Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bugün başladım iğneye beta hcg yeterince yükselmedi acaba bu iğnenin faydası olur mu?

:2:

24 ten 77 ye çıktı 5 günde clenaxe 0.4 ml çok mu kötü değer

cnm yaklasik 140 larda olmaliydi degerin. biraz dusuk kalmis ama belli de olmaz. insallah artarak devam eder. sen igneni hep ayni saatte yap. aspirin aliyrsan onu da hep ayni saatte al..ama igne sabahsa aspirin aksam olsun ya da tam tersi. doktorun ne dedi beta degerine?

Artmalıydı dedi ama pazar günü bir daha baktır beta hacağım ye ona göre bir karar veririz dedi

Gebeliği öğrendikten sonra başladım canım

bende senin gibiydim il k gebeliğimde sonradan öğrendim bthcg düşük artıyo canım umarım faydası olur.ben sonrakinde bthcg 8 çıkınca başlamıştım değerler artmıştı .gebelik öncesinde başlamak gerekmiş sanırım. inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur rabbim yardımcın olsun

İnş bu 3.gebeliğim ne bileyim sanki nefes alamıyorum bir gerginlik varr üstümde dua edin ne olur artık üzülmek istemiyorum

Kızlar herkese günaydın.. Rabbim canı gönülden evlat sahibi olmak isteyen her kadına anneliği tattırsın inşallah..rabbîm çok fazla aratmasan kucaklarınızı doldursun.. Bende bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum.. Çok umutsuzluğa düştüğüm zamanlarda bu forum bana umut oldu 5. Gebeliğimde kızımı kucağıma aldım şimdi 1,5 yaşında çok şükür elhamdüllîllah.. Beni hatırlayanlar varsa onları da merak ediyorum ne alemdesiniz kızlar?? Ben uzun zamandır foruma uğramadım.. 2.çocuğu düşünüyorum ama arkadaşım asla yapma bu senin için çok riskli diyor.. Kendisi dahilîye uzmanı.. Şimdî ben napmalıyım.. Yaşım 30 olmadan 2. Çocuğumu da yapayım dîyordum ama korkuttu beni sizler doktorlarınızla görüştünü mübu konuda yada 2. Kez gebe olan var mı

merhaba cemocan seni hatırlıyorum, ben de sık sık bu foruma girip yazılanları okurdum, 4. gebeliğimde nihayet oğluma kavuştum ben de. bu ayın 26sında yaşına girecek inş. 2.çocuğu ben de istiyorum yaşım geçmeden (31) ama sana neden öyle demiş arkadaşın anlayamadım, pıhtılaşması olup 2. doğuran biçok kişi var , ilkinde olduğu gibi yine aynı tedaviyi iğne aspirin kullanp , sen de farklı bi durum var mıydı? ona istinaden mi söyledi acaba? Bu arada Allah sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza ve size..

merhaba cemocan bebeğin hayırlı olsun mesaj geçmişine baktım sendeki pıhtılaşma neydi canım iğne aspirin kullandı mı? ve iğneyi ve aspirini ne kadar kullandın tşk ederim

Sağlıklı uzun ömürler versin Mevla. Doğum normal mi sezeryan mı oldu? iğneyi ve coraspini ne zaman bıraktınız acaba?

kardeşim Allah razı olsun olmayanlara da versin gerçekten zor bi sınav. bizimki sezeryan oldu. doktorlar cesaret edemedi corasp. çok önce bıraktım yanılmıtorsam 1-2 ay önce iğne son gün vurulmadım. hastane çok önemli teyzemin kızı da aynı sorunu vardı o ankarada devlet hastanesinde normal doğum yaptı. benimki özeldi.

sandy kaçlık iğne kullanıyorsun?

kızlar bende aranıza katıldım.1 kızım var.3 ay önce 8 haftalık kaybım ve gecen ay kımyasal gebeliğim oldu.Kan testı sonucu mhftr 677 heterozigot olduğumu öğrendim. Doktorum hamile oluncaya kadar gün aşırı fragmin iğne verdi.iğne olmadığım günlerde de coraspın içmemi söyledi. bunların yanı sıra b vıt kompleksı ve folıdoce kullanıyorum...Ama sizleri okuduğum kadarıyla herkes hamiş olduğu gun iğneye başlamış kafam karıştı...

:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…