Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim cok tesekkur ederim o kadar aydinlattinki beni hemen aspirin aliyorum.sende homozigot var doktor sana nasil igne vermiyo benim doktorum kesinlikle igne kullanmami soyledi iyiki baska doktora gitmissin. Bana hile kalinca basla dedi doktorlar baska doktorlarada sordum ama icim rahat etmedi baktim cogu hamile kalmadan once kullaniyo.cok sagol bebeginle birlikte saglikli ve uzun omurleer nasip olur insallah

amin. insallah hepimiz saglikla kavusalim kuzucuklarimiza.

Cuteheart bise daha sorucam hap ve igneler extra kilo aldirdimi

bem gebeligimin basindan bu yana (suan 35 haftam bitti) toplam 9,5 kg aldim cnm. yani hiccccc kilo yapmaz merak etme.
ama claxane kullanlarin bazilarinda (ben de var.bir iki akadasta da oldu) karaciger enzimlerini biraz bozabiliyor. ama onun icin de bir tedavi vs yapilmiyor. bir zararini da gormedim. sanirim igneler bitince normale donuyormus

cnm. aslinda sabah okudum yazdiklarini ama yazamadim bir turlu. dedigin olayi gebelikten dolayi yasadigini sanmiyrm. ben bu tarz bir hastalik gevirdim ve ona bemzettim. mutlaka bir kbb doktoruna en kisa zamanda gorun ki cnm.icin rahat etsin.

soyleki bas donmeni bana tanimlayabilir misin? yer mi kaydi, yoksa etrafinda ne varsa alt ust olacak sekilde mi dondu? bir de ne kadar sure surdu bas donmen tahminen?

Baş dönmem şöyleydi.daha çok kendim döndüm gibi oldu ve gözlerim karardı ve ellerimin arasına aldım başımı.en fazla 4 saniye sürmüştür.sonra geçti yavaşca kalktım yataga yattım ayaklarmın altına yastık koydum.ama kulak uguldaması 1 yada 2 dakika sürmüştür. Yarım saat yattıktan sonra kaltım kahvaltımı yaptım şu saat eldu bidaha olmadı öyle.
Ben geçen sene 2 kimyasal gebeliğim oldu 2 ay arayla.ikincisinde bu şekilde başdönmem göz kararmam oldu ve bayıldım öglene kadar 4 defa bayılmıştım ozaman.ve ondan sonra araştılırdı beyin damarlarımda ufak tıkanıklık varmış.corasprine başlamıştım. Ve pıhtılaşma oldugunu ögrenmiştim.
Açıkcası o anlar aklıma geldi ve çok korktum evde yalnızım bu hafta eşim yok..
Sen nasıl bi hastalık geçirdin.

gecmis olsun cnm. benim hastaliktan degil ama belirtiler benziyrdu. onun icin bosver sen.
tansiyonun da dusmus olabilir bu arada. genelde tansiyonun aniden dusunce de basin asiri doner, mihden bulanir ve kulagin uguldar.

ya kızlar bişey sormak istiorumm bende yeni hamileym kanpıltılasması var clexane 0.4 kullanıorum göbekden fakat tam olaral dogru yere vurdugumdan emin diilmm tamm yerini tarif edecek var mı?

meraba canım benmde bebegim sat tarihine göre kücük görünuor bes haftalık olması gerekior fakat ultrosyonda 3 hafta cıktı bebekde kesede vardı fakat bebek az gelişmiş dedi doktor 28 ne knrola cagırdı fakat korkuorum bunada kaybedersem ben naparım die sen bu asamada neler yasadın kalp atısı kese bebek görüntüsü vs?

Keseyi 5 haftalıkken gördük. Dünde bebiş 6 mm di 6 hafta 3 günlük dedi.şuan gelişimi iyi dedi.sat sormadı 3 yıllık doktorum daha önce 2 kimyasal gebelğim oldu.ama şükür rabbime bin şükür buğünleri gördük. Hayırlısı olsun hakkımızda. Raabbime emanet içimdeki can. Hayırlısı ne ise o olsun . Seninkide geç döllenmedir tatlım dua et bolca rabbime bırakmaktan başka yapcak bişi yok.kucagımıza almak nasip olsun inş.

gecmis olsun cnm. benim hastaliktan degil ama belirtiler benziyrdu. onun icin bosver sen.
tansiyonun da dusmus olabilir bu arada. genelde tansiyonun aniden dusunce de basin asiri doner, mihden bulanir ve kulagin uguldar.

