Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

neden haftada 2 gün?
hergün almak gerekir demişti genetik doktou bana
siz araştırmaya başlayın en iyisi
bu pıhtılaşmayla ilgili şu doktorlar farklı konuşmasa cok iyi olacak

neden haftada 2 gün?
hergün almak gerekir demişti genetik doktou bana
siz araştırmaya başlayın en iyisi
bu pıhtılaşmayla ilgili şu doktorlar farklı konuşmasa cok iyi olacak

bilmiyorum ki öyle söyledi bana hematoloji doktoru.. genetik doktoru seminerdeydi onunla görüşemedim.. 2 hafta sonra gelecek o zaman görüşücem.. 2 ay daha korunucam o arada hepsini halletmek istiyorum inşallah.. ama bakalım hayırlısı..

Gebe kalmadan önce coraspin ve folik asit, hamile kalınca da iğne kullandırırlar cnm sana, genel tedavi şekli bu çünkü çok geçmiş olsun

Merhaba Hanımlar.. Ben yeni kürtaj oldum.. 2.gebeliğimdi. 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. Çok şükür birtane oğlum var..İlk hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım. İkinci gebeliğim 6 sene sonra tekrar denediğimde bu şekilde sonlandı acaba merak ettiğim kan pıhtılaşması hastalığı ilk gebelikte yokken 2.gebelikte sonradan ortaya çıkabilcek bir durum mudur? tekrar hamile kalmak istiyorum kısmetse ama aynı şey olur mu diye korkuyorum eğer pıhtılaşma sorunu varsa önlem almak isterim ama ilk düşük olduğu için istemedi dr. Cevap verirsenin çok memnun olurum. Ne yapmalıyım acaba..

pihtilasmasi olanlarda bazen gebelik sorunsuz devam ederken ikinci gebelijler dusukle sonuclanabiliyr. (gecmis olsun buarada).
ama her dusuk pihtilasmadan olacak diye de birsey yok. bazen embriyodaki kromozom bozukluhundan da olabiliyr. kuzenimin ilk iki gebelihi dusukle sonucland. ucuncu bebegi saglikli oldu. sonra iki dusuk daha yapinca pihti testlerinde problem cikti ve 6. gebeliginde de saglikli bebgi bizim ibi ignelerle oldu. yani iki kizi var suan.
size hastanler tek dusuk diye tets yapmaz. eger imkaniniz varsa ozelde Trombofili Paneli testlerini yaptirabilirsiniz. sanirim maliyeti 800-900 tl arasinda degisiyrmus. ona gore dr size yon verebilir.

çok teşekkür ederim cevabınız için..
özel dr.a oldum kürtajı .. ama dr. herhangi bir test önermedi. bir ay regl olduktan sonra tekrar korunma hemen hamile kalabilirsin dedi ama bu konu tabi kafama takıldı. Acaba.. yeniden hemen denemeli miyim? Test yaptırsammı..? Tabi Allahın takdiri demekten başka çare yok? Devlet hastanesine gitsem yönlendirirler mi?

Birde gebeliğim sırasında kan tahlili yaptırdığımda karaciğer enzimleri biraz yüksek çıkmıştı. Dr.bununla ilgili birşey söylemedi. Tekrar yaptıracağım ama bu enzimlerin yüksek olması herhangi bir işaret midir?

karaciger enzimlerinin etkisi oldugunu sanmiyrm.
dedigim gibi yapilan testin adi Trombofili Paneli.
eger akliniza cok takildiysa testi yaptirip oyle gebeligi deneyin derim. devlet hastanesi yapmaz suan size. yine de sansinizi deneyin isterseniz. universite hastanleri yapiyr onlar da arka arkaya 2-3 dusuk olmadan yapmiyrlar. gerek yok derler. yine de sorun.

Çok teşekkür ederim.. onca insan bir sürü kayıplar yaşıyor ..Allah yardımcımız olsun.. hepimizin inşallah.. Sizede bebeginizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim.. onca insan bir sürü kayıplar yaşıyor ..Allah yardımcımız olsun.. hepimizin inşallah.. Sizede bebeginizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

amin cok tesekkur ederim. ilk ikisini kaybettim ben de. bu ilk olacak kismetse.
ilki 8+4 de ikinicisi 8+1 de dustu. her gittigim dr. mutlaka 3 ay korun demisti. akliniz da olsun. 1 ay az geldi bana.

ilki 8+4 de ikinicisi 8+1 de dustu. her gittigim dr. mutlaka 3 ay korun demisti. akliniz da olsun. 1 ay az geldi bana.

