Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cemocan 2. i dusunmek neden riskliymiş ki senin için? Ben ilkini pıhtılasma problemimi bilmeden dogurdum. 2. i kaybettim 8 haftalıkken. 3.u de cok sukur ignelerle falan dgurdum.Pıhtılasma 2. cocuk için risk teskil etmez bence igneni vs kullanrsan,ama ozel bir durumun varsa bilemiyorum.

Slm Duygu'cum işte özel bir durumum yok burcu_gen'e yazdığım gibi mutasyonlarım .. Ben İzmir kent hastanesinde hematolog Prof doktor İsmet beye gitmiştim doğumdan sonra oda aynı şeyi söylemişti pıhtılaşması problemi olan kadınlarda her hamilelik riski 10 kat artırır diye aynısını doktor olan arkadaşım da söyleyince açık konuşmak gerekirse tırstım yani.. Valla hayatımız çok zor ya yıldım yoruldum vallahi

O yazını atlamısım...evet hamilelik gecirince pıhtılasma olayı riski artiyor, dogru.. Ama 2. hamilelikte de igne dozajı zaten ayarlanyor.. 0.4 luk değil de 0.6 lık kullandirir eger gerekli gorurse... Antifactor XA diye bir test ile ignenin yeterli olup olmadigi belli aralıklarla bakılıyor, değilse dozaj değiştiriiyor.. oldukca yorucu bir surec haklısın:-(

duygu merhaba seninle durumlarımız benziyorbende ilk çocuğumu pıhtılaşma problemi bilmeden doğurdum. sonra 8 haftlıkken kürtaj oldum. şimdi tekrar istiyorum Allah nasip ederse sendeki problem neydi canım nasıl bende mthr 677 heterozigot var. şimdi sadece aspirin kullanıyorum. Sen iğne ve aspirine ne başladın ne kadar kulandın dozların neydi? bu konuda biraz yardımcı olursan çok sevinirim. tecrübelerini anlatmanı bekliyorum tşk ederim

canım şuan hamilemisin bilmiyorum ama ilk hamileliğinde iğne ve aspirin kullanmışsın sanırım. iğneye ve aspirine ne zaman başlamıştım cevap verirsen sevirinim tşk ederim. ve dozları ne kadardı
Şu an sanırım hamile değilim ya da belki kimyasal gebelik geçiriyor olabilirim. Ilk sayfada benim son hamileliğimin tüm detayları var. Önce orayı incele istersen sonra yine soracağın birşey olursa cevaplayayım.

Benim mutasyonum tek ve en önemsizlerden. Doktorum risklerden bahsetmedi aksine beni teşvik ediyor 2. İçin. Hatta Eylül'e kadar hamile kalamazsam tüp bebek deneyeceğiz ki biliyorsun hormon tedavileri de ayrıca bir tehlike bizim için. Tek çocuklu bir sürü kişi var ve bizim ne kadar zor çocuk sahibi olduğumuz göz önüne alınırsa ve de arkadaşının dediği gibi risk senin için çok yüksekse boşver ikinciyi ama doktor sorun olmaz derse o zaman dene bence. Duru'ya haksızlık olmaz, senin başına birşey gelmesi daha büyük haksızlık olur bence.

ben de iki doktor arasında kaldım. birisi büyük ihtimal sezeryan diyor, diğeri iğne normal olmasına engel değil diyor. iğne kullanıp normal doğum yapan çokmuş. hayırlısı olsun ama sonrasında çok sıkıntı olduğunu bildiğim için sezeryandan çekiniyorum ben

burcu evet baktım canım 10.haftada sonrada dozu iki katına çıkarmış bununla ilgili bir test yapmışmıydı neye göre dozu yüksetti acaba 10.haftadan sonra asripirn kullanmadın sanırım

bu genetik bir problemse acaba kardeşimde de olur mu?

