Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim bizim ailedede annem dahil teyze kizlarim ilk bazen 2 cocugunu dusurmusler bende 1 kez dusuk yaptim ama kana sebebiyle hamileligimi ogrendim 10 gun sonra kanama basladi 15 gun surdu bebek 2mm gorundu ama kalbi durdu. Arastirdigim kadariyla universite hastanelerinde proflarda ilave ucret talep ediyormus ben 122 tlye randevu aldim test isterse bu fiyata dahil dedi sekreter. Daha once yaptigin dusuklere ait bir rapor falan istiyorlarmi yani ben 2 kere dusurdum deseydin arastiriyorlarmi. Birde bacim bu testleri yaptirirken adet olsan sorun olurmu adetsiz gundemi gidiliyor.

tabiki profa hoca farkı veriyoruz ama testlere fark vermezsiniz. pahalı testler olduğu için bazen yapmak istemiyorlar siz aile öykünüzü de söyleyin faydası olur bence.
düşüklerde sadece beyana bakabiliyorlarmış, mesela şu tarihlerde 2 düşüğüm var diye söylemeniz yeterli oluyormuş. ben zaten testlerle gittiğim için bana kaç haftalık düşüğüm olduğunu sordu o kadar.
ben testleri yaptırdığımda hamileydim adetliyken yapıyorlarmı bilmiyorum.

Sagol canim beni aydinlattigin icin

pıhtılasma için genetık testlere adetın bır etkısı yok herzaman yapılabılır ancak ekstra baska tahlıllerde yapılacaksa bılemıorum

Sagol canim beni aydinlattigin icin

canım düşük sonrası 2 ay bekle ve testleri öyle yaptır yoksa yanlış sonuç veriyor başıma geldi doktor 2 ay bekle dedi dinlemedim 2 ay sonra tekrarlattım sonuçlarımın birbiriyle alakası yoktu yani bu genetikler dışındakiler ve adetli olmamanı tavsiye ederim aptt falan isterse sonucunu etkiler insallah testlerin temiz çıkar..

Canim ben 25 ekimde kurtaj oldum 3 ay doldu. Adetli olmak bide acmi gitmek gerekiyor bu test icin benim randevu 2de ogleden sinra kan alinirmi surekli ariyorum hastaneyi acan yok, sekretere adet durumunu sordum bilmiyorum dedi,

duyduguma gore sende bursadanmısın ve gecen gebelıgınde ıgne kullanmana ragmen dusuk ytapmıssın sanırım. benımde oyle oldu son gebelıgımde 3 gebelıgımde ıgne kullanmama ragmen düşük oldu. o düşükten sonra nasıl bır tedavı uygulandı canım sana bılgılendırırsen cok mutlu olurum

Topraaammmm hoşgeldinnn nasılsın?
Cemocan arkadaşım, bana da doktorunun kim olduğunu ve nerede doğum yaptığını söyleyebilir misin?

hosbuldukkk toprammmmm valla nasıl olayım canım yaa doktor aramakla mesgulummm sen nasılsınnn toprammmmmmm

hosbuldukkk toprammmmm valla nasıl olayım canım yaa doktor aramakla mesgulummm sen nasılsınnn toprammmmmmm
Kolay gelsin canım benim. Ben de napiyim, çalışıyorum işteyim. Bebek çalışmalarına ara verdik geçici bir süre. Bu arada başka bir problemden ötürü doktora gittim cumartesi, gitmişken vajinal muayene de oldum, smear fln verdim. Hormon testlerine göre yumurtaların çatlamıyor gibi görünüyor dedi dr. Haftaya bi test yapılacak, bakalım sonuç ne olacak. Tek dert pıhtılaşma değil şu aralar yani

saol canım benımm. oyyy canımm yaaaa rabbım hepimizee şifaa versınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…