sizin ilk 2 gebelik arasında kaç ay vardı..? Sizde sorun çıkmışmıydı..2.sinden sonra mı testler yaptırdınız.?

sizin ilk 2 gebelik arasında kaç ay vardı..? Sizde sorun çıkmışmıydı..2.sinden sonra mı testler yaptırdınız.?

ikisinin arasi 3 ay korundum. 4. ay gebeydim cnm.
o da dusunce test yaptirlar. 3 dr pihtilasma var dedi 3 dr yok dedi. derken bi dr 3 ay, biri 6 ay, biri 9 ay korun dedi. ben de 5 ay bekledim. 6. ayda gebe kaldim. gebe kalmadan once aspirine basladim. gebe kalinca da hem aspirin hem de igneyle devam ediyrm.

Hamile olan arkadaslar bebeklerinizin kalbini duydunuz mu iğneyle aspirin gerçekten işe yariyormu bende iki kere kürtaj oldum olursa eğer bu ilk olacak hamile değilim merak ettigim konu sağlıklı bi şekilde kucağına alan varmı iğnenin gerçekten faydası oluyor mu

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim ,öncelikle Allah yardımcınız olsun.Ben de 3 düşük yaşadım .İlki 6 aylık ,3 aylık ve 8 haftalık. Gerçekte çok kötü bir duyqudur Allah düşmanıma bile götermesin . Düşüklerden sonra testler yaptırdım ve kanda pıhtılaşma çıktı .Doktorum hamilelik olursa fraksiparin diye iğne var ondan kullanıcaksın demişti .Şimdide hamile kalamıyorum .Önümüzdeki ay tüp bebek planlıyoruz bakalım Allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar sizlere belki bir destek belki bir ümit olur diye grubunuza yazmak istedim umarım faydası olur..ben 2009da evlendim 2011şubatta kalp atışı alınamadıği için on haftalik bebeğim kürtaj oldu ikinci hamilelikte 2013 Şubatta oldu oda ben farketmeden düşmüş bir sürü tahlil aşamasından geçtikten sonra pıhtılaşma problemi olduğu ortaya çıktı hemen asprın e başladiM ve başladıktan ikinci ay da hamile kaldım hamilelik öğrendiğim ilk gün iğne de başladı şu an 6aylık hamileyım hergün iğne oluyorum aspirin e de devam ediyorum çok şükür Rabbim bana bu günleri gösterdi çok dua edin hayırlısıni isteyin O gerçekten çok merhametli inşallah en yakın vakitte sizlere de nasip etsin Allaha emanet olun..

merhaba birkaç sorum olacaktı cevaplarsan sevinirm aspirine ve iğneye ne zaman başladın acaba

merhaba birkaç sorum olacaktı cevaplarsan sevinirm aspirine ve iğneye ne zaman başladın acaba

temmuz ayinda aspirine basladim. 12 agustosta regl oldum ama aspirini hic birakmadim. sonra regl olmadim
4 eylulde gebeligimi ogrendim ama dr.larin birbirlerine ters dusmelerinden dolayi 5+5 de igneye basladim.

Merhaba canim ben de sinan hocaya gidiyordum.tesadufen oldu aslinda. 4 yasinda bir oglum var bu yaz hamileligin 5. Haftasinda kadin dogum doktorum bebegin kalp atislari duzenli degil dediginde bir arkadasimin tavsiyesiyle gittik.sinan bey yuzume bakar bakmaz mutasyon var dedi.testlerde de cikti 6. Haftada kalp atislari yoktu kurtaj oldum. Ardından 1 yıllık bir egitim için yurt dışına cıkmam gerekti.acıkcası ne sınan hoca nede diyetisyen ile ayrıntılı konusamadık.durumu yeni yeni kabullenebiliyorum 1 ay ilaçları düzenli içtim 4 aydır içmiyordum. Tekrar başladım. Eylül gibi tekrar sinan hoca ile görüşücez. İnşallah hamilelik için bir sorun olmaz.
Bikaç sorum olacak sana; ne zamandır diyete aynen uyuyorsun? (Sabah,öğle,aksam olarak ve yasaklar) hamile kalman da sorun oldu mu?
Cok tesekkürler
Güzel bir hamilelik,kolay bir dogumla bebeğini kucagına alman dileğiyle... Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri gebeliğimi 04 lük clexane günde bi doz kullanıyorum bide öğlenleride coraspirin kullanıyorum siz clexane iğne günde kaç kere kullanıyosunuz başka bir doktor 06 lık kullanmalısın demişti kafam çok karışık

Hayalperisi sendeki mutasyon neydi acaba ve kilon kaç bana da doktor 0,6 lık iğne verdi 70 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…