Olabilir ben tek çocugum doktor kardesım yok dıyınce baba tarafından kuzenın varsa onlarda da olabilir demişti tabi olmayabilirde inşallah da çıkmaz yinede küçükte olsa bi risk varsa önceden öğrenmekte fayda var

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sumer merhababebeğin hayırlı uğurlu olsun inş. genetikte hangilerinde problem çıktı acaba[/QUOTE]

Tesekkur ederim sagolasın su anda test sonuclarım yanımda degıl yanlıs hatrlamıyosam 5 faktorden sadece tek faktorde mutasyon vardı yanında heterozigot yazıyodu digerleri normaldi bıde en altta 5g/5g dıye bisey yazıyodu ben cok anlamadım zaten

Hayrli geceler arkadaslar..ocakta düsük yasadim sonra pihtilasmaya baktirdim sonuclar bugun elime ulasti..5 farkli degere bakilmis bunlardan 4 ü negatif fakat MTHFR A1298C mutasyonu homozigot yaziyor.bu ne demek simdi pihtilasma mi var..bu gibi sonucu olan lutfen yardim edebilir mi.risk yuksek mi.hamilelikte hap yeterli mi ignede kullanilmaso gerekiyor mu..

canım çok yüksek ihtimalle iğne kullanman gerek benim aynı değer heterizigot cleaxsan kullanıyorum ben...heterizigot homozigottan daha iyi bir durum demişlerdi bana..sorunu bulmuşsun nasıl olsa iğneden korkma hiç bende 3 kayıptan sonra öğrendim

Saol canm ..hayirlisiyla hamile kalalimda igne hic yok gozumde....ama bazi doktorlar igne yazarken bazilari geerek gormuyormus.bu yuzden ön bilgim olsun istedim...simdi bebe aspirini kullanmaya basliycam sanirim..

sibel merhaba senin hangisinde problem vardı canım. şuan hamilesin maşaallah ne güzel. gebelikten önceve sonra gebelik sırasında neler kullandın anlatabilirmisin

sibel merhaba senin hangisinde problem vardı canım. şuan hamilesin maşaallah ne güzel. gebelikten önceve sonra gebelik sırasında neler kullandın anlatabilirmisin

Cnm selam benim mthfr A1298C heterizigot bende ayrica rahim agzi yetmezligide var 3 kayiptan sonra insallah 4. Yu kucagima alnak nasip olur...gebelik oncesi gunde bir coraspirin yine gunde bir solgar marka folik asit basladim en yuksek mg o dediler ama galiba cokta ilgisi yokmus..4 haftalikken gunde bir 4000 lik ceaxsan basladim cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kan testi ile mi öğrendin gebeliğini aspirinde devam ediyormusun içmeye ve kanaman oldumu bu iğnelerden dolayı bana 0.6 lık verdi 70 kgyim. İğnelerle birlikte progeston kullanmayada başladın mı fitil olarak mı kullandın canım kusura bakma bu konuda çok soru soruyorum ama hiç bilgim yok ilk defa kullanıcam şuan korunmuyorum

Bende pıhtılaşma sebebi yüzünden ılk bebegımı24 ıkıncı bebegımı 23 haftalıkken kaybettım ılkıneprevıa dedıler ıkıncısıne sbep arterlerden beslenemedıgu soylendı genetık sonucumda bırsey yok dedıler kan tahlılerım temızmıs Zeynep kamıl hastanesı hıc ılgılenmedı bıle 3 hamıle kalınca paraya kayıp erdem hastanesıne gıtmeye basladım butun terslerine bakıp her ıhtımale karşı ılk aydan bana coraspırın progostan başlandı çok şükür rabbıme suan ne kanamam var ne sıkıntım 24 hafta 3 günlük olduk allahım bundan sonrada bırsey çıkmaz umarım bebegım bıraz oynamaları ağırlaştı ama takmamaya çalışıyorum umarım sorun çıkmaz allahım ınsallah herkese sağlıkla yavrularımıza kavuşmayın nasip eder

canım tam anlamadım şuan hamilesin sanırım ve ilk aydan itibaren aspirin ve progeston kullanmaya başladın değilmi. İğne kullandın mı canım . Aspirin kullanmaya başlayınca mı kanaman oldu. Aspirini gebelikten önce de kulandın mı

canım estağfurullah istediğini her zaman sorabilirsin aspirin kullandım ilk hafta kanama oldu aspirini kesti sadece 0.4 lük iğne kullanıyorum şuan kilo benim senden baya fazla 85 progestanı önermiyo benim doktor hiç bir faydası yok akciğer onu atıyo dedi o yüzden pruluton die haftalık bir iğne oluyorum tam doz

Hayır ıkı gebelık bıttı bu üçüncüye hamıleyım sadece coraspırın kulanıyorum pregestanı kestık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…