yapıodum testlerı ama 1 sene surunce ıkıncı gebelıgın olması bende umutsuzdum ve artık yapmıodum (ılkı ılk ay olmustu kurtaj oldum gelısmedı) 6 ay saglık problemleryle gectı 6 ayda ancak gebelık oldu sonuc olumsuz ama olsun 3. bakalım kac ayda olacak ama artık kontrollu olacagım onu bılıorum belırtılerede takılma derim ben ılkınde hıc anlamadım ıkıncıde sadece gogus uclarında yanma yasadım ama negatıfe o kadar alısmıstımkı beklemıodum acıkcası yanı hıc belli olmaz belırtılere takılma ıyı haberlerını alırız umarım:)

inşallah canım benim inşallah Allahım isteyen tüm arkadaslarımızın duasını geri cevirmez ve en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder...

Kızlar ben ocagın 1inde adet oldum 11inde biitti reglim ve bugün hafif açık pembe kan kahverngi hafftn gldi sizce ne olabilir 5düşügüm var yardımmm;((

benim kanamam başladı regl gibi geliyo bu düşükmü şimdi sizce 4 haftalıktım çok kötüyüm

Çok geçmiş olsun. Ne yaptın merak ettim. Ben de 6. haftada çok fena kanama yaşamıştım ve hastanede 2 gün kalmıştım. Coraspini 2-3 gün kesip tekrar başlamıştım. Çok şükür o dönem bişey olmamıştı ama 11. haftada ikizlerimden birinin kalbi durdu.
Allah inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.

Kızlar ben ocagın 1inde adet oldum 11inde biitti reglim ve bugün hafif açık pembe kan kahverngi hafftn gldi sizce ne olabilir 5düşügüm var yardımmm;((

Düşüklerinin nedeniyle ilgili test yaptırdın mı ? Kanamayı önemsiz görüp ihmal etme doktora görün. Çok geçmiş olsun.

baya oldu sanirim ama yazmistik burada. benim gibi raporu oldugu halde bu igneye fark odeyenler var.
sebebini ogrendim. gebelikte kullanilan igneyi devlet sart gormedigi icin raporlu da olsa farkini bize odetiyrmus. eger raporun tani kismina kalp damar hastaliklari icin kullanilmasi gibi birsey yazilirsa (bunu eczanelerden ogrenebilirsiniz) o zaman fark odenmiyormus.

ben de raporu degistirtmedim. bunu sanirim kadin dogum degilde kalp damar bolumu yapabiliyr. isteyen arastirabilir.

1 aylık iğne için 45 tl fark ödüyorum. merak edenler için yazmak istedim.

benim raporumda katkı payı ödenmez yazıyor, belki öyle bir şey eklenmesi gerekiyordur. kadındoğumcu yazdı raporumu hiç fark vermiyorum.

Ilacim folbiol ve kan hapi ferrum fort kullaniyorum .

merhaba. iğneyi ve coraspini kaçıncı haftada bıraktınız acaba. 19 hafta doldu benim doktorum birkaç hafta içinde plasenta düzgün gelişmişse bırakırız dedi. mthfr 677 ve 1298 heterezigotum ben. sizinki hangisi? size ve bebeğe sağlıklı mutlu doğumlar olsun inşallah :)

Mrb canim Alla saglikla kucagina almayi nasip etsin, bende bir dusuk yaptim 7 haftada arastirmadilar kan pihtilasmasindan supheleniyorum ben bu testi yaptirmak icin universite hastanesinden randevu aldim ben bir kez dusuk yaptim acaba test yapmazlarmi sen nasil yaptirmistin

benim raporumda katkı payı ödenmez yazıyor, belki öyle bir şey eklenmesi gerekiyordur. kadındoğumcu yazdı raporumu hiç fark vermiyorum.

bilemiyrm...
benim kadin dogumcu biz rapora birsey yazamiyrz dedi. ben hep fark veriyrm. zaten yarisini gectim artik. diger arkadaslara faydasi olsun diye yazdim. insallah inlar faydalanir.

maalesef özelde yaptırdım. hatta özel olmasına rağmen doktor tek düşükte gerek yok dedi. benim ısrarlarımla yaptı. bir de aile hikayem vardı benim. amcamda pıhtılaşma varmış ilaç kullanıyormuş dedim. aile öyküsü ve düşük olduğu için testleri istiyorum ama bence sebep pıhtılaşma değil dedi. devlet hastanesinde rica minnet belki yaparlar dedi. ben uğraşmak istemedim. özelde yaptırdım. sonuçlar pozitif çıkınca devlet hastanesine götürdüm, testleri tekrarladılar. ilk gitseydim belki yapmazlardı bilemiyorum. veya devlet hastanesinde hocalara özel gidebiliyoruz fark verip. belki kabul edip testleri yapabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…