canım estağfurullah istediğini her zaman sorabilirsin aspirin kullandım ilk hafta kanama oldu aspirini kesti sadece 0.4 lük iğne kullanıyorum şuan kilo benim senden baya fazla 85 progestanı önermiyo benim doktor hiç bir faydası yok akciğer onu atıyo dedi o yüzden pruluton die haftalık bir iğne oluyorum tam doz
canım gebeliği kan testi ile mi öğrendin iğnede kanama yaptımı peki
bugunku kontrolde dr.la aspirin ve igne dozu hakkinda konustuk.
gebeligin basindan beri aspirin ve claxane 0,4 kullaniyrm. haftaya 35+5 oldugunda aspirini kesecekmis. 0,4 claxane doguma kadar devammis. igne dozunun yeterli olacagini ve artirmayacagini soyledi. ben de toplam 9,5 kg aldim. onunla ilgisi var mi bilemiyrm.
(mthfrc677t heteroziot + pai-1 homozigot)
canım bende merakla seni bekliyordum tşk ederim
bebeğine ve sana maşallah
gecmis olsun. benim 6+3 / 7+3 arasi lekelenmelerim omdugu icin dr sabah aksam proluton depot igne verdi. sonra da 17 haftam bitene kadar progestan ictim. ama hic aspirin ve 0,4 claxane i kesmedi doktorum. sanki biraz hatali bir yolmus gibi geldi bana.kızlar birşey sormak istiyorum
mthfr 1298- homozigot problemim var
doktorum clexane 0,4 verdi coraspirinle beraber kullanıyorum
tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve ikizlere hamileyim 8+0 dayım
fakat bir haftadır lekelenme ile başlayan kanamam var
doktorum clexane ve coraspirini kesmemi istedi çok şükür bugün kanamam olmadı ilaçlarla bağlantılı bilmiyorum ama
her hangi bir tahlil yapmadan kesmem doğrumu bilemedim
başına böyle birşey gelen varmı
sonuçta pıhtılaşmada da kanama da birer sorun ne yapıcağımı bilemedim fikrinizi almak istedim
gecmis olsun. benim 6+3 / 7+3 arasi lekelenmelerim omdugu icin dr sabah aksam proluton depot igne verdi. sonra da 17 haftam bitene kadar progestan ictim. ama hic aspirin ve 0,4 claxane i kesmedi doktorum. sanki biraz hatali bir yolmus gibi geldi bana.
teşekkür ederim cevabın için
haftada bir o iğneyi vuruluyorum
progestanı da jel olarak alıyordum iğneye döndük bugün
acaba haftam erken diyemi haftada bir iğne diycem senin benden önce olmuş lekelenmen
anlamadım valla
inşallah bir açıklaması vardır
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
burcu evet baktım canım 10.haftada sonrada dozu iki katına çıkarmış bununla ilgili bir test yapmışmıydı neye göre dozu yüksetti acaba 10.haftadan sonra asripirn kullanmadın sanırım
kızlar birşey sormak istiyorum
mthfr 1298- homozigot problemim var
doktorum clexane 0,4 verdi coraspirinle beraber kullanıyorum
tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve ikizlere hamileyim 8+0 dayım
fakat bir haftadır lekelenme ile başlayan kanamam var
doktorum clexane ve coraspirini kesmemi istedi çok şükür bugün kanamam olmadı ilaçlarla bağlantılı bilmiyorum ama
her hangi bir tahlil yapmadan kesmem doğrumu bilemedim
başına böyle birşey gelen varmı
sonuçta pıhtılaşmada da kanama da birer sorun ne yapıcağımı bilemedim fikrinizi almak istedim
herkese selamlar bebeği olanlar allah sizlere uzun ömürler versin yavrularınızla. benim kafama birşey takıldı hala pıhtı problemim olup olmadığını bilmiyorum mayıs ta öğrenicem ama yinede sormadan edemiycem. ben 3 . bebeğimi kaybettim 2 hafta önce. hep 6 haftada gelişimleri duruyor. 2. 10. haftaya kadar geldi ama bebek 6 haftalık kadar gelişiyordu oda düştü zaten.
şimdi bu 3. de hamile olduğumu öğrendiğim gün folic asit ve corasprine başladım ve doktorada 5. haftamda gittim. bir sorun yoktu. doktor hibor 3.500 0.2 ml kan sulandırıcı verdi ama 10 gün sonra iğne bttiğinde bebeğin gelişimi 6+4 haftada durmuş. yani düşük ve sonrası kürtaj oldu. benim merak ettiğim acaba kan sulandırıcı iğne yetmiyor olabilirmi. yada bu nasıl birşeydirki hep aynı haftada gelişimleri duruyor. herşey normal giderken benim merak ettiğim bu. bazı yerlerden okudum bağışıklık sistemi bebeğin gelişimini durduruyormuş bunun testi varmı merak ediyorum. ne yapıcağımı şaşırdım. nereye gideceğimi bile bilmiyorum 24 nisana randevu aldım doktordan o bakalım ne diyecek. bazı arkadaşlar 2 3 kayıptan sonra iğne ile bebeklerine kavuşmuş herşey allahtan biliyorum ama nasıl oldu bunalr merak ediyorum eğer benim gibi olupta bebeğini doğuran varsa sağlılklı lütfen bana bir yol göstersin. ne yapmam gerektiği hakkında.
Yapman gereken bu konuda uzman bir doktora gitmek. Ankaradaysan tahliller için Hacettepe ye gitmeni öneririm. Bağışıklık problemi ile ilgili testler var. Gittğinde pıhtılaşma, bağışıklık ve genetik testlerini yaptırmanı öneririm. Genetik için eşinin de kan vermesi gerekiyor. Iğne dozu yetmiyor olabilir. Ben 4. Hamileliğimde 0,4 clexane kullandım olmadı, 5. Seferde 1 iğne ile başlayıp günde 2 iğne ile bitirdik yani 0,8 kullandım. Folik asit kullanımına daha erken başlaman lazım, özellikle bazı pıhtılaşma sorunlarında folik asit kullanımı çok önemli oluyor.
bugunku kontrolde dr.la aspirin ve igne dozu hakkinda konustuk.
gebeligin basindan beri aspirin ve claxane 0,4 kullaniyrm. haftaya 35+5 oldugunda aspirini kesecekmis. 0,4 claxane doguma kadar devammis. igne dozunun yeterli olacagini ve artirmayacagini soyledi. ben de toplam 9,5 kg aldim. onunla ilgisi var mi bilemiyrm.
cutem az kaldı doğuma sağ salim yavruna kavuşmanı diliyorum canımm... maşallah san ve oğluşuna
Merhaba canim ben yeni uye oldum. Bende mthfr c677f ve mthfr a1298c.PAI heterezigot cikti. Suan korunmuyorum hamile kalirsam ne zaman igneye baslamam gerek bilmiyorum. 3 dusuk yaptim her gece rüyamda bebek hasreti gideriyorum .sen ne zaman basladin igne ve hapa tam kac haftalık hamileydin hamile oldugumu ogrenene kadar 1 hafta gecer ben gunum gecer gecmez aspirin kullanmayi dusunuyorum yoksa hamilelik kesinlesincemi kullanayim bilemedimbugunku kontrolde dr.la aspirin ve igne dozu hakkinda konustuk.
Merhaba canim ben yeni uye oldum. Bende mthfr c677f ve mthfr a1298c.PAI heterezigot cikti. Suan korunmuyorum hamile kalirsam ne zaman igneye baslamam gerek bilmiyorum. 3 dusuk yaptim her gece rüyamda bebek hasreti gideriyorum .sen ne zaman basladin igne ve hapa tam kac haftalık hamileydin hamile oldugumu ogrenene kadar 1 hafta gecer ben gunum gecer gecmez aspirin kullanmayi dusunuyorum yoksa hamilelik kesinlesincemi kullanayim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?