Tansiyon düşüklüğü yaşıyorum zaten oyüzden buyaşıma kadar az sık yerim hep.rabbim dermnsız dert vermesin. Başucuma yicek bişiler koyarım artık kalkmadan yerim. Geçmiş olsun sanada ozaman.
Hamileliğin nasıl gidiyo inş bizde son hafta hecanına erişip kavuşuruz emanetlerimize. Rabbim korusun.

ya kızlar bişey sormak istiorumm bende yeni hamileym kanpıltılasması var clexane 0.4 kullanıorum göbekden fakat tam olaral dogru yere vurdugumdan emin diilmm tamm yerini tarif edecek var mı?
gobek deliginin sagina ya da soluna 4 parmak mesafeden yapacaksin

tansiyonun icin gunde 1 tane maden suyu tavsiye ederim. dengeler tansiyonunu. bu durumu da doktoruna bildir mutlaka.

sukur suana kadar guzel geldim. Allah kismet ederse son haftalarim artik. hayirlisiyla tamamlarim insallah.

Tmm doktor kontrolüne gittgmde anlatırım doktora olanı. Maden suyu ilk defa duydum hemen içip öle yatayım ozaman.
inş saglıkla kavuşucaksın bebişine allahın izniyle..
Kızmı erkekmi .
Ya bide bişi sorcam ultrason resminde bebişin boyu crl olarak yok bende size yazan yerde 6mm yazıyo omu acaba.

Merhaba sudenaz
Tahlil sonucun tek mutasyon heterozigot mu? Bende 3ü heterezigot.agustosta kurtaj oldum. Tekrar hamilelik ekimden sonra dusunuyorum. Dr um 1 yil kullanmak uzere haftada 2 becozym,1 folbiol,3 kez asprin verdi.iki aydir duzenli kullaniyorum ve 6 ay daha devam edicem.hamilelikle birlikte igneye baslariz demisti dr um.
Kendi Doktoruna danismalisin tabi once ama hamilelik oncesinde asprin,folik asit kullanmak cok onemli demisti benimki...
Ben de hamileligi ogrenip ignenin gec kalmasindan korkuyorum....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

erkek kuzucugum )
size yazmiyo benim usg lerde. cl yazaiyr. 6+4 te kain usg ile 5.1 mm idi. simdi koca adam oldu masallah.

Tesekkur ederim canim bende birazdan aspirin almaya gidiyorum.doktor sitesine uyeyim ben ordaki doktorlarada sordum biri simdi aspirin almami onerdi.digeri hamilelikten sonra dedi ben aspirini alicam bi zarari yok sonucta

Bende mthfr c677f ve mthfr a1298c.PAI 3 heterezigot var canim.doktorum hamile kaldiktan sonra igne ve hapa baslariz dedi.ama benim dusuklerim erken donemde oldugu icin bu sitede cogu hamilelikten once hap kullaniyo doktor sitesine uyeyim ben ordaki doktorun biride hap almami onerdi sende bilgi verdin teşekkür ederim simdi kesinlikle alicam aspirin. Sen neden uzun sureli korunuyosun doktorun neden 1 senelik tedavi verdi anlamadim. Heterezigotta boyle biseye gerek yokki.vitaminlerin nasil cikti benim protein s 45 cikti aralik 50 130 digerleri normal

erkek kuzucugum )
size yazmiyo benim usg lerde. cl yazaiyr. 6+4 te kain usg ile 5.1 mm idi. simdi koca adam oldu masallah.

Rabbim bagışlasın oglunuzu:)
İnş ben ve benim gibi yolun başında olanlar saglıkla kavuşurlar bebişlerine.tabi sende :)
6 +3 dedi doktor 6mm lik bebişe, ki sat bilmiyodu.
Saglıkla büyür inş allahın izniyle.

sudenazcım merhaba, bence de hemen coraspin 100 ve folbiol kullanmaya başlamalısın. Hamile kalmadan başlamak gerekiyor bunlara.
Hamileliğini de mümkün olduğunca erken öğrenmeye çalış ki, hemen iğneye başlayabilesin sonrası Allah'a kalmış canım. Hakımızda hayırlısı.

canım inş. bir problem yoktur. aspirin kullanıyormuydun öncesinde iğneye ne zaman başladın canım kaçlık kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…