çok çok teşekkür ederim.. doktor bana iğneden hiç bahsetmedi ama sanırım hamileyken kullanmam gerek.. gerçi doktor ramotolojiye gönderdi beni bir de onlar araştırsın sonra görüşelim dedi.. şimdilik haftada 2 gün folbiol kullanıcakmışım..
neden haftada 2 gün?
hergün almak gerekir demişti genetik doktou bana
siz araştırmaya başlayın en iyisi
bu pıhtılaşmayla ilgili şu doktorlar farklı konuşmasa cok iyi olacak
Gebe kalmadan önce coraspin ve folik asit, hamile kalınca da iğne kullandırırlar cnm sana, genel tedavi şekli bu çünküarkadaşlar iyi günler.. ben tahlil sonuçlarımı bugün aldım.. mthfr c677t homozigot mutasyon çıktı bende.. bu ne demek?.. bundan sonra ne yapmam gerek.. doktor sadece folik asit verdi.. kan sulandırıcı bir şey kullanmam gerekir mi?..
Merhaba Hanımlar.. Ben yeni kürtaj oldum.. 2.gebeliğimdi. 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. Çok şükür birtane oğlum var..İlk hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım. İkinci gebeliğim 6 sene sonra tekrar denediğimde bu şekilde sonlandıacaba merak ettiğim kan pıhtılaşması hastalığı ilk gebelikte yokken 2.gebelikte sonradan ortaya çıkabilcek bir durum mudur? tekrar hamile kalmak istiyorum kısmetse ama aynı şey olur mu diye korkuyorum eğer pıhtılaşma sorunu varsa önlem almak isterim ama ilk düşük olduğu için istemedi dr. Cevap verirsenin çok memnun olurum. Ne yapmalıyım acaba..
çok teşekkür ederim cevabınız için..
özel dr.a oldum kürtajı .. ama dr. herhangi bir test önermedi. bir ay regl olduktan sonra tekrar korunma hemen hamile kalabilirsin dedi ama bu konu tabi kafama takıldı. Acaba.. yeniden hemen denemeli miyim? Test yaptırsammı..? Tabi Allahın takdiri demekten başka çare yok? Devlet hastanesine gitsem yönlendirirler mi?
Birde gebeliğim sırasında kan tahlili yaptırdığımda karaciğer enzimleri biraz yüksek çıkmıştı. Dr.bununla ilgili birşey söylemedi. Tekrar yaptıracağım ama bu enzimlerin yüksek olması herhangi bir işaret midir?
karaciger enzimlerinin etkisi oldugunu sanmiyrm.
dedigim gibi yapilan testin adi Trombofili Paneli.
eger akliniza cok takildiysa testi yaptirip oyle gebeligi deneyin derim. devlet hastanesi yapmaz suan size. yine de sansinizi deneyin isterseniz. universite hastanleri yapiyr onlar da arka arkaya 2-3 dusuk olmadan yapmiyrlar. gerek yok derler. yine de sorun.
Çok teşekkür ederim.. onca insan bir sürü kayıplar yaşıyor ..Allah yardımcımız olsun.. hepimizin inşallah.. Sizede bebeginizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
amin cok tesekkur ederim. ilk ikisini kaybettim ben de. bu ilk olacak kismetse.
ilki 8+4 de ikinicisi 8+1 de dustu. her gittigim dr. mutlaka 3 ay korun demisti. akliniz da olsun. 1 ay az geldi bana.
sizin ilk 2 gebelik arasında kaç ay vardı..? Sizde sorun çıkmışmıydı..2.sinden sonra mı testler yaptırdınız.?
amin cok tesekkur ederim. ilk ikisini kaybettim ben de. bu ilk olacak kismetse.
ilki 8+4 de ikinicisi 8+1 de dustu. her gittigim dr. mutlaka 3 ay korun demisti. akliniz da olsun. 1 ay az geldi bana.
merhaba birkaç sorum olacaktı cevaplarsan sevinirm aspirine ve iğneye ne zaman başladın acaba
Sumay'cım merhaba hacettepe 'de hangi profa gitmiştin ben de oraya gidiyorum Sinan hocaya yaklaşık 1 yıldır folbiol, becozyme complex, çinko tablet, coraspin ve aynı şekilde diyet yapıyorum. Şuan 3 haftalık hamileyim 5. haftada gidicem inşallah hocaya bakalım ne diyecek. Hamile kalır kalmaz clexane 02 ye başla demişti hemen başladım hakkımızda hayırlısı inşallah.
Arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri gebeliğimi 04 lük clexane günde bi doz kullanıyorum bide öğlenleride coraspirin kullanıyorum siz clexane iğne günde kaç kere kullanıyosunuz başka bir doktor 06 lık kullanmalısın demişti kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?