- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
kızlar bugün başladım iğneye beta hcg yeterince yükselmedi acaba bu iğnenin faydası olur mu?
kac gunde kactan kaca cikti beta?
bir de igne hangisi ve kaclik merak ettim.
:2:
24 ten 77 ye çıktı 5 günde clenaxe 0.4 ml çok mu kötü değer
cnm yaklasik 140 larda olmaliydi degerin. biraz dusuk kalmis ama belli de olmaz. insallah artarak devam eder. sen igneni hep ayni saatte yap. aspirin aliyrsan onu da hep ayni saatte al..ama igne sabahsa aspirin aksam olsun ya da tam tersi. doktorun ne dedi beta degerine?
Artmalıydı dedi ama pazar günü bir daha baktır beta hacağım ye ona göre bir karar veririz dedi
İnş tedaviyle ve allahn izniyle kavuşuruz bebişlere. Rabbim şifa versin. Karşısnda normal yazanlar sorunsuzmuş.bende yeni ögrendim böyle oldugunu.
kızlar bugün başladım iğneye beta hcg yeterince yükselmedi acaba bu iğnenin faydası olur mu?
canım coraspirin kullanmıyomuydun gebelik düşünmeye başlayınca
Gebeliği öğrendikten sonra başladım canım
bende senin gibiydim il k gebeliğimde sonradan öğrendim bthcg düşük artıyo canım umarım faydası olur.ben sonrakinde bthcg 8 çıkınca başlamıştım değerler artmıştı .gebelik öncesinde başlamak gerekmiş sanırım. inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur rabbim yardımcın olsun
İnş bu 3.gebeliğim ne bileyim sanki nefes alamıyorum bir gerginlik varr üstümde dua edin ne olur artık üzülmek istemiyorum
Kızlar herkese günaydın.. Rabbim canı gönülden evlat sahibi olmak isteyen her kadına anneliği tattırsın inşallah..rabbîm çok fazla aratmasan kucaklarınızı doldursun.. Bende bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum.. Çok umutsuzluğa düştüğüm zamanlarda bu forum bana umut oldu 5. Gebeliğimde kızımı kucağıma aldım şimdi 1,5 yaşında çok şükür elhamdüllîllah.. Beni hatırlayanlar varsa onları da merak ediyorum ne alemdesiniz kızlar?? Ben uzun zamandır foruma uğramadım.. 2.çocuğu düşünüyorum ama arkadaşım asla yapma bu senin için çok riskli diyor.. Kendisi dahilîye uzmanı.. Şimdî ben napmalıyım.. Yaşım 30 olmadan 2. Çocuğumu da yapayım dîyordum ama korkuttu beni sizler doktorlarınızla görüştünü mübu konuda yada 2. Kez gebe olan var mı
Sağlıklı uzun ömürler versin Mevla. Doğum normal mi sezeryan mı oldu? iğneyi ve coraspini ne zaman bıraktınız acaba?
Ben 12 haftalik hamileyim. Doktor 36haftada aspirini birakicaz dedi. Clexane devam edecek dogumdan sonra 1ay daha kullanicakmisim. Bende heterozigotum. Doktorumun verdigi bilgi boyle
Ama herkesin ka degerleri vs. farkli. Doktorlar kisiye gore islem yapiyorlar. Sen yinede doktorunu dinlemelisin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
clexane 0.4 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?