aspirine gbe kalmadam basladim. hic kesmedim. hem yumurtlamada hem de adet doneminde ictim ben. 1,5 ay sonra gebe kaldim. 5+5 de de igneye basladim. cunku dr degistirdim. diger dr.lar igne vermedi..ben de icime sinmedigi icin dr degistirdim. o hemen igneye baslatti 5+5 de.
burada yumurtlama gununden itibaren igneye baslayanlar var.
bazilari da yumurtlamadan sonraki 10. gun kan testi yaptiriyr. poztifi gorurse hemen igneye basliyr. bence adet gecikmesini beklemeden aspirin ya da igne kullanmanda fayda var guzelim.
Canim cok tesekkur ederim o kadar aydinlattinki beni hemen aspirin aliyorum.sende homozigot var doktor sana nasil igne vermiyo benim doktorum kesinlikle igne kullanmami soyledi iyiki baska doktora gitmissin. Bana hile kalinca basla dedi doktorlar baska doktorlarada sordum ama icim rahat etmedi baktim cogu hamile kalmadan once kullaniyo.cok sagol bebeginle birlikte saglikli ve uzun omurleer nasip olur insallah
Cuteheart bise daha sorucam hap ve igneler extra kilo aldirdimi
Kızlar bebiş 6 hafta 3 günlüktü dün :) rabbime şükürler olsun. Clexane 0.6 lık ve corasprin kullanıyorum. İnş saglıkla kavuşurum her isteyen gibi.
Bu sabah uyandıgımda tuvalete gittim ve inanılmaz bi baş dönmesi göz kararması oldu aynı anda miğdem bulandı. Zorla yavaş yavaş yataga yattım ve inanılmaz bi kulak uguldaması oldu. Sonra geçti şuan iyiyim.bu neydi anlamadım ve çok korktum. Siz böle bişey yaşadınızmı yardımcı olun lütfen yoksa gideyimmi doktora bilemedim.
Rabbim korusun benide bebişide.
Bidesat tarihime göre küçük bebek bu sorun olurmu.büyümesi için yapmam yemem gereken bişiler varmı
Yumurta muz kivi ceviz süt yogurt günlük tüketiyorum.
cnm. aslinda sabah okudum yazdiklarini ama yazamadim bir turlu. dedigin olayi gebelikten dolayi yasadigini sanmiyrm. ben bu tarz bir hastalik gevirdim ve ona bemzettim. mutlaka bir kbb doktoruna en kisa zamanda gorun ki cnm.icin rahat etsin.
soyleki bas donmeni bana tanimlayabilir misin? yer mi kaydi, yoksa etrafinda ne varsa alt ust olacak sekilde mi dondu? bir de ne kadar sure surdu bas donmen tahminen?
Baş dönmem şöyleydi.daha çok kendim döndüm gibi oldu ve gözlerim karardı ve ellerimin arasına aldım başımı.en fazla 4 saniye sürmüştür.sonra geçti yavaşca kalktım yataga yattım ayaklarmın altına yastık koydum.ama kulak uguldaması 1 yada 2 dakika sürmüştür. Yarım saat yattıktan sonra kaltım kahvaltımı yaptım şu saat eldu bidaha olmadı öyle.
Ben geçen sene 2 kimyasal gebeliğim oldu 2 ay arayla.ikincisinde bu şekilde başdönmem göz kararmam oldu ve bayıldım öglene kadar 4 defa bayılmıştım ozaman.ve ondan sonra araştılırdı beyin damarlarımda ufak tıkanıklık varmış.corasprine başlamıştım. Ve pıhtılaşma oldugunu ögrenmiştim.
Açıkcası o anlar aklıma geldi ve çok korktum evde yalnızım bu hafta eşim yok..
Sen nasıl bi hastalık geçirdin.
Kızlar bebiş 6 hafta 3 günlüktü dün :) rabbime şükürler olsun. Clexane 0.6 lık ve corasprin kullanıyorum. İnş saglıkla kavuşurum her isteyen gibi.
Bu sabah uyandıgımda tuvalete gittim ve inanılmaz bi baş dönmesi göz kararması oldu aynı anda miğdem bulandı. Zorla yavaş yavaş yataga yattım ve inanılmaz bi kulak uguldaması oldu. Sonra geçti şuan iyiyim.bu neydi anlamadım ve çok korktum. Siz böle bişey yaşadınızmı yardımcı olun lütfen yoksa gideyimmi doktora bilemedim.
Rabbim korusun benide bebişide.
Bidesat tarihime göre küçük bebek bu sorun olurmu.büyümesi için yapmam yemem gereken bişiler varmı
Yumurta muz kivi ceviz süt yogurt günlük tüketiyorum.
meraba canım benmde bebegim sat tarihine göre kücük görünuor bes haftalık olması gerekior fakat ultrosyonda 3 hafta cıktı bebekde kesede vardı fakat bebek az gelişmiş dedi doktor 28 ne knrola cagırdı fakat korkuorum bunada kaybedersem ben naparım diesen bu asamada neler yasadın kalp atısı kese bebek görüntüsü vs?
gecmis olsun cnm. benim hastaliktan degil ama belirtiler benziyrdu. onun icin bosver sen.
tansiyonun da dusmus olabilir bu arada. genelde tansiyonun aniden dusunce de basin asiri doner, mihden bulanir ve kulagin uguldar.
gobek deliginin sagina ya da soluna 4 parmak mesafeden yapacaksinya kızlar bişey sormak istiorumm bende yeni hamileym kanpıltılasması var clexane 0.4 kullanıorum göbekden fakat tam olaral dogru yere vurdugumdan emin diilmm tamm yerini tarif edecek var mı?
Tansiyon düşüklüğü yaşıyorum zaten oyüzden buyaşıma kadar az sık yerim hep.rabbim dermnsız dert vermesin. Başucuma yicek bişiler koyarım artık kalkmadan yerim. Geçmiş olsun sanada ozaman.
Hamileliğin nasıl gidiyo inş bizde son hafta hecanına erişip kavuşuruz emanetlerimize. Rabbim korusun.
gobek deliginin sagina ya da soluna 4 parmak mesafeden yapacaksin
tansiyonun icin gunde 1 tane maden suyu tavsiye ederim. dengeler tansiyonunu. bu durumu da doktoruna bildir mutlaka.
sukur suana kadar guzel geldim. Allah kismet ederse son haftalarim artik. hayirlisiyla tamamlarim insallah.
Kizlar merhaba uzun suredir takip ediyorum bu siteyi yeni üye oldum. Bende uc dusuk yaptim. 2. Gebelik 6 haftalik oldu bos gebelikti .3 gebelik 4 haftalikti ikiside kurtaj oldum samsundayim fakultede ozel olrak doçent gittim .rahimde septum vardi ameliyat oldum.heterezigot cikti tahlillerimde hamile kalinca igne ve hap kullancakmisim.ben gunum gecince bebe aspirin almayi düşünüyorum .hamileligim anlasilana kadar gec olur diye korkuyorum bilgi verirseniz sevinirim
Tmm doktor kontrolüne gittgmde anlatırım doktora olanı. Maden suyu ilk defa duydum hemen içip öle yatayım ozaman.
inş saglıkla kavuşucaksın bebişine allahın izniyle..
Kızmı erkekmi .
Ya bide bişi sorcam ultrason resminde bebişin boyu crl olarak yok bende size yazan yerde 6mm yazıyo omu acaba.
bem gebeligimin basindan bu yana (suan 35 haftam bitti) toplam 9,5 kg aldim cnm. yani hiccccc kilo yapmaz merak etme.
ama claxane kullanlarin bazilarinda (ben de var.bir iki akadasta da oldu) karaciger enzimlerini biraz bozabiliyor. ama onun icin de bir tedavi vs yapilmiyor. bir zararini da gormedim. sanirim igneler bitince normale donuyormus
Merhaba sudenaz
Tahlil sonucun tek mutasyon heterozigot mu? Bende 3ü heterezigot.agustosta kurtaj oldum. Tekrar hamilelik ekimden sonra dusunuyorum. Dr um 1 yil kullanmak uzere haftada 2 becozym,1 folbiol,3 kez asprin verdi.iki aydir duzenli kullaniyorum ve 6 ay daha devam edicem.hamilelikle birlikte igneye baslariz demisti dr um.
Kendi Doktoruna danismalisin tabi once ama hamilelik oncesinde asprin,folik asit kullanmak cok onemli demisti benimki...
Ben de hamileligi ogrenip ignenin gec kalmasindan korkuyorum....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erkek kuzucugum)
size yazmiyo benim usg lerde. cl yazaiyr. 6+4 te kain usg ile 5.1 mm idi. simdi koca adam oldu masallah.
sudenazcım merhaba, bence de hemen coraspin 100 ve folbiol kullanmaya başlamalısın. Hamile kalmadan başlamak gerekiyor bunlara.Bende mthfr c677f ve mthfr a1298c.PAI 3 heterezigot var canim.doktorum hamile kaldiktan sonra igne ve hapa baslariz dedi.ama benim dusuklerim erken donemde oldugu icin bu sitede cogu hamilelikten once hap kullaniyo doktor sitesine uyeyim ben ordaki doktorun biride hap almami onerdi sende bilgi verdin teşekkür ederim simdi kesinlikle alicam aspirin. Sen neden uzun sureli korunuyosun doktorun neden 1 senelik tedavi verdi anlamadim. Heterezigotta boyle biseye gerek yokki.vitaminlerin nasil cikti benim protein s 45 cikti aralik 50 130 digerleri normal
meraba canım benmde bebegim sat tarihine göre kücük görünuor bes haftalık olması gerekior fakat ultrosyonda 3 hafta cıktı bebekde kesede vardı fakat bebek az gelişmiş dedi doktor 28 ne knrola cagırdı fakat korkuorum bunada kaybedersem ben naparım diesen bu asamada neler yasadın kalp atısı kese bebek görüntüsü